Mi. Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 aaalleee sliczny kooonicek:loveu: :loveu: Quote
Loona Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Tequila znowu się wdzięczy do jakiegoś Zenona :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='olcha']Wypluj te słowa! nie :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
olcha Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Loona']Tequila znowu się wdzięczy do jakiegoś Zenona :evil_lol: [quote name='Behemot']Sprzedajna la... laleczka :evil_lol: :obrazic: A tak serio serio to od wczoraj mam takie orgie w domu :placz: Bzykają się obie na okrągło :icon_roc: [quote name='panienkabubu']nie :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: T A K :mad: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Jaki cudny bobasek :loveu::loveu: Quote
Loona Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 olcha napisał(a)::obrazic: A tak serio serio to od wczoraj mam takie orgie w domu :placz: Bzykają się obie na okrągło :icon_roc: To od nadmiaru hormonów :evil_lol: Quote
Shikka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Jaki cudny bobasek :loveu::loveu: Po ciotce urode ma :) Elo babolce bzykolce!! Quote
olcha Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Kamcia_14'] Jaki cudny bobasek :loveu::loveu: No nareszcie ktoś moją superłumen docenił :eviltong: :lol: [quote name='Loona']To od nadmiaru hormonów :evil_lol: :watpliwy: Już mam dosyć, chodzą jak zahipnotyzowane, błagają o wyjście na dwór co 5 minut :angryy: A jak już wyjdą to bzykają się na srodku podwórka :angryy: I jeszcze mnie próbują wciagnąć w te swoje orgie :lol: [quote name='Shikka']Po ciotce urode ma :) Elo babolce bzykolce!! Tfuuuu wypluwaj te słowa byle szybkooo :lol: Toż to ładne dziecko jest, jak mogłaś ją tak obrazić :lol: Quote
Shikka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ja chciałam tylko Twą urodę skomplementować w ten dyskretny sposób, a Ty mi tutaj jakieś obrażanie zarzucasz... Tak to jest jak człowiek chce dobrze no :shake: Quote
olcha Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Shikka napisał(a):ja chciałam tylko Twą urodę skomplementować w ten dyskretny sposób, a Ty mi tutaj jakieś obrażanie zarzucasz... Tak to jest jak człowiek chce dobrze no :shake: Buahahahahah :roflt: Tzn ...ekhm ...ależ oczywiście, dziękuję za ten jakże dyskretny komplement, przyjmuję go również do wiadomości :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 olcha napisał(a)::watpliwy: Już mam dosyć, chodzą jak zahipnotyzowane, błagają o wyjście na dwór co 5 minut :angryy: A jak już wyjdą to bzykają się na srodku podwórka :angryy: I jeszcze mnie próbują wciagnąć w te swoje orgie :lol: buuuahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie daj sie sprowadzić na manowce - w cnocie i czystości trzeba wytrwać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Shikka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie daj sie sprowadzić na manowce - w cnocie i czystości trzeba wytrwać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Heh...jak ona za burdelmame robi ;) Sutenerstwo w domu odchodzi! Biednego psa wykorzystuje!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie daj sie sprowadzić na manowce - w cnocie i czystości trzeba wytrwać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Staram się być silna :evil_lol: Nie wiem ile jeszcze wytrzymam :evil_lol: Shikka napisał(a):Heh...jak ona za burdelmame robi ;) Sutenerstwo w domu odchodzi! Biednego psa wykorzystuje!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Burdelmamą to jest Erutka, burdelcórą ;) Tekila, a ja jestem tylko marnym pioneczkiem w ich grze :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 olcha napisał(a): :watpliwy: Już mam dosyć, chodzą jak zahipnotyzowane, błagają o wyjście na dwór co 5 minut :angryy: A jak już wyjdą to bzykają się na srodku podwórka :angryy: I jeszcze mnie próbują wciagnąć w te swoje orgie :lol: A na paradzie równości były? :evil_lol: Quote
olcha Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Behemot napisał(a):A na paradzie równości były? :evil_lol: A Ty wiesz, że wtedy mi znikęły na parę godzin :evil_lol: p.s. wróciłam z pilatesu, babcie nadal wymiatają :watpliwy: ....iiiiiii nigdy więcej chodzenia do znajomych fitnessów!!!!! Moja osobista instruktorka :evil_lol: zabrała mnie na pizze :placz: Godzina ćwiczeń przepadła :placz: Ale pizza TAAAAAAAAAAAAAKA pyszna :evil_lol: Quote
Shikka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 olcha napisał(a):A Ty wiesz, że wtedy mi znikęły na parę godzin :evil_lol: p.s. wróciłam z pilatesu, babcie nadal wymiatają :watpliwy: ....iiiiiii nigdy więcej chodzenia do znajomych fitnessów!!!!! Moja osobista instruktorka :evil_lol: zabrała mnie na pizze :placz: Godzina ćwiczeń przepadła :placz: Ale pizza TAAAAAAAAAAAAAKA pyszna :evil_lol: Nie martw się :glaszcze: Moja kondycha też jest w baaaaaaaaaardzo kiepskiej kondycji ;) I nie zwalaj wszystkiego na Erutkę, to Aniołek :diabloti: a wszyscy wiedzą że Ty tym wszystkimn kierujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Shikka napisał(a):Nie martw się :glaszcze: Moja kondycha też jest w baaaaaaaaaardzo kiepskiej kondycji ;) I nie zwalaj wszystkiego na Erutkę, to Aniołek :diabloti: a wszyscy wiedzą że Ty tym wszystkimn kierujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W sumie aż tak bardzo nie żałuję tej pizzy :evil_lol: W końcu dziś ostatki :cool3: Jestem niewinna :placz: serio serio jak baranek :razz: Quote
Shikka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 No cóż...to wykaże śledztwo... Zlustrujemy Cię na wylot :diabloti: Quote
olcha Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Zlustrują mnie :multi: :oops: tzn ekhmmmm :evil_lol: Quote
Shikka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ty się tak nie ciesz...agentko ;) bry babom!! :) Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 cześć Ola :p olcha napisał(a): p.s. wróciłam z pilatesu, babcie nadal wymiatają :watpliwy: ....iiiiiii nigdy więcej chodzenia do znajomych fitnessów!!!!! Moja osobista instruktorka :evil_lol: zabrała mnie na pizze :placz: Godzina ćwiczeń przepadła :placz: Ale pizza TAAAAAAAAAAAAAKA pyszna :evil_lol: podziwiam, podziwiam...... jakos nigdy nie miałam śmiałości zeby sie pokazać w klubie fitness :roll: ech - już nie pamiętam kiedy jadłam pizzę :razz: Quote
olcha Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Shikka napisał(a):Ty się tak nie ciesz...agentko ;) bry babom!! :) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bry, bardzo ładny dzisiaj dzionek mamy, słoneczko świeci, ciepło jest ech żyć nie umierać :loveu: Gosiek napisał(a):cześć Ola :p podziwiam, podziwiam...... jakos nigdy nie miałam śmiałości zeby sie pokazać w klubie fitness :roll: ech - już nie pamiętam kiedy jadłam pizzę :razz: Cześc Gosiu :grins: Ja też bym w życiu nie poszła ale byłam o to molestowana dzień w dzień przez moją przyjaciółkę :evil_lol: aż w końcu dla świętego spokoju poszłam i nawet mi się podoba, odkryłam, że żadne odchudzanie nie daje tego co ćwiczenia! Waga zazwyczaj stoi w miejscu, ale wygląd się totalnie zmienia. Wygląd nie tylko ciała (w sensie budowy, umięśnienia itp), ale też i skóry no i do tego super samopoczucie :cool3: Ta pizza to jest moja słabość :oops: Ale się pocieszam, że dziś mam być królikiem doświadczalnym i dostane private lesson w domu z pilatesu :cool3: to może ta pizza w niepamięć pójdzie :eviltong: Quote
olcha Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 p.s. mam w domu inwazję mrówek! :crazyeye: Ja nie wiem, którędy one wlazły i skąd się wzięły, ale niestety długo nie pożyją :shake: Quote
Recommended Posts