olcha Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Hej! :multi: Cudna Kruszynka. :iloveyou: Co tak słodko podnosi pycholek? :cool3: Erunia :angel: Bo pańcia trzyma w ręku pyszny smaczek :cool3: Quote
justynia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 [quote name='olcha']HISTORIA PEWNEGO SZCZURKA KANAPOWEGO Weszłam! Czyżby się psinka uczyła rozkładać kanapę?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 justynia napisał(a):Czyżby się psinka uczyła rozkładać kanapę?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ona już potrafi nie tylko kanapę rozłożyć :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 olcha napisał(a):Bo pańcia trzyma w ręku pyszny smaczek :cool3: Oj Pańcia, Pańcia, tylko smaczkami przekupujesz... :evil_lol:Swoją drogą, jak Tequilka za smaczka takie boskie minki robi, to trzeba bedzie probować z Azą. :evil_lol: Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Olcha... czyli na pewno nie raz sie mijałyśmy... ech :lol: być w jednym miejscu i sie nie poznać osobiście :evil_lol::evil_lol::evil_lol: paranoja Quote
Pysia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Przecież ja mam takie dziury w ziemi ze by mi ta pchła w nie wpadła !!:loveu: Quote
anetta Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Nie wiedzialam ze sa czarno podpalane czilalki :haha: A ten szczeniqczek taki puci-puci :lol: :loveu: Era taka dzielna dziewczynka, z wielkim fresbee sobie poradzila :smilecol: Quote
olcha Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Gosiek napisał(a):Olcha... czyli na pewno nie raz sie mijałyśmy... ech :lol: być w jednym miejscu i sie nie poznać osobiście :evil_lol::evil_lol::evil_lol: paranoja Do następnego razu w takim razie :cool3: Quote
olcha Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Pysia napisał(a): Przecież ja mam takie dziury w ziemi ze by mi ta pchła w nie wpadła !!:loveu: A ja wyrównałam ogródek, pociągnęłam dodatkową siatkę przy płocie, żeby nie wlazła w żadną dziurę, furtki i bramy budowane tak, żeby się pod spodem nie zmieściła :roll: no to by było chyba na tyle :eviltong: :evil_lol: Quote
olcha Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 anetta napisał(a):Nie wiedzialam ze sa czarno podpalane czilalki :haha: A ten szczeniqczek taki puci-puci :lol: :loveu: Era taka dzielna dziewczynka, z wielkim fresbee sobie poradzila :smilecol: Cziłki mogą być nawet koloru tęczy. Dozwolona jest każda maść arlekiny, merle, rude, białe, czarne podpalane, niebieskie, łaciate. Muszą mieć tylko ciemne oczka. Erunia jest wielką miłośniczką frisbee :D Quote
justynia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 olcha napisał(a):Ona już potrafi nie tylko kanapę rozłożyć :evil_lol: Zdolna bestyjka ;) A tak nawiasem, to możesz mi napisać, jak się wymawia chihuahua?? No, tak jak się pisze, łopatologicznie :lol: :evil_lol: Bo pojęcia nie mam, a kurcze, głupio tak przekręcać :oops: Pewnie by się Tequila obraziła :cool3: Quote
olcha Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 justynia napisał(a):Zdolna bestyjka ;) A tak nawiasem, to możesz mi napisać, jak się wymawia chihuahua?? No, tak jak się pisze, łopatologicznie :lol: :evil_lol: Bo pojęcia nie mam, a kurcze, głupio tak przekręcać :oops: Pewnie by się Tequila obraziła :cool3: Tekila się nie obraża można przekręcać :eviltong: Czasem tylko siada tyłkiem do mnie i się nie odzywa :evil_lol: Ale prawidłowo Chihuahua czyta się cziłała. Ja sobie skracam do cziłka, lub poporstu chi. Quote
Basia&Safi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Ona jest taka maleńka :) zgubilas ja juz kiedys np. w domu heheh :):): Quote
olcha Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Ostatnio ją zgubiłam i myślałam, że zawału dostanę. Szukałam wszędzie (nawet w końcu na dwór wyszłam chociaż to by było niemożliwe). Chodziłam po domu i się darłam "Tequila!!!!!!!" a ta mała cholera wlazła sobie w złożony koc na którym jeszcze leżała poduszka, więc nie było widać żadnego wybrzuszenia. Myślałam, że ją na łańcuch do budy przyczepie jak ją znalazłam z miną niewiniątka "ale o co ci chodzi?" Wklejam zdjęcie tym razem w warunkach zaaranżowanych :eviltong: (jak się zwija w kłębuszek to jej wogóle nie widać) Natomiast Ery też kiedyś szukałam, a miała może z 3 miesiące. Wyszliśmy na około 1,5 h z domu a jak wróciliśmy okazało się, że psa nigdzie nie ma :niewiem: Też chodziłam i wołałam i nic. Okazało się, że siedziała.......w pralce!!!! Wlazła pod brudne rzeczy i się tam zwinęła w kłębuszek do snu (do tej pory nie wiem jak tam wlazła). Teraz gdy już ma 8 lat nauczyła się, że gdy wchodzę do pokoju i pytam "Era?" ona porusza się lekko tam gdzie akurat siedzi (przeważnie pod kocem lub kołdrą) i dalej idzie spać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niezła szkoła nie? Quote
Teklunia Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 olcha napisał(a): Natomiast Ery też kiedyś szukałam, a miała może z 3 miesiące. Wyszliśmy na około 1,5 h z domu a jak wróciliśmy okazało się, że psa nigdzie nie ma :niewiem: Też chodziłam i wołałam i nic. Okazało się, że siedziała.......w pralce!!!! Wlazła pod brudne rzeczy i się tam zwinęła w kłębuszek do snu (do tej pory nie wiem jak tam wlazła). buahahaha :D :D :D moze czula sie brudna? ;) Quote
olcha Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Teklunia napisał(a):buahahaha :D :D :D moze czula sie brudna? ;) Gorzej by było jakby się naprawdę uprała :crazyeye: moja brudaska kochana :loveu: Quote
Basia&Safi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Okazało się, że siedziała.......w pralce!!! :D:D:D:D dobre moje chrzesniak jak mial 8 miesiecy wywinol taki sam numer ale panika byla w domu :D:D:D:D:D Quote
g_o_n_i_a Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Dzien dobry! Witaj Kruszynko o cudnym noseczku. :iloveyou: Quote
olcha Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 basiulka22tychy napisał(a)::D:D:D:D dobre moje chrzesniak jak mial 8 miesiecy wywinol taki sam numer ale panika byla w domu :D:D:D:D:D Hhihhihihihiih :lol: :lol: :lol: Jak on się tam zmieścił???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Dzien dobry! Witaj Kruszynko o cudnym noseczku. :iloveyou: Dobry wieczór :hand: Powiedz, że ta Kruszynka o cudnym noseczku to było do mnie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted April 11, 2006 Posted April 11, 2006 dzien dobry w ten okropnie deszczowy dzien :(:(:( powklejaj troche sloneczka :):):):) Quote
olcha Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 basiulka22tychy napisał(a):dzien dobry w ten okropnie deszczowy dzien :(:(:( powklejaj troche sloneczka :):):):) Bry bry :lol: U mnie teraz świeci piękne słoneczko chociaż w dzień niestety było zzzzzzzimno. Słonecznych zdjęć narazie brak chociaż może coś wygrzebię :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 olcha napisał(a):Dobry wieczór :hand: Powiedz, że ta Kruszynka o cudnym noseczku to było do mnie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Musiałabym zobaczyć Twoj nosek :evil_lol: :evil_lol: A gdzie nowe zdjęcia? :cool3: :cool3: Quote
Basia&Safi Posted April 13, 2006 Posted April 13, 2006 czy ja mam nogi na loterii wygrane na 4 strone musialam do was isc :( :D:D:D a tak na serio to gdzie sa fotki :( Quote
olcha Posted April 13, 2006 Author Posted April 13, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Musiałabym zobaczyć Twoj nosek :evil_lol: :evil_lol: A gdzie nowe zdjęcia? :cool3: :cool3: :lol: :lol: :lol: :eviltong: Nie jest tak ładny jak Tekilki :-( A zdjęć narazie nie będzie :shake: basiulka22tychy napisał(a): czy ja mam nogi na loterii wygrane na 4 strone musialam do was isc :-( :-D:-D:-D a tak na serio to gdzie sa fotki :-( Na 4 stronie :cool3: To i tak dobrze :eviltong: Fotek jak już wspomniałam narazie nie będzie. Święta za pasem, a ja jeszcze muszę napisać 2 beznadziejne referaty :placz: Quote
Recommended Posts