olcha Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Przeklejam [quote name='olcha']Dawaj tyłek! Dobra, dobra tylko żartowałam No to się sama powygłupiam O pańcia przyszła. Byłam dziś bardzo grzeczna...dasz smaczka? Obie byłyśmy grzeczne :siara: Quote
Teklunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='olcha'] Tekilko, alez Ty jestes slodziasta pieszczocha :loveu::loveu::loveu: Chcialabym Cie przytulic i wysciskac :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Kroliczek! :multi: :krolik: Ojeeeej, jaka Tequilka jest dłuuuga :o :evil_lol: A cóż to za sztuka walki? :evil_lol: I ta mina!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Teklunia napisał(a):Tekilko, alez Ty jestes slodziasta pieszczocha :loveu::loveu::loveu: Chcialabym Cie przytulic i wysciskac :lol: W małym psie siedzi OGROMNY pieszczoch. Mogłaby tak spędzić całe życie :calus: Quote
olcha Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='g_o_n_i_a'] Kroliczek! :multi: :krolik: Ojeeeej, jaka Tequilka jest dłuuuga :o :evil_lol: A cóż to za sztuka walki? :evil_lol: I ta mina!! :evil_lol: :evil_lol: Pozdrowienia od króliczka Nio całe 23 cm :cool3: Ta sztuka walki to wyspecjalizowany boks w wadze piórkowej cziłałobox Quote
madziasto4 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Dzień dobry :lol: Wygląda jakby sobie oglądała pazurki :evil_lol: modnisia :diabloti: Quote
olcha Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Dzieńdobry! Ogląda czy jej french manicure nie zszedł :evil_lol: Quote
olcha Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Mmmmm węzełek :razz: Mogliby zainwestować w frontline :shake: W prównaniu do ręki :diabloti: Quote
olcha Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 O proszę a to wspomniany wcześniej frech manicure :cool3: I Era i węzełek Quote
olcha Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Uwielbiam to golaskowe zdjęcie nadające się na rozkładówkę :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 oho!! nasz sznureczek :diabloti: O proszę a to wspomniany wcześniej frech manicure i jaki profesjonalny :diabloti: :evil_lol: Quote
olcha Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 [quote name='madziasto4'] oho!! nasz sznureczek :diabloti: Jednak paczki od pedigree na coś się czasem przydają :cool3: :cool3: :evil_lol: [quote name='madziasto4'] i jaki profesjonalny :diabloti: :evil_lol: Ma już wprawę :eviltong: Quote
Basia&Safi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 jak patrze na te pyszczki to przypomina mi sie taka bajka "to pinki jest i mozg" o tych myszkach co zdobywaly swiat hihi :):):) Quote
ilonka_hh_ Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 olcha napisał(a):Jednak paczki od pedigree na coś się czasem przydają :cool3: :cool3: :evil_lol: ojj przydają, przydają, u mnie w domu też są takie dwie ;) Ale pieski sie nimi nie chcą bawić Quote
Jupi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 ale słodka przytulanka:loveu: miałam identyczny sznurek dla Jupkam, ale szybko się z nim rozprawił:lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='olcha'] Ta sztuka walki to wyspecjalizowany boks w wadze piórkowej cziłałobox :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Napierw sztuki walki, a teraz taniec. :cool3: :evil_lol: Cud miód Panienki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 nie no cudeńka z tych maluszków :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Dzien dobry! A czemuż tu tak pusto? Gdzie Maluszki i ich Pańcia? :cool3: Quote
olcha Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Erunia była dziś ze mną znów na dłuuuuuuuuugim spacerze razem z Aresem (american staffordshire terierem) i znów wariowała za frisbee. Zdjęcia wieczorem. Tequila została w domu ale idzie wieczorem na spacerem z tym samym psem ciekawa jestem jak zareaguje bo Ares jest bardzo spokojny. Wisła już jest u podnóża wałów :shake: Quote
olcha Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='basiulka22tychy']jak patrze na te pyszczki to przypomina mi sie taka bajka "to pinki jest i mozg" o tych myszkach co zdobywaly swiat hihi :):):) TEquila ma przezwisko Pinki i jesteś kolejną osobą, której przypomina ten serial :eviltong: :lol: Quote
madziasto4 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 olcha napisał(a):Jednak paczki od pedigree na coś się czasem przydają :cool3: :cool3: :evil_lol: my też mamy ten sznureczek z pedigree :cool3: a drugi w innych kolorach zakupiony osobiście :evil_lol: Quote
anetta Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 "Hmmmmm, zastanowmy sie, czy ten kolor lakieru bedzie odpowiedni do moich blond wlosow...:hmmmm:" http://images3.fotosik.pl/29/1g0540z718pvrfne.jpg :lol: Quote
Cimi Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 madziasto4 napisał(a):my też mamy ten sznureczek z pedigree :cool3: a drugi w innych kolorach zakupiony osobiście :evil_lol: To my się pochwalimy też mamy ten sznureczek :lol: i jest jedną z ulubionych domowych zabawek :lol:. Quote
Kenduś Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Widzę, że szalejesz olcha...:lol: :diabloti: Dać kobietom miejsce na galerię :eviltong: A gdzie obiecane zdjęcia ze spacerku. hę??? :mad: Quote
olcha Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Przepraszam was ale poprostu padam ze zmęczenia. Miałam dziś ciężki dzień więc zdjęcia będą jutro :-( Quote
Recommended Posts