Shikka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No proszę...ale ta pierwsza fota to wygląda tak jakbyś jej oczko wciskała jedna stroną, a wychodziło z drugiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: chyba mi się gramatyka kłania i takie tam...rozumie ktoś co ja powyżej napisałam... ? Quote
olcha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Shikka napisał(a):No proszę...ale ta pierwsza fota to wygląda tak jakbyś jej oczko wciskała jedna stroną, a wychodziło z drugiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: chyba mi się gramatyka kłania i takie tam...rozumie ktoś co ja powyżej napisałam... ? Tak to juz jest jak się nie patrzy oczami tylko przez obiektyw (tzn nie obiektyw tylko tą dziurke z tyłu aparatu :oops: jak to się nazywaaaaa :placz: ) Tiaaaa w mojej galerii o gramatyce? Wszystkie moje wypracowania jakie kiedykolwiek z siebie wypociłam miały z boku popisane gram, styl, int, gram, int, gram, styl, gram, styl, ort :evil_lol: Chyba nigdy nie przekroczyłam trójki :evil_lol: Quote
Koma Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jakie to to jest śmieszne :lol: :lol: :lol: te oczka :loveu: Quote
Juszes Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ALe ryjówka slodka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ja tez chce taką :loveu: POozyczysz na kilka dni?:razz: Quote
olcha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Koma'] Jakie to to jest śmieszne :lol: :lol: :lol: te oczka :loveu: Wygląda tu jak czopek :evil_lol: [quote name='Juszes'] ALe ryjówka slodka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ja tez chce taką :loveu: POozyczysz na kilka dni?:razz: Nie pozycam mama zabloniła :evil_lol: Quote
olcha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Ponieważ jakby nie patrzeć ze wsi jestem :diabloti: Wstawię wam trochę tutejszej zwierzyny: Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jak to zobaczyłam to po prostu zakochałam sie :loveu: cud,miód :loveu: przepiekny :loveu: [SIZE="1"]Twoje te zwierzaki? Quote
olcha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Elizusiek']Jak to zobaczyłam to po prostu zakochałam sie :loveu: cud,miód :loveu: przepiekny :loveu: Twoje te zwierzaki? Zdjęcie tego nie oddaje, ale ten piesek był strasznie malusi, mniejszy od Tekili...a biegał sam luzem po dworzu...a było dosyć chłodno....:shake: Nie moje, nie mam takich gospodarskich zwierzątek. Mam tylko dwie sucze :loveu: Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 olcha napisał(a):Zdjęcie tego nie oddaje, ale ten piesek był strasznie malusi, mniejszy od Tekili...a biegał sam luzem po dworzu...a było dosyć chłodno....:shake: Nie moje, nie mam takich gospodarskich zwierzątek. Mam tylko dwie sucze :loveu: no właśnie wygląda na malutkiego i widać że bardzo legnie do człowieka. A w oczkach ma cos takiego że sie go chce wziąć do domciu :-( takie maleństwo samo na podwórku...przeciez on sie może wszędzie wcisnąć,wyjść na droge... Quote
Loona Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='olcha'] Kurde, ja bym do domku wzięła i nie pokazywała nikomu :loveu: Quote
olcha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Loona napisał(a):Kurde, ja bym do domku wzięła i nie pokazywała nikomu :loveu: Jakbym tak robiła to już bym miała stadko psów, kotów, ptactwa w domu. Kozy, owce, krowy i konie pewnie by się tez znalazły :cool1: Tutaj większość ludzi nie dba o zwierzęta :shake: Pies jest po to, żeby bronił podwórka i zjadał odpadki ze stołu bo szkoda wyrzucić. Mało jest takich ludzi, którzy trzymają psy dla towarzystwa. No cóż aby im się krzywda nie działa... Quote
olcha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Elizusiek napisał(a):no właśnie wygląda na malutkiego i widać że bardzo legnie do człowieka. A w oczkach ma cos takiego że sie go chce wziąć do domciu :-( takie maleństwo samo na podwórku...przeciez on sie może wszędzie wcisnąć,wyjść na droge... No żeby było śmieszniej...to faktycznie mieścił się pod bramą, a zaraz za bramą była droga...:roll: Ale nie zbliżał się do niej bo bał się nawet własnego cienia, leciał do mnie ale jak próbowałam go pogłaskać to uciekał :roll: Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 olcha napisał(a):Jakbym tak robiła to już bym miała stadko psów, kotów, ptactwa w domu. Kozy, owce, krowy i konie pewnie by się tez znalazły :cool1: Tutaj większość ludzi nie dba o zwierzęta :shake: Pies jest po to, żeby bronił podwórka i zjadał odpadki ze stołu bo szkoda wyrzucić. Mało jest takich ludzi, którzy trzymają psy dla towarzystwa. No cóż aby im się krzywda nie działa... to tak jak u mnie,też mieszkam na wsi i ludzie dziwnie na mnie patrzą jak ide z pasmi na spacer,kąpie ja i specjalnie dla nich gotuje. Bo pies to ma byc przy budzie na łańcuchu,ma jeść zlewki i szczekać. Quote
olcha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Elizusiek napisał(a):to tak jak u mnie,też mieszkam na wsi i ludzie dziwnie na mnie patrzą jak ide z pasmi na spacer,kąpie ja i specjalnie dla nich gotuje. Bo pies to ma byc przy budzie na łańcuchu,ma jeść zlewki i szczekać. No dokładnie! Tragedia jak wychodzę z nimi na smyczy :roll: normalnie czuje się jak alien :roll: Albo jak je wsadzam do koszyka na rower :roll: raaaaany Quote
Behemot Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 olcha napisał(a):Wygląda tu jak czopek :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 olcha napisał(a):No dokładnie! Tragedia jak wychodzę z nimi na smyczy :roll: normalnie czuje się jak alien :roll: Albo jak je wsadzam do koszyka na rower :roll: raaaaany olcha napisał(a):No dokładnie! Tragedia jak wychodzę z nimi na smyczy :roll: normalnie czuje się jak alien :roll: Albo jak je wsadzam do koszyka na rower :roll: raaaaany dokładnie-alien,lepiej bym tego nie ujęła.Patrza sie i pukaja w czoło. Na człowieka który zabija własnego psa nic nie powiedza a jak ktos dba o zwierzaki to jest szurnięty Quote
olcha Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Behemot napisał(a)::roflt::roflt::roflt: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Elizusiek napisał(a):dokładnie-alien,lepiej bym tego nie ujęła.Patrza sie i pukaja w czoło. Na człowieka który zabija własnego psa nic nie powiedza a jak ktos dba o zwierzaki to jest szurnięty A może Ty mieszkasz gdzieś koło mnie sąsiadko :lol: Quote
Juszes Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Lubię koty są takie.. takie.. fajne xD A kur nie lubie.. zle mam z nimi wspomnienia:shake::shake: ojeziu jakie maleństwo sliczne =** Chętnie bym takiego do domciu przygarnela :) Słodkiiii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A królik twój? :> Ja mialam kiedys kłólika, fajne zwierzaczki z nich :D PS: szkoda ze nie pozyczysz Tequilki mialam nadzieje, ze ją sobei troche wymiętosze ^^ :loveu::loveu::loveu: Quote
Elizusiek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 olcha napisał(a): A może Ty mieszkasz gdzieś koło mnie sąsiadko :lol: no raczej nie tak koło,ze świętokrzyskiego jestem :lol: Quote
panienkabubu Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='olcha']Chciałabym przyjmować, ale mogę tylko składać :placz: Więc składam Tobie o piękna panienko :modla: ;) :lol: no tak, wybacz, taki mały zgrzyt w rozumieniu słów przeze mnie :evil_lol: jezeli cziłki są w niedzielę, to obfocę! :cool3: JESU CUDOWNE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: NA KONKURS poproszę ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hahahahaha, po prostuu...brak mnie słow...normalnieeee:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: olcha kocham te twoje psy, chyba sobie takiego sprawie bedzie mi humor poprawiac kazdego ranka swoimi minami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='Juszes'] Lubię koty są takie.. takie.. fajne xD A kur nie lubie.. zle mam z nimi wspomnienia:shake: ojeziu jakie maleństwo sliczne =** Chętnie bym takiego do domciu przygarnela :) Słodkiiii :loveu::loveu::loveu: A królik twój? :> Ja mialam kiedys kłólika, fajne zwierzaczki z nich :D PS: szkoda ze nie pozyczysz Tequilki mialam nadzieje, ze ją sobei troche wymiętosze ^^ :loveu::loveu::loveu: Ja za kotami nie przepadam. Tzn lubie je ale nie u siebie w domu :eviltong: Za kurami również nie przepadam :eviltong: Ten piesio był cudowny :loveu: A ten króliczek...to nie jest taki do kochania...tylko takie do jedzenia :roll: i nie jest mój. [quote name='Elizusiek']no raczej nie tak koło,ze świętokrzyskiego jestem :lol: Widziałam :lol: ale brzmiało jakbyś o mojej wsi pisała :lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hahahahaha, po prostuu...brak mnie słow...normalnieeee:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: olcha kocham te twoje psy, chyba sobie takiego sprawie bedzie mi humor poprawiac kazdego ranka swoimi minami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: A myślisz, że po co ja ją wzięłam :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 olcha napisał(a): :lol: :lol: :lol: A myślisz, że po co ja ją wzięłam :evil_lol: teraz juz wiem po co :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Olcha, macie może konga? :hmmmm: To jest poważne pytanie ;) Quote
Elizusiek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 olcha napisał(a): Widziałam :lol: ale brzmiało jakbyś o mojej wsi pisała :lol: :oops: no to mi głupio bo nie załapałam :oops: ale już wiem o co Ci chodzi :multi: Quote
Recommended Posts