Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

olcha napisał(a):
No coooś Ty! Dołącz teraz :eviltong: jak dasz radę nadrabiać na bierząco to będziesz moim guru :lol:

noo to ja jestem Twoim guru :grins: :evil_lol: bo mam wsio na bieżąco :p a Lafirynda Tequilla rządzi bhahahahahaha :roflt:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Shikka napisał(a):
Helloł ;)
To do nauki a nie na dogo :mad::evil_lol:

za pozno - egzamin za trzy godziny, zaraz wychodze.... zawsze sa jeszcze poprawki ;)

Posted

[quote name='moon_light']aaaaaaa ale widac latki Tq na tle sniegu:crazyeye:
a moze jej sciemnialy??

ps.uwielbiam podpisy pod zdjeciami:evil_lol:

Chyba zściemniały tak mi się wydaje, do tego dawno nie kąpana więc nie jest też ładnie biała :eviltong:

[quote name='Jupi']
matko :mdleje::turn-l:udławiłabym się ze śmiechu,:-D :roflt: ale tylko oplułam monitor:evil_lol: :cool2:

:lol: :lol: :lol:

[quote name='malawaszka']noo to ja jestem Twoim guru :grins: :evil_lol: bo mam wsio na bieżąco :p a Lafirynda Tequilla rządzi bhahahahahaha :roflt:

Witaj guru :modla: Co podać? :evil_lol:

Ci dam lafiryndę :mad:

[quote name='Loona']Jak mniemam kasiorka idzie do Olchy, Tequili pewnie tylko na waciki starcza :mad: To sie wykorzystywanie stanowiska nazywa :mad: :evil_lol:

Ależ oczywiście 97,5% jest moje, nie moja wina, że małych literek w umowie nie czytała :grins:

Posted

anea napisał(a):
melduje sie ze jestem ale nic mądrego nie napiszę po jestem przerażona egzaminem którego nie zdam ;(

Shikka napisał(a):
Helloł ;)
To do nauki a nie na dogo :mad::evil_lol:

anea napisał(a):
za pozno - egzamin za trzy godziny, zaraz wychodze.... zawsze sa jeszcze poprawki ;)

Shikka napisał(a):
No to trzymam kciuki :)

Oj tam, jak nie zdasz to poprawisz! Również trzymam kciuki...ale Ty chyba juz po :oops:

A ja dziś odbieram spietrane telefony od współbiedaków z grupy :cool1: Uwielbiam wysłuchiwać co to będzie gdyby :shocked!: Zaczynam się przez nich bać....

Posted

Chciałam powiedzieć, że jestem złą, niedobrą, wredną pańcią :placz:
Zapomniałam o urodzinach Ery

Tak więc lepiej późno niż wcale...

21.01.1007 roku moja najukochańsza Erutka skończyła...9 lat :crazyeye: :mdleje:

STO LAT PSINKO!

Posted

[quote name='olcha']Chciałam powiedzieć, że jestem złą, niedobrą, wredną pańcią :placz:
Zapomniałam o urodzinach Ery

Tak więc lepiej późno niż wcale...

21.01.1007 roku moja najukochańsza Erutka skończyła...9 lat :crazyeye: :mdleje:

STO LAT PSINKO!

Dołączam się do życzeń ( spóźnionych przez...ekhm...:mad: ) :Rose:
I dołączam sie do
:x No no no niedobra pańciu!!!

Posted

[quote name='Shikka']Nie daj się zastraszyć!!!!
A jak będą Cie zastraszać dalej - SPUŚĆ PSY!!!! :eek2:

Ahaha a myslisz, że po co wybrałam te rasy? :evil_lol: Żeby mi nikt nie podskoczył :evil_lol:

[quote name='Shikka']Dołączam się do życzeń ( spóźnionych przez...ekhm...:mad: ) :Rose:
I dołączam sie do
:x No no no niedobra pańciu!!!

:placz: :placz: :placz:
Przekażę :placz:

Posted

[quote name='olcha']Witaj guru :modla: Co podać? :evil_lol:

w takim razie skoro dziś obchodzimy urodzinki O KTÓRYCH ZAPOMNIAŁA NIEDOBRA PAŃCIA :diabloti: to poproszę torta i szampana :razz:

STO LAT Erciu!!!!! :loveu: :drinking:

Posted

To ja tez zycze sto lat Erce i przyznam sie ze o urodzinach swoich psic regularnie nie pamietam :)

Chemia w plecy i teraz moge sie przyznac ze to tylko i wyłącznie moja wina ze sie nie nauczylam (musialam dojrzec do tego wyznania ;) )

Olcha babo nie stresuj sie - w piatek pijemy :)- a jesli chodzi o botasnike to wszyscyc mowia to samo TEGO SIE NIE DA NAUCZYC to tylko fartem mozna zdac!!!!!!

Wieczorem pokarze w Wqam wszystkim jak jestesmy z mamusia zdolne :)...ale to pewnie w mojej galeri... ;)

Posted

[quote name='Shikka']Dżazassss...no juz nie rycz... :shake::glaszcze:

:lol: :lol: :lol:

[quote name='malawaszka']w takim razie skoro dziś obchodzimy urodzinki O KTÓRYCH ZAPOMNIAŁA NIEDOBRA PAŃCIA :diabloti: to poproszę torta i szampana :razz:

STO LAT Erciu!!!!! :loveu: :drinking:

A gdzie prezenty? :diabloti:

Posted

anea napisał(a):
To ja tez zycze sto lat Erce i przyznam sie ze o urodzinach swoich psic regularnie nie pamietam :)

Chemia w plecy i teraz moge sie przyznac ze to tylko i wyłącznie moja wina ze sie nie nauczylam (musialam dojrzec do tego wyznania ;) )

Olcha babo nie stresuj sie - w piatek pijemy :)- a jesli chodzi o botasnike to wszyscyc mowia to samo TEGO SIE NIE DA NAUCZYC to tylko fartem mozna zdac!!!!!!

Wieczorem pokaże w Wam wszystkim jak jestesmy z mamusia zdolne :)...ale to pewnie w mojej galeri... ;)

A ja zawsze pamiętam miesiąc przed, tydzień przed, dzień przed....a potem ooo oooł

Fajnie, że sama nie jestem :evil_lol:

Stresuje się :placz: No do piątku :cool3: O KURCZEEE :oops: :oops: :oops: chyba jednak nie do piątku :oops: :oops: :oops: napisze Ci na gg.....

A ja wiem co zmalowałyście wiem :cool3:

Posted

anea napisał(a):
Wiecie że ta baba sie wymigała z piątkowego picia?????????? pozostawie to bez komentarza

Fcale się nie wymigałam :shake: Narazie myślę jak to zorganizować :hmmmm:

Posted

[quote name='anea']Wiecie że ta baba sie wymigała z piątkowego picia?????????? pozostawie to bez komentarza

Olcha, martwisz mnie..... baaardzo mnie martwisz.... :shake:
Wiesz, jak to się mawiało w PRL-u? Jak nie pije, znaczy się albo chory, albo konfident*) :evil_lol:

Sto lat dla Eruni!!!!
:tort::bday::new-bday::BIG::laola::cunao:

[SIZE=2]Albo od razu dwieście, żeby dwa razy nie chodzić :evil_lol:

[SIZE=2][SIZE=1]*) Ja na ten przykład jestem konfidentem :cool3:

Posted

[quote name='Behemot']Olcha, martwisz mnie..... baaardzo mnie martwisz.... :shake:
Wiesz, jak to się mawiało w PRL-u? Jak nie pije, znaczy się albo chory, albo konfident*) :evil_lol:

Sto lat dla Eruni!!!!
:tort::bday::new-bday::BIG::laola::cunao:

[SIZE=2]Albo od razu dwieście, żeby dwa razy nie chodzić :evil_lol:

[SIZE=2][SIZE=1]*) Ja na ten przykład jestem konfidentem :cool3:

Ahahahha ja pamiętam jak moi rodzice opowiadali, że moją niegrzeczną siostrę można było odciagnąć od jakiejś zabawki czy z jakiegoż sklepu mówiąc magiczne zdanie "to od konfidenta!" :roflt:

Ja pijąca w granicach rozsądku. Nie rozumiem po co się upijać? Jaka z tego przyjemność?

Posted

[quote name='madziasto4']jezu przykręć trochę tą poduszke, bo aż Tekile powyginało z gorąca :smhair2: :evil_lol:

ihihihhi kiedy wtedy takie oryginalne zdjęcia wychodzą :p

[quote name='anea']przyszłam sie pochwalić bo do mojej galerii nikt nie zagląda :mad:

Psice maja nowe unbranka domowej roboty - koszt 22 zł :)

Ja zaglądam, pewnie nikt nie pisze bo wszyscy w szoku :eviltong: Mogłabyś je sprzedawać!
Bez kitu :crazyeye: