Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

olcha napisał(a):
Tak właśnie to mam na myśli! :mad: :lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to super :D

moon_light napisał(a):
ahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhha
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pozdrawiam białe guanko :bigcool:

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o so chosi?? :evil_lol:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

olcha napisał(a):
panienkabubu napisał(a):
hahahha :evil_lol: :evil_lol: chcesz mi powiedziec, ze jak wyjde ze szczeniakiem to ludzie beda pytac kiedy szczeniaki? :evil_lol: :evil_lol: ahahahha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Tak właśnie to mam na myśli! :mad: :lol:

Na pewnym obozie siedziałyśmy z dziewczynami w kawiarence na dworzu a obok siedziała młodziutka bernardynka, dziewczyny były pewne że to dorosły pies. Gdy zapytałam w jakim jest wieku usłyszałyśmy, że ma 9 miesięcy :evil_lol: Będą pytać kiedy małe :roll:

Posted

Loona napisał(a):
Na pewnym obozie siedziałyśmy z dziewczynami w kawiarence na dworzu a obok siedziała młodziutka bernardynka, dziewczyny były pewne że to dorosły pies. Gdy zapytałam w jakim jest wieku usłyszałyśmy, że ma 9 miesięcy :evil_lol: Będą pytać kiedy małe :roll:

:megagrin: :megagrin: :mdrmed: :lol!: :jumpie: :roflt: :roflt: :evilbat:

hahahahahahaha
:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: nie no zabilas mnie teraz :roflt: :roflt: sorki hyhyhy :roflt: :roflt:

Posted

moon_light napisał(a):
ahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhha
:evil_lol::evil_lol:
Pozdrawiam białe guanko :bigcool:

:lol: chciałam dodać, że tak na nią w domu wołamy :oops: :evil_lol:

panienkabubu napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to super :D

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: o so chosi?? :evil_lol:

O białe guano :evil_lol:

Loona napisał(a):

panienkabubu napisał(a):
:megagrin: :megagrin: :mdrmed: :lol!: :jumpie: :roflt: :roflt: :evilbat:

hahahahahahaha
:roflt: nie no zabilas mnie teraz :roflt: sorki hyhyhy :roflt:

A WIDZISZ! :grins: Ja zawsze mam rację :evil_lol:

Posted

moon_light napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

olcha napisał(a):
:lol: chciałam dodać, że tak na nią w domu wołamy :oops: :evil_lol:

Nazywacie ją w domu "ahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahaha hhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahha hahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahah ahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaah ahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahh haahahahahhahahahhha" ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

No cóż, bardzo oryginalne imię, ale czy ona na nie reaguje? :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Nazywacie ją w domu "ahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahaha hhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahha hahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahah ahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaah ahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahh haahahahahhahahahhha" ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

tylko wtedy jak poprawnie wymówisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
tylko wtedy jak poprawnie wymówisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jak olcha konczy wykrzykiwac imie, to pies juz wisi wczepiony w doopsko kota:roll:

Posted

Behemot napisał(a):
Nazywacie ją w domu "ahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahaha hhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahha hahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahah ahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaah ahahahhahahahhhaahahahahhahahahhhaahahahahhahahahh haahahahahhahahahhha" ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

panienkabubu napisał(a):

A jak olcha opuści chociaż jedno a albo h, to przybiega Era? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

moon_light napisał(a):
Rozwalilo mnie :D
GUANKO ! biedna Tq :D a Era to duże czarne guanko?:eviltong:

Ja się wstydzę powtarzać jak na nie wołamy :oops: :diabloti:

Behemot napisał(a):

No jasne, ale musisz dokładnie wypowiadać każe HA i nie pomylić kolejności :p

panienkabubu napisał(a):

Dokładnie!

moon_light napisał(a):
Jak olcha konczy wykrzykiwac imie, to pies juz wisi wczepiony w doopsko kota:roll:

I tak się czasem zdarza :lol:

panienkabubu napisał(a):
..bo sie okazuje, ze źle wymówiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Kolejność zła :shake:

Behemot napisał(a):
A jak olcha opuści chociaż jedno a albo h, to przybiega Era? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roflt: nie mogę znów dziś no :lol: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='olcha']Elo, chyba się nie witałaś, ja dzis też zakręcona od rana :p

A to się odezwał koleś w końcu?

Koleś się nie odezwał ale się dodzwoniłam...suńka znalazła dobry domek :)
A u mnei od dzis króluje mała pirania :)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47957&page=16
Oto ona...tadadadadadadaaaaaaammmmmm :)
Spać nie będę mogła bo non stop się na nią gapię...żywe srebro, ząbki jak igiełki...jest zafascynowana kociurami i przesłooooooooodka :)
Buuuuuuuuuuuuziaczki OlchoPsiaczki :)

Posted

Loona napisał(a):
Dobrze, że nie masz więcej zwierząt, bo by Ci brakło haha :evil_lol:

panienkabubu napisał(a):
pewnie tak
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

panienkabubu napisał(a):
nie no nie moge z wami ;D:D:D

moon_light napisał(a):
albo wymawia przez "CH" (ce-ha) i pies nie rozumie:evil_lol:

panienkabubu napisał(a):
o żesz :evil_lol:

anetta napisał(a):
BUhaaha, no prosze was! :roflt:
Ja dzis i tak za duzo sie smialam, a teraz jeszcze tu :roflt:

HAHhahahaah

BUhahahahahahahaha człowiekowi od razu z rana humor poprawiłyście :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Shikka']Koleś się nie odezwał ale się dodzwoniłam...suńka znalazła dobry domek :)
A u mnei od dzis króluje mała pirania :)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47957&page=16
Oto ona...tadadadadadadaaaaaaammmmmm :)
Spać nie będę mogła bo non stop się na nią gapię...żywe srebro, ząbki jak igiełki...jest zafascynowana kociurami i przesłooooooooodka :)
Buuuuuuuuuuuuziaczki OlchoPsiaczki :)

Jaka smutna się wydaje na tych pierwszych zdjęciach :-( Ale u Ciebie na pewno odżyje :multi: :multi: :multi: Albo już odżyła :cool3: Lecę do Ciebie może już jakies zdjęcia są :cool3:

Posted

olcha napisał(a):
Jaka smutna się wydaje na tych pierwszych zdjęciach :-( Ale u Ciebie na pewno odżyje :multi: :multi: :multi: Albo już odżyła :cool3: Lecę do Ciebie może już jakies zdjęcia są :cool3:

No na tych pierwszych zdjęciach to takie małe, zagubione skrzywdzone dziecko...
A w tej chwili juz odżyła...duża w tym zasługa jej cioteczek i mamuś ;)
Dziwie sie że to psiak potraumowy bo wogole nie zachwouje sie jakby ktoś kiedykolwiek cos jej zrobił... jest takim małym wszędobylskim gałgankiem...tutaj dziabnie, tam skubnie...Czasem warknie ( prawie jak dorosły pies :evil_lol: ) ;)
łapska jej się rozjeżdżają, śmieszna jest jak nie wiem i strasznie kochana :)
No i przy całym jej ADHD jest faktycznie bardzo posłuszna...
Słowo "Fe" nie jest jej obce, "Zostaw" też :) Także dzielna i mądra dziołcha :)
Szkoda że jeszcze nei możemy z nia na spacerki chodzić...ale to juz niedługo i wtedy sie zacznie :) mamy wieeeeeeelki park więc bedzie pole do popisu :) O rrrrrrrrrany...nadal nei wierzę :)

Posted

Shikka napisał(a):
No na tych pierwszych zdjęciach to takie małe, zagubione skrzywdzone dziecko...
A w tej chwili juz odżyła...duża w tym zasługa jej cioteczek i mamuś ;)
Dziwie sie że to psiak potraumowy bo wogole nie zachwouje sie jakby ktoś kiedykolwiek cos jej zrobił... jest takim małym wszędobylskim gałgankiem...tutaj dziabnie, tam skubnie...Czasem warknie ( prawie jak dorosły pies :evil_lol: ) ;)
łapska jej się rozjeżdżają, śmieszna jest jak nie wiem i strasznie kochana :)
No i przy całym jej ADHD jest faktycznie bardzo posłuszna...
Słowo "Fe" nie jest jej obce, "Zostaw" też :) Także dzielna i mądra dziołcha :)
Szkoda że jeszcze nei możemy z nia na spacerki chodzić...ale to juz niedługo i wtedy sie zacznie :) mamy wieeeeeeelki park więc bedzie pole do popisu :) O rrrrrrrrrany...nadal nei wierzę :)

Uwielbiam czytać takich nowo zapsionych :loveu: widać, że jesteś zakochana po uszy :lol: :loveu: :lol: :loveu:

Posted

Jeszcze jak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
TZ odszedl w kąt...na szcęście nie czuje sie odrzucony bo ma inne zajęcia... :)
Psssst...gra dziś SSmana w serialu :evil_lol::evil_lol:

Posted

Shikka napisał(a):
Jeszcze jak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
TZ odszedl w kąt...na szcęście nie czuje sie odrzucony bo ma inne zajęcia... :)
Psssst...gra dziś SSmana w serialu :evil_lol::evil_lol:

Jaki fajny bannerek :multi: Oj tam, tz nie ważny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A w jakim serialu :cool3: