Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

[quote name='olcha']
A tu jeszcze mój kaleki pies :lol:

och!! czemu urwałaś Tequli łapkę :placz: , biedny, biedny mały piesek :-(

a tak na marginesie to patrząc w piękne, wielkie, wyłupiaste oczka Twojej Księżniczki przypomniała mi się pewna dolegliwość o której się w weekend uczyłam, występująca u piesków z takimi oczkami, a mianowicie wypadanie gałki ocznej...

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tekila: ŚPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISZ?

Era: Możesz mi się nie drzeć do ucha? A tak w ogóle to się odsuń.

Era: Trochę DALEJ! :mad:

Tekila: Nudna jesteś....

Tekila: ...ale i tak Cię kocham :loveu:
Era (podgląda jednym okiem): nadal tu jest? :shake:

Posted

alive napisał(a):
och!! czemu urwałaś Tequli łapkę :placz: , biedny, biedny mały piesek :-(

Bo uwielbiam dręczyć i męczyć moje psy :evil_lol: :loveu: :evil_lol: :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Super zdjęcia i to specjalnie dla mnie :sweetCyb:
Lubią tak razem leżeć?

Oglądałaś kiedyś taką kreskówkę o dwóch psach i jeden w kołko skakał dookoła drugiego wyszczekując "Spajki :sweetCyb:Spajki :sweetCyb:bedziemy kumplami?" To mniej więcej takie są między nimi relacje, Era wyniośle obserwuje wyskoki Tekili :lol:

Posted

olcha napisał(a):
Oglądałaś kiedyś taką kreskówkę o dwóch psach i jeden w kołko skakał dookoła drugiego wyszczekując "Spajki :sweetCyb:Spajki :sweetCyb:bedziemy kumplami?" To mniej więcej takie są między nimi relacje, Era wyniośle obserwuje wyskoki Tekili :lol:

Nie przypominam sobie takiej kreskówki :hmmmm: A Tekila nachalna czy odpuszcza szybko?

Posted

madziasto4 napisał(a):
Nie przypominam sobie takiej kreskówki :hmmmm: A Tekila nachalna czy odpuszcza szybko?

Musi odpuścić swoją miłość do Ery gdy ta tylko pokazuje jej swoje ząbki....ale nie na długo odpuszcza :lol: Nie poddaje się łatwo bestyja :lol:

Tak samo jak liże Ci twarz i chcesz ją zestawić na ziemię, to zaraz i tak wróci to taki komar CO MUSI I JUŻ :lol:

Posted

olcha napisał(a):
Musi odpuścić swoją miłość do Ery gdy ta tylko pokazuje jej swoje ząbki....ale nie na długo odpuszcza :lol: Nie poddaje się łatwo bestyja :lol:

Tak samo jak liże Ci twarz i chcesz ją zestawić na ziemię, to zaraz i tak wróci to taki komar CO MUSI I JUŻ :lol:

Ojej to kochana musi być :loveu: :loveu: Natręcik :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Ojej to kochana musi być :loveu: :loveu: Natręcik :loveu:

Natręcik? Tak. Ale czy to kochane - to się muszę zastanowić :lol:

Posted

olcha napisał(a):
Natręcik? Tak. Ale czy to kochane - to się muszę zastanowić :lol:

haha wyrodna pańcia :lol:

dobra ja spadam, bo jutro nie wstanę. na razie i miłej nocki z natręcikiem życzę :p

Posted

madziasto4 napisał(a):
haha wyrodna pańcia :lol:

dobra ja spadam, bo jutro nie wstanę. na razie i miłej nocki z natręcikiem życzę :p

Wyrodna pańcia to ja :cool3: :diabloti:

Ja tez już się kładę z tymi moimi szczuropodobnymi :loveu:

DObRANOC

Posted

olcha napisał(a):

Ja oglądałam - ja, ja!!:multi: :multi: :multi:

Posted

alive napisał(a):

:lol:

anetta napisał(a):
Ja tez ogladalam ta keskowke :lol: Tzn. kojarze ze widzialam, ale nie moge sobie przypomniec postac :eviltong:

Ja też nie pamiętam o czym to, ale tą kwestie zapamiętałam :eviltong:

Posted

alive napisał(a):

anetta napisał(a):
Ja tez ogladalam ta keskowke :lol: Tzn. kojarze ze widzialam, ale nie moge sobie przypomniec postac :eviltong:

Ja pamiętam, że namiętnie oglądałam Tom'a&Jerry'ego :niewiem:

Cześć olcha i czarno-białe scurki :p

Posted

madziasto4 napisał(a):
Oj chyba jednak lubią obok siebie leżeć...:cool3:

Bo to jest tak, jak Era już śpi to pozwala Tekili się kłaść koło siebie, a jak nie śpi i widzi, że Tekila się zbliża to się zaraz zbiera :lol: Ale tak ogólnie to chyba lubią bo im wtedy cieplej :loveu:

Posted

Kurcze niedawno jęczałaś :P ze moje psice sie bawia ze soba a Twoje nie... a teraz Twoje sie KOCHAJA (i bardzo dobrze :) ) a u mnie jadki odchodzą :( ostatnio Puńka Tosce nos porysowała...

Posted

anea napisał(a):
Kurcze niedawno jęczałaś :P ze moje psice sie bawia ze soba a Twoje nie... a teraz Twoje sie KOCHAJA (i bardzo dobrze :) ) a u mnie jadki odchodzą :( ostatnio Puńka Tosce nos porysowała...

Teraz się bawią ze sobą żadko ale jednak :multi: Ale czy się kochają?? Czy ja wiem, Tekila na pewno kocha Ere ale to chyba nieodwzajemniona miłość.

Jejku ale tak poważnie ją użarła? To pewnie przez to, że Tośka dorosła i próbuje przejąć rządy w domu.