Ewa_17 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 witamy pieknoty po dluugiej przerwie :cool3: widze, ze u was calkiem fajnie...pozdrawiamy :loveu: Quote
olcha Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 ZAPRASZAM NA FILM! Szkolenie cyrkowe :eviltong: edit: Widzicie cały film? Bo ja tylko sekundę :hmmmm: Quote
olcha Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Ewa_17 napisał(a):witamy pieknoty po dluugiej przerwie :cool3: widze, ze u was calkiem fajnie...pozdrawiamy :loveu: Hej :multi: :multi: :multi: Strasznie Cię dawno nie było :mad: Tia...fajnie....rąk nie czuję od odśnieżania, zaczynam powoli kształtami przypominać piaskarkę, oraz oblałam botanikę zyć nie umierać! Ale mam dzis paskudny humor :angryy: Quote
anea Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ale masz cyrkowca ;) A Tośka sie dzis turlania uczyla i juz calkiem niezle jej idzie :) Quote
olcha Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 anea napisał(a):Ale masz cyrkowca ;) A Tośka sie dzis turlania uczyla i juz calkiem niezle jej idzie :) hihihh może w cyrku ją wezmą? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ooo poookaż! Jak się nauczyła? Tekila nie chce sie turlać :cool1: w ogólę nie lubi jakiegokolwiek przewracania na plecy :cool1: Quote
anetta Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 BUhahaha ale podskakuje :megagrin: swietne! Quote
Behemot Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 olcha napisał(a): Się dział egzamin z botaniki...oblałam :placz: Uuuuu.... :shake: Ale nie przejmuj sie, od czego są sesje poprawkowe? ;) Quote
olcha Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 anetta napisał(a):BUhahaha ale podskakuje :megagrin: swietne! :lol: :lol: :lol: Najpierw próbowalam uczyć ją na smaczka, szło jej fajnie, ale za kazdym podskokiem godzina zastanowienia, i przez przypadek zaczęłam uczyć na piłeczkę :lol: Nie mogę jak ten mikrus podskakuje :lol: Behemot napisał(a):Uuuuu.... :shake: Ale nie przejmuj sie, od czego są sesje poprawkowe? ;) Zrobili mi sesję za 4 dni :placz: w życiu się tego nie nauczę, a do tego tego samego dnia mam egzamin z zoologi :cool1: No ale dobra jakos muszę sobie poradzić. Quote
Behemot Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 olcha napisał(a): Zrobili mi sesję za 4 dni :placz: w życiu się tego nie nauczę, a do tego tego samego dnia mam egzamin z zoologi :cool1: No ale dobra jakos muszę sobie poradzić. Boże, jak to dobrze, że te wszystkie sesje, egzaminy, poprawki, kolosy mam już za sobą... :shake: Olcha, dasz radę, a jak juz zdasz, urżniesz się w trupa, OK? ;) Quote
anea Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Olch to jaj mam genialna propozycje a propo rzynania i trupów ... ty masz egzamniy w piatek a w piatek wyjezdzaja moi rodzice.... Może sie razem urżniemy, tym razem u mnie?? Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 anetta napisał(a):BUhahaha ale podskakuje :megagrin: swietne! Ale skacze , ja nie mogę :razz:. Cyrkowiec na pół etatu :razz:. Pff .... 4100 postów do obejrzenia ... super :bigcool:. Nie wiem kiedy ja to wszytsko obejrze ... W każdym razie postaram się obejrzeć :razz:. Quote
olcha Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Behemot napisał(a):Boże, jak to dobrze, że te wszystkie sesje, egzaminy, poprawki, kolosy mam już za sobą... :shake: Olcha, dasz radę, a jak juz zdasz, urżniesz się w trupa, OK? ;) anea napisał(a):Olch to jaj mam genialna propozycje a propo rzynania i trupów ... ty masz egzamniy w piatek a w piatek wyjezdzaja moi rodzice.... Może sie razem urżniemy, tym razem u mnie?? BUahahhahaha :roflt: Tzn...yyy.... :oops: O przepraszam! Ja się nie użynam nigdy w trupa! W ogóle rzadko pijąca jestem! :oops: :lol: :lol: :lol: To kiedy mówisz? W piątek? :cool3: Quote
Behemot Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 olcha napisał(a): Tzn...yyy.... :oops: O przepraszam! Ja się nie użynam nigdy w trupa! W ogóle rzadko pijąca jestem! :oops: No cóż... nikt nie jest idealny... :cool3::cool3::cool3: Quote
anea Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jak te pozory mylą... Ty podobno rzadko pijąca ja dla odmiany, nie ukrywam, napić sie lubię :) tylko jakoś w rzeczywistości wszystko wygląda troche inaczej ;) W takim razie szykuj sie w piatek na wizyte u mnie :) do soboty conajmniej....i wieź aparat po mi rodzice pewnie zabiorą... Quote
olcha Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='Kamcia_14']Ale skacze , ja nie mogę :razz:. Cyrkowiec na pół etatu :razz:. Pff .... 4100 postów do obejrzenia ... super :bigcool:. Nie wiem kiedy ja to wszytsko obejrze ... W każdym razie postaram się obejrzeć :razz:. No coooś Ty! Dołącz teraz :eviltong: jak dasz radę nadrabiać na bierząco to będziesz moim guru :lol: [quote name='Behemot']No cóż... nikt nie jest idealny... :cool3::cool3::cool3: :oops: :eviltong: [quote name='anea']Jak te pozory mylą... Ty podobno rzadko pijąca ja dla odmiany, nie ukrywam, napić sie lubię :) tylko jakoś w rzeczywistości wszystko wygląda troche inaczej ;) W takim razie szykuj sie w piatek na wizyte u mnie :) do soboty conajmniej....i wieź aparat po mi rodzice pewnie zabiorą... Aneta! A sio z mojej galerii! Ja tu sobie opinie wyrobiłam, żem dobra, żem grzeczna :shake: :mad: :shake: :mad: Quote
anea Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 wygląda jakbyś ja wkleiła :cool3: Widze ze masz lisa polarnego w wersji gołe-mini :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Tequilla w barwach ochronnych :lol: Strasznie fajne zdjęcie, coś ma w sobie,.. nominuj je do konkursu! :lol: P.S.Ciutkę za duże. Zmniejsz je, pliz. ;) Quote
olcha Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='anea']wygląda jakbyś ja wkleiła :cool3: Widze ze masz lisa polarnego w wersji gołe-mini :evil_lol: Udała się :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ;) Udała się...moja jakże zawaluowana mistyfikacja :lol: Czarno na niebieskim mam dowód, że tak napisała :lol: Quote
Behemot Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 olcha napisał(a):Udała się :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: ;) Udała się...moja jakże zawaluowana mistyfikacja :lol: Czarno na niebieskim mam dowód, że tak napisała :lol: To jest fotomontaż? Naprawdę? Czy ja czegoś nie zrozumiałam? :razz: Bo zdjęcie jak raz nadaje się do konkursu, świetne jest!!! Quote
olcha Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Behemot napisał(a): Tequilla w barwach ochronnych :lol: Strasznie fajne zdjęcie, coś ma w sobie,.. nominuj je do konkursu! :lol: P.S.Ciutkę za duże. Zmniejsz je, pliz. ;) Jutro? :modla: właśnie szłam spać :modla: Już jedno nominowałam :eviltong: Staaaaarczy, się ludziom opatrzy :eviltong: Quote
olcha Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Behemot napisał(a):To jest fotomontaż? Naprawdę? Czy ja czegoś nie zrozumiałam? :razz: Bo zdjęcie jak raz nadaje się do konkursu, świetne jest!!! Ahahaha nieeee, nie umiem robić fotomontaży :cool1: Ja to tak apropos tego lisa polarnego i tego co Aneta zacytowała i podpisała... DOBRANOC!!! Quote
olcha Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 ups...:oops: ...chyba coś pokręciłam....no nic późno już....paaa :scared: Quote
Behemot Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 olcha napisał(a):Jutro? :modla: właśnie szłam spać :modla: Już jedno nominowałam :eviltong: Staaaaarczy, się ludziom opatrzy :eviltong: Nominuj je, no! :mad: Ja nie mogę, bo już 3 nominowałam, a szkoda, żeby takiego fajnego zdjęcia nie dać do konkursu :mad: Quote
Recommended Posts