panienkabubu Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='olcha'] o ja Cie ......... :evil_lol: jaka emota :evil_lol: umarłam :evil_lol: Quote
anea Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 w tej galerii jest strasznie duzo zgonow... Ola nie nawiązałaś przypadkiem współpracy z jakimś zakładem pogrzebowym?? ;) Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Olcha, zamówiłam konga :p Jak przyjdzie to się pochwalę jak zdaje egzamin :p Quote
olcha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 panienkabubu napisał(a):o ja Cie ......... :evil_lol: jaka emota :evil_lol: umarłam :evil_lol: :eviltong: anea napisał(a):w tej galerii jest strasznie duzo zgonow... Ola nie nawiązałaś przypadkiem współpracy z jakimś zakładem pogrzebowym?? ;) Walentyna Kaput "Odejdź z godnością" :evil_lol: organizujemy również wesela i inne imprezy okolicznościowe :evil_lol: madziasto4 napisał(a):Olcha, zamówiłam konga :p Jak przyjdzie to się pochwalę jak zdaje egzamin :p Ooo super! :cool3: :cool3: :cool3: Ja dzisiaj Erce przez przypadek zrobiłam konga (takie plastikowe coś od żelu do prania ona uwielbia się tym bawić, wsadziłam jej tam kość tak, że nie dała się wyjąć :eviltong: męczyła się dobre 3 minuty...potem nie miałam sumienia :placz: i jej wyjęłam :oops: ) Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 olcha napisał(a): Ooo super! :cool3: :cool3: :cool3: Ja dzisiaj Erce przez przypadek zrobiłam konga (takie plastikowe coś od żelu do prania ona uwielbia się tym bawić, wsadziłam jej tam kość tak, że nie dała się wyjąć :eviltong: męczyła się dobre 3 minuty...potem nie miałam sumienia :placz: i jej wyjęłam :oops: ) Zobaczyłam Cię oczyma wyobraźni jak wydłubujesz Eruni papkę z konga :evil_lol: Mam nadzieję, że któryś z chłopaków się tym zainteresuje...A jak nie, to nie ma bata- sama się tym będę bawić...cholerstwo 30zł kosztuje :diabloti: Quote
olcha Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Zobaczyłam Cię oczyma wyobraźni jak wydłubujesz Eruni papkę z konga :evil_lol: Mam nadzieję, że któryś z chłopaków się tym zainteresuje...A jak nie, to nie ma bata- sama się tym będę bawić...cholerstwo 30zł kosztuje :diabloti: :oops: :oops: :oops: hahahha od razu też się zobaczyłam na dywanie z palcem w kongu i Erę ze zmarszczką myślenia na czole :lol: A gdzie kupiłaś? I jaki? Quote
madziasto4 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='olcha']:oops: :oops: :oops: hahahha od razu też się zobaczyłam na dywanie z palcem w kongu i Erę ze zmarszczką myślenia na czole :lol: A gdzie kupiłaś? I jaki? O taki w karusku, rozmiar S Quote
olcha Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='madziasto4']O taki w karusku, rozmiar S To teraz czekam niecierpliwie na zdjęcia :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 olcha napisał(a):To teraz czekam niecierpliwie na zdjęcia :cool3: W przyszłym tygodniu powinno toto przyjść :) A wtedy zaprosimy na fotorelację :p Co u psic? :) Quote
panienkabubu Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 moje psy to by to zjadły w całości nawet ten rozmiar KING :evil_lol: Quote
olcha Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 madziasto4 napisał(a):W przyszłym tygodniu powinno toto przyjść :) A wtedy zaprosimy na fotorelację :p Co u psic? :) :cool3: :cool3: :cool3: Psiece odliczają dni do kąpieli :evil_lol: Teraz przez frontline muszę wszystko robić z kalendarzem :eviltong: No i szczepienia muszę im obu porobić bo zaraz się skończą. panienkabubu napisał(a):moje psy to by to zjadły w całości nawet ten rozmiar KING :evil_lol: No coooś Ty. Jest taki czarny KONG meeega twardy i mega duży i mega drogi. Quote
panienkabubu Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 olcha napisał(a):No coooś Ty. Jest taki czarny KONG meeega twardy i mega duży i mega drogi. a zakład? :cool3: Quote
olcha Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 panienkabubu napisał(a):a zakład? :cool3: Hhahah wole nie patrząc na tą wielką paszczękę Bena :lol: Wiem do czego niektóre psy są zdolne. Rozmawiałam ostanio z babeczką, której owczarek zeżarł plastikową ostrą wycieraczkę i potem znajdowali ją w odchodach...a jemu nic nie było :crazyeye: Quote
madziasto4 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 olcha napisał(a)::cool3: :cool3: :cool3: Psiece odliczają dni do kąpieli :evil_lol: Teraz przez frontline muszę wszystko robić z kalendarzem :eviltong: No i szczepienia muszę im obu porobić bo zaraz się skończą. A jak się u Was frontline sprawuje? Skuteczny? Ja właśnie zamówiłam, spróbujemy, nigdy go moim nie aplikowałam. Zawsze mieliśmy jakieś coś o żółtym zabarwieniu od weta, cholerstwo bez nazwy, nawet nie wiem co daję psom przeciw kleszczom :lol: Quote
olcha Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 madziasto4 napisał(a):A jak się u Was frontline sprawuje? Skuteczny? Ja właśnie zamówiłam, spróbujemy, nigdy go moim nie aplikowałam. Zawsze mieliśmy jakieś coś o żółtym zabarwieniu od weta, cholerstwo bez nazwy, nawet nie wiem co daję psom przeciw kleszczom :lol: Ja moim daje tylko frontline innych nie próbowałam bo ten sprawuje się świetnie! Teraz jak byłam nad Wisłą to po mnie małe cholery łaziły, a po suczach ani jednego :multi: p.s. koleżanka koleżanki właśnie mi zamówiła jakiegoś konga (który niby ma być na 100% oryginalnym kongiem) 8,5 cm za..............6 zł :crazyeye: z jakiejś hurtowni czy coś ma go wziąć :crazyeye: ciekawa jestem co mi przyjdzie :roll: A może on jest kradziony :evil_lol: ? Jakiemuś innemu psu ze szczęk wyrwany? :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 olcha napisał(a):Ja moim daje tylko frontline innych nie próbowałam bo ten sprawuje się świetnie! Teraz jak byłam nad Wisłą to po mnie małe cholery łaziły, a po suczach ani jednego :multi: p.s. koleżanka koleżanki właśnie mi zamówiła jakiegoś konga (który niby ma być na 100% oryginalnym kongiem) 8,5 cm za..............6 zł :crazyeye: z jakiejś hurtowni czy coś ma go wziąć :crazyeye: ciekawa jestem co mi przyjdzie :roll: A może on jest kradziony :evil_lol: ? Jakiemuś innemu psu ze szczęk wyrwany? :evil_lol: A dajesz im po jednej 'porcji' w całości na raz? Czy po połowie? Jak to się daje? P.s. Przemyt! :crazyeye: :evil_lol: Cholera, za 6 zł...:watpliwy: 8,5cm jest w karusku podróbka za 9zł bodajże...:watpliwy: Quote
panienkabubu Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 olcha napisał(a):Hhahah wole nie patrząc na tą wielką paszczękę Bena :lol: Wiem do czego niektóre psy są zdolne. Rozmawiałam ostanio z babeczką, której owczarek zeżarł plastikową ostrą wycieraczkę i potem znajdowali ją w odchodach...a jemu nic nie było :crazyeye: Hahahahahahahaha Znając mojego Bena to by trzepnął to łapą i by poszedł, bo on zabawek nie lubi, za to Halszka jakby się do tego dorwała, to by nie pozostawiła niczego :diabloti: Ona zjada wszystko począwszy od jedzenia kończąc na przeróżnych zabawkach, patykach, etc.... :diabloti: typowa baba:diabloti: Quote
olcha Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 madziasto4 napisał(a):A dajesz im po jednej 'porcji' w całości na raz? Czy po połowie? Jak to się daje? P.s. Przemyt! :crazyeye: :evil_lol: Cholera, za 6 zł...:watpliwy: 8,5cm jest w karusku podróbka za 9zł bodajże...:watpliwy: Kupuję im S (tego żółtego frontline) i dzielę jedną dawkę na dwa przy czym Era dostaje więcej, a Tekila mniej. Znając życie to podróbka. Ale 6 zł nie majątek :eviltong: a skoro dla psów to mi nie szkoda wydać ;) :lol: panienkabubu napisał(a):Hahahahahahahaha Znając mojego Bena to by trzepnął to łapą i by poszedł, bo on zabawek nie lubi, za to Halszka jakby się do tego dorwała, to by nie pozostawiła niczego :diabloti: Ona zjada wszystko począwszy od jedzenia kończąc na przeróżnych zabawkach, patykach, etc.... :diabloti: typowa baba:diabloti: Nawet jeśli zabawki są wypchane super żarciem? :cool3: Hahahahhaha ja jestem baba a patyków nie jadam :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 olcha napisał(a): 1.Nawet jeśli zabawki są wypchane super żarciem? :cool3: 2.Hahahahhaha ja jestem baba a patyków nie jadam :evil_lol: 1. nawet :placz: 2. to była ironia :eviltong: :eviltong: Quote
olcha Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 panienkabubu napisał(a):1. nawet :placz: 2. to była ironia :eviltong: :eviltong: 1. Bo to facet jest. Może bawi się jak nie patrzysz :eviltong: 2. NIEEEEEEEEEEEE? :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Era rzuca cień w kształcie... odwróconego pelikana :crazyeye: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 olcha napisał(a):Kupuję im S (tego żółtego frontline) i dzielę jedną dawkę na dwa przy czym Era dostaje więcej, a Tekila mniej. Tak myślałam :) Dzięki Quote
olcha Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='Behemot'] Era rzuca cień w kształcie... odwróconego pelikana :crazyeye: :evil_lol: Buahahhahahhaa oplułam monitor herbatą :roflt: To nie pelikan tylko czarownica :evil_lol: Quote
Loona Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 A wcale nie, to nie jest czarownica, tylko biedny Erutek, któremu nie ma kto rzucić frisbi :placz: Quote
Recommended Posts