anea Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 a ja wiema ja wiem ...ale nie powiem niech sie sama pochwali ;) Quote
Behemot Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 anea napisał(a):a ja wiema ja wiem ...ale nie powiem niech sie sama pochwali ;) Brawo!!!! :klacz::klacz::klacz: Quote
Jupi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 o matko ale ekipa:lol: czuje ze tez Ci grozi zakocenie, ja jeszcze rok temu mówiłam żadnych kotów! a teraz jestem zakochana w moim maleństwie i doczekać się nie mogę:lol: Quote
anea Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 co ty chcesz zeb Oli kot psy pozjadał? :D albo co gorsza zdeptał ;) moze jest ktos chetny na spacer w weekend??? Quote
olcha Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Shikka']Eloł Baby!!!! Jak tam poszło??? Jak nasze ( Ja i moje tygrysy ) trzymanie kciuków nie poskutkowało to :mad: A kociambry bossssssssssskie...chyba od Tekli wieksze :evil_lol: Eloooł :lol: babo z kotami! No większe :eviltong: POSKUTKOWAŁO!!!! ZDAŁAM!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Jeszcze nie mam wyinków z drugiego egzaminu, ale ten pierwszy najgorszy zaliczyłam w końcu, niestety jeszcze ok 50% roku się będzie męczyło :shake: [quote name='Shikka']Elo babole-robole... Olcha...choraś....?? Znikłaś??? Psy Cię pewnie zjadły...takie brytany w domu trzymać to tak się kończy :shake: Ja lecę na weekenda, nicnierobić do gory brzuchem ;) Tobie też radzę :) Buziole potfffffffory :) Choram, wykrakałaś coś mnie gardło boli, i w ogóle stres mnie chyba puścił i umieram sobie teraz. [quote name='Behemot']Olcha, zdałaś???? ZDAŁAM! :multi: :multi: :multi: [quote name='anea']a ja wiema ja wiem ...ale nie powiem niech sie sama pochwali ;) :lol: :lol: :lol: [quote name='Behemot']Brawo!!!! :klacz::klacz::klacz: :B-fly: [quote name='Jupi']o matko ale ekipa:lol: czuje ze tez Ci grozi zakocenie, ja jeszcze rok temu mówiłam żadnych kotów! a teraz jestem zakochana w moim maleństwie i doczekać się nie mogę:lol: Oj nie, kota u mnie raczej nigdy nie będzie niestety. [quote name='anea']co ty chcesz zeb Oli kot psy pozjadał? :D albo co gorsza zdeptał ;) moze jest ktos chetny na spacer w weekend??? Nigdy nie zapomnę jakie piekło urządziła moim psom Zdrapka :shake: JA JESTEM CHĘTNA! ALE CZASU BRAK :cool1: Quote
Loona Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 anea napisał(a):co ty chcesz zeb Oli kot psy pozjadał? :D albo co gorsza zdeptał ;) moze jest ktos chetny na spacer w weekend??? Ja chetna jak Ci się chce jechać pod Łódź :evil_lol: Gratulacje Ola!! :laola: :knajpa: :knajpa: :beerchug: Quote
olcha Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 :splat: to przez tą chorobę zapomniałam: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA KCIUKI! PRZYDAŁY SIĘ BARDZO BARDZO BARDZO! Quote
Loona Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='olcha']:splat: to przez tą chorobę zapomniałam: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA KCIUKI! PRZYDAŁY SIĘ BARDZO BARDZO BARDZO! Mmmm, wygląda apetycznie :lol: Quote
anea Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 MOze kiedyś sie pod Łódź przejade :) ale na razie odpuszczamy bo jak wiesz Tośka ma cieczke ;) Quote
Loona Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 W cziłałach wstawiłam zdjęcia z wczorajszego spacerku, jak tam widać, miejsce mało zachęcające do łażenia o tej porze roku, może w wakacje, na spokojnie ;) Quote
olcha Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='anea']MOze kiedyś sie pod Łódź przejade :) ale na razie odpuszczamy bo jak wiesz Tośka ma cieczke ;) [quote name='Loona']W cziłałach wstawiłam zdjęcia z wczorajszego spacerku, jak tam widać, miejsce mało zachęcające do łażenia o tej porze roku, może w wakacje, na spokojnie ;) To Pabianice są pod Łodzią? :oops: Ja zawsze myślałam, że Ty tutaj gdzieś spod Warszawy jesteś :oops: Chciałam się pochwalić, że kupiłam tunel dla Tequili :cool3: :grins: O taki: A dokładniej dziadkowie kupili mojej siostrzenicy cały zestaw: Maja jeszcze nie wie, że będzie brakowało jednego elementu :evil_lol: Dziadkowie się domyślili, że zakoszę tunel :hmmmm: zawsze się zastanawiałam jak oni to robią :evil_lol: Quote
anea Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 a ja chyba tez bede miec taki tunel - o ile w marcu jak pojawia sie pieniazki na moim koncie bedzi ego mozna jeszcze kupic :( jak nie to pożycze Twój ;) Quote
Loona Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='olcha']To Pabianice są pod Łodzią? :oops: Ja zawsze myślałam, że Ty tutaj gdzieś spod Warszawy jesteś :oops: A co miałaś z Geografii? :evil_lol: pod Łodzią, ale do Warszawy dwie godzinki samochodem ;) [quote name='olcha']Chciałam się pochwalić, że kupiłam tunel dla Tequili :cool3: :grins: A dokładniej dziadkowie kupili mojej siostrzenicy cały zestaw Maja jeszcze nie wie, że będzie brakowało jednego elementu :evil_lol: Dziadkowie się domyślili, że zakoszę tunel :hmmmm: zawsze się zastanawiałam jak oni to robią :evil_lol: Podła z Ciebie ciocia, zabawki dziecku podkradasz :mad: Quote
Behemot Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Olcha, ale genialne zabawki teraz dzieciaki mają, zawsze marzyłam o tkaim namiocie :oops: Mogę do Ciebie przyjechać i się pobawić? :cool3: Quote
anea Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Behemot napisał(a):Olcha, ale genialne zabawki teraz dzieciaki mają, zawsze marzyłam o tkaim namiocie :oops: Mogę do Ciebie przyjechać i się pobawić? :cool3: O to to sie bedziesz musiała chyba Mai zapytac ...tylko uważaj żeby Cię psami nie poszczuła ;) Quote
Behemot Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 anea napisał(a):O to to sie bedziesz musiała chyba Mai zapytac ...tylko uważaj żeby Cię psami nie poszczuła ;) :shocked!:To ja dziekuję, przepraszam, co złego to nie ja... :scared: Quote
olcha Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 anea napisał(a):a ja chyba tez bede miec taki tunel - o ile w marcu jak pojawia sie pieniazki na moim koncie bedzi ego mozna jeszcze kupic :( jak nie to pożycze Twój ;) Pewnie bedzie można, bo ten facet jakąś firmę ma. A mój tunel zawsze do usług :lol: Loona napisał(a):A co miałaś z Geografii? :evil_lol: pod Łodzią, ale do Warszawy dwie godzinki samochodem ;) Podła z Ciebie ciocia, zabawki dziecku podkradasz :mad: Z geografii :hmmmm: raaaany jak to dawno było....chyba 4? Ja jestem straszna w orientacji w terenie, jak gdzieś z podziemi mam wyjść to zazwyczaj zaliczam wszystkie wyjścia tylko nie to odpowiednie :eviltong: Behemot napisał(a):Olcha, ale genialne zabawki teraz dzieciaki mają, zawsze marzyłam o tkaim namiocie :oops: Mogę do Ciebie przyjechać i się pobawić? :cool3: A jaaaa miałam! Takie tipi, tylko większe i w takie wzory a la indianskie :cool3: :eviltong: Zapraszam na zabawy w namiocie! Możesz nawet się pobawić z moją siostrzenicą to już w ogóle będziesz miała powrót do przeszłości ihihihi anea napisał(a):O to to sie bedziesz musiała chyba Mai zapytac ...tylko uważaj żeby Cię psami nie poszczuła ;) Coś Ty Maja ma psy w ryzach, słuchają się jej jak nikogo :evil_lol: Jak szczekają to leci i robi "nonono" :nono: Przy nodze jej chodzą równo jak tylko nosi coś do jedzenia, i taka bezczelna z niej baba, że im przed nosem wymachu je i szybko szamie :diabloti: Behemot napisał(a)::shocked!:To ja dziekuję, przepraszam, co złego to nie ja... :scared: :evil_lol: W tunelu mogłabyś jedynie spotkać morderczą cziłałę :evil_lol: Quote
anea Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 To podobne jak z Toska i Julka. Julka tez ja ustawia krzyczy grozi i sie bawi...tylko z jedzeniem gorzej bo maja buzie na tej samej wysokosci wiec Julka ma niewielkie szanse cos zjesc jak juz powyma****e tosce zarciem przed nosem :) Quote
olcha Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 anea napisał(a):To podobne jak z Toska i Julka. Julka tez ja ustawia krzyczy grozi i sie bawi...tylko z jedzeniem gorzej bo maja buzie na tej samej wysokosci wiec Julka ma niewielkie szanse cos zjesc jak juz powyma****e tosce zarciem przed nosem :) :lol: :lol: :lol: Właśnie ostatnio Majka się położyła na podłodze z biszkoptem w ręku. Tekila najpierw stojąc wpatrywała się w biszkopta (Majka niezwzruszona), potem pięknie usiadła (Majka nic), potem dała łapkę w powietrzu (Majka nic), potem zawarowała (Majka nic), a potem wkurzona podeszła i jej zjadła z ręki :evil_lol: Jakby moja siostra to przeczytała :roll: :roll: :roll: :shocked!: Quote
anea Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Jakby moja siostra to przeczytała u mnie jest tylko "Jula nie chodź z jedzeniem bo Ci toska zabierze" bezstresowo :) Quote
olcha Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 http://www.allegro.pl/item163124618_bestialsko_okaleczony_pies_uratuj_go_.html Quote
olcha Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Myślicie, że można zmienić psu imię po 2 latach? Quote
Behemot Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='olcha']http://www.allegro.pl/item163124618_bestialsko_okaleczony_pies_uratuj_go_.html O Boże, co to jest???!!! :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Loona Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 olcha napisał(a):Myślicie, że można zmienić psu imię po 2 latach? Można, tylko trzeba czasu i cierpliwości. I chęci. Quote
Recommended Posts