alive Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='olcha'] A tu jeszcze mój kaleki pies :lol: och!! czemu urwałaś Tequli łapkę :placz: , biedny, biedny mały piesek :-( a tak na marginesie to patrząc w piękne, wielkie, wyłupiaste oczka Twojej Księżniczki przypomniała mi się pewna dolegliwość o której się w weekend uczyłam, występująca u piesków z takimi oczkami, a mianowicie wypadanie gałki ocznej... Quote
olcha Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Tekila: ŚPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISZ? Era: Możesz mi się nie drzeć do ucha? A tak w ogóle to się odsuń. Era: Trochę DALEJ! :mad: Tekila: Nudna jesteś.... Tekila: ...ale i tak Cię kocham :loveu: Era (podgląda jednym okiem): nadal tu jest? :shake: Quote
olcha Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 alive napisał(a):och!! czemu urwałaś Tequli łapkę :placz: , biedny, biedny mały piesek :-( Bo uwielbiam dręczyć i męczyć moje psy :evil_lol: :loveu: :evil_lol: :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Super zdjęcia i to specjalnie dla mnie :sweetCyb: Lubią tak razem leżeć? Quote
olcha Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 madziasto4 napisał(a):Super zdjęcia i to specjalnie dla mnie :sweetCyb: Lubią tak razem leżeć? Oglądałaś kiedyś taką kreskówkę o dwóch psach i jeden w kołko skakał dookoła drugiego wyszczekując "Spajki :sweetCyb:Spajki :sweetCyb:bedziemy kumplami?" To mniej więcej takie są między nimi relacje, Era wyniośle obserwuje wyskoki Tekili :lol: Quote
madziasto4 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 olcha napisał(a):Oglądałaś kiedyś taką kreskówkę o dwóch psach i jeden w kołko skakał dookoła drugiego wyszczekując "Spajki :sweetCyb:Spajki :sweetCyb:bedziemy kumplami?" To mniej więcej takie są między nimi relacje, Era wyniośle obserwuje wyskoki Tekili :lol: Nie przypominam sobie takiej kreskówki :hmmmm: A Tekila nachalna czy odpuszcza szybko? Quote
olcha Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie przypominam sobie takiej kreskówki :hmmmm: A Tekila nachalna czy odpuszcza szybko? Musi odpuścić swoją miłość do Ery gdy ta tylko pokazuje jej swoje ząbki....ale nie na długo odpuszcza :lol: Nie poddaje się łatwo bestyja :lol: Tak samo jak liże Ci twarz i chcesz ją zestawić na ziemię, to zaraz i tak wróci to taki komar CO MUSI I JUŻ :lol: Quote
olcha Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Loona napisał(a):Tequila wszystkich toffa :loveu: Zgadza się :lol: a szczególnie domowników :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 olcha napisał(a):Musi odpuścić swoją miłość do Ery gdy ta tylko pokazuje jej swoje ząbki....ale nie na długo odpuszcza :lol: Nie poddaje się łatwo bestyja :lol: Tak samo jak liże Ci twarz i chcesz ją zestawić na ziemię, to zaraz i tak wróci to taki komar CO MUSI I JUŻ :lol: Ojej to kochana musi być :loveu: :loveu: Natręcik :loveu: Quote
olcha Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 madziasto4 napisał(a):Ojej to kochana musi być :loveu: :loveu: Natręcik :loveu: Natręcik? Tak. Ale czy to kochane - to się muszę zastanowić :lol: Quote
madziasto4 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 olcha napisał(a):Natręcik? Tak. Ale czy to kochane - to się muszę zastanowić :lol: haha wyrodna pańcia :lol: dobra ja spadam, bo jutro nie wstanę. na razie i miłej nocki z natręcikiem życzę :p Quote
olcha Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 madziasto4 napisał(a):haha wyrodna pańcia :lol: dobra ja spadam, bo jutro nie wstanę. na razie i miłej nocki z natręcikiem życzę :p Wyrodna pańcia to ja :cool3: :diabloti: Ja tez już się kładę z tymi moimi szczuropodobnymi :loveu: DObRANOC Quote
alive Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 olcha napisał(a):Oglądałaś kiedyś taką kreskówkę o dwóch psach i jeden w kołko skakał dookoła drugiego wyszczekując "Spajki :sweetCyb:Spajki :sweetCyb:bedziemy kumplami?" To mniej więcej takie są między nimi relacje, Era wyniośle obserwuje wyskoki Tekili :lol: Ja oglądałam - ja, ja!!:multi: :multi: :multi: Quote
anetta Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ja tez ogladalam ta keskowke :lol: Tzn. kojarze ze widzialam, ale nie moge sobie przypomniec postac :eviltong: Lubią tak razem leżeć? A nie widac? :evil_lol: Quote
olcha Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 alive napisał(a):Ja oglądałam - ja, ja!!:multi: :multi: :multi: :lol: anetta napisał(a):Ja tez ogladalam ta keskowke :lol: Tzn. kojarze ze widzialam, ale nie moge sobie przypomniec postac :eviltong: Ja też nie pamiętam o czym to, ale tą kwestie zapamiętałam :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 alive napisał(a):Ja oglądałam - ja, ja!!:multi: :multi: :multi: anetta napisał(a):Ja tez ogladalam ta keskowke :lol: Tzn. kojarze ze widzialam, ale nie moge sobie przypomniec postac :eviltong: Ja pamiętam, że namiętnie oglądałam Tom'a&Jerry'ego :niewiem: Cześć olcha i czarno-białe scurki :p Quote
Loona Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Scurki to by mogły jakieś zdjęcie nowe mieć zafundowane :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Loona napisał(a):Scurki to by mogły jakieś zdjęcie nowe mieć zafundowane :evil_lol: Właśnie, i to nie jedno, ale całą masę najlepiej :razz: Quote
olcha Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Witajcie scuromaniaczki :lol: Specjalnie dla was :grins: Quote
madziasto4 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Oj chyba jednak lubią obok siebie leżeć...:cool3: Quote
olcha Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 madziasto4 napisał(a):Oj chyba jednak lubią obok siebie leżeć...:cool3: Bo to jest tak, jak Era już śpi to pozwala Tekili się kłaść koło siebie, a jak nie śpi i widzi, że Tekila się zbliża to się zaraz zbiera :lol: Ale tak ogólnie to chyba lubią bo im wtedy cieplej :loveu: Quote
anea Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Kurcze niedawno jęczałaś :P ze moje psice sie bawia ze soba a Twoje nie... a teraz Twoje sie KOCHAJA (i bardzo dobrze :) ) a u mnie jadki odchodzą :( ostatnio Puńka Tosce nos porysowała... Quote
olcha Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 anea napisał(a):Kurcze niedawno jęczałaś :P ze moje psice sie bawia ze soba a Twoje nie... a teraz Twoje sie KOCHAJA (i bardzo dobrze :) ) a u mnie jadki odchodzą :( ostatnio Puńka Tosce nos porysowała... Teraz się bawią ze sobą żadko ale jednak :multi: Ale czy się kochają?? Czy ja wiem, Tekila na pewno kocha Ere ale to chyba nieodwzajemniona miłość. Jejku ale tak poważnie ją użarła? To pewnie przez to, że Tośka dorosła i próbuje przejąć rządy w domu. Quote
Recommended Posts