Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Juszes']
Na tym zdjięciu Erka wyszla mi jak taki maly warchlaczek chowający sie w trawie xD :loveu::loveu::loveu:

:mad: :mad: :mad: A gdzie paski? a gdzie ryjek? :lol:

Posted

[quote name='olcha'][quote name='panienkabubu']a u mnie dzisiaj śnieg :)

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: żarcisz sobie? :crazyeye:U mnie tez dzis padal :mad:

Olcha, nie wiem co we mnie wstapilo, ale sie za Toba normalnie stesknilam. :loveu: :oops:
Ile razy widze nick olcha od razu mam przed oczami smaczkowy topik i wylupki :evil_lol:
Strasznie mi sie podoba slowo wylupki :lol:

Posted

[quote name='Evelina']U mnie tez dzis padal :mad:

Olcha, nie wiem co we mnie wstapilo, ale sie za Toba normalnie stesknilam. :loveu: :oops:
Ile razy widze nick olcha od razu mam przed oczami smaczkowy topik i wylupki :evil_lol:
Strasznie mi sie podoba slowo wylupki :lol:

:roll: :roll: :roll: Czuję jakiś podstęp :eviltong: Góra do mnie zajrzała i nie krzyczy? :hmmmm: :evil_lol:

Wyłupki są the best :loveu: A smaczkowego topiku nie odwiedzam :obrazic:

[quote name='Juszes']JAkto gdzie??! To ty nie widzisz? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol:

Nie widzę :placz:

Posted

Pamiętacie tą bajkę? :cool3:

Tekila: Głoooooodna jestem....jak im przerwać ten potok słów?

Tekila: Mocno się skupię to może smaczki same do mnie wyjdą...

Tekila: Okeej głupi pomysł.....PAAAAAAAAAAAŃCIUUU no spójrz, spójrz na te moje biedne małe głodne wyłupki i domyśl się....HAAAAAALOOOOO.....:icon_roc:

Posted

anea napisał(a):
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jak ty mozesz wytrzymac taki wzrok :D

Nie wytrzymuję :shake: Wygrywa zawsze jak włącza tryb błagania :lol:

Loona napisał(a):
Ja pamiętam :) Fajnisty był dźwięk spadającej kuleczki na jego głowę jak wpadał na pomysł ;)

Ola, znowu psy głodzisz :mad:

Nooooo teraz z siostrzenica siedzę na mini mini i oglądam Dobromira :lol:

Głodzę :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']

Tekila: Mocno się skupię to może smaczki same do mnie wyjdą...

Bradzo dobry pomysl :cool1::cool1: Z taką głową ten pies wszedzie sobie poradzi!!

Nie no, te twoje psy są takie śmieszne, ze w koncu mnei zbaiją xD :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::Dog_run:

Posted

Juszes napisał(a):
Bradzo dobry pomysl :cool1::cool1: Z taką głową ten pies wszedzie sobie poradzi!!

Nie no, te twoje psy są takie śmieszne, ze w koncu mnei zbaiją xD :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::Dog_run:

Nie umieraj :placz:

Posted

olcha napisał(a):

Nooooo teraz z siostrzenica siedzę na mini mini i oglądam Dobromira :lol:

o rany Ty też???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajne baje są na mini mini nie??? trochę naszych staroci z dzieciństwa :loveu: a od wczoraj mam kilka mp3 z fasolkami i tym podobnymi piosnkami :loveu::multi:

Posted

anea napisał(a):
szczescie??? ;) Era wygląda jak by miała płuca wypluć

Hahahha no tak, i to właśnie to jej szczęście :stupid:

malawaszka napisał(a):
o rany Ty też???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajne baje są na mini mini nie??? trochę naszych staroci z dzieciństwa :loveu: a od wczoraj mam kilka mp3 z fasolkami i tym podobnymi piosnkami :loveu::multi:

Tylko na mini mini leci coś fajnego :eviltong: Nawet Majka się nauczyła gadać "minimini" :evil_lol: Ja mam taką fajną płytę ze starymi piosenkami :cool3: np. "My jesteśmy krasnoludki", "pieski małe dwa", "aaa kotki dwa" itp. Świetna płyta!

Posted

u mnie rano tez padal snieg wiec ubralam sie jak na syberie a teraz czuje sie jak w saunie :(

ja wiem na ktorym zdjeciu nie ma Ery ale nie powiem :)

ps dzis n atorwarze jest wstep wolny na konikowe zawody ;) wiec jak chcesz sie zobaczyc ze mna i Agatka a przy okzaji troche sie doksztalcic w sportach jeżdzieckich to zapraszam :) (my bedziemy tak od 17)