panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 olcha napisał(a):Tak właśnie to mam na myśli! :mad: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to super :D moon_light napisał(a):ahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam białe guanko :bigcool: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o so chosi?? :evil_lol: Quote
Loona Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 olcha napisał(a):panienkabubu napisał(a):hahahha :evil_lol: :evil_lol: chcesz mi powiedziec, ze jak wyjde ze szczeniakiem to ludzie beda pytac kiedy szczeniaki? :evil_lol: :evil_lol: ahahahha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Tak właśnie to mam na myśli! :mad: :lol: Na pewnym obozie siedziałyśmy z dziewczynami w kawiarence na dworzu a obok siedziała młodziutka bernardynka, dziewczyny były pewne że to dorosły pies. Gdy zapytałam w jakim jest wieku usłyszałyśmy, że ma 9 miesięcy :evil_lol: Będą pytać kiedy małe :roll: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Loona napisał(a):Na pewnym obozie siedziałyśmy z dziewczynami w kawiarence na dworzu a obok siedziała młodziutka bernardynka, dziewczyny były pewne że to dorosły pies. Gdy zapytałam w jakim jest wieku usłyszałyśmy, że ma 9 miesięcy :evil_lol: Będą pytać kiedy małe :roll: :megagrin: :megagrin: :mdrmed: :lol!: :jumpie: :roflt: :roflt: :evilbat: hahahahahahaha :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: nie no zabilas mnie teraz :roflt: :roflt: sorki hyhyhy :roflt: :roflt: Quote
olcha Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 moon_light napisał(a):ahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhha :evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam białe guanko :bigcool: :lol: chciałam dodać, że tak na nią w domu wołamy :oops: :evil_lol: panienkabubu napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to super :D :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o so chosi?? :evil_lol: O białe guano :evil_lol: Loona napisał(a):Na pewnym obozie siedziałyśmy z dziewczynami w kawiarence na dworzu a obok siedziała młodziutka bernardynka, dziewczyny były pewne że to dorosły pies. Gdy zapytałam w jakim jest wieku usłyszałyśmy, że ma 9 miesięcy :evil_lol: Będą pytać kiedy małe :roll: panienkabubu napisał(a)::megagrin: :megagrin: :mdrmed: :lol!: :jumpie: :roflt: :roflt: :evilbat: hahahahahahaha :roflt: nie no zabilas mnie teraz :roflt: sorki hyhyhy :roflt: A WIDZISZ! :grins: Ja zawsze mam rację :evil_lol: Quote
moon_light Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 olcha napisał(a)::lol: chciałam dodać, że tak na nią w domu wołamy :oops: :evil_lol:Rozwalilo mnie :D GUANKO ! biedna Tq :D a Era to duże czarne guanko?:eviltong: Quote
Behemot Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 moon_light napisał(a):ahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: olcha napisał(a)::lol: chciałam dodać, że tak na nią w domu wołamy :oops: :evil_lol: Nazywacie ją w domu "ahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahaha hhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahha hahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahah ahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaah ahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahh haahahahahhahahahhha" ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No cóż, bardzo oryginalne imię, ale czy ona na nie reaguje? :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Behemot']Nazywacie ją w domu "ahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahaha hhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahha hahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahah ahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaah ahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahh haahahahahhahahahhha" ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No cóż, bardzo oryginalne imię, ale czy ona na nie reaguje? :evil_lol: tylko wtedy jak poprawnie wymówisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
moon_light Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 panienkabubu napisał(a):tylko wtedy jak poprawnie wymówisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak olcha konczy wykrzykiwac imie, to pies juz wisi wczepiony w doopsko kota:roll: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 moon_light napisał(a):Jak olcha konczy wykrzykiwac imie, to pies juz wisi wczepiony w doopsko kota:roll: ..bo sie okazuje, ze źle wymówiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Behemot napisał(a):Nazywacie ją w domu "ahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahaha hhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahha hahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahah ahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaah ahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahh haahahahahhahahahhha" ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No cóż, bardzo oryginalne imię, ale czy ona na nie reaguje? :evil_lol: panienkabubu napisał(a):tylko wtedy jak poprawnie wymówisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A jak olcha opuści chociaż jedno a albo h, to przybiega Era? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 moon_light napisał(a):Rozwalilo mnie :D GUANKO ! biedna Tq :D a Era to duże czarne guanko?:eviltong: Ja się wstydzę powtarzać jak na nie wołamy :oops: :diabloti: Behemot napisał(a):Nazywacie ją w domu "ahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahaha hhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahha hahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahah ahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaah ahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahh haahahahahhahahahhha" ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: No cóż, bardzo oryginalne imię, ale czy ona na nie reaguje? :evil_lol: No jasne, ale musisz dokładnie wypowiadać każe HA i nie pomylić kolejności :p panienkabubu napisał(a):tylko wtedy jak poprawnie wymówisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dokładnie! moon_light napisał(a):Jak olcha konczy wykrzykiwac imie, to pies juz wisi wczepiony w doopsko kota:roll: I tak się czasem zdarza :lol: panienkabubu napisał(a):..bo sie okazuje, ze źle wymówiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Kolejność zła :shake: Behemot napisał(a):A jak olcha opuści chociaż jedno a albo h, to przybiega Era? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: nie mogę znów dziś no :lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Loona Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dobrze, że nie masz więcej zwierząt, bo by Ci brakło haha :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Behemot napisał(a):A jak olcha opuści chociaż jedno a albo h, to przybiega Era? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pewnie tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Loona napisał(a):Dobrze, że nie masz więcej zwierząt, bo by Ci brakło haha :evil_lol: nie no nie moge z wami ;D:D:D:D:D:D Quote
Shikka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='olcha']Elo, chyba się nie witałaś, ja dzis też zakręcona od rana :p A to się odezwał koleś w końcu? Koleś się nie odezwał ale się dodzwoniłam...suńka znalazła dobry domek :) A u mnei od dzis króluje mała pirania :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47957&page=16 Oto ona...tadadadadadadaaaaaaammmmmm :) Spać nie będę mogła bo non stop się na nią gapię...żywe srebro, ząbki jak igiełki...jest zafascynowana kociurami i przesłooooooooodka :) Buuuuuuuuuuuuziaczki OlchoPsiaczki :) Quote
moon_light Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 panienkabubu napisał(a):..bo sie okazuje, ze źle wymówiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: albo wymawia przez "CH" (ce-ha) i pies nie rozumie:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 moon_light napisał(a):albo wymawia przez "CH" (ce-ha) i pies nie rozumie:evil_lol: o żesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 BUhaaha, no prosze was! :roflt: Ja dzis i tak za duzo sie smialam, a teraz jeszcze tu :roflt::roflt::roflt: HAHhahahaah Quote
olcha Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Loona napisał(a):Dobrze, że nie masz więcej zwierząt, bo by Ci brakło haha :evil_lol: panienkabubu napisał(a):pewnie tak :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: panienkabubu napisał(a):nie no nie moge z wami ;D:D:D moon_light napisał(a):albo wymawia przez "CH" (ce-ha) i pies nie rozumie:evil_lol: panienkabubu napisał(a):o żesz :evil_lol: anetta napisał(a):BUhaaha, no prosze was! :roflt: Ja dzis i tak za duzo sie smialam, a teraz jeszcze tu :roflt: HAHhahahaah BUhahahahahahahaha człowiekowi od razu z rana humor poprawiłyście :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
olcha Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Shikka']Koleś się nie odezwał ale się dodzwoniłam...suńka znalazła dobry domek :) A u mnei od dzis króluje mała pirania :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47957&page=16 Oto ona...tadadadadadadaaaaaaammmmmm :) Spać nie będę mogła bo non stop się na nią gapię...żywe srebro, ząbki jak igiełki...jest zafascynowana kociurami i przesłooooooooodka :) Buuuuuuuuuuuuziaczki OlchoPsiaczki :) Jaka smutna się wydaje na tych pierwszych zdjęciach :-( Ale u Ciebie na pewno odżyje :multi: :multi: :multi: Albo już odżyła :cool3: Lecę do Ciebie może już jakies zdjęcia są :cool3: Quote
Shikka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 olcha napisał(a):Jaka smutna się wydaje na tych pierwszych zdjęciach :-( Ale u Ciebie na pewno odżyje :multi: :multi: :multi: Albo już odżyła :cool3: Lecę do Ciebie może już jakies zdjęcia są :cool3: No na tych pierwszych zdjęciach to takie małe, zagubione skrzywdzone dziecko... A w tej chwili juz odżyła...duża w tym zasługa jej cioteczek i mamuś ;) Dziwie sie że to psiak potraumowy bo wogole nie zachwouje sie jakby ktoś kiedykolwiek cos jej zrobił... jest takim małym wszędobylskim gałgankiem...tutaj dziabnie, tam skubnie...Czasem warknie ( prawie jak dorosły pies :evil_lol: ) ;) łapska jej się rozjeżdżają, śmieszna jest jak nie wiem i strasznie kochana :) No i przy całym jej ADHD jest faktycznie bardzo posłuszna... Słowo "Fe" nie jest jej obce, "Zostaw" też :) Także dzielna i mądra dziołcha :) Szkoda że jeszcze nei możemy z nia na spacerki chodzić...ale to juz niedługo i wtedy sie zacznie :) mamy wieeeeeeelki park więc bedzie pole do popisu :) O rrrrrrrrrany...nadal nei wierzę :) Quote
olcha Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Shikka napisał(a):No na tych pierwszych zdjęciach to takie małe, zagubione skrzywdzone dziecko... A w tej chwili juz odżyła...duża w tym zasługa jej cioteczek i mamuś ;) Dziwie sie że to psiak potraumowy bo wogole nie zachwouje sie jakby ktoś kiedykolwiek cos jej zrobił... jest takim małym wszędobylskim gałgankiem...tutaj dziabnie, tam skubnie...Czasem warknie ( prawie jak dorosły pies :evil_lol: ) ;) łapska jej się rozjeżdżają, śmieszna jest jak nie wiem i strasznie kochana :) No i przy całym jej ADHD jest faktycznie bardzo posłuszna... Słowo "Fe" nie jest jej obce, "Zostaw" też :) Także dzielna i mądra dziołcha :) Szkoda że jeszcze nei możemy z nia na spacerki chodzić...ale to juz niedługo i wtedy sie zacznie :) mamy wieeeeeeelki park więc bedzie pole do popisu :) O rrrrrrrrrany...nadal nei wierzę :) Uwielbiam czytać takich nowo zapsionych :loveu: widać, że jesteś zakochana po uszy :lol: :loveu: :lol: :loveu: Quote
Shikka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jeszcze jak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: TZ odszedl w kąt...na szcęście nie czuje sie odrzucony bo ma inne zajęcia... :) Psssst...gra dziś SSmana w serialu :evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Shikka napisał(a):Jeszcze jak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: TZ odszedl w kąt...na szcęście nie czuje sie odrzucony bo ma inne zajęcia... :) Psssst...gra dziś SSmana w serialu :evil_lol::evil_lol: Jaki fajny bannerek :multi: Oj tam, tz nie ważny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A w jakim serialu :cool3: Quote
Recommended Posts