olcha Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Behemot napisał(a):Nie, nie, za szybkie tempo. Poczekaj jeszcze ze 3 lata :evil_lol: Tak tak jak zwykle masz rację Behemotku, poczekam jeszcze kilka lat. Dzięki za radę :buzi: Quote
olcha Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 moon_light napisał(a):Dobrze że Era pare kilo waży:cool3:- bo jakby Tequila złapała takie rozpędzone frizbi to by ją przeciągnęło w powietrzu pewnie :cool1: Buahahhaah przypomniał mi się taki filmik :eviltong: Muszę was zmartwić...że Tekila boi się frisbee :roll: i to moja wina....bo Era parę razy biegnąć zapamiętale po frisbee przebiegła po niej :roll: Quote
olcha Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 O tak jej ostatnio rzucałam :roll: skąd miałam wiedzieć, że to źle :roll: O tak jej rzucam z wału daaaaaleeeeeko A ona tak szybko dobiega :cool3: Quote
Juszes Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ojej ;o No to Era niezla jest w te klocki jak da rade takie dalekie rzuty zlapac ^^ Quote
olcha Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Juszes napisał(a):ojej ;o No to Era niezla jest w te klocki jak da rade takie dalekie rzuty zlapac ^^ Niezła :grins: rotek_ napisał(a):śliczne.....a nawet boskie:loveu: Ale co? :eviltong: :evil_lol: Quote
olcha Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Rzuć mi rzuć miiii RZUUUUUUUUUUUUUUUUĆ! No serio, nie chcę odpocząć! Dam radę! Nie to nie :obrazic: Quote
anea Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='olcha'] Rzuć mi rzuć miiii RZUUUUUUUUUUUUUUUUĆ! No serio, nie chcę odpocząć! Dam radę! Nie to nie :obrazic: Znecasz sie nad psem. Chce to rzucaj :D jaj uz sobie taki odruch bezwarunkowy wyrobilam : czuje pilke w reku - rzucam pilka ;) Quote
olcha Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 anea napisał(a):Znecasz sie nad psem. Chce to rzucaj :D jaj uz sobie taki odruch bezwarunkowy wyrobilam : czuje pilke w reku - rzucam pilka ;) To był taki pierwszy nasz długi spacer po zimie. Zbiegała jakieś 200 razy w dół, i wbiegała 200 razy w górę. Uznałam, że to jak na pierwszy raz za dużo, a znając Erę prędzej padłaby trupem niż nie pobiegła po frisbee :eviltong: Robiłam jej krótkie odpoczynki, a potem znów seria rzutów :eviltong: Ale w domu też mam ten odruch :lol: piłka w ręku tzn rzucona piłka :eviltong: Quote
olcha Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='madziasto4']Ale łopata :lol: Szyneczka :loveu: [quote name='Behemot'] To jest ta, no, lama :evil_lol: Się długo zastanawiałam co mi ona przypomina na tym zdjęciu...i już wiem...pokemona :oops: nie wiem skąd mi się to wzięło :eviltong: Quote
Juszes Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 O jaa :crazyeye::crazyeye: A co to za stwór xP zmutowana Tequila! Quote
panienkabubu Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 hej ju :cool3: jestem juz prawie odpoczęta po wystawie ;) czemu Ty myslalas, ze wystawa trwa do dzisiaj? Quote
olcha Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 panienkabubu napisał(a):hej ju :cool3: jestem juz prawie odpoczęta po wystawie ;) czemu Ty myslalas, ze wystawa trwa do dzisiaj? A to dziś jest poniedziałek :hmmmm: Ups :oops: Quote
panienkabubu Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 olcha napisał(a):A to dziś jest poniedziałek :hmmmm: Ups :oops: :evil_lol: hahaha nie rozbrajaj mnieeeeeeeeeee :evil_lol: czy Ty masz wolne, ze sie tak gubisz w dniach? :evil_lol: Quote
olcha Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 panienkabubu napisał(a)::evil_lol: hahaha nie rozbrajaj mnieeeeeeeeeee :evil_lol: czy Ty masz wolne, ze sie tak gubisz w dniach? :evil_lol: :oops: Wolne może nie, ale dni pilnować nie muszę :eviltong: a że wczoraj późno już było :eviltong: Quote
panienkabubu Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 olcha napisał(a)::oops: Wolne może nie, ale dni pilnować nie muszę :eviltong: a że wczoraj późno już było :eviltong: buahahaha... :evil_lol: łosiek :evil_lol: a w Opolu kiedy są cziłki? to bym mogla obfocic jak bede:P Quote
olcha Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 panienkabubu napisał(a):buahahaha... :evil_lol: łosiek :evil_lol: a w Opolu kiedy są cziłki? to bym mogla obfocic jak bede:P W niedzielę :buzi: Quote
panienkabubu Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 olcha napisał(a):W niedzielę :buzi: o to chyba wtedy co bernardyny :loveu: to cos Ci obfocę :P tylko przypomnij lizusie :evil_lol: Quote
olcha Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 panienkabubu napisał(a):o to chyba wtedy co bernardyny :loveu: to cos Ci obfocę :P tylko przypomnij lizusie :evil_lol: Przypomnę piękna Panienko :evil_lol: Quote
Loona Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 heloł, heloł. Jakie macie piękne słoneczko :) U nas takiego nie ma od piątku chyba :-( Mogę wpaść do Ciebie się trochę naświetlić? :evil_lol: Quote
olcha Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Loona napisał(a):heloł, heloł. Jakie macie piękne słoneczko :) U nas takiego nie ma od piątku chyba :-( Mogę wpaść do Ciebie się trochę naświetlić? :evil_lol: To stare zdjęcia :eviltong: U mnie teraz ciągle leje :eviltong: ale jak masz ochotę to wpadaj. Quote
Recommended Posts