Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Loona']Tequila znowu się wdzięczy do jakiegoś Zenona :evil_lol:

[quote name='Behemot']Sprzedajna la... laleczka :evil_lol:

:obrazic:

A tak serio serio to od wczoraj mam takie orgie w domu :placz: Bzykają się obie na okrągło :icon_roc:

[quote name='panienkabubu']nie :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

T A K :mad:

Posted

olcha napisał(a):
:obrazic:

A tak serio serio to od wczoraj mam takie orgie w domu :placz: Bzykają się obie na okrągło :icon_roc:

To od nadmiaru hormonów :evil_lol:

Posted

[quote name='Kamcia_14']

Jaki cudny bobasek :loveu::loveu:

No nareszcie ktoś moją superłumen docenił :eviltong: :lol:

[quote name='Loona']To od nadmiaru hormonów :evil_lol:

:watpliwy: Już mam dosyć, chodzą jak zahipnotyzowane, błagają o wyjście na dwór co 5 minut :angryy: A jak już wyjdą to bzykają się na srodku podwórka :angryy: I jeszcze mnie próbują wciagnąć w te swoje orgie :lol:

[quote name='Shikka']Po ciotce urode ma :)
Elo babolce bzykolce!!

Tfuuuu wypluwaj te słowa byle szybkooo :lol: Toż to ładne dziecko jest, jak mogłaś ją tak obrazić :lol:

Posted

ja chciałam tylko Twą urodę skomplementować w ten dyskretny sposób, a Ty mi tutaj jakieś obrażanie zarzucasz...
Tak to jest jak człowiek chce dobrze no :shake:

Posted

Shikka napisał(a):
ja chciałam tylko Twą urodę skomplementować w ten dyskretny sposób, a Ty mi tutaj jakieś obrażanie zarzucasz...
Tak to jest jak człowiek chce dobrze no :shake:

Buahahahahah :roflt: Tzn ...ekhm ...ależ oczywiście, dziękuję za ten jakże dyskretny komplement, przyjmuję go również do wiadomości :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
:watpliwy: Już mam dosyć, chodzą jak zahipnotyzowane, błagają o wyjście na dwór co 5 minut :angryy: A jak już wyjdą to bzykają się na srodku podwórka :angryy: I jeszcze mnie próbują wciagnąć w te swoje orgie :lol:

buuuahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie daj sie sprowadzić na manowce - w cnocie i czystości trzeba wytrwać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie daj sie sprowadzić na manowce - w cnocie i czystości trzeba wytrwać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Heh...jak ona za burdelmame robi ;)
Sutenerstwo w domu odchodzi!
Biednego psa wykorzystuje!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

Staram się być silna :evil_lol: Nie wiem ile jeszcze wytrzymam :evil_lol:

Shikka napisał(a):
Heh...jak ona za burdelmame robi ;)
Sutenerstwo w domu odchodzi!
Biednego psa wykorzystuje!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Burdelmamą to jest Erutka, burdelcórą ;) Tekila, a ja jestem tylko marnym pioneczkiem w ich grze :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):

A na paradzie równości były? :evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
A na paradzie równości były? :evil_lol:

A Ty wiesz, że wtedy mi znikęły na parę godzin :evil_lol:

p.s. wróciłam z pilatesu, babcie nadal wymiatają :watpliwy: ....iiiiiii nigdy więcej chodzenia do znajomych fitnessów!!!!! Moja osobista instruktorka :evil_lol: zabrała mnie na pizze :placz: Godzina ćwiczeń przepadła :placz: Ale pizza TAAAAAAAAAAAAAKA pyszna :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
A Ty wiesz, że wtedy mi znikęły na parę godzin :evil_lol:

p.s. wróciłam z pilatesu, babcie nadal wymiatają :watpliwy: ....iiiiiii nigdy więcej chodzenia do znajomych fitnessów!!!!! Moja osobista instruktorka :evil_lol: zabrała mnie na pizze :placz: Godzina ćwiczeń przepadła :placz: Ale pizza TAAAAAAAAAAAAAKA pyszna :evil_lol:

Nie martw się :glaszcze:
Moja kondycha też jest w baaaaaaaaaardzo kiepskiej kondycji ;)
I nie zwalaj wszystkiego na Erutkę, to Aniołek :diabloti: a wszyscy wiedzą że Ty tym wszystkimn kierujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Shikka napisał(a):
Nie martw się :glaszcze:
Moja kondycha też jest w baaaaaaaaaardzo kiepskiej kondycji ;)
I nie zwalaj wszystkiego na Erutkę, to Aniołek :diabloti: a wszyscy wiedzą że Ty tym wszystkimn kierujesz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

W sumie aż tak bardzo nie żałuję tej pizzy :evil_lol: W końcu dziś ostatki :cool3:

Jestem niewinna :placz: serio serio jak baranek :razz:

Posted

cześć Ola :p

olcha napisał(a):

podziwiam, podziwiam...... jakos nigdy nie miałam śmiałości zeby sie pokazać w klubie fitness :roll:

ech - już nie pamiętam kiedy jadłam pizzę :razz:

Posted

Shikka napisał(a):
Ty się tak nie ciesz...agentko ;)
bry babom!! :)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Bry, bardzo ładny dzisiaj dzionek mamy, słoneczko świeci, ciepło jest ech żyć nie umierać :loveu:

Gosiek napisał(a):
cześć Ola :p

podziwiam, podziwiam...... jakos nigdy nie miałam śmiałości zeby sie pokazać w klubie fitness :roll:

ech - już nie pamiętam kiedy jadłam pizzę :razz:

Cześc Gosiu :grins:

Ja też bym w życiu nie poszła ale byłam o to molestowana dzień w dzień przez moją przyjaciółkę :evil_lol: aż w końcu dla świętego spokoju poszłam i nawet mi się podoba, odkryłam, że żadne odchudzanie nie daje tego co ćwiczenia! Waga zazwyczaj stoi w miejscu, ale wygląd się totalnie zmienia. Wygląd nie tylko ciała (w sensie budowy, umięśnienia itp), ale też i skóry no i do tego super samopoczucie :cool3:

Ta pizza to jest moja słabość :oops:

Ale się pocieszam, że dziś mam być królikiem doświadczalnym i dostane private lesson w domu z pilatesu :cool3: to może ta pizza w niepamięć pójdzie :eviltong: