olcha Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Jupi napisał(a):a mi się właśnie Tequilka podoba w takim kolorwym:p Ewa_17 napisał(a):Olcia ale caly urok w tym pasiakowym sweterku, mi sie podoba :loveu: Rosolaka bym ubrala, bo jej to wcale nie przeszkadza.....mozna z nia robic co sie chce :evil_lol::eviltong:;) pozdrawiamy :calus: Nie no mi też się podoba :eviltong: Tyle, że wiem, że jej się nie podoba :eviltong: Quote
olcha Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Ahahah jaką Era ma minę! :lol: :lol: :lol: Po pierwsze niecierpi jak się ją za obrożę rusza :cool3: ruszyłam Po drugie niecierpi pozować :cool3: kazałam Po trzecie stać koło Cezara nie lubi :evil_lol: zmusiłam Quote
Loona Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='olcha']Ahahah jaką Era ma minę! :lol: :lol: :lol: Po pierwsze niecierpi jak się ją za obrożę rusza :cool3: ruszyłam Po drugie niecierpi pozować :cool3: kazałam Po trzecie stać koło Cezara nie lubi :evil_lol: zmusiłam Ale TY okrutna pańcia jesteś :mad: A Erka i Cezar to się pokłócili, czy Era zazdrosna o Tośkę? :evil_lol: Quote
Behemot Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Kim jest ten dżentelmen? Identyczny mieszka na moim osiedlu :crazyeye: Nazywa się Sejp (pies wspak) i wygląda tak: Oczywiście to ten z lewej :cool3: Quote
Loona Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Behemot'] Kim jest ten dżentelmen? To Cezar, pseudopinczer moon_light, staruszek 10 lat ma, ale widzę, że wigoru sporo :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 To czyj to w końcu ten czarny golfik? Raz ma go na sobie Era, raz Cezar :niewiem: Quote
moon_light Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Behemot'] Kim jest ten dżentelmen? Identyczny mieszka na moim osiedlu :crazyeye: Nazywa się Sejp (pies wspak) i wygląda tak: Oczywiście to ten z lewej :cool3: To moj ! Moj gremlin ! Rzeczywiscie Sejp bardzo podobny!:crazyeye:(choc cezar pozbawiony ogona) Masz jego wiecej fotek ?? Quote
moon_light Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 ZNOWU GINA POSTY !!!!!! WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR [quote name='Loona']To Cezar, pseudopinczer moon_light, staruszek 10 lat ma, ale widzę, że wigoru sporo :evil_lol: hahahahah bardzo trafnie zauwazylas :evil_lol: Przy tosce latał jak głupi- a w drodze na pola marudził i udawał ze go lapy bolą :roll::eviltong: [quote name='madziasto4']To czyj to w końcu ten czarny golfik? Raz ma go na sobie Era, raz Cezar :niewiem: Cezarowy golfik, ale dowiedziałam się że Era ma taki sam :cool3: Behemot-to mój gremlin Cezar. Sejp rzeczywiście bardzo podobny. Masz wiecej fotek ?? Quote
alive Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Tekila bosko wygląda w sweterku!!!! :loveu: Quote
Behemot Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 moon_light napisał(a):To moj ! Moj gremlin ! Rzeczywiscie Sejp bardzo podobny!:crazyeye:(choc cezar pozbawiony ogona) Masz jego wiecej fotek ?? Mam jeszcze jedną, jutro wkleję ;) Quote
Kenduś Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Teraz już wiesz, co Era o Tobie myśli :lol: Po tylu latach ośmieliła się Ci to pokazać. TO ZA TEGO PALUCHA! :mad: Quote
Shikka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 olcha napisał(a): Elo babo! Ty to normalnie wszechstronnie uzdolniona jesteś! Tańczysz, bonzaiujesz :lol: , opatrujesz i jeszcze w podpisie widze, że strzyżesz :crazyeye: Nie za duuużoooo talentów naraz? :mad: A mój chociaż jeden drobny talencik gdzie? :placz: Super, że masz interneta :multi: Buziole śliniole. Siemaki Olchopsiaki ;) To sie pochwalilam netem, po czym się spsuł :( Strzyc to ja koleżanko nie strzygę, bo jakbym miala mieć 15 lat dświadczenia to zaczęłabym w wieku 7 lat ;) To moja mama wybitnie uzdolniona fryzjersko ;) A Ty masz talent do psiurów :loveu::loveu: Quote
olcha Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Loona']Ale TY okrutna pańcia jesteś :mad: A Erka i Cezar to się pokłócili, czy Era zazdrosna o Tośkę? :evil_lol: Zazdrość w czystej postaci :evil_lol: Oczywiście to ten z lewej :cool3: Sejp podobny do Cezara również z manier :scared: [quote name='Loona']To Cezar, pseudopinczer moon_light, staruszek 10 lat ma, ale widzę, że wigoru sporo :evil_lol: Ma mnóstwo :lol: [quote name='madziasto4']To czyj to w końcu ten czarny golfik? Raz ma go na sobie Era, raz Cezar :niewiem: Wymieniają się :eviltong: [quote name='moon_light']ZNOWU GINA POSTY !!!!!! WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR hahahahah bardzo trafnie zauwazylas :evil_lol: Przy tosce latał jak głupi- a w drodze na pola marudził i udawał ze go lapy bolą :roll::eviltong: Cezarowy golfik, ale dowiedziałam się że Era ma taki sam :cool3: Ma, tylko troszkę przyciasny się już golfik zrobił :oops: [quote name='alive']Tekila bosko wygląda w sweterku!!!! :loveu: :p [quote name='Kenduś']Teraz już wiesz, co Era o Tobie myśli :lol: Po tylu latach ośmieliła się Ci to pokazać. TO ZA TEGO PALUCHA! :mad: Ahahha wiedziałam, że zauważycie ten palec Boży :evil_lol: [quote name='Shikka']Siemaki Olchopsiaki ;) To sie pochwalilam netem, po czym się spsuł :( Strzyc to ja koleżanko nie strzygę, bo jakbym miala mieć 15 lat dświadczenia to zaczęłabym w wieku 7 lat ;) To moja mama wybitnie uzdolniona fryzjersko ;) A Ty masz talent do psiurów :loveu::loveu: Siemaki :lol: O to widzę, że jesteśmy w tym samym wieku :p Fstętny net :mad: Quote
Shikka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 rocznik 84 ;) Wiadomo-najlepszy ;) A neta juz wczoraj sprałam na kwaśne jabłko :mad::mad::mad: Jak dziś do domu wrócę i go nie bedzie to normalnie :olympic: Quote
olcha Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Shikka napisał(a):rocznik 84 ;) Wiadomo-najlepszy ;) A neta juz wczoraj sprałam na kwaśne jabłko :mad::mad::mad: Jak dziś do domu wrócę i go nie bedzie to normalnie :olympic: A nie bo najlepszy jest rocznik 85 :lol: Stłucz tylko nie za moco, żeby się za bardzo nie obrazil :evil_lol: Matko co mnie podkusiło, żeby iśc na fitness :placz: Wszystko mnie boli :placz: Quote
Shikka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='olcha'] tekilka ma chłooopaka :evil_lol::evil_lol: Ale rudy - to wredny :diabloti: [quote name='olcha']A nie bo najlepszy jest rocznik 85 :lol: Stłucz tylko nie za moco, żeby się za bardzo nie obrazil :evil_lol: Matko co mnie podkusiło, żeby iśc na fitness :placz: Wszystko mnie boli :placz: Fitnesss??? Wow!! Brawo Olcha!!!! :multi::multi: W zdrowym ciele zdrowe cielę więc nie badź mietka tylko twarda!!! :evil_lol: Zakwasiki się ma to tak boli...następnym razem bedzie lepiej ;) Quote
Loona Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 olcha napisał(a):A nie bo najlepszy jest rocznik 85 :lol: A nie bo 87 :eviltong: olcha napisał(a):Matko co mnie podkusiło, żeby iśc na fitness :placz: Wszystko mnie boli :placz: Jakbyś częściej z psami na spacery chodziła, to by zakwasów nie było :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Shikka napisał(a):W zdrowym ciele zdrowe cielę więc nie badź mietka tylko twarda!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahahaha Olcha a na co poszłaś??? BPU??? :lol: ja sie od roku na siłownie wybieram bo do fitnessu nie mam kondycji :oops: :shake: Quote
Shikka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ćwiczyc baby...kondycja z powietrza się nie bierze... ;) A najlepiej NA TANIEC!!!!! Ogólnorozwojówka wydlikatniająca, wykobiecajaca i wogole ;) Polecam każdemu :) Quote
olcha Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Shikka napisał(a):tekilka ma chłooopaka :evil_lol::evil_lol: Ale rudy - to wredny :diabloti: Fitnesss??? Wow!! Brawo Olcha!!!! :multi::multi: W zdrowym ciele zdrowe cielę więc nie badź mietka tylko twarda!!! :evil_lol: Zakwasiki się ma to tak boli...następnym razem bedzie lepiej ;) Co masz do rudych? :mad: :lol: Tiaaaaa mi jest lepiej po jakimś miesiącu dopiero :eviltong: Loona napisał(a):A nie bo 87 :eviltong: Jakbyś częściej z psami na spacery chodziła, to by zakwasów nie było :evil_lol: Bałdzo smiesne, jakby moje psy mnie wyprowadzały to bym zakwasów nie miała :eviltong: malawaszka napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahahaha Olcha a na co poszłaś??? BPU??? :lol: ja sie od roku na siłownie wybieram bo do fitnessu nie mam kondycji :oops: :shake: :oops: Tylko się nie śmiejcie :oops: Na pilates lajtowy poszłam :grins: Na stepie kiedyś raz byłam i po pół godzinie wymiękłam :evil_lol: Magic bar wytrzymałam miesiąc :eviltong: ABF (coś a la BPU) nawet było nieźle, ale że zrobiłam sobie przerwę to teraz muszę pocierpieć :placz: Ja z kolei na siłownię nie mam cierpliwości i samo zaparcia :shake: A że moja frendziorka jest instruktorką to mnie zmusza :placz: Muszę ją rzucić :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 olcha napisał(a)::oops: Tylko się nie śmiejcie :oops: Na pilates lajtowy poszłam :grins: Na stepie kiedyś raz byłam i po pół godzinie wymiękłam :evil_lol: Magic bar wytrzymałam miesiąc :eviltong: ABF (coś a la BPU) nawet było nieźle, ale że zrobiłam sobie przerwę to teraz muszę pocierpieć :placz: a teraz to przetłumacz na polski :evil_lol: Quote
Shikka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Que...??? AFB, USB...że co...?? :crazyeye: Quote
olcha Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Shikka']Ćwiczyc baby...kondycja z powietrza się nie bierze... ;) A najlepiej NA TANIEC!!!!! Ogólnorozwojówka wydlikatniająca, wykobiecajaca i wogole ;) Polecam każdemu :) Tiaaaaaaaa ja i taniec :roflt: Ja to tylko wieczorami po ciemku i z ludźmi którzy nie uciekają jak to widzą :evil_lol: [quote name='malawaszka']a teraz to przetłumacz na polski :evil_lol: :lol: O tutaj chodzę. Malusieńki klub, miejsca brak :eviltong: ale nic innego w okolicy nie ma :p O tu jest opisane co i jak http://www.ladyfitness.fr.pl/oferta/zajecia.html Ja tam generalnie się trochę obijam ;) Przy okazji się zdołowałam jak inne starsze babeczki (gdzieś po 40) normalnie zero drżenia mięśni, rozciągnięte tak, że aż strach patrzeć... się przy nich czułam jak stetryczała staruszka :p Wzięłam sobie za punkt honoru szybko je prześcignąć :lol: [quote name='Shikka']Que...??? AFB, USB...że co...?? :crazyeye: :lol: Quote
Recommended Posts