Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

No proszę...ale ta pierwsza fota to wygląda tak jakbyś jej oczko wciskała jedna stroną, a wychodziło z drugiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hmmmm: chyba mi się gramatyka kłania i takie tam...rozumie ktoś co ja powyżej napisałam... ?

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Shikka napisał(a):
No proszę...ale ta pierwsza fota to wygląda tak jakbyś jej oczko wciskała jedna stroną, a wychodziło z drugiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hmmmm: chyba mi się gramatyka kłania i takie tam...rozumie ktoś co ja powyżej napisałam... ?

Tak to juz jest jak się nie patrzy oczami tylko przez obiektyw (tzn nie obiektyw tylko tą dziurke z tyłu aparatu :oops: jak to się nazywaaaaa :placz: )

Tiaaaa w mojej galerii o gramatyce? Wszystkie moje wypracowania jakie kiedykolwiek z siebie wypociłam miały z boku popisane gram, styl, int, gram, int, gram, styl, gram, styl, ort :evil_lol: Chyba nigdy nie przekroczyłam trójki :evil_lol:

Posted

[quote name='Koma']
Jakie to to jest śmieszne :lol: :lol: :lol: te oczka :loveu:

Wygląda tu jak czopek :evil_lol:

[quote name='Juszes']

ALe ryjówka slodka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ja tez chce taką :loveu: POozyczysz na kilka dni?:razz:

Nie pozycam mama zabloniła :evil_lol:

Posted

[quote name='Elizusiek']Jak to zobaczyłam to po prostu zakochałam sie :loveu:

cud,miód :loveu: przepiekny :loveu:
Twoje te zwierzaki?

Zdjęcie tego nie oddaje, ale ten piesek był strasznie malusi, mniejszy od Tekili...a biegał sam luzem po dworzu...a było dosyć chłodno....:shake:

Nie moje, nie mam takich gospodarskich zwierzątek. Mam tylko dwie sucze :loveu:

Posted

olcha napisał(a):
Zdjęcie tego nie oddaje, ale ten piesek był strasznie malusi, mniejszy od Tekili...a biegał sam luzem po dworzu...a było dosyć chłodno....:shake:

Nie moje, nie mam takich gospodarskich zwierzątek. Mam tylko dwie sucze :loveu:

no właśnie wygląda na malutkiego i widać że bardzo legnie do człowieka.
A w oczkach ma cos takiego że sie go chce wziąć do domciu :-(
takie maleństwo samo na podwórku...przeciez on sie może wszędzie wcisnąć,wyjść na droge...

Posted

Loona napisał(a):
Kurde, ja bym do domku wzięła i nie pokazywała nikomu :loveu:

Jakbym tak robiła to już bym miała stadko psów, kotów, ptactwa w domu. Kozy, owce, krowy i konie pewnie by się tez znalazły :cool1: Tutaj większość ludzi nie dba o zwierzęta :shake: Pies jest po to, żeby bronił podwórka i zjadał odpadki ze stołu bo szkoda wyrzucić. Mało jest takich ludzi, którzy trzymają psy dla towarzystwa. No cóż aby im się krzywda nie działa...

Posted

Elizusiek napisał(a):
no właśnie wygląda na malutkiego i widać że bardzo legnie do człowieka.
A w oczkach ma cos takiego że sie go chce wziąć do domciu :-(
takie maleństwo samo na podwórku...przeciez on sie może wszędzie wcisnąć,wyjść na droge...

No żeby było śmieszniej...to faktycznie mieścił się pod bramą, a zaraz za bramą była droga...:roll: Ale nie zbliżał się do niej bo bał się nawet własnego cienia, leciał do mnie ale jak próbowałam go pogłaskać to uciekał :roll:

Posted

olcha napisał(a):
Jakbym tak robiła to już bym miała stadko psów, kotów, ptactwa w domu. Kozy, owce, krowy i konie pewnie by się tez znalazły :cool1: Tutaj większość ludzi nie dba o zwierzęta :shake: Pies jest po to, żeby bronił podwórka i zjadał odpadki ze stołu bo szkoda wyrzucić. Mało jest takich ludzi, którzy trzymają psy dla towarzystwa. No cóż aby im się krzywda nie działa...

to tak jak u mnie,też mieszkam na wsi i ludzie dziwnie na mnie patrzą jak ide z pasmi na spacer,kąpie ja i specjalnie dla nich gotuje.
Bo pies to ma byc przy budzie na łańcuchu,ma jeść zlewki i szczekać.

Posted

Elizusiek napisał(a):
to tak jak u mnie,też mieszkam na wsi i ludzie dziwnie na mnie patrzą jak ide z pasmi na spacer,kąpie ja i specjalnie dla nich gotuje.
Bo pies to ma byc przy budzie na łańcuchu,ma jeść zlewki i szczekać.

No dokładnie! Tragedia jak wychodzę z nimi na smyczy :roll: normalnie czuje się jak alien :roll: Albo jak je wsadzam do koszyka na rower :roll: raaaaany

Posted

olcha napisał(a):
No dokładnie! Tragedia jak wychodzę z nimi na smyczy :roll: normalnie czuje się jak alien :roll: Albo jak je wsadzam do koszyka na rower :roll: raaaaany

olcha napisał(a):

dokładnie-alien,lepiej bym tego nie ujęła.Patrza sie i pukaja w czoło.
Na człowieka który zabija własnego psa nic nie powiedza a jak ktos dba o zwierzaki to jest szurnięty

Posted

Behemot napisał(a):
:roflt::roflt::roflt:

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Elizusiek napisał(a):
dokładnie-alien,lepiej bym tego nie ujęła.Patrza sie i pukaja w czoło.
Na człowieka który zabija własnego psa nic nie powiedza a jak ktos dba o zwierzaki to jest szurnięty

A może Ty mieszkasz gdzieś koło mnie sąsiadko :lol:

Posted

Lubię koty są takie.. takie.. fajne xD

A kur nie lubie.. zle mam z nimi wspomnienia:shake::shake:

ojeziu jakie maleństwo sliczne =** Chętnie bym takiego do domciu przygarnela :)

Słodkiiii :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A królik twój? :> Ja mialam kiedys kłólika, fajne zwierzaczki z nich :D

PS: szkoda ze nie pozyczysz Tequilki mialam nadzieje, ze ją sobei troche wymiętosze ^^ :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='olcha']Chciałabym przyjmować, ale mogę tylko składać :placz: Więc składam Tobie o piękna panienko :modla: ;) :lol:

no tak, wybacz, taki mały zgrzyt w rozumieniu słów przeze mnie :evil_lol:
jezeli cziłki są w niedzielę, to obfocę! :cool3:

JESU CUDOWNE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
NA KONKURS poproszę ;)

Posted

ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hahahahaha, po prostuu...brak mnie słow...normalnieeee:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: olcha kocham te twoje psy, chyba sobie takiego sprawie bedzie mi humor poprawiac kazdego ranka swoimi minami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Juszes']
Lubię koty są takie.. takie.. fajne xD

A kur nie lubie.. zle mam z nimi wspomnienia:shake:

ojeziu jakie maleństwo sliczne =** Chętnie bym takiego do domciu przygarnela :)

Słodkiiii :loveu::loveu::loveu:

A królik twój? :> Ja mialam kiedys kłólika, fajne zwierzaczki z nich :D

PS: szkoda ze nie pozyczysz Tequilki mialam nadzieje, ze ją sobei troche wymiętosze ^^ :loveu::loveu::loveu:

Ja za kotami nie przepadam. Tzn lubie je ale nie u siebie w domu :eviltong: Za kurami również nie przepadam :eviltong: Ten piesio był cudowny :loveu:

A ten króliczek...to nie jest taki do kochania...tylko takie do jedzenia :roll: i nie jest mój.

[quote name='Elizusiek']no raczej nie tak koło,ze świętokrzyskiego jestem :lol:

Widziałam :lol: ale brzmiało jakbyś o mojej wsi pisała :lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']

ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hahahahaha, po prostuu...brak mnie słow...normalnieeee:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: olcha kocham te twoje psy, chyba sobie takiego sprawie bedzie mi humor poprawiac kazdego ranka swoimi minami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:lol: :lol: :lol: A myślisz, że po co ja ją wzięłam :evil_lol: