olcha Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Behemot napisał(a):O Boże, co to jest???!!! :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Nooo straszne :placz: :placz: :placz: Loona napisał(a):Można, tylko trzeba czasu i cierpliwości. I chęci. Ale kiedy Tekila na nie reaguje :evil_lol: anea napisał(a):tylko po co??? ;) Boooo....właściwie nie wiem czemu.....ale dopiero teraz mnie olśniło....ale masz rację i tak pewnie zostanie stare :eviltong: Quote
Gosiek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Shikka']Raz się żyje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tadam!!!!: hahahaha no nie mogę :lol::lol::lol: cześć Ola - gdzie jesteś? Quote
olcha Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Gosiek']hahahaha no nie mogę :lol::lol::lol: cześć Ola - gdzie jesteś? Tu :hand: A chciałabym być tu: :loveu: Quote
Loona Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Tylko by się przydało trochę więcej ciepełka, stado psów i coś do jedzenia :evil_lol: nio i może kocyk jakiś :lol: Quote
olcha Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='basiulka22tychy']padam :D:D:D super fotka :D:D:D:D :lol: Przestańcie cytować to zdjęcie bo na prawdę w końcu się posikam :roflt: [quote name='Loona']Tylko by się przydało trochę więcej ciepełka, stado psów i coś do jedzenia :evil_lol: nio i może kocyk jakiś :lol: ciepełko "stado" psów i kocyk coś do jedzenia Quote
Behemot Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Mmmm... ciepełko owszem, owszem... Stado psów - takowoż.. Ale zamiast truskawek to ja bym tatara zjadła.... mmm... Quote
madziasto4 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='olcha'] A chciałabym być tu: :loveu: To pakuj walizki i przyjeżdżaj nad morze :cool3: Ja mam morze pod nosem, a kiedy ja ostatnio nad nim byłam :shake: Tak to jest, że jak człowiek ma coś 'u siebie' to w rzeczywistości rzadziej tam bywa niż taki przyjezdny, spragniony człek :lol: [quote name='olcha'] Truskawki :placz: P.S. Olcha, a co studiujesz jeśli to nie tajemnica? ;) Ciekawam strasznie :lol: Quote
moon_light Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 "stado" psów i kocyk TO DLA CEZARA :evil_lol: coś do jedzenia A TO DLA MNIE:cool3: Quote
olcha Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Behemot']Mmmm... ciepełko owszem, owszem... Stado psów - takowoż.. Ale zamiast truskawek to ja bym tatara zjadła.... mmm... Ahahahha tataraaaa? Wiesz ile tam włośni siedzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='madziasto4']To pakuj walizki i przyjeżdżaj nad morze :cool3: Ja mam morze pod nosem, a kiedy ja ostatnio nad nim byłam :shake: Tak to jest, że jak człowiek ma coś 'u siebie' to w rzeczywistości rzadziej tam bywa niż taki przyjezdny, spragniony człek :lol: Truskawki :placz: P.S. Olcha, a co studiujesz jeśli to nie tajemnica? ;) Ciekawam strasznie :lol: Kiedy ja to też u siebie mam :cool3: ale tylko na lato :placz: no i cieplejsze weekendy :placz: i juz stęskniona jestem :-( bałdzo bałdzo bałdzo Nooo truskawki jak je zobaczyłam w czeluściach fotosika to normalnie ślina do kostek mniaaaaaaaaam studiuję zootechnikę...przynajmniej aktualnie. Quote
olcha Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='moon_light']"stado" psów i kocyk TO DLA CEZARA :evil_lol: coś do jedzenia A TO DLA MNIE:cool3: :roflt: :roflt: :roflt: Ahahhaah Quote
Behemot Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 olcha napisał(a):Ahahahha tataraaaa? Wiesz ile tam włośni siedzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Włośnie... :loveu: Mniaaaaam... :loveu: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 olcha napisał(a): Kiedy ja to też u siebie mam :cool3: ale tylko na lato :placz: no i cieplejsze weekendy :placz: i juz stęskniona jestem :-( bałdzo bałdzo bałdzo Masz morze pod Warszawą? :cool3: Aż sie upewniłam na mapie czy dobrze pamiętam, że morze to tylko na północy naszego pięknego kraju :lol: Quote
olcha Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Behemot']Włośnie... :loveu: Mniaaaaam... :loveu: :evil_lol: :evil_lol: Aaa to co innego! Pozostaje tylko życzyć smacznego :lol: :evil_lol: [quote name='madziasto4']Masz morze pod Warszawą? :cool3: Aż sie upewniłam na mapie czy dobrze pamiętam, że morze to tylko na północy naszego pięknego kraju :lol: działka :grins: Quote
anea Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ty mi tu z takimi paskudztwami nei wyskakuj bo ja bez tatara zeyc nie moge :mad: Quote
Behemot Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='olcha']:evil_lol: Aaa to co innego! Pozostaje tylko życzyć smacznego :lol: :evil_lol: O, to rozumiem! Cóż za delicje! Quote
olcha Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 anea napisał(a):ty mi tu z takimi paskudztwami nei wyskakuj bo ja bez tatara zeyc nie moge :mad: O matildo następna :shake: A sushi też lubicie? To tez surowizna. p.s. a anea lubi jeszcze inne rzeczy na surowo :evil_lol: Quote
anea Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 p.s. a anea lubi jeszcze inne rzeczy na surowo co masz na mysli??? juz sie boje tak sushi tez lubie Quote
olcha Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Behemot']O, to rozumiem! Cóż za delicje! :roflt: :roflt: :roflt: <-- nic innego nie wyduszę :roflt: Trochę Ci między dwójką, a trójką zostało :evil_lol: :lol: Quote
olcha Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 anea napisał(a):co masz na mysli??? juz sie boje tak sushi tez lubie Hihhih bój się bój. Anea lubi piersi na surowo...z kurczaka oczywiście :evil_lol: Suszi fuuu a ta anisakis marina to w sushi siedzi? Quote
Behemot Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A ja lubię surowe ciasto drożdżowe - takie z miski do wylizania.... Quote
olcha Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Behemot']A ja lubię surowe ciasto drożdżowe - takie z miski do wylizania.... Ooooo jaaa teeeeż mniaam. Wszystkie zakalce uwielbiam :cool3: Quote
Shikka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Takie slodkie paskudztwa jjecie...bleeeee... I jeszcze jakimiś robalami straszycie ludzi... Eloł babska potffforne :evil_lol: Quote
moon_light Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Cześć ! :cool3: Umówiłam Cezara na piątek na randke z Tequilą :evil_lol: ;) Quote
Recommended Posts