Behemot Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 olcha napisał(a):Twierdzisz, że Era jes robalem? :obrazic: Nie, o tym chrząszczu mówiłam. On miał sukopauzę? Bo Era młodziutka jeszcze i soczysta :cool3: olcha napisał(a):Mogę raz a dobrze :grins: To żeś przywaliła :evil_lol: Quote
olcha Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Behemot napisał(a):Nie, o tym chrząszczu mówiłam. On miał sukopauzę? Bo Era młodziutka jeszcze i soczysta :cool3: To żeś przywaliła :evil_lol: Nie sprawdzałam :eviltong: Uciekał/uciekała/uciekało czym prędzej :eviltong: Quote
Juszes Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ajj z tym robolem to niezla istoria wyszla, widzisz kilka fotek miziania z jakimś chrząszczem i juz taka afera.. mysle ze Era powinna zamieszkac w hollywood :D A co do tych dzieci to mozliwe bardz jest :D Ciekawe co z nich wyrosnie... ty lepiej o zadnej sukopauzie nie wymyslaj, tylko macaj czy u ery w brzuchu da się juz wyczuc jakies panceze ;> Quote
olcha Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Juszes napisał(a):ajj z tym robolem to niezla istoria wyszla, widzisz kilka fotek miziania z jakimś chrząszczem i juz taka afera.. mysle ze Era powinna zamieszkac w hollywood :D A co do tych dzieci to mozliwe bardz jest :D Ciekawe co z nich wyrosnie... ty lepiej o zadnej sukopauzie nie wymyslaj, tylko macaj czy u ery w brzuchu da się juz wyczuc jakies panceze ;> Buahahhaha jak tylko przebije się przez cieniusienieńką warstewuńcię tłuszczyku :evil_lol: to wymacam :evil_lol: Co do Hollywood to wcale nie taki goopi pomysł, mogłaby zabrać mnie ze sobą :lol: Quote
olcha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 anea napisał(a):ja tez chce kwitnaca magnolie :( Ona się coś spsuła :niewiem: po pierwsze wyblakła, po drugie dostała brązowych plam, po trzecie jakoś te kwiaty tak się pozwijały :shake: I nie wiem od czego :niewiem: Quote
panienkabubu Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 olcha napisał(a):Ona się coś spsuła :niewiem: po pierwsze wyblakła, po drugie dostała brązowych plam, po trzecie jakoś te kwiaty tak się pozwijały :shake: I nie wiem od czego :niewiem: moze chora jest :hmmmm: Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 olcha napisał(a):Ona się coś spsuła :niewiem: po pierwsze wyblakła, po drugie dostała brązowych plam, po trzecie jakoś te kwiaty tak się pozwijały :shake: I nie wiem od czego :niewiem: może trzeba iść z nią do wetoflorologa? :hmmmm: Quote
panienkabubu Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Elizusiek napisał(a):może trzeba iść z nią do wetoflorologa? :hmmmm: gdzie??? :-o :-o :-o Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 panienkabubu napisał(a):gdzie??? :-o :-o :-o :evil_lol: taki wetewrynarz od roślin to chyba tak by sie nazywał? :evil_lol:;) Quote
olcha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 panienkabubu napisał(a):moze chora jest :hmmmm: Elizusiek napisał(a):może trzeba iść z nią do wetoflorologa? :hmmmm: panienkabubu napisał(a):gdzie??? :-o :-o :-o Elizusiek napisał(a)::evil_lol: taki wetewrynarz od roślin to chyba tak by sie nazywał? :evil_lol:;) :roflt: Dobra idę jej powiedzieć żeby szykowała korzonki i idziemy :lol: Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 olcha napisał(a)::roflt: Dobra idę jej powiedzieć żeby szykowała korzonki i idziemy :lol: :grin: :roflt: :grin: Quote
Shikka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='olcha'] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Za ta pięknośc mogę Ci dać nawet 100% udziałów w sernikowym przedsięwzięciu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madziaaa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Frisbeee! :multi: Chyba za bardzo nie chciało jej się latać za nim w tym słońcu :shake: ;) Quote
olcha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Shikka']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Za ta pięknośc mogę Ci dać nawet 100% udziałów w sernikowym przedsięwzięciu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Okej! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='madziaaa']Frisbeee! :multi: Chyba za bardzo nie chciało jej się latać za nim w tym słońcu :shake: ;) Hahaha coś Ty jeśli chodzi o frisbee to największy upał czy mróz nie są w stanie powstrzymać Ery :lol: Dowody: Quote
Shikka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 olcha napisał(a):Okej! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No to dobiłysmy targu, podaj swój adres na PW, kurier przyjedzie jutro. No i moi drodzy od jutra zdjęcia Tekilki w mojej galerii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='olcha']Okej! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hahaha coś Ty jeśli chodzi o frisbee to największy upał czy mróz nie są w stanie powstrzymać Ery :lol: Dowody: to tak jak Major od mojej siostry, NIC nie jest w stanie go powstrzymac przed zabawą i w ogóle wszystkim, nawet 50 stopniowy upał :evil_lol: Quote
olcha Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Shikka']:loveu:Za ta pięknośc mogę Ci dać nawet 100% udziałów w sernikowym przedsięwzięciu :loveu: [quote name='Shikka']No to dobiłysmy targu, podaj swój adres na PW, kurier przyjedzie jutro. No i moi drodzy od jutra zdjęcia Tekilki w mojej galerii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: O przepraszam "tą piękność" rozumiem jako "tą piękność na zdjęciu" :diabloti: [quote name='madziaaa']Uhu, Era- respekt. :modla: :wink: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='panienkabubu']to tak jak Major od mojej siostry, NIC nie jest w stanie go powstrzymac przed zabawą i w ogóle wszystkim, nawet 50 stopniowy upał :evil_lol: Gdzie wy takie upały macie? :lol: Major jest boski :lol: Quote
anea Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 bardzo fajne mega kolorowo wiosenne zdjecie :D Quote
Shikka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 olcha napisał(a):O przepraszam "tą piękność" rozumiem jako "tą piękność na zdjęciu" :diabloti: Nie bądż taka cwana maleńka :diabloti: Na zdjęciu jest Tekilka :loveu::loveu::loveu::loveu: Więc będzie Tekilka z dostawą do domku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pakuj jej manatki, jutro w samo połudne zjawi sie kurier :diabloti: Quote
Loona Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 olcha napisał(a):Ona się coś spsuła :niewiem: po pierwsze wyblakła, po drugie dostała brązowych plam, po trzecie jakoś te kwiaty tak się pozwijały :shake: I nie wiem od czego :niewiem: Baterie jej zmień, zawsze działa :evil_lol: Quote
Recommended Posts