olcha Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='panienkabubu']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :megagrin: :mdrmed: :grin: :lol!: :evillaug: :evillaug: :evillaug: nie no ja tu nie moge wchodzic :roflt: :roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Zablokowało się coś czy jak? :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 olcha napisał(a):Zablokowało się coś czy jak? :evil_lol: hahahahahaahhaha :evil_lol: o matko do teraz smieje sie do rozpuku :evil_lol: SWIETNE ZDJECIA, olcha!!! bombowe!!!! ;) ale skoro sprzet taki to sie nie dziwie:p Quote
panienkabubu Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 panienkabubu napisał(a):hahahahahaahhaha :evil_lol: o matko do teraz smieje sie do rozpuku :evil_lol: SWIETNE ZDJECIA, olcha!!! bombowe!!!! ;) ale skoro sprzet taki to sie nie dziwie:p a i jeszcze dodam ;D szybko opanowałaś jego opcje, ja mój aparat mam już prawie rok i do dzisiaj nie umiem zrobić superowego makro :p Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 dziń dybły Olcho z fajnym aparatem, którego Fcale a Fcale nie zazdraszczam bo zazdrość do niedobre uczucie :diabloti: Quote
olcha Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 panienkabubu :obrazic: nie aparat tylko super utalentowane dziecię czyli mła :diabloti: i nie opanowałam go totalnie :eviltong: przeczytałam tylko kawalek instrukcji i narazie poruszam się na fukcjach auto lub półauto :eviltong: malawaszka tak się zastanawiam jak wyglądała zazdrość w filmie "Siedem"??? ja to zawsze na temat :eviltong: ale sobie za cholibkę nie mogę przypomnieć i mnie męczy :placz: :eviltong: Quote
anea Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 fiu fiu ale udka :P szczurek czy wiewióra oto jest pytanie :D Ja chce aparat ;( Quote
olcha Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 anea napisał(a): fiu fiu ale udka :P szczurek czy wiewióra oto jest pytanie :D Ja chce aparat ;( ihihihhhh do schrupania :cool3: wiewióroszczurocziłałokotokrólikonietoperz :evil_lol: Ja chce obiektyw :placz: p.s. chciałam właśnie wkleić zdjęcia ale Fotoski padł :grins: suuper buahah Quote
anea Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 jak to padl??? mi dzila :P a ty sie ciesz z aparatu a nie marudzisz!!!! w this&that jest chihuahua różowa wieksza od tequili :P Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='olcha'] malawaszka tak się zastanawiam jak wyglądała zazdrość w filmie "Siedem"??? ja to zawsze na temat :eviltong: ale sobie za cholibkę nie mogę przypomnieć i mnie męczy :placz: :eviltong: :niewiem: ja też nie pamiętam i nie będę szukać :diabloti: Quote
olcha Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 anea napisał(a):jak to padl??? mi dzila :P a ty sie ciesz z aparatu a nie marudzisz!!!! w this&that jest chihuahua różowa wieksza od tequili :P a mi nie działa, jeszcze zaraz sprawdze. Buahaha różowa? Będę mieć nowy dizajn mojego pokoju :evil_lol: malawaszka napisał(a)::niewiem: ja też nie pamiętam i nie będę szukać :diabloti: O żesz Ty rozszyfrowałas mnie :eviltong: ale mi też się nie chce szukać :eviltong: Quote
olcha Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 dziła :watpliwy: :eviltong: Jedziemy nad morze :loveu: nudziło nam się... ...bardzo Era trochę pośpiewała ;) to przez szybę i w czasie jazdy :cool3: Quote
olcha Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 anea napisał(a):ale masz czysty samochod :P Bo to ten niedzielny :evil_lol: Quote
anea Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 olcha napisał(a):Bo to ten niedzielny :evil_lol: :) mam pewniem pomysl n anawiedzenie Cie i pobawienie sie twoim leonem :P ale powim ci jak juz ustalisz co ze zjazdami Quote
olcha Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 anea napisał(a)::) mam pewniem pomysl n anawiedzenie Cie i pobawienie sie twoim leonem :P ale powim ci jak juz ustalisz co ze zjazdami Oooo super :multi: Mi się wydaje, że idę normalnie tak jak Ci pisałam. Majkoską mam na głowie i już zapobiegawczo Leon zamieszkał na najwyższej półce :lol: Quote
olcha Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Było kkkkurde zimno jak w przeręblu jak dojechaliśmy. Więc trzeba było najpierw dogrzać psice :eviltong: potem nas :stupid: Buaahahhaa uwielbiam jak ona się tak za krzaki chowa i wiece co robi :diabloti: Szaleństwo na plaży :loveu: zimnica jak nie wiem brr Quote
olcha Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Elizusiek']:roflt: świetne to zdjęcie :roflt: :lol: :eviltong: :lol: :eviltong: p.s. żeby nie było one tu nie nasikały. Brrr pierwszego dnia był niezły mroźny wygwizdów brrr Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Lewa! Lewa! Kurde, Tekila jak oficer :evil_lol: To gdzie byliście nad tym morzem, co? :p Quote
olcha Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 madziasto4 napisał(a):Lewa! Lewa! Kurde, Tekila jak oficer :evil_lol: To gdzie byliście nad tym morzem, co? :p hihih ona zawsze tak śmiesznie podnosi przednie łapki, jakby chciała zrobić wieeeelki krok :lol: Z tego co zaobserwowałam na wystawach to większość cziłałek tak chodzi :loveu: Całkiem niedaleko Ciebie :cool3: :eviltong: Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 olcha napisał(a):hihih ona zawsze tak śmiesznie podnosi przednie łapki, jakby chciała zrobić wieeeelki krok :lol: Z tego co zaobserwowałam na wystawach to większość cziłałek tak chodzi :loveu: Całkiem niedaleko Ciebie :cool3: :eviltong: Śmisznie to wygląda :loveu: Na lewo ode mnie, czy na prawo? :p Mamy konga, mamy konga :grins: Toro pracuje nad nim od 25 minut :lol: Cudownie mlaska :loveu: Quote
anea Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 podgrzewacz dla psow :) u mnie na dzialce pojaiwl si eelektryczny kaloryfer nad poslaniem Punki :P i kupuje je bude z dachem zeby od okna nie ciagnelo :) Ale pomurona tej plazy az sie zimno robi :( ale zdjecia super :D Quote
olcha Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 madziasto4 napisał(a):Śmisznie to wygląda :loveu: Na lewo ode mnie, czy na prawo? :p Mamy konga, mamy konga :grins: Toro pracuje nad nim od 25 minut :lol: Cudownie mlaska :loveu: Yyy po dłuższym zastanowieniu to wcale nie jest blisko :eviltong: jakieś 180 km w górę i lekko w lewo od Ciebie :eviltong: A moja podróba konga tez juz jest :cool3: czekam do 19 maja :cool3: i będe mieć. Pokaż zdjęcia!!!! anea napisał(a):podgrzewacz dla psow :) u mnie na dzialce pojaiwl si eelektryczny kaloryfer nad poslaniem Punki :P i kupuje je bude z dachem zeby od okna nie ciagnelo :) Ale pomurona tej plazy az sie zimno robi :( ale zdjecia super :D Hihih moje mają budki z daszkami, poduszki, milion kocyków, swoją poduszkę elektryczną :stupid: psy mi na głowę wlazły :eviltong: noo lodówka była, ale mam zdjęcia mega słoneczne :loveu: Quote
Recommended Posts