olcha Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Kolory oczywiście wyszły cudowne :watpliwy: Quote
Behemot Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Jaka uszczęśliwiona, roześmiana buzia! :loveu: Olcha, masz przeuroczą siostrzenicę :loveu: I coraz mniej wygląda jak poseł Rokita :evil_lol: Quote
Loona Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Domowe agility objęło nie tylko psy widzę :evil_lol: Quote
olcha Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Behemot napisał(a): Jaka uszczęśliwiona, roześmiana buzia! :loveu: Olcha, masz przeuroczą siostrzenicę :loveu: I coraz mniej wygląda jak poseł Rokita :evil_lol: ROKITA? :obrazic: mówią, że do cioci jest podobna! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Loona napisał(a):Domowe agility objęło nie tylko psy widzę :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Grunt to męczyć innych a nie siebie :evil_lol: Oczywiście miałam się dziś uczyć....i zamiast nauki Tekile wyszkoliłam do perfekcji skakania przez obręcz z rąk :placz: Quote
olcha Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 ciotka popijemy razem? Przedstawiam wam moją siostrę :evil_lol: Jak to znajdzie to mnie ukatrupi :loveu: Quote
Behemot Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 olcha napisał(a):ROKITA? :obrazic: mówią, że do cioci jest podobna! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To Ty jesteś siostrą bliźniaczką posła Rokity? :evil_lol: Quote
olcha Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Behemot napisał(a):To Ty jesteś siostrą bliźniaczką posła Rokity? :evil_lol: Bliźniaki teraz w modzie. Będę sławna :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 olcha napisał(a): Przedstawiam wam moją siostrę :evil_lol: Jak to znajdzie to mnie ukatrupi :loveu: Twoja siostra ma strasznie dłuuuuugi, czerwony nos :crazyeye: Quote
Loona Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Behemot napisał(a):Twoja siostra ma strasznie dłuuuuugi, czerwony nos :crazyeye: Pinokio? :evil_lol: Quote
olcha Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Behemot napisał(a):Twoja siostra ma strasznie dłuuuuugi, czerwony nos :crazyeye: Myślisz, ze ....piła? :-o Przy dziecku? Matka Polka? :crazyeye: :evil_lol: Loona napisał(a):Pinokio? :evil_lol: Pinokio też pił? :-o Quote
anea Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 olcha napisał(a):Teraz się bawią ze sobą żadko ale jednak :multi: Ale czy się kochają?? Czy ja wiem, Tekila na pewno kocha Ere ale to chyba nieodwzajemniona miłość. Jejku ale tak poważnie ją użarła? To pewnie przez to, że Tośka dorosła i próbuje przejąć rządy w domu. Własnie nie...Toska przyjumje przywodztwo Punki ale za to baaaardzo energicznie wyraza swoj amilosc - tzn zawsze jak sie wita (a wita sie bardzo czesto ;) ) to skacze wokol punki, wali ja ogonem probuje polizac, oczywscie przy okazjo drabie , przewraca. pomiata..... Puńke to straaaaszliwie wkurza Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 olcha napisał(a):Bo to jest tak, jak Era już śpi to pozwala Tekili się kłaść koło siebie, a jak nie śpi i widzi, że Tekila się zbliża to się zaraz zbiera :lol: Ale tak ogólnie to chyba lubią bo im wtedy cieplej :loveu: Master nawet jak śpi to się zrywa jak oparzony, byle dalej od Tora :lol: Quote
olcha Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 anea napisał(a):Własnie nie...Toska przyjumje przywodztwo Punki ale za to baaaardzo energicznie wyraza swoj amilosc - tzn zawsze jak sie wita (a wita sie bardzo czesto ;) ) to skacze wokol punki, wali ja ogonem probuje polizac, oczywscie przy okazjo drapie , przewraca. pomiata..... Puńke to straaaaszliwie wkurza O to tak jak u mnie :lol: tylko, że moje podobne gabarytowo i sobie już krzywdy nie robią, a jak się nawet Era rzuca na Tekile to ta robi szybki unik cwaniara :eviltong: Tośka jest jeszcze młoda i goopia z czasem się nauczy zobaczysz. U mnie było dokładnie to samo. madziasto4 napisał(a):Master nawet jak śpi to się zrywa jak oparzony, byle dalej od Tora :lol: :lol: :lol: :lol: Fajnie to musi wyglądać :loveu: :evil_lol: Quote
Loona Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 olcha napisał(a): Jakiś mały romansik? Zaskoczyłaś je :evil_lol: olcha napisał(a): A tu już wyraźnie zawstydzone :evil_lol: Nio wiesz, tak im przeszkadzać w prywatnych chwilach romansowania :mad: Quote
anea Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 CUDOOOOOO :) Alewiesz...Olcha... nie chce Cie marwić...ale patrzac na mine Erki to ona chyba zmieniła preferancje ;) Quote
Koma Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 olcha napisał(a): Jakie słodkie zdjęcie :loveu: cziłałki sa bardzo śmieszne :lol: Quote
madziasto4 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 olcha napisał(a): Ale śliczne zdjęcie :loveu: :) Quote
panienkabubu Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 olcha, wybacz, ale nie moglam sie powstrzymac :evil_lol: galeria lesbijek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
olcha Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Loona napisał(a):Jakiś mały romansik? Zaskoczyłaś je :evil_lol: A tu już wyraźnie zawstydzone :evil_lol: Nio wiesz, tak im przeszkadzać w prywatnych chwilach romansowania :mad: Tak :evil_lol: anea napisał(a):CUDOOOOOO :) Alewiesz...Olcha... nie chce Cie marwić...ale patrzac na mine Erki to ona chyba zmieniła preferancje ;) Czyli, że zaczęła w końcu lubić facetów? :multi: Hurraaaa! :evil_lol: Przeciez ona od zawsze wolała suki :lol: Koma napisał(a):Jakie słodkie zdjęcie :loveu: cziłałki sa bardzo śmieszne :lol: Tak jest :loveu: Dzisiaj się pół dnia śmiałam z min Tekili :eviltong: madziasto4 napisał(a):Ale śliczne zdjęcie :loveu: :) Tenkju :p panienkabubu napisał(a):olcha, wybacz, ale nie moglam sie powstrzymac :evil_lol: galeria lesbijek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: No jedna co się nie wstydziła :lol: Wiedziałam, że ktoś tak napisze :lol: Nie ważna płeć, ważne uczucie :evil_lol: :lol: ;) Quote
olcha Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Inny tytuł nie przychodzi mi do głowy... ...Behemot mam Cię na oku :baddevil: :evil_lol: Quote
olcha Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Dobra to się żegnam, aż do niedzieli! PAPAPAPAPPAAp Quote
Behemot Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 olcha napisał(a):Inny tytuł nie przychodzi mi do głowy... ...Behemot mam Cię na oku :baddevil: :evil_lol: Aaaaaaa!!!!!! To oko wygląda zupełnie jak oko Saurona (olcha, tylko mi nie mów, że nie oglądałaś również "Włady pierścieni" ;)) Quote
Recommended Posts