Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

No właśnie :grins: Dziękuję za poparcie :eviltong:

Proszę bardzo :grins:. Dla stałego bywalca w naszej galeri wszystko :grins:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='olcha']:lol: :lol: :lol:

Aleś się wysiliła z tym postem :mad: Ja tu gadam żeś ty stały bywalec i w ogóle a ty tylko ' :lol: :lol: '

Posted

anea napisał(a):
Pisze coś...i apeluje do innych zeby tez pisali bo Olcha powiedziala ze jak nie bedzie nowych wpisów to ona nie wstawi nowych zdjec :mad:

KABEL! :motz:

madziasto4 napisał(a):
Widzisz Olcha? Piszę :grins:

O jak miło chociaż jeden bezinteresowny czytelniko oglądacz :grins:

Posted

poskutkowało :)

Ale ta moja Tośka wielka przy nich... Kurcze trzeba powtorzyc taki spacerek tylko ze to znowu musiało y byc w tygodniu kiedy jest mniej psów... a moze sie myle???

Guest Kamcia_14
Posted

Zjadło mi post :-x :-x . Kurdę zaczynam się wkurzać :-x :-x

Posted

[quote name='anea']poskutkowało :)

Ale ta moja Tośka wielka przy nich... Kurcze trzeba powtorzyc taki spacerek tylko ze to znowu musiało by byc w tygodniu kiedy jest mniej psów... a moze sie myle???

Mylisz się :eviltong: Dopóki leży śnieg nigdzie się nie ruszam z nimi :shake: bo znów połowę spaceru spędzą na rękach :shake:

[quote name='Kamcia_14']Zjadło mi post :-x :-x . Kurdę zaczynam się wkurzać :-x :-x

O masz znów dogo zwariowało :cool1:

A Tequila dziś na dobre dostała cieczki, szkoda, że nie wcześniej to by Cezar bigamistą został :evil_lol:

Pojechałam dzis z nimi do babci, oczywiście nażarły się wszystkiego tego czego nigdy w życiu jeść nie powinny :mad: Tequila znów latała nad chodnikiem bo pełno soli i musiałam ją przenosić :shake: Mówię mojej babci "idź zobacz bo Tekila Ci się chyba uwaliła z cieczką na łóżku" moja babcia na to "niee szkooodzi, niech sobie poleży" :lol: Cała moja rodzina ma takiego fioła na punkcie psów :lol:

Posted

[quote name='Jupi']
ślicznie jej w tym ciuszku:lol:

Wolałabym jednak, żeby mniej się rzucał w oczy :eviltong:

[quote name='Jupi']
rewelacja:loveu:

:lol:

[quote name='madziasto4']:roflt: :roflt: Trzeba było jeszcze otworki na uszy zrobić w kapturku :evil_lol:
Jeszcze trochę z niej wariata porobię to nie będzie chciała ze mną spać :eviltong:

Posted

jaki Tequilka ma sliczny kubraczek :lol: ...... normalnie zakochalam sie :loveu:

chyba mojej Rosolindzie taki sprawie :evil_lol::megagrin:

pozdrawiamy kochane dziewczynki :Rose:

Posted

[quote name='Jupi']
ślicznie jej w tym ciuszku:lol:

Elo wstrętne babole!!!!
Dawno mnie nie było bo TZ pooperacyjny i trza za pielęgniarke robić ;))))
Mam neta w domu :multi: :multi: :multi: :multi:
Tylko na plaptopie kiepsko chodzi wiec nie za bardzo moge nadrobić zaległości :(
Ale jak przytargam noremalnego kompa albo wrócę do pracy to zobacze co naknułyscie ;)
Tekilce bardzo dobrze w tych kolorkach :)
Buuuuuuuuuuuziole babole!!!!

Posted

Ewa_17 napisał(a):
jaki Tequilka ma sliczny kubraczek :lol: ...... normalnie zakochalam sie :loveu:

chyba mojej Rosolindzie taki sprawie :evil_lol::megagrin:

pozdrawiamy kochane dziewczynki :Rose:

Ech nie lubię strasznie jak się psy przebiera :shake: Derki, jakieś golfki rozumiem, ale kolorowych sweterków nie bardzo :shake: Ale niestety dostać maleńki rozmiar jak na Tekilę czegoś bez różu, dżetów, brylancików itp jest cięzko. Więc ma kololowy sweterek :evil_lol:

Chyba nawet byłby rozmair na Rosę :cool3:

Pozdrawiam również :grins:

Shikka napisał(a):
Elo wstrętne babole!!!!
Dawno mnie nie było bo TZ pooperacyjny i trza za pielęgniarke robić ;))))
Mam neta w domu :multi: :multi: :multi: :multi:
Tylko na plaptopie kiepsko chodzi wiec nie za bardzo moge nadrobić zaległości :(
Ale jak przytargam noremalnego kompa albo wrócę do pracy to zobacze co naknułyscie ;)
Tekilce bardzo dobrze w tych kolorkach :)
Buuuuuuuuuuuziole babole!!!!

Elo babo!

Ty to normalnie wszechstronnie uzdolniona jesteś! Tańczysz, bonzaiujesz :lol: , opatrujesz i jeszcze w podpisie widze, że strzyżesz :crazyeye: Nie za duuużoooo talentów naraz? :mad: A mój chociaż jeden drobny talencik gdzie? :placz:

Super, że masz interneta :multi:

Buziole śliniole.

Posted

Olcia ale caly urok w tym pasiakowym sweterku, mi sie podoba :loveu:

Rosolaka bym ubrala, bo jej to wcale nie przeszkadza.....mozna z nia robic co sie chce :evil_lol::eviltong:;)

pozdrawiamy :calus: