sylwiaskalska Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Kurka usiłuje się dopatrzeć gdzie Tequila jest gruba bo wspominałaś że na innym forum tak wspomnieli hmmm ja nic nie widze :roll: a wogóle to ile Cziłki powinny ważej według wzorca? Quote
olcha Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Kurka usiłuje się dopatrzeć gdzie Tequila jest gruba bo wspominałaś że na innym forum tak wspomnieli hmmm ja nic nie widze :roll: a wogóle to ile Cziłki powinny ważej według wzorca? Według wzorca od 0,5 kg do 3. Powyżej 3 są dyskwalifikowane. Tekila ma około 2,3 a teraz może i nawet 2,5 (dawno jej nie ważyłam a baterie mi się w wadze skończyły :eviltong: ). Troszkę zaczęła się rzeczywiście zaokrąglać tu i ówdzie ale jak dla mnie teraz jest akurat :eviltong: Quote
Juszes Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Behemot'] Poznaję.... To schaby Ery... :shake: Hahahahaha!! :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::grin::grin::grin::grin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::lol::lol::lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Piękny motylek :loveu: :loveu: . U mnie nie ma jeszcze żadnych większych oznak wiosny , ale cieszę się , że chociaż jest ciepło :multi: ! A dzisiaj piątek 13 :diabloti: . Pechowy dzień ... niby :lol: . Pozdrawiam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: . Quote
Behemot Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='olcha'] Boshe, ale się męczy z tym wielkim kawałem mięcha, który pewnie jest wielkości paznokcia :evil_lol: Quote
olcha Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Juszes napisał(a):Hahahahaha!! :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::lol::lol::lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Kamcia_14 napisał(a):Piękny motylek :loveu: :loveu: . U mnie nie ma jeszcze żadnych większych oznak wiosny , ale cieszę się , że chociaż jest ciepło :multi: ! A dzisiaj piątek 13 :diabloti: . Pechowy dzień ... niby :lol: . Pozdrawiam :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: . U mnie są już oznaki lata. Dzisiaj nawet rozwaliłam się na leżaku :cool3: E tam, wcale nie pechowy. Ja dzisiaj miałam mnóstwo szczęścia :loveu: Behemot napisał(a):Boshe, ale się męczy z tym wielkim kawałem mięcha, który pewnie jest wielkości paznokcia :evil_lol: No juz przesadzasz Behemiocie wiesz, przesadzasz. Był wielkości 2 paznokci :grins: Quote
Behemot Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 olcha napisał(a): No juz przesadzasz Behemiocie wiesz, przesadzasz. Był wielkości 2 paznokci :grins: Ale noworodka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Behemot napisał(a):Ale noworodka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Noworodka słonia :p Quote
panienkabubu Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 olcha napisał(a):Noworodka słonia :p hahahahahha olchaaaaaaaa hahah :evil_lol: wiesz uwielbiam Cie i Twoja galerie normalnie uwielbiam :evil_lol: w kazda moja depresje wchodze do waszej galerii i placze ze smiechu :evil_lol: dziekuje za umiejetnosc poprawienia humoru :loveu: dawaj zdjecia tej morderczyni i poszkodowanej :cool3: Quote
olcha Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='panienkabubu']hahahahahha olchaaaaaaaa hahah :evil_lol: wiesz uwielbiam Cie i Twoja galerie normalnie uwielbiam :evil_lol: w kazda moja depresje wchodze do waszej galerii i placze ze smiechu :evil_lol: dziekuje za umiejetnosc poprawienia humoru :loveu: dawaj zdjecia tej morderczyni i poszkodowanej :cool3: :oops: :oops: :oops: A teraz uwaga uwaga słodko-rózowo-cukielkowe zdjęcia :evil_lol: Quote
olcha Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Trawa przed: Trawa po: I tak ładnie i tak ładnie :cool1: więc po co się męczyć :eviltong: Quote
Juszes Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='olcha'] :oops: :oops: :oops: A teraz uwaga uwaga słodko-rózowo-cukielkowe zdjęcia :evil_lol: alez one są... słodkie =** Poglaskaj ode mnie obydwie! ... hmm , czyzby era jednak przezyla starcie z Tekilką?:cool3::cool3::cool3: Quote
olcha Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Wygłaskane ;) Co do starcia....to stare zdjęcia :evil_lol: Takie tam co mi zostało na kompie Quote
Juszes Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 sliczne kwiatuszki =** us iebie pod blokiem na trawniku moge popodziwiac najwyzej chwasty xD Quote
Loona Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ciągle jakieś zielsko nam tu pokazujesz, zrobiłabyś chociaż zdjęcia tego grylla co to na nim teraz jesteś, podziel się :evil_lol: Szczególnie mnie ciekawi to mleko z grylla :p Quote
anetta Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Bosh, nabijac pieski na galezie... :shake::shake::diabloti: Quote
olcha Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Loona']Ciągle jakieś zielsko nam tu pokazujesz, zrobiłabyś chociaż zdjęcia tego grylla co to na nim teraz jesteś, podziel się :evil_lol: Szczególnie mnie ciekawi to mleko z grylla :p Gryla nie było :eviltong: za to był dłuuugaśny spacer psiowy ale bez aparatu i byłam na kabarecie Ani Mru Mru :roflt: się uśmiałam :eviltong: [quote name='Juszes']sliczne kwiatuszki =** us iebie pod blokiem na trawniku moge popodziwiac najwyzej chwasty xD :grins: [quote name='anetta']Bosh, nabijac pieski na galezie... :shake::shake::diabloti: No miały iść na gryla, a że gryl odłożony to muszą jeszcze poczekać :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 kabaret Ani Mru Mru!? Dawaj filmiki/zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!! :] ja miałam przyjemność poznać ich osobiście, nawet pić z jednym z nich :cool3: ale kabaretu jako takiego nie odstawili chłopcy, a szkoda straszna :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='olcha'] Czy to coś w stylu 'znajdź różnice'? :evil_lol: Quote
olcha Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='panienkabubu']kabaret Ani Mru Mru!? Dawaj filmiki/zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!! :] ja miałam przyjemność poznać ich osobiście, nawet pić z jednym z nich :cool3: ale kabaretu jako takiego nie odstawili chłopcy, a szkoda straszna :cool3: TAAAAAAAAAA ale Ci zazdraszczam :eviltong: Ja to w ogóle lubuję się w kabaretach :eviltong: Mam kilka zdjęć ale takich dziadowych, że wstawie może jutro tylko dla formalności :eviltong: [quote name='madziasto4']Czy to coś w stylu 'znajdź różnice'? :evil_lol: Brawo dla tej Pani wygrała Pani kolejna zagadkę :evil_lol: Zagadka pt "Co robi ten pies?" Quote
panienkabubu Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 taniec brzucha przed zabawą frisbee? :cool3: Quote
madziasto4 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='olcha'] Zagadka pt "Co robi ten pies?" To ja się pytam :crazyeye: Quote
Juszes Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='olcha']TAAAAAAAAAA ale Ci zazdraszczam :eviltong: Ja to w ogóle lubuję się w kabaretach :eviltong: Mam kilka zdjęć ale takich dziadowych, że wstawie może jutro tylko dla formalności :eviltong: Brawo dla tej Pani wygrała Pani kolejna zagadkę :evil_lol: Zagadka pt "Co robi ten pies?" Czy Era ma padaczkę? :shake: Quote
Recommended Posts