Behemot Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Loona napisał(a): Sto Lat Erka Erka to jest forumowy nick pani, od której mam Sonię :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Ania-k napisał(a):no to gdzie ty w końcu mieszkasz bo nie każdy sie "aż" tak interesuje "politykami" żeby wiedzieć gdzie oni rezydują :oops: do tego "tacy kochliwi" :loveu: ej Olcha a u ciebie jak z emocjami panujesz???:mad: hahaha a Erka ma brodę nie ogoloną...:eviltong: No tutaj mieszkam! :diabloti: Pokazuje Ci własnie palcem gdzie siedzę :evil_lol: Ahahaha aż taka "kochliwa" nie jestem :evil_lol: Się od nas wyprowadzili, bo kobiety z koła gospodyń wiejskich które prężnie działają w mojej wsi pilnowały wszystkiego :evil_lol: Shikka napisał(a)::hmmmm: Może....faktycznie...najlepsze zajęte... Cos wymyślisz, zdolna jesteś :evil_lol: Bo Olcha daje Erze tylko na waciki, biednej psince na golarki juz nie styka :evil_lol: Mam pierwszą fankę mojej osoby! Będziesz mi tak samo oddana jak p. Beger dla Leppera? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :razz: No przestań, nie będę na psa tyle wydawała :evil_lol: Niech założy firmę jak Tekila :eviltong: Shikka napisał(a):Bye bye babole pasqdne :evil_lol: Leeeeecę na treninga Ale mnei się nie chce... :oops: Do juterka...i zdjęcia jakieś nówki mają być :mad::mad: Loona napisał(a):A co trenujesz? (albo kogo:evil_lol:) Sto Lat Erka (spóźnione :oops:) :Rose: :new-bday: :laola: A ja wiem a ja wiem, ona gdzieś tańczy czy cuś :grins: Znów przekażę, już ma dosyć tego mojego przekazywania :eviltong: madziasto4 napisał(a):Czuję się zaszczycona :grins: :p Quote
olcha Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Behemot napisał(a):Erka to jest forumowy nick pani, od której mam Sonię :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Bo Erki są bardzo fajne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anea Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 hihi a ja mam taką sama kuchenke ;) a co to za kot?? Quote
olcha Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 anea napisał(a):hihi a ja mam taką sama kuchenke ;) a co to za kot?? Którą kuchenkę? Na zdjęciach z kotami? To piec jest (w sensie kuchenka opalana drewnem). A kot (a dokładnie 7 kotów) jest takiej pani kociary u której miałam okazję być. Quote
olcha Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Kurcze co się dzieje? :roll: Dostaję powiadomienie na maila, że ktoś odpisał w jakimś wątku (czytam sobie treść tego posta jeszcze w powiadomieniu) potem wchodzę na DGM, a tam nie ma nic :roll: Nie widze nowych postów! To mój komp wariuje? Czy DGM? Quote
Loona Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 olcha napisał(a):Kurcze co się dzieje? :roll: Dostaję powiadomienie na maila, że ktoś odpisał w jakimś wątku (czytam sobie treść tego posta jeszcze w powiadomieniu) potem wchodzę na DGM, a tam nie ma nic :roll: Nie widze nowych postów! To mój komp wariuje? Czy DGM? Widzisz, ja powiadomienia mam wyłączone i nie martwię się, że mi komp świruje ;) Quote
olcha Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Loona napisał(a):Widzisz, ja powiadomienia mam wyłączone i nie martwię się, że mi komp świruje ;) :eviltong: :eviltong: :eviltong: Dziękuję za współczucie :obrazic: a może dogomania mi daje znaki co bym w końcu poszła spać? Quote
anea Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 tak dokładnie o ta kuchnie od kotow mi chodziło :) A jesli chodzi o brak nowych postów to ja tak mam odkad moj komputer wrocil i to nie tylko na dogomani wwiec to chyba jednak kwestia komputera nie forum :( trzymajcie za mniejutro kciuki bo musze zdać ten egzamin Quote
olcha Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 anea napisał(a):tak dokładnie o ta kuchnie od kotow mi chodziło :) A jesli chodzi o brak nowych postów to ja tak mam odkad moj komputer wrocil i to nie tylko na dogomani wwiec to chyba jednak kwestia komputera nie forum :( trzymajcie za mniejutro kciuki bo musze zdać ten egzamin Ale chyba nie w bloku masz tą kuchnie :eviltong: Tylko na działce :eviltong: Ta babeczka mówiła, że jak na wieczór już nie pali, to te koty włażą do środka i tam śpią :-o O czyli to jednak wina kompa :mad: Trzymam kciuki mocno mocno mocno! Ty za mnie tez jutro trzymaj....opowiem Ci kiedyś :angryy: :angryy: :angryy: Oki lecę spać! Chociaż nie wiem czy usnę :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Behemot Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Tequilla na 20 i 31 miejscu w rocznym podsumowaniu konkursu fotograficznego!! Brawo!!!!! Quote
Shikka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Elo Babiszony!!! Sraluchi-Muchi i inne Olchy :eviltong::eviltong: [quote name='Loona']A co trenujesz? (albo kogo:evil_lol:) Taniec towarzyski ;) [quote name='olcha']Mam pierwszą fankę mojej osoby! Będziesz mi tak samo oddana jak p. Beger dla Leppera? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :razz: No przestań, nie będę na psa tyle wydawała :evil_lol: Niech założy firmę jak Tekila :eviltong: A ja wiem a ja wiem, ona gdzieś tańczy czy cuś :grins: Będę jeszcze bardziej ;) Będę Twoją Renią :evil_lol::evil_lol: Może Tekilka weźmie Erę do spółki :evil_lol: Trenuję cuś, bo tańcem na razie to tego bym nie nazywała ;) [quote name='olcha'] Trzymam kciuki mocno mocno mocno! Ty za mnie tez jutro trzymaj....opowiem Ci kiedyś :angryy: :angryy: :angryy: Oki lecę spać! Chociaż nie wiem czy usnę :angryy: :angryy: :angryy: ja też mogę, ja tez mogę....?? W końcy jestem Twoją fanka ;) Tylko za co...?? :???: [quote name='Behemot']Tequilla na 20 i 31 miejscu w rocznym podsumowaniu konkursu fotograficznego!! Brawo!!!!! Olcha, Gwiazde na własnej piersi wychodowalaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 [quote name='anea']opowiadaj dzisiaj jestem na gg Poszłam wtedy spać...ale jak podejrzewałam nie usnęłam! :angryy: I teraz chodzę na rzęsach a jutro 2 egzaminy :placz: [quote name='Behemot']Tequilla na 20 i 31 miejscu w rocznym podsumowaniu konkursu fotograficznego!! Brawo!!!!! :multi: :multi: :multi: :lilangel: :smilecol: :klacz: :Cool!: :ylsuper: :B-fly: :bigcool: :BIG: :cunao: :laola: :drinking: :drink1: :drinka: :knajpa: [quote name='Shikka']Elo Babiszony!!! Sraluchi-Muchi i inne Olchy :eviltong::eviltong: Taniec towarzyski ;) Będę jeszcze bardziej ;) Będę Twoją Renią :evil_lol: Może Tekilka weźmie Erę do spółki Trenuję cuś, bo tańcem na razie to tego bym nie nazywała ja też mogę, ja tez mogę....?? W końcy jestem Twoją fanka Tylko za co...?? :???: Olcha, Gwiazde na własnej piersi wychodowalaś :evil_lol: Dzień dobry Reniu :evil_lol: jaki dziś wywołamy skandal? Tekila jednoosobowa firma z o. o. twierdzi, że jest samowystarczalna. Taaaa cuuuś! Jasne! A na zdjęciach nie wyglądało jak cuś :shake: Ależ prosze bardzo możesz. Napisałabym wam o co chodzi, ale zajęłoby to ze 4 długie posty i tych o to emotek " :angryy: " by mi nie starczyło. Napiszę krótko, że ludzie to świnie i dlatego wolę zwierzęta. Quote
Shikka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 olcha napisał(a): I teraz chodzę na rzęsach a jutro 2 egzaminy :placz: Dzień dobry Reniu :evil_lol: jaki dziś wywołamy skandal? Tekila jednoosobowa firma z o. o. twierdzi, że jest samowystarczalna. Taaaa cuuuś! Jasne! A na zdjęciach nie wyglądało jak cuś :shake: Ależ prosze bardzo możesz. Napisałabym wam o co chodzi, ale zajęłoby to ze 4 długie posty i tych o to emotek " :angryy: " by mi nie starczyło. Napiszę krótko, że ludzie to świnie i dlatego wolę zwierzęta. Olcha, a się nie chwalilas że też trenujesz...:mad: I to jeszcze co??? jakąś gimnastykę artystyczną poziom 100000001 - chodzenie na rzęsach :evil_lol::evil_lol: Jak mogę trzymać kciuki to trzymam ;) Kociurom też powiem żeby trzymały ;) A skandal....kurcze skandalicznie mnie leb boli dzisiaj....starośc nie radość... :shake: Quote
Loona Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Rozgrzesza Cię tylko jutrzejszy egzamin w wersji podwójnej, gdyby nie to już dawno darłabym się o zdjęcia :evil_lol: Napisz nam jutro jak poszło, wiesz, że jesteśmy z Tobą :) (tzn. ja jestem ;)) Quote
malawaszka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 olcha napisał(a):Napiszę krótko, że ludzie to świnie i dlatego wolę zwierzęta. :klacz: i czymam też :kciuki: Quote
olcha Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Wpadłam tylko na chwileczkę :oops: Dzięki dziewczyny! Chociaż czarno to widzę :-( Quote
olcha Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Loona napisał(a):Ola, czyżby spodobały Ci się kotecki? :) Kotecki mi się zawsze podobały...na zdjęciach :evil_lol: i na krótkometrażowe mizianko :eviltong: nie u mnie w domu. Wystarczy mi dokarmianie kotów sąsiadów :mad: które bezczelnie w lato korzystają z otwartych drzwi i sobie znakują! :mad: Quote
Shikka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Eloł Baby!!!! Jak tam poszło??? Jak nasze ( Ja i moje tygrysy ) trzymanie kciuków nie poskutkowało to :mad: A kociambry bossssssssssskie...chyba od Tekli wieksze :evil_lol: Quote
Shikka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Elo babole-robole... Olcha...choraś....?? Znikłaś??? Psy Cię pewnie zjadły...takie brytany w domu trzymać to tak się kończy :shake::shake: Ja lecę na weekenda, nicnierobić do gory brzuchem ;) Tobie też radzę :) Buziole potfffffffory :) Quote
Recommended Posts