Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

madziaaa napisał(a):
właściwie jedna fotka doszła :lol:
a filmik, niee.. :shake:

No właśnie tak mi się wydawało :eviltong: że coś nie poszło :roll: To może ja je obrobię i wstawię co? Ale to najwczesniej jutro wieczorem. A nad filmikami się poznęcam dopiero za jakiś czas.

A muszę Ci jeszcze powiedzieć :eviltong: że moja zielona w wystawach paparazzi zapałała do Ciebie sympatią bo jako jedyna nie zasłaniałaś ringu :lol: :eviltong:

Loona napisał(a):
Ola, a może jakieś nowe foty Twoich psic doszły na Twój komputer? :evil_lol: Może weszłyby też na galerkę? :evil_lol:

A może i sooom :eviltong: ale narazie wyżywam się nad zdjęciami z wystawy.

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie tak mi się wydawało :eviltong: że coś nie poszło :roll: To może ja je obrobię i wstawię co? Ale to najwczesniej jutro wieczorem. A nad filmikami się poznęcam dopiero za jakiś czas.

czekamy :razz:

A muszę Ci jeszcze powiedzieć :eviltong: że moja zielona w wystawach paparazzi zapałała do Ciebie sympatią bo jako jedyna nie zasłaniałaś ringu :lol: :eviltong:

Cieszę się, pozdrowienia dla paparatzzi. :Rose: ;)

Posted

madziaaa napisał(a):
czekamy :razz:

Cieszę się, pozdrowienia dla paparatzzi. :Rose: ;)

Nie uda mi się chyba dziś obrobić tych zdjęć. Czasu brakuje :angryy:

Posted

panienkabubu napisał(a):
czesc co tam u was :cool3:

Tequila znów dostała uczulenia :placz: mam nadzieję, że to od tego kawałka pasztetu co jej nieopatrznie jak te goopki rzuciliśmy pod stół, bo jak znów na jakieś trawy to ja już nie wiem :placz: Szybo zareagowałam i zdąrzyły spuchnąć jej tylko oczka :placz: Teraz już jest ok.

Grrrr

Posted

olcha napisał(a):
Tequila znów dostała uczulenia :placz: mam nadzieję, że to od tego kawałka pasztetu co jej nieopatrznie jak te goopki rzuciliśmy pod stół, bo jak znów na jakieś trawy to ja już nie wiem :placz: Szybo zareagowałam i zdąrzyły spuchnąć jej tylko oczka :placz: Teraz już jest ok.

Grrrr

o biedactwo :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze:
mam nadzieje, ze bedzie z nia ok :glaszcze:

a co jej sie dzieje tak w ogole? puchnie cala? :(

Posted

olcha napisał(a):

Grrrr

Bidunia.... Robiliście jej testy, na co właściwie jest uczulona?

Posted

Loona napisał(a):
Ojejku, biedna Tequila :glaszcze: Dobrze, że już jej lepiej.

No już idealnie, leży mi właśnie na nogach :loveu:

panienkabubu napisał(a):
o biedactwo :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze:
mam nadzieje, ze bedzie z nia ok :glaszcze:

a co jej sie dzieje tak w ogole? puchnie cala? :(

Najpierw puchną jej oczka, potem staje jej miejscami sierść (pokrzywka), potem palce, brzuszek tak plackowato.

anea napisał(a):
Bida :(

Ale napewno juz zawalczyliscie i wszystko ok ... ;)

Zwalczyliśmy :eviltong:

Behemot napisał(a):
Bidunia.... Robiliście jej testy, na co właściwie jest uczulona?

Nie robiłam jej testów. Generalnie nie miała uczuleń aż od zeszłego roku :shake: Wtedy dostała mi od spaceru nad Wisłę (od traw). A jak była młodsza to generalnie miała od wszystkiego uczulenia (i objawy pojawiały się nagle w sekundę w niespodziewanych miejscach i za chwilę przechodziły. Odrobaczyłam ją wtedy jakimś super środkiem i przeszło na amen aż do dziś...:roll: ). Pani weterynarz kazała jej dawać differgan. Dokładam jej niecałą ćwiartkę wapna i za chwilę przechodzi. A też jestem zła na rodziców, że jej ten pasztet rzucili, chyba każdy pies by dostał uczulenia :cool1:

Posted

olcha napisał(a):
Nie robiłam jej testów. Generalnie nie miała uczuleń aż od zeszłego roku :shake: Wtedy dostała mi od spaceru nad Wisłę (od traw). A jak była młodsza to generalnie miała od wszystkiego uczulenia (i objawy pojawiały się nagle w sekundę w niespodziewanych miejscach i za chwilę przechodziły. Odrobaczyłam ją wtedy jakimś super środkiem i przeszło na amen aż do dziś...:roll: ). Pani weterynarz kazała jej dawać differgan. Dokładam jej niecałą ćwiartkę wapna i za chwilę przechodzi. A też jestem zła na rodziców, że jej ten pasztet rzucili, chyba każdy pies by dostał uczulenia :cool1:

To dobrze że wszystko jest już OKI :) a rodzice na pewno nie chcieli źle :) no ale na pewno stracha miałaś

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
To dobrze że wszystko jest już OKI :) a rodzice na pewno nie chcieli źle :) no ale na pewno stracha miałaś

Nawet się nie zdąrzyłam zestrachać bo od razu się po wapno i differgan rzuciłam :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):
Nawet się nie zdąrzyłam zestrachać bo od razu się po wapno i differgan rzuciłam :eviltong:

A jak jej dajesz? Mówiłaś że tabletki we wszystkim znajdą :razz:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
No to w pełni przygotowana jesteś na takie sytuacje :)

Mają swoją szafeczkę, a w niej wszystko :eviltong:

anea napisał(a):
Dobra tequila juz zdrowa wiec jakies zdjecia b sie przydaly!!!!

:roll: :roll: :roll: oj ale ja nadal to baaardzo przeżywam :evil_lol:

Loona napisał(a):
A jak jej dajesz? Mówiłaś że tabletki we wszystkim znajdą :razz:

O kochana, wapno wyplute pięknie się na języku rozsmarowywuje, lizaka wapiennego jej zrobiłam :evil_lol: Znienawidziła mnie aż do wieczora :evil_lol:

A differgan ze strzykawki ładnie poszedł, trochę tylko z odrzutu na ścianach zostało :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
Mają swoją szafeczkę, a w niej wszystko :eviltong:

Zabawki też? Jedzenie? Kocyi? Poduszkę elektryczną? Wszystkie frisbi Ery? :evil_lol:
olcha napisał(a):
O kochana, wapno wyplute pięknie się na języku rozsmarowywuje, lizaka wapiennego jej zrobiłam :evil_lol: Znienawidziła mnie aż do wieczora :evil_lol:

A differgan ze strzykawki ładnie poszedł, trochę tylko z odrzutu na ścianach zostało :evil_lol:

Ja się nie dziwię, też bym CIę znienawidziła :evil_lol:

Fajnie ściany muszą wyglądać :evil_lol:

Posted

oj ale ja nadal to baaardzo przeżywam

JA CI DAM PRZEZYWANIE!!!! To ja prosto od wet z toska na rekach lece zrobic zdjecie szwu zeby Ci pokazac a ty mowisz ze przezywasz i zdjec wstawic nie mozesz?!?!?!?!?

Ps dzialaja wam ikonki do wstawiania zdjec albo do cytatow??? bo mi od wczoraj nie i wszystko musze recznie wpisywac :(

Posted

Loona napisał(a):
Zabawki też? Jedzenie? Kocyi? Poduszkę elektryczną? Wszystkie frisbi Ery? :evil_lol:

Ja się nie dziwię, też bym CIę znienawidziła :evil_lol:

Fajnie ściany muszą wyglądać :evil_lol:

Generalnie to mają dwie szafki, jedna na dole, druga na piętrze. W tej na górze jest wszystko :eviltong: od zabawek, po szelki, szczoteczki do zębów, katalogi, prześwietlenia i leki :eviltong:

A w tej na dole, żarcie, zabawki, ubranka i smycze aktualnie używane :evil_lol:

Tak, mamy fioła :eviltong:

Behemot napisał(a):
Wapno można rozpuścić w odrobinie chudego rosołku :)

Wole nie rozpuszczać bo ona tak pluje, że nigdy nie wiem ile zeżarła. Z założenia wtedy robie więcej, a nie chcę jej z kolei za dużo tego wapna dawać.

Jak znajdzie się ktoś kto poda jej tabletkę to będzie moim guru! Nawet temu przyrządzikowi do podawania tabletek się nie poddała :evil_lol:

Posted

anea napisał(a):
olcha napisał(a):
oj ale ja nadal to baaardzo przeżywam

JA CI DAM PRZEZYWANIE!!!! To ja prosto od wet z toska na rekach lece zrobic zdjecie szwu zeby Ci pokazac a ty mowisz ze przezywasz i zdjec wstawic nie mozesz?!?!?!?!?

Ps dzialaja wam ikonki do wstawiania zdjec albo do cytatow??? bo mi od wczoraj nie i wszystko musze recznie wpisywac :(

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nie no tak serio to nie mam czasu. Przy kompie jestem z doskoku.

Mi wszystko działa tfu tfu

Posted

[quote name='Loona']Ja nie używam do zdjęć więc nie wiem, a cytaty chodzą mi :)

Ola, wstaw juz jakieś zdjęcie, widzisz jak Cię błagamy :evil_lol:

Fazy zasypiania :eviltong: