Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

Behemot napisał(a):
Olcha, a tak z innej beczki, zdaje sie, że Ty mieszkasz gdzieś koło NDM, tak?
Bo ja mam w tamtych okolicach działkę :multi: (koło Pomiechówka)

Witaj sąsiadko :multi:

A jeździsz przez Czosnów czy Jabłonnę? Bo jak przez Czosnów to możesz mi pomachać :lol:

DAWNO NIE PADAŁ ŚNIEG :angryy:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

widziałaś u KaraTC szczuraski?? miała niedawno maluszki i były właśnie takie american blue :loveu:i uszka dumbo :loveu:cudowne - zakochanam po uszy, ale i tak bym się bała wziąć do ręki :oops::roll:

Posted

olcha napisał(a):

A jeździsz przez Czosnów czy Jabłonnę? Bo jak przez Czosnów to możesz mi pomachać :lol:

Przez Czosnów! A potem przez Stanisławowo, Pomiechówek, 6 km przez las i już jesteśmy we wsi, która przed wojną nazywała się Jerozolimka :lol: Ładnie, prawda? :lol:

Posted

olcha,
ale masz spasione suczydła :cool3: :cool3: jak Ci nie wstyd :cool3: :cool3: hahah :evil_lol:

szczury są okropne :evil_lol: :evil_lol:

jejku a ta foteckaaa :loveu: :loveu: :loveu: cuuuuuudo :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']widziałaś u KaraTC szczuraski?? miała niedawno maluszki i były właśnie takie american blue :loveu:i uszka dumbo :loveu:cudowne - zakochanam po uszy, ale i tak bym się bała wziąć do ręki

Widziałam :mdleje: SKY jest cuuuuuuuuuuudny!!!!!!!!

Ja się tylko zastanawiam jak taki szczurek pachnie :eviltong: Miałam kiedyś chomiki i nawet przy częstym sprzątaniu było czuć na odleglość, że mam chomiki :eviltong:

[quote name='Loona']E tam, taki większy chomik :loveu: Białe szczury są okropne, reszta kochana :loveu:

No białe nie ładne, ale te sreberka :loveu:

[quote name='Behemot']Przez Czosnów! A potem przez Stanisławowo, Pomiechówek, 6 km przez las i już jesteśmy we wsi, która przed wojną nazywała się Jerozolimka :lol: Ładnie, prawda? :lol:

No to mijasz mój dom :multi: Jadąc od Warszawy po lewej stronie :cool3: mniej więcej w połowie Czosnowa :cool3:

[quote name='panienkabubu']olcha,
ale masz spasione suczydła :cool3: :cool3: jak Ci nie wstyd :cool3: :cool3: hahah :evil_lol:

szczury są okropne :evil_lol: :evil_lol:

jejku a ta foteckaaa :loveu: :loveu: :loveu: cuuuuuudo :loveu: :loveu: :loveu:

Taaaaak? To Tekila też już gruba? To zasługa moich rodziców :roll: Nie da rady im przetłumaczyć :shake:

Scury wcale nie są okropne :eviltong: A moje teraźniejsze szczury to co?

Posted

olcha napisał(a):
Behemot, a nie było by Ci szybciej przez Jabłonnę jeździć? Już byś była po właściwej stronie Wisły?

hahaha a co? przeszkadza Ci, że koło Twojego domu - po TWOJEJ drodze jeździ?? :evil_lol:

a nie wiem jak "pachną" szczury :evil_lol: chomika też miałam jak byłam mala i nie pachniał :lol:

Posted

olcha napisał(a):

No to mijasz mój dom :multi: Jadąc od Warszawy po lewej stronie :cool3: mniej więcej w połowie Czosnowa :cool3:

Przez sam Czosnów nie przejeżdżamy, tylko obok.
Ale wywieś przed domem wielki transparent, tylko naprawdę duży, żebym z Trasy Gdańskiej zauważyła :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha a co? przeszkadza Ci, że koło Twojego domu - po TWOJEJ drodze jeździ?? :evil_lol:

a nie wiem jak "pachną" szczury :evil_lol: chomika też miałam jak byłam mala i nie pachniał :lol:

Przeszkadza! Samochody mi pod oknami jeżdżą, okna się trzęsą, drogocenne obrazy ze ścian spadają, talerze się tłuką :cool1: Szlaban jak nic postawie :evil_lol:

Nie pachniały? No coś Ty? Od moich było czuć Chanel no C. :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Przez sam Czosnów nie przejeżdżamy, tylko obok.
Ale wywieś przed domem wielki transparent, tylko naprawdę duży, żebym z Trasy Gdańskiej zauważyła :evil_lol:

Buahahahahahah dobra :evil_lol: Z trasy też widać mój dom....ostatnio trudno go nie zauważyc bo stał się brzoskwiniowy :roll: :evil_lol: i po co transparent, wypuszcze psy na dwór i każę szczekać na pewno usłyszysz :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']bo moje to były prawdziwe damy - nie robiły kupy :evil_lol:

A ja miałam stare małżeństwo :lol: biegali sobie po pokoju i zaznaczali teren siuśkami pachnącymi :loveu: :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Przecież wampiry nie rzucają cienia :cool3:

:lol: Sugerujesz, że to nie ona jest na tym zdjęciu? :hmmmm: WIĘC KTO? :shocked!:

Posted

[quote name='Behemot']No to polecam zabawę "Znajdź różnice" :lol:
Otwórz se tę stronę: http://www.cda.pl/gry-online/g/f_zoeken.html, włącz głośniki i przez 20 sekund poszukaj różnic między tymi obrazkami :lol:

O nieeee, kiedyś w swojej wielkiej naiwności szukałam różnic :shake: Teraz nawet nie otworzę :lol: Już kilka zawałów przeszłam :lol:

[quote name='madziasto4']Nowa budka? Nie widziałam jej jeszcze :hmmmm:

Nowa :oops: kolejna :oops:

Posted

madziasto4 napisał(a):
A ma wyjście z drugiej strony? :loveu:

I czy należy mi się może za spostrzegawczość jakieś kilka fotek jeszcze? :p No prooosze :p

Nie nie ma za to jest dosyć spora, zmieściły by się 4 takie moje psy. Ale oczywiście się w niej we dwie nie mieszczą :lol: Zaraz zdjęcia specjalnie dla Ciebie za spostrzegawczość :klacz: