justynia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='olcha']Przyłapały mnie dziś na jedzeniu :eviltong: Zeberkowe żebraczki proszę zwrócić szczególną uwagę na Erę (czarna) i jej wyćwiczony wzrok :angryy: Hi, hi, ale podobne do siebie :eviltong: Szczególnie ten proszący wzrok, spryciule! Ps. Wprosiłam się i już wyprosić nie dam :diabloti: Quote
madziasto4 Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 olcha napisał(a)::angryy: :angryy: :angryy: O napewno! Ona ma tylko pańcię kochać :cool3: kurcze, jaki rygor :evil_lol: nawet pośnić bidulce nie wolno :eviltong: Quote
olcha Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 [quote name='madziasto4']kurcze, jaki rygor :evil_lol: nawet pośnić bidulce nie wolno :eviltong: Rygor to one mi prędzej robią :lol: :lol: :lol: A ja tak tylko z zazdrości :eviltong: justynia witamy wygonić nie damy :p Quote
olcha Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Tak dzisiaj spędzały dzień moje psice na słodkim wiosennym lenistwie :p Tequila oczywiście wolała siedzieć na kocyku niż jeszcze zimnej ziemi :eviltong: Tutaj koło mojej pielącej chwasty mamy. Quote
olcha Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 Zdrapka też się skusiła...ale zaraz ją psice spowrotem do domu pogoniły :roll: A później jak już wyszła dalej...to myszę upolowała :angryy: Dobrze, że nie słodkie wróbelki :shake: Zobaczcie jakie niebo! :multi::razz: Quote
olcha Posted March 28, 2006 Author Posted March 28, 2006 No a teraz ewidentne oznaki wiosny! Było też mnóstwo mrówek ale mój aparat ich nie zarejestrował... Quote
Jupi Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 że ja tu dopiero trafiłam:oops: do galerii mojego ulubionego słodkiego maleństwa:loveu: olcha super ze założyłaś galerię:multi: :bigcool: bedziemy was z Jupkiem czesto odwiedzać:lol: Pozdrawiam Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Witaj Jupi :multi: zapraszam częściej :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Dzień dobry!! :multi: Cudne! :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ale tycia mordka:loveu: Najtycieńsza :loveu: ale jak się rozedrze....to za 5 dużych psów :shake: g_o_n_i_a napisał(a):Dzień dobry!! :multi: Dzieńdobry :hand: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Frisbee przyszło :cool3: jupi nowa zabawka! :razz: :razz: :razz: No rzucisz mi? Czy będziesz dalej fotki robić? Nie to nie, sama się pobawię Jeeeeeeeeeee jupi!!!!!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Basia&Safi Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 no nie to te mala pieseczki maja galeriie a ja nie widzialam szybciej :(:(:( ale super :):):) bede miala co ogladac hihihi Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Witam! Zapraszam również częściej :p A teraz mała zagadka.... CO TO? Quote
Kenduś Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='olcha']Witam! Zapraszam również częściej :p A teraz mała zagadka.... CO TO? ...jak już wspomniałam jestem zboczuch, więc nie napiszę co to...:oops: :oops: :oops: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Kenduś...nie będę drążyć...ale podejrzewam, że nie jesteś na dobrej drodze :eviltong: Quote
madziasto4 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Kenduś napisał(a):...jak już wspomniałam jestem zboczuch, więc nie napiszę co to...:oops: :oops: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a mnie to się wydaje, że to jakiś pączek roślinki :razz: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 madziasto4 napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a mnie to się wydaje, że to jakiś pączek roślinki :razz: :klacz: ale już pewnie nie zgadniecie jakiej? Podpowiem, że jadalnej...po ugotowaniu... Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Kenduś napisał(a):jadalne toto :crazyeye: :grab: :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='madziasto4']:hmmmm: może pierwszą literkę ?? :razz: PIerwsza literka to "R" Quote
madziasto4 Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='olcha']PIerwsza literka to "R" może rabarbar :mdrmed: :grin: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: Brawo!!!!!!!! W nagrodę zdjęcie :eviltong: Quote
olcha Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Filipek']No i w końcu twoje psiaczki doczekały się galeryjki;) . Dobra wiem że może za późno to piszę, ale już dłuuugo nie byłam na dogomani... a tak wogóle nie wiem czy już to pisałam, ale strasznie podoba mi się strona Twoich psinek--->:loveu: . A co do zagadki to nie mam pojęcia co to może być:shake: Coś ty! Jakie za późno! Nawet jak ktoś wejdzie na 1000 stronie (jak doczekam :eviltong: ) to i tak nie będzie za późno i i tak się będę cieszyć. Super, że strona się podoba ale podziękowania raczej do naszej moderatorki Pasavery bo to jej dzieło!!! Quote
Recommended Posts