madziasto4 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 olcha napisał(a):ihihihhi kiedy wtedy takie oryginalne zdjęcia wychodzą :p Sadystka :shake: Quote
olcha Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 madziasto4 napisał(a):Sadystka :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dbsst to nawet Szpilkosławe podpaliła do ładnego zdjęcia, ja tam moje tylko przypiekam :evil_lol: Quote
anea Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Mogłabyś je sprzedawać! moze :) jak znajdą sie chętni do kupienia to pomyślę :) A wogóle to chciałam napisać ze ja też chce taką poduszkę bo zamarzam ;( Quote
Czoko Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Zagląda zagląda i Do Galerii Anea tylko się nie ujawnia - ale tutaj się zalogowałam bo bylam ciekawa jak wyglądają ubrane elegantki Quote
madziasto4 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 olcha napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dbsst to nawet Szpilkosławe podpaliła do ładnego zdjęcia, ja tam moje tylko przypiekam :evil_lol: Ale Ery jakoś nie bierze? :hmmmm: Gruboskórna jaka cy co? :lol: Widziałam, widziałam :diabloti: Szpilka cała w płomieniach :shake: Quote
olcha Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 anea napisał(a):moze :) jak znajdą sie chętni do kupienia to pomyślę :) A wogóle to chciałam napisać ze ja też chce taką poduszkę bo zamarzam ;( Ja poproszę o: -beżowy golfik -czarny golfik -czarny kombinezon z łapami podszyty polarem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak coś jeszcze wymyślę to się zgloszę :grins: Poduszka w każdym sklepie elektrycznym, polecam o jest super :loveu: madziasto4 napisał(a):Ale Ery jakoś nie bierze? :hmmmm: Gruboskórna jaka cy co? :lol: Widziałam, widziałam :diabloti: Szpilka cała w płomieniach :shake: Gruba warstwa tłuszczu ją chroni :evil_lol: Quote
olcha Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Specjalnie dla madziasto Era na poduszce :evil_lol: Quote
anetta Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Erka, sto lat kobitko!!:loveu: Anea, moglabys na Bazarku sprzedawac :cool3: Quote
olcha Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='anetta']Erka, sto lat kobitko!!:loveu: Dziękuję, przekażę :grins: Tortu jak widać nie zacytowałam bo już go nie ma :evil_lol: Anea, moglabys na Bazarku sprzedawac :cool3: Na jakim? Mieszkacie blisko siebie? Quote
Behemot Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 No i widzisz? Era nie ma oporów przed urzynaniem się w trupa :evil_lol: Quote
olcha Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Behemot'] No i widzisz? Era nie ma oporów przed urzynaniem się w trupa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pańcia jej niechcący chuchnęła :evil_lol: i oto skutki :evil_lol: chuchnęła - tak napisałam bo mi word kazał :hmmmm: mi się zawsze wydawało, że chuhnąć? Quote
olcha Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 to jedna z głównych dróg w mojej gminie :roll: Quote
Shikka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Eloł ;) Kobiiiiiiiito...gdzie Ty mieszkasz....?? :crazyeye: Quote
olcha Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Shikka']Eloł ;) Kobiiiiiiiito...gdzie Ty mieszkasz....?? :crazyeye: A gdzie "cześć babo?" :hmmmm: choraś? :diabloti: Mieszkam pod Warszawą (między Nowym Dworem Mazowieckim, a Łomiankami w miejscowości gdzie kiedyś Lepper miał swoją siedzibę, a teraz ma Witaszek...jest się czym chwalić :watpliwy:) Quote
olcha Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Patka napisał(a):u mnie leje .... ale piękne minki :) U mnie też :cool1: to zdjęcia z soboty. Mam wszędzie wody po kostki :cool1: Quote
olcha Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Ponieważ już prawie cała dogomania się zakociła to ja też wstawiię trochę kotów :eviltong: Takie koty to ja lubie (koty na chwile :evil_lol: ) Quote
Shikka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='olcha']A gdzie "cześć babo?" :hmmmm: choraś? :diabloti: Mieszkam pod Warszawą (między Nowym Dworem Mazowieckim, a Łomiankami w miejscowości gdzie kiedyś Lepper miał swoją siedzibę, a teraz ma Witaszek...jest się czym chwalić :watpliwy:) Ehhhhh.... :shake: Cześć Babole!! Uuuu...to kawałek masz do wawy...i sąsiedztwo wyborowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z takimi sąsiadami to Ty politykiem możesz zostać ;) Quote
olcha Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Shikka']Ehhhhh.... :shake: Cześć Babole!! Uuuu...to kawałek masz do wawy...i sąsiedztwo wyborowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z takimi sąsiadami to Ty politykiem możesz zostać ;) Ozdrowiała :diabloti: Ty wiesz, że to wcale nie taki głupi pomysł? Tylko muszę sobie wymyślić jakiś dobry image :hmmmm: burak i ziemniak już zajęte :shake: Quote
anushka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 no to gdzie ty w końcu mieszkasz bo nie każdy sie "aż" tak interesuje "politykami" żeby wiedzieć gdzie oni rezydują :oops: do tego "tacy kochliwi" :loveu: :cool3: ej Olcha a u ciebie jak z emocjami panujesz???:mad: :cool3: hahaha a Erka ma brodę nie ogoloną...:placz: :eviltong: Quote
Shikka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 olcha napisał(a):Ozdrowiała :diabloti: Ty wiesz, że to wcale nie taki głupi pomysł? Tylko muszę sobie wymyślić jakiś dobry image :hmmmm: burak i ziemniak już zajęte :shake: :hmmmm: Może....faktycznie...najlepsze zajęte... Cos wymyślisz, zdolna jesteś :evil_lol: Ania-k napisał(a):no to gdzie ty w końcu mieszkasz bo nie każdy sie "aż" tak interesuje "politykami" żeby wiedzieć gdzie oni rezydują :oops: do tego "tacy kochliwi" :loveu: :cool3: ej Olcha a u ciebie jak z emocjami panujesz???:mad: :cool3: hahaha a Erka ma brodę nie ogoloną...:placz: :eviltong: Bo Olcha daje Erze tylko na waciki, biednej psince na golarki juz nie styka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Shikka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Bye bye babole pasqdne :evil_lol: Leeeeecę na treninga Ale mnei się nie chce... :oops: Do juterka...i zdjęcia jakieś nówki mają być :mad::mad: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='olcha']Specjalnie dla madziasto Era na poduszce :evil_lol: Czuję się zaszczycona :grins: Quote
Loona Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Shikka napisał(a):Bye bye babole pasqdne :evil_lol: Leeeeecę na treninga Ale mnei się nie chce... :oops: Do juterka...i zdjęcia jakieś nówki mają być :mad::mad: A co trenujesz? (albo kogo:evil_lol:) Sto Lat Erka (spóźnione :oops:) :Rose: :new-bday: :laola: Quote
Recommended Posts