olcha Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Shikka napisał(a):"Hallo, Hans" czyli polskie "Allo, Allo" :) :cool3: :oops: nie znam :eviltong: ale ja to prawie tv nie oglądam :oops: A na którym to i o której? Quote
Shikka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Chiba TVN to będzie ... Liszowska tam miała grać, gra Pregowski... Quote
olcha Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Shikka napisał(a):Chiba TVN to będzie ... Liszowska tam miała grać, gra Pregowski... :cool3: 10 znaków Quote
olcha Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Jupi'] ale słodkie:loveu: :p :p :p I to wszystko MOOOOOJE :loveu: [quote name='Behemot']Gdzie są nowe fotki? :mad: Ni mo Quote
panienkabubu Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 olcha 5 zł nam wisisz za rozbawienie :evil_lol: Quote
moon_light Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='olcha'] aaa!!! to jest SUPER !! Quote
panienkabubu Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 moon_light napisał(a):aaa!!! to jest SUPER !! dałaś sie nabrac co? :cool3: ja juz to u Olchy przerabiałam :cool3: hehehe..... OLCHA, ZDJĘCIA! :mad::cool3: plosięęęęęęę........ :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 panienkabubu napisał(a):olcha 5 zł nam wisisz za rozbawienie :evil_lol: :roflt: moon_light napisał(a):aaa!!! to jest SUPER !! A więc jednak ogladaczka mojego super bloga jeszcze tego nie widziała :multi: panienkabubu napisał(a):dałaś sie nabrac co? :cool3: ja juz to u Olchy przerabiałam :cool3: hehehe..... OLCHA, ZDJĘCIA! :mad::cool3: plosięęęęęęę........ :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Już myślałam, że wszyscy zapomnieli :watpliwy: :diabloti: Quote
olcha Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Loona napisał(a):Nie gadaj tyle tylko zdjęcia wstawiaj :mad: Kogo jak kogo, ale Ciebie nie podejrzewałabym o takie wymachiwanie kijem i zmuszanie do wstawiania zdjęć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzisiaj od rana siedzę z suczami na dworku (z małymi przerwami). Era znów bawi się frisbee i wyleguje się w słońcu :loveu: Ech czuję lato :eviltong: Może im dziś porobie zdjęcia na słonku :cool3: Quote
Loona Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 olcha napisał(a):Kogo jak kogo, ale Ciebie nie podejrzewałabym o takie wymachiwanie kijem i zmuszanie do wstawiania zdjęć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nio widzisz, masz niespodziewankę :evil_lol: olcha napisał(a):Dzisiaj od rana siedzę z suczami na dworku (z małymi przerwami). Era znów bawi się frisbee i wyleguje się w słońcu :loveu: Ech czuję lato :eviltong: Może im dziś porobie zdjęcia na słonku :cool3: Zrób zrób, będzie na co popatrzeć, też bym Ciułkowi zrobiła, ale na uczelni jestem do wieczora :shake: Swoją drogą dawno Cię u mnie nie było :mad: Quote
olcha Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Loona napisał(a):Nio widzisz, masz niespodziewankę :evil_lol: Zrób zrób, będzie na co popatrzeć, też bym Ciułkowi zrobiła, ale na uczelni jestem do wieczora :shake: Swoją drogą dawno Cię u mnie nie było :mad: Niespodziewanka jak ta lala :evil_lol: Zrobiłam właśnie się zgrywają :watpliwy: Byłam u Ciebie ale nic nie pisałam :grins: Quote
Loona Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 olcha napisał(a):Niespodziewanka jak ta lala :evil_lol: Cieszę się :evil_lol: olcha napisał(a):Zrobiłam właśnie się zgrywają :watpliwy: Grzeczna dziewczynka ;) olcha napisał(a):Byłam u Ciebie ale nic nie pisałam :grins: A ładnie to tak? :mad: Quote
olcha Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Loona napisał(a): A ładnie to tak? :mad: Bzydko :cool3: A Ty w ogóle co na tej uczelni robisz? OBIJASZ SIĘ! Quote
Loona Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Okienko mam :eviltong: A nawet powiedziałabym okno :shake: Jeszcze półtorej godziny :p Quote
olcha Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Loona napisał(a):Okienko mam :eviltong: A nawet powiedziałabym okno :shake: Jeszcze półtorej godziny :p Uuuu dupnie :eviltong: Zaraz Ci czas umilę :eviltong: Już za minutkę wklejam Quote
Loona Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Ło żesz, dokładnie minuta ;) Erunia słodka :loveu: Quote
olcha Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='Loona']Ło żesz, dokładnie minuta ;) Erunia słodka :loveu: Jak już obiecam... ;) Quote
Loona Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Wiosna pełną parą :) Erutka widać się stęskniła za frizbi :evil_lol: Umieram od siedzenia tutaj, wstawiaj ładnie zdjątka a ja sobie wieczorkiem obejrzę :evil_lol: Quote
olcha Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Loona napisał(a):Wiosna pełną parą :) Erutka widać się stęskniła za frizbi :evil_lol: Stęskniła...hmmm nie wiem czy to dobre słowo, bo miała do niego cały czas dostęp tylko jak bylo zimno to nie chciała się bawić :eviltong: A w domu to nie to samo :p Quote
olcha Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Era (myśli): No dobra jak na pierwszy raz te 3 minuty wystarczą :evil_lol: Tekila tuż przed kichnięciem :eviltong: Quote
sylwiaskalska Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='olcha'] Witam moje "wielkoludy" :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Uprzejmie proszę wymiziać je ode mnie :) Quote
Recommended Posts