Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

olcha napisał(a):
Twierdzisz, że Era jes robalem? :obrazic:

Nie, o tym chrząszczu mówiłam. On miał sukopauzę? Bo Era młodziutka jeszcze i soczysta :cool3:

olcha napisał(a):
Mogę raz a dobrze :grins:

To żeś przywaliła :evil_lol:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Behemot napisał(a):
Nie, o tym chrząszczu mówiłam. On miał sukopauzę? Bo Era młodziutka jeszcze i soczysta :cool3:

To żeś przywaliła :evil_lol:

Nie sprawdzałam :eviltong: Uciekał/uciekała/uciekało czym prędzej :eviltong:

Posted

ajj z tym robolem to niezla istoria wyszla, widzisz kilka fotek miziania z jakimś chrząszczem i juz taka afera.. mysle ze Era powinna zamieszkac w hollywood :D A co do tych dzieci to mozliwe bardz jest :D Ciekawe co z nich wyrosnie... ty lepiej o zadnej sukopauzie nie wymyslaj, tylko macaj czy u ery w brzuchu da się juz wyczuc jakies panceze ;>

Posted

Juszes napisał(a):
ajj z tym robolem to niezla istoria wyszla, widzisz kilka fotek miziania z jakimś chrząszczem i juz taka afera.. mysle ze Era powinna zamieszkac w hollywood :D A co do tych dzieci to mozliwe bardz jest :D Ciekawe co z nich wyrosnie... ty lepiej o zadnej sukopauzie nie wymyslaj, tylko macaj czy u ery w brzuchu da się juz wyczuc jakies panceze ;>

Buahahhaha jak tylko przebije się przez cieniusienieńką warstewuńcię tłuszczyku :evil_lol: to wymacam :evil_lol:

Co do Hollywood to wcale nie taki goopi pomysł, mogłaby zabrać mnie ze sobą :lol:

Posted

anea napisał(a):
ja tez chce kwitnaca magnolie :(

Ona się coś spsuła :niewiem: po pierwsze wyblakła, po drugie dostała brązowych plam, po trzecie jakoś te kwiaty tak się pozwijały :shake: I nie wiem od czego :niewiem:

Posted

olcha napisał(a):
Ona się coś spsuła :niewiem: po pierwsze wyblakła, po drugie dostała brązowych plam, po trzecie jakoś te kwiaty tak się pozwijały :shake: I nie wiem od czego :niewiem:

moze chora jest :hmmmm:

Posted

olcha napisał(a):

może trzeba iść z nią do wetoflorologa? :hmmmm:

Posted

panienkabubu napisał(a):
moze chora jest :hmmmm:

Elizusiek napisał(a):
może trzeba iść z nią do wetoflorologa? :hmmmm:

panienkabubu napisał(a):
gdzie??? :-o :-o :-o

Elizusiek napisał(a):
:evil_lol: taki wetewrynarz od roślin to chyba tak by sie nazywał? :evil_lol:;)

:roflt: Dobra idę jej powiedzieć żeby szykowała korzonki i idziemy :lol:

Posted

[quote name='olcha']

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Za ta pięknośc mogę Ci dać nawet 100% udziałów w sernikowym przedsięwzięciu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Shikka']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Za ta pięknośc mogę Ci dać nawet 100% udziałów w sernikowym przedsięwzięciu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Okej! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='madziaaa']Frisbeee! :multi:
Chyba za bardzo nie chciało jej się latać za nim w tym słońcu :shake: ;)

Hahaha coś Ty jeśli chodzi o frisbee to największy upał czy mróz nie są w stanie powstrzymać Ery :lol:

Dowody:

Posted

olcha napisał(a):
Okej! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No to dobiłysmy targu, podaj swój adres na PW, kurier przyjedzie jutro.
No i moi drodzy od jutra zdjęcia Tekilki w mojej galerii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='olcha']Okej! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hahaha coś Ty jeśli chodzi o frisbee to największy upał czy mróz nie są w stanie powstrzymać Ery :lol:

Dowody:

to tak jak Major od mojej siostry, NIC nie jest w stanie go powstrzymac przed zabawą i w ogóle wszystkim, nawet 50 stopniowy upał :evil_lol:

Posted

[quote name='Shikka']:loveu:Za ta pięknośc mogę Ci dać nawet 100% udziałów w sernikowym przedsięwzięciu :loveu:

[quote name='Shikka']No to dobiłysmy targu, podaj swój adres na PW, kurier przyjedzie jutro.
No i moi drodzy od jutra zdjęcia Tekilki w mojej galerii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

O przepraszam "tą piękność" rozumiem jako "tą piękność na zdjęciu" :diabloti:

[quote name='madziaaa']Uhu, Era- respekt. :modla: :wink:

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

[quote name='panienkabubu']to tak jak Major od mojej siostry, NIC nie jest w stanie go powstrzymac przed zabawą i w ogóle wszystkim, nawet 50 stopniowy upał :evil_lol:

Gdzie wy takie upały macie? :lol: Major jest boski :lol:

Posted

olcha napisał(a):
O przepraszam "tą piękność" rozumiem jako "tą piękność na zdjęciu" :diabloti:

Nie bądż taka cwana maleńka :diabloti: Na zdjęciu jest Tekilka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Więc będzie Tekilka z dostawą do domku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pakuj jej manatki, jutro w samo połudne zjawi sie kurier :diabloti:

Posted

olcha napisał(a):

Baterie jej zmień, zawsze działa :evil_lol: