olcha Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Tośka: :evil_lol: Zemsta jest słodka :evil_lol: Tekila: Długo się nie pomściłaś Quote
anea Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 więcej zdjęć!!!więcej zdjęć!!! wiecej zdjęć!!!! :D Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='anea']więcej zdjęć!!!więcej zdjęć!!! wiecej zdjęć!!!! :D Aneo gdybyś była u mnie w galeri to byś się dopiero zdziwiła że tam są trzy zdjęcia na krzyż :evil_lol:. A tu ? W co trzecim poście zdjęcia :razz:. Quote
Behemot Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ha! No to już wiem, gdzie jest kurak, którego Sonia zgubiła w szczenięctwie! :mad: Quote
anea Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Kamcia_14']Aneo gdybyś była u mnie w galeri to byś się dopiero zdziwiła że tam są trzy zdjęcia na krzyż :evil_lol:. A tu ? W co trzecim poście zdjęcia :razz:. bylam bylam...tylko nic nie napisałam :( Quote
Loona Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='olcha'] [quote name='olcha']Różyczki? [SIZE="1"]ze strony http://www.arcturus-pl.com/pl/index.php Niektóre charty tak mają cały czas ;) To się chyba różyczki nazywa. Quote
moon_light Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 sio! sio! nie ma smaczków :eviltong: no nie bądź zlą panią, daj troche.! tutaj cezar i jego obiekt zainteresowan:evil_lol: tq niezmordowana toska i jej sniezna pilka:cool3: cezar robi siq punka w gustownym pokrowcu na psa ;) Zaaa-ko-cha-na pa-ra Ja-Cek i Bar-Ba-Ra :loveu::evil_lol: -znacie to:P? i milosc cezara raz jeszcze :lol: Quote
olcha Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='anea']więcej zdjęć!!!więcej zdjęć!!! wiecej zdjęć!!!! :D Chorraaaaś? :mad: [quote name='Kamcia_14']Aneo gdybyś była u mnie w galeri to byś się dopiero zdziwiła że tam są trzy zdjęcia na krzyż :evil_lol:. A tu ? W co trzecim poście zdjęcia :razz:. No właśnie :grins: Dziękuję za poparcie :eviltong: [quote name='Behemot'] Ha! No to już wiem, gdzie jest kurak, którego Sonia zgubiła w szczenięctwie! :mad: Patrzysz na to po lewej czy To po prawej? :evil_lol: [quote name='Loona'] ze strony http://www.arcturus-pl.com/pl/index.php Niektóre charty tak mają cały czas ;) To się chyba różyczki nazywa. O nie miałam pojęcia! Słodkie! A to one nie mogą tych uszek podnieść? Quote
Loona Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 olcha napisał(a):O nie miałam pojęcia! Słodkie! A to one nie mogą tych uszek podnieść? Tego to ja nie wiem, trzeba by jakiegoś właściciela zapytać ;) Quote
olcha Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 [quote name='moon_light'] Zaaa-ko-cha-na pa-ra Ja-Cek i Bar-Ba-Ra :loveu::evil_lol: -znacie to:P? ad 1 ten skopany śnieg to po mnie :grins: chciałam koniecznie dopaść Cezara :oops: ad 2 znamy, ale to nie ta para :lol: Quote
anea Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 zdjęcia :multi: Fajnego ma skoczka, prawda?? :loveu: A tequila wygląda świetnie w tym sweterku :lol: Quote
olcha Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 anea napisał(a):zdjęcia :multi: Fajnego ma skoczka, prawda?? :loveu: A tequila wygląda świetnie w tym sweterku :lol: Prawda :loveu: Agility jak nic :loveu: A mówiłaś, że się ze mną wstydzisz wyjść? :evil_lol: Loona napisał(a):Era się maskuje w tym ubranku :lol: hhihih jeszcze jej kominiarkę kupię :eviltong: Quote
olcha Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Skubana :loveu: Ta biała plamka na ogonie mnie wykończy :loveu: Quote
Loona Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Tosia ma w sobie coś z myśliwksich psów :)Szkoda że stójki nie robi :evil_lol: Quote
olcha Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 :loveu: Punia i jej ulubione zajęcie czyli obijanie się :loveu: Czasem trzeba się napracować i przerzucić się na drugą stronę :evil_lol: Kradziejka! Naburmuszona :eviltong: Quote
Loona Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='olcha'] Punia i jej ulubione zajęcie czyli obijanie się :loveu: Ja też uwielbiam się obijać, możecie mi Punia mówić :p Quote
Arlene Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :flaming:Nie mogę się nadziwić własną głupotą, wstyd mi, wszystko pomieszałam, łee... Punia i jej ulubione zajęcie czyli obijanie się :loveu: Puńka, dołączam do klubu, ja też to uwielbiam :lol: Love U!!! :loveu: Piękny skok, 10 points :cool3: Quote
olcha Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Psiara&Nusia napisał(a)::flaming:Nie mogę się nadziwić własną głupotą, wstyd mi, wszystko pomieszałam, łee... Puńka, dołączam do klubu, ja też to uwielbiam :lol: Piękny skok, 10 points :cool3: Nie no mam pierwsze samobójstwo w galerii :lol: To w takim razie jestem Punia 3 :oops: Pięknie skacze i na prawdę to kocha :loveu: Quote
Behemot Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Olcha, obaneruj się na niebiesko :cool3: Quote
moon_light Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='olcha'] Naburmuszona :eviltong: Nie znasz sie:eviltong: , bylo nam fajnie:lol: tequili nie marzly nogi a ja sobie pomyzialam:loveu: Ja chce Chi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAaaaAaaAaaAAAa!!:placz: ps.pozniej to chyba sie przyzwyczaila, co?:roll: Quote
olcha Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Behemot napisał(a):Olcha, obaneruj się na niebiesko :cool3: A po czo? A pozatym nie umiem :grins: moon_light napisał(a):Nie znasz sie:eviltong: , bylo nam fajnie:lol: tequili nie marzly nogi a ja sobie pomyzialam:loveu: Ja chce Chi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAaaaAaaAaaAAAa!!:placz: ps.pozniej to chyba sie przyzwyczaila, co?:roll: W innych warunkach Tequila by Cię zalizała, a Era użarła :lol: Nie wiem co im na tym spacerze było, ale nie były sobą :lol: Chyba je Cezar zauroczył :eviltong: Tak, później się przyzwyczaiła :loveu: Quote
Recommended Posts