Behemot Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='olcha'] Nagle z mrocznej otchłani wyłoniło się TO :diabloti: O, Eruni się ciutkę przytyło :evil_lol: Quote
Shikka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :crazyeye: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Behemot']O, Eruni się ciutkę przytyło :evil_lol: [quote name='Shikka']:crazyeye: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :lol: W suuumie jak się tak teraz przyjrzałam to nawet podobna :diabloti: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Erunia z profilu :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='olcha'] Nagle z mrocznej otchłani wyłoniło się TO :diabloti: u mnie nic nie widac bo mam za ciemny monitor chyba ;P Quote
anetta Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Obejrzalam :grins: 3 strony wstecz :grins: Przesliczny ten szczeniaczek :loveu: Lapki takie ma fajniutkie jak maly corgi :loveu::loveu::loveu: Szkoda mi go :( Bosh, Era, co ONI z ciebie zrobili:scared: Paniankobubu, nie martw sie, ja tez nie widze tej foty, tzn. nie widze co tam jest :roflt::roflt::roflt: Quote
Behemot Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='anetta'] Bosh, Era, co ONI z ciebie zrobili:scared: Olcha, kkkurde, weź Ty trochę odchudź Erę :shake: przecież ta bidota nawet chodzić nie może :shake: Na grilla ją szykujesz, czy jak? :roll: Quote
Loona Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Behemot napisał(a):Olcha, kkkurde, weź Ty trochę odchudź Erę :shake: przecież ta bidota nawet chodzić nie może :shake: Na grilla ją szykujesz, czy jak? :roll: Erunia z cebulką i pieczareczkami :loveu: Mniam, daj cynk jak będziesz grillować ;) :evil_lol: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='panienkabubu']u mnie nic nie widac bo mam za ciemny monitor chyba ;P Na tym zdjęciu jest coś tak strasznego, że Twoje oczy i monitor to wypierają ze świadomości :eviltong: [quote name='anetta']Obejrzalam :grins: 3 strony wstecz :grins: Przesliczny ten szczeniaczek :loveu: Lapki takie ma fajniutkie jak maly corgi :loveu::loveu::loveu: Szkoda mi go :( Bosh, Era, co ONI z ciebie zrobili:scared: Paniankobubu, nie martw sie, ja tez nie widze tej foty, tzn. nie widze co tam jest :roflt::roflt::roflt: Łał 3 strony no no :evil_lol: Słodki ten piesio :cool1: [quote name='Behemot']Olcha, kkkurde, weź Ty trochę odchudź Erę :shake: przecież ta bidota nawet chodzić nie może :shake: Na grilla ją szykujesz, czy jak? :roll: Właśnie mi się znajomi na grillowanko zapowiedzieli :evil_lol: Quote
Shikka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 olcha napisał(a): Właśnie mi się znajomi na grillowanko zapowiedzieli :evil_lol: A my o tym nic nie wiemy????? :mad::mad::mad: Quote
Loona Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Cfaniara, teraz nic nie odpisuje, a po gryllu powie, że nie przeczytała postów naszych i tylko dlatego nas nie zaprosiła :diabloti: Rozszyfrowałam Cię, już nie musisz się ukrywać :evil_lol: To kiedy gryll? :mad: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Shikka napisał(a):A my o tym nic nie wiemy????? :mad::mad::mad: Loona napisał(a):Cfaniara, teraz nic nie odpisuje, a po gryllu powie, że nie przeczytała postów naszych i tylko dlatego nas nie zaprosiła :diabloti: Rozszyfrowałam Cię, już nie musisz się ukrywać :evil_lol: To kiedy gryll? :mad: :roflt: :roflt: :roflt: Grill to takie wstępne plany na sobotę :lol: ale psy będą spuszczone z łańcucha :evil_lol: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Ciąg dalszy wiejskich przygód :evil_lol: Oto mleko prosto od krowy (proszę przyjrzeć się nieskazitelnej bieli w tym jakże nowiutkim wiadrze. Włosy owe pływające, nadają niezapomniany smak i aromat :loveu: ) A oto wyspecjalizowana unijna dojarka, posiada wszystkie atesty i najnowsze kursy dojenia :grins: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 p.s. mleko powyższe będzie serwowane jako raytas na grillu :diabloti: Zapraszam! Czym chata bogata :diabloti: Quote
Loona Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 olcha napisał(a):p.s. mleko powyższe będzie serwowane jako raytas na grillu :diabloti: Zapraszam! Czym chata bogata :diabloti: Mleko z gryla? :hmmmm: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Loona napisał(a):Mleko z gryla? :hmmmm: A coooo :evil_lol: nie wolno? :evil_lol: Quote
Loona Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 To Polska w końcu, nic mnie już nie zdziwi :evil_lol: [SIZE="1"]Daj przepis na mleko z gryla :p Quote
anea Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 mi ta wosy nieprzeszkadzaja ... ale plakac misie chce jak sobie pomysle ze w tym roku juz nie bede miec swierzego mleczka :( A tak wogole rzucam szkole, olewam rodzine i psy bo nie wyrabiam si ez czytaniem dogomanii!!!!! takie mam zaleglosci ze w zyciu tego nie nadrobie ;( Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [quote name='Loona']To Polska w końcu, nic mnie już nie zdziwi :evil_lol: Daj przepis na mleko z gryla :p Bieresz krowe (najlepiej taką z niepewnego źródła). Zdajasz (koniecznie w brudnych ciuchach i do brudnego wiadra!). Wiadro stawiasz na stole (stojącym przy grylu) i mówisz "bierta ile chceta" [quote name='anea']mi ta wosy nieprzeszkadzaja ... ale plakac misie chce jak sobie pomysle ze w tym roku juz nie bede miec swierzego mleczka :( A tak wogole rzucam szkole, olewam rodzine i psy bo nie wyrabiam si ez czytaniem dogomanii!!!!! takie mam zaleglosci ze w zyciu tego nie nadrobie ;( BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nie zadaje się z Tobą :placz: FUUUJ BUahahahhaa no coś Ty, rodzine jeszcze ale psyyy??? :evil_lol: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Ale mam zaległości w zdjęciach :roll: te co teraz wklejam są z 21 marca :roll: Okej muszę szybko to nadrobić wrzucam jak leci :evil_lol: Quote
Shikka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 olcha napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: Grill to takie wstępne plany na sobotę :lol: ale psy będą spuszczone z łańcucha :evil_lol: Eeeee....wiesz w sobotę będę miała baaaaaaaaaaardzo ważne rzeczy do zrobienia :scared: olcha napisał(a):Ciąg dalszy wiejskich przygód :evil_lol: Oto mleko prosto od krowy (proszę przyjrzeć się nieskazitelnej bieli w tym jakże nowiutkim wiadrze. Włosy owe pływające, nadają niezapomniany smak i aromat :loveu: ) Włos jak włos...ja w prawie każdej potrawie mam włosy moich kochanych sierściuchów...odkurzam 2 razy dziennie i nadal nie wiem skąd się one biorą... Żeś poszalała z tymi fotkami kobito :evil_lol: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Shikka napisał(a):Eeeee....wiesz w sobotę będę miała baaaaaaaaaaardzo ważne rzeczy do zrobienia :scared: Włos jak włos...ja w prawie każdej potrawie mam włosy moich kochanych sierściuchów...odkurzam 2 razy dziennie i nadal nie wiem skąd się one biorą... Żeś poszalała z tymi fotkami kobito :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Ja też mam wszędzie kudły, takie mikro psy, a włosów jak z mutantów. Nie żartuj :crazyeye: 2 razy dziennie?? Raaaaaaanyyyy może byś do mnie wpadła? :evil_lol: Quote
olcha Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 ]No to zdjęcia z 22 marca już wrzucone :evil_lol: czeka was jeszcze duuuuużo folderów :evil_lol: Quote
Recommended Posts