Teklunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='olcha'] A to dziecko mojego króliczka i nietoperza..imię "onedog" :evil_lol: Czesc!!! Wiesz, balabym sie do Ciebie w odwiedziny przyjsc... Jakies dziwne kroliki, mutanty z dwiema glowami i inne dziwadla... :shake: Uwazaj, zeby Cie nie posadzili za eksperymenty na zwierzetach:evil_lol: Quote
olcha Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='olcha'] Jeeeeeeeeeee jupi!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa [quote name='Jupi']Jupi nowa zabawka???? - Jupi jeszcze czeka na swoje frisbee:eviltong: :evil_lol: Tam miało być Jeeeeeeeeeeeeem Jupiego!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Jupi'] króliczek BOSKI:loveu: Dziękuję przekażę króliczkowi :lol: Quote
olcha Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='basiulka22tychy'] :D:D:D:D swietna fotka naprawde jak kroliczek hihihih No bo to jest króliczek :hmmmm: Quote
olcha Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='Teklunia']Czesc!!! Wiesz, balabym sie do Ciebie w odwiedziny przyjsc... Jakies dziwne kroliki, mutanty z dwiema glowami i inne dziwadla... :shake: Uwazaj, zeby Cie nie posadzili za eksperymenty na zwierzetach:evil_lol: No nie mów, że Ci się nie podobają? Tanio sprzedam :cool3: A Tobie dam zniżkę :cool3: p.s. mam jeszcze kilka w słoikach... Quote
Teklunia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='olcha']No nie mów, że Ci się nie podobają? Tanio sprzedam :cool3: A Tobie dam zniżkę :cool3: p.s. mam jeszcze kilka w słoikach...jesli masz takie co daja mleko i znosza jajka to wezme jedno... Quote
olcha Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Byłam dziś na baaaaaaaaaardzo długim spacerze nad Wisłą z psicami. Wzięłam aparat zrobiłam kilka zdjęć i padł :placz: zepsuł się bo baterie świerzo naładowane :placz: No nic w każdym razie Era kocha nowe frisbee i musiałam jej rzucać tysiąc razy aż mnie ręka boli. Tequila mniej entuzjastycznie podchodziła do spaceru ale też była szczęśliwa chociaż wracając bardziej :eviltong: Musiałam uważać na drapieżne ptaki :eviltong: Quote
Alicja Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 a moja łajza nie lubi frisbee:shake: Przykro mi z powodu aparata :razz: Quote
Pysia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 olcha napisał(a):Byłam dziś na baaaaaaaaaardzo długim spacerze nad Wisłą z psicami. Wzięłam aparat zrobiłam kilka zdjęć i padł :placz: zepsuł się bo baterie świerzo naładowane :placz: No nic w każdym razie Era kocha nowe frisbee i musiałam jej rzucać tysiąc razy aż mnie ręka boli. Tequila mniej entuzjastycznie podchodziła do spaceru ale też była szczęśliwa chociaż wracając bardziej :eviltong: Musiałam uważać na drapieżne ptaki :eviltong: A co?? Wrony i kruki u Was nadal blisko miasta? :evil_lol: :eviltong: Quote
olcha Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a moja łajza nie lubi frisbee:shake: Przykro mi z powodu aparata :razz: Chyba usłyszał, że Ci przykro bo się zreperzył :multi: Quote
olcha Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Pysia napisał(a):A co?? Wrony i kruki u Was nadal blisko miasta? :evil_lol: :eviltong: Jakiego miasta ja ze wsi jestem :eviltong: A ptaki owszem zaczęły się do nas przenosić :p Quote
olcha Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 dawaj smaczka i wracamy... Wypalanie traw :angryy: Quote
g_o_n_i_a Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 O, jaka słodka dzidzia :iloveyou: Dwa Maluszki... :angel: Quote
justynia Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 [quote name='olcha'] Łoł! :crazyeye: Ale prześliczny mixt! czarno- biały, albo lepiej od końca, bo czysto polski: biało- czerwony :evil_lol: Quote
olcha Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): O, jaka słodka dzidzia :iloveyou: Dwa Maluszki... :angel: Słodka bo moja :calus: Wcale nie takie maluszki jak się uwalą na kolanach obie to krew przestaje dopływać :eviltong: Quote
olcha Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 justynia napisał(a):Łoł! :crazyeye: Ale prześliczny mixt! czarno- biały, albo lepiej od końca, bo czysto polski: biało- czerwony :evil_lol: Polskaaaaa!!!! Biało czerwoni! Polskaaaaaaaaaaaa! Biało czerwoni Lalalalalalalalal alala lalala laaaalalalaal Quote
olcha Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Gabryjella napisał(a):Teraz dopiero widać jaka Tekila jest malusia, Era wygląda prawie jak strong women przy niej:lol: Super określenie! Strong women pasuje do niej jak ulał :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 olcha napisał(a):Słodka bo moja :calus: Wcale nie takie maluszki jak się uwalą na kolanach obie to krew przestaje dopływać :eviltong: Skromność. :evil_lol: ;) Oj nie przesadzaj, razem dużo nie ważą. :eviltong: Co ja mam powiedzieć jak przesłodkie ponad 25kg posadzi doooopsko na moich kolanach? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Rany, olcha, ależ u Ciebie się dzieje :o Toż ja nie nadążam!! :lol!: Cieszę się, że frisbee podoba się Twojej potworzycy :eviltong: w zawodach dałaby radę! Freestyle to 2 minuty :evil_lol: Króliczek niesamowity!! :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
olcha Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Skromność. :evil_lol: ;) Oj nie przesadzaj, razem dużo nie ważą. :eviltong: Co ja mam powiedzieć jak przesłodkie ponad 25kg posadzi doooopsko na moich kolanach? :evil_lol: :evil_lol: Ja zawsze taka skromna jestem :oops: :evil_lol: Razem ważą całe 7 kg :eviltong: Quote
olcha Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='Marysia_i_gończy']Rany, olcha, ależ u Ciebie się dzieje :o Toż ja nie nadążam!! :lol!: Cieszę się, że frisbee podoba się Twojej potworzycy :eviltong: w zawodach dałaby radę! Freestyle to 2 minuty :evil_lol: Króliczek niesamowity!! :lol: Pozdrawiam Marysia i Una U mnie? Raczej u Ciebie Marysiu! To zdjęcie z Uną i fisbee poprostu zwaliło mnie z nóg! Freestyle mówisz? hmmm Szkoda, że mi aparat padł zobaczyłybyście na jakie dystanse i w jakim tempie moja grubuńcia biega :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Wygląda jak malutki króliczek:loveu: :loveu: :loveu: Jakie one obie malutkie sa:loveu: Quote
olcha Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Wygląda jak malutki króliczek:loveu: :loveu: :loveu: Jakie one obie malutkie sa:loveu: Więc znów sprostuje...ona nie wygląda ona JEST KRÓLICZKIEEEEEEEM Są :loveu: Quote
olcha Posted March 30, 2006 Author Posted March 30, 2006 Mieszkam jeszcze z zombi :evil_lol: (chrapiącym zombi) Skoro króliczek robi furorę to ośmielę się wstawić jeszcze jedno zdjęcie :oops: A to jeszcze dwa jak już zaczęłam wstawiać :eviltong: Quote
Recommended Posts