madziaaa Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 olcha napisał(a): o ranyysiu, jaka mina :evil_lol: Quote
Shikka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 olcha napisał(a): Widzę że nie posłuchałaś i egzorcysty nei wezwałaś....:shake: Quote
panienkabubu Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Olcha jak Ty sie dla nas poswiecasz :loveu: czołgasz sie po podlodze, w dodatku takie warunki, grozne i agresywne psy :loveu: oj olcha olcha dziekujemy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
olcha Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 madziaaa napisał(a):o ranyysiu, jaka mina :evil_lol: Shikka napisał(a):Widzę że nie posłuchałaś i egzorcysty nei wezwałaś....:shake: For madziaaa & Shikka :grins: panienkabubu napisał(a):Olcha jak Ty sie dla nas poswiecasz :loveu: czołgasz sie po podlodze, w dodatku takie warunki, grozne i agresywne psy :loveu: oj olcha olcha dziekujemy :loveu: :loveu: :loveu: Boszzzz jakie to wzruszające :placz: Nawet nie wiesz jakie to cudowne uczucie czytać takie podziękowania za trud, znój i niedogodności dnia codziennego :evil_lol: Wywaliłaś mi dziure w samym środku serducha :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 oj Ola, Ola.. cosik dziwne zacxhowanie ostatnio masz - psy na mordercze bestie szkolisz :-o :nerwy::scared: jasne szkło daje tyle ze nie trzeba mieć extra jasnego otoczenia/słonka/oswietlenia i mozna foty robić :) Quote
olcha Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Gosiek napisał(a):oj Ola, Ola.. cosik dziwne zacxhowanie ostatnio masz - psy na mordercze bestie szkolisz :-o :nerwy::scared: jasne szkło daje tyle ze nie trzeba mieć extra jasnego otoczenia/słonka/oswietlenia i mozna foty robić :) Ihiihih ja ich nie szkole, one mają już tak w genach :eviltong: :lol: Zaraz piszę PW Quote
Behemot Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Olcha.... ja już nie chcę tej Tequilli i pół Ery.... :shake: :eek2: Bierz tego Nikona za darmo.... :scared: P.S. Czy Erze jucha tryska z pyska??? Przegryzła aortę Tequilli???? Quote
olcha Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Behemot napisał(a): Olcha.... ja już nie chcę tej Tequilli i pół Ery.... :shake: :eek2: Bierz tego Nikona za darmo.... :scared: P.S. Czy Erze jucha tryska z pyska??? Przegryzła aortę Tequilli???? :multi: :multi: :multi: Mam Nikona :multi: :multi: :multi: Kiedy przyślesz? :evil_lol: O kurcze nie sprawdzałam, ale jeszcze chodzi :crazyeye: :eviltong: Quote
Behemot Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 olcha napisał(a)::multi: :multi: :multi: Mam Nikona :multi: :multi: :multi: Kiedy przyślesz? :evil_lol: Jutro w grudniu popołudniu :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
olcha Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Behemot napisał(a):Jutro w grudniu popołudniu :eviltong::eviltong::eviltong: :shake: :shake: :shake: Przez to jesteście zmuszeni do oglądania brzydkich zdjęć :grins: edit: o a na tym drugim zdjęciu, pod Erą, za fotelem widać misia do gwałcenia Tekili.... Quote
panienkabubu Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 olcha napisał(a): Boszzzz jakie to wzruszające :placz: Nawet nie wiesz jakie to cudowne uczucie czytać takie podziękowania za trud, znój i niedogodności dnia codziennego :evil_lol: Wywaliłaś mi dziure w samym środku serducha :evil_lol: oj ja cały czas to doceniam kochana, tylko po prostu po tych agresywnych zdjęciach, stwierdziłam, że należą Ci się gratulacje i nawet współczucie, że musisz przez to przechodzić, a co najważniejsze podziękowania :loveu: :loveu: :loveu: ;) Quote
olcha Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 panienkabubu napisał(a):oj ja cały czas to doceniam kochana, tylko po prostu po tych agresywnych zdjęciach, stwierdziłam, że należą Ci się gratulacje i nawet współczucie, że musisz przez to przechodzić, a co najważniejsze podziękowania :loveu: :loveu: :loveu: ;) :lol: :lol: :lol: Cieszę się, że doceniasz moje mega ciężke życie z tymi gremlinami :lol: :evil_lol: na bank mi wczesniej niz powinien kregosłup siądzie jak jeszcze mi kiedyś przyjdzie do głowy je szkolić, a nastepnego dnia odśnieżać kilometry kwadratowe podwórka, podjazdu, parkingu :cool: :cool2: :p Quote
olcha Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 To moje ulubione zdjęcie :loveu: Nie pytajcie czemu bo sama nie wiem :grins: Wiecie co? Jak tak się człowiek poczołga po podłodze to go nachodzą pewne poważne, życiowe przemyslenia.....nie pasuje mi ten dywan do fotela :mad: Quote
Behemot Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Era: .... i nie ruszaj mi się stąd przez całą noc, zrozumiano? Ty... ty... ty suko! :pissed: Tequilla: Pipipipipipi.... :cry: Quote
panienkabubu Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 olcha napisał(a): To moje ulubione zdjęcie :loveu: Nie pytajcie czemu bo sama nie wiem :grins: Wiecie co? Jak tak się człowiek poczołga po podłodze to go nachodzą pewne poważne, życiowe przemyslenia.....nie pasuje mi ten dywan do fotela :mad: jakbys nie napisala, to bym nawet nie zauwazyla :razz: Quote
panienkabubu Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Olcha przegapilismy 400tną stronkę :drinking: Quote
anea Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Bo Olcha prawdopodobnie jest na jakies 147 albo cuś takiego :) jakieś dziwne ustawienia ma :shake: Quote
anea Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Ulubione?!?!? Erka wygląda jakby zaraz miała wykorzystać okazje do:mad: Quote
olcha Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Behemot napisał(a): Era: .... i nie ruszaj mi się stąd przez całą noc, zrozumiano? Ty... ty... ty suko! :pissed: Tequilla: Pipipipipipi.... :cry: :roflt: Behemot! :roflt: ahahhaha świetne panienkabubu napisał(a):jakbys nie napisala, to bym nawet nie zauwazyla :razz: Oj miałaś napisać "noo co tyy pasuje!" :placz: panienkabubu napisał(a):Olcha przegapilismy 400tną stronkę :drinking: A ja mam 137 :grins: ale za 137 moge też wypić :lol: :drink1: :drinking: :drinka: :cunao: :chlup: :beerchug: anea napisał(a):Bo Olcha prawdopodobnie jest na jakies 147 albo cuś takiego :) jakieś dziwne ustawienia ma :shake: Byłaś blisko :eviltong: anea napisał(a): Ulubione?!?!? Erka wygląda jakby zaraz miała wykorzystać okazje do:mad: Jeszcze nie mam w domu orgii :eviltong: , zaczynam się zastanawiać czy ta cieczka to cieczka? Bo nic się nie dzieje...:roll: Quote
Basia&Safi Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Wiecie co? Jak tak się człowiek poczołga po podłodze to go nachodzą pewne poważne, życiowe przemyslenia.... znam to tez sie czasem dziwnie czue jak biegam za Safi z aparatem :D:D:D Quote
olcha Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 basiulka22tychy napisał(a):znam to tez sie czasem dziwnie czue jak biegam za Safi z aparatem :D:D:D Nie jestem sama :multi: Quote
Kati Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 _________________$$$$_______$$$$__________________________ ________________$$$$$$_____$$$$$$_________________________ ________$$$$____$$$$$$_____$$$$$$_________________________ _______$$$$$$____$$$$_______$$$$______$$$$________________ _______$$$$$$________________________$$$$$$_______________ ________$$$$_____$$$$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$_______________ _______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ___$$$$________________ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_______________________ _____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$______________________ _____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$______________________ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ______________________ _______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$________________________ ____________________b_y_ł_a_m_____________________________ ________________w_i_d_z_i_a_ł_a_m_________________________ _____________________ś_l_a_d______________________________ _______________z_o_s_t_a_w_i_ł_a_m________________________ _________________________i________________________________ _______________________d_o________________________________ ____________________s_i_e_b_i_e___________________________ _______________z_a_p_r_o_s_i_ł_a_m________________________ Quote
olcha Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Kati napisał(a): ____________________b_y_ł_a_m_____________________________ ________________w_i_d_z_i_a_ł_a_m_________________________ _____________________ś_l_a_d______________________________ _______________z_o_s_t_a_w_i_ł_a_m________________________ _________________________i________________________________ _______________________d_o________________________________ ____________________s_i_e_b_i_e___________________________ _______________z_a_p_r_o_s_i_ł_a_m________________________ Hihihih czuję się zaproszona :grins: Lecę :p Quote
Shikka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Papateczki dziewczyneczki :) odłączam sie od pracy i netu i leeeecęęęęęęęęę do domu na upragniony łykend ;) Miłego weekendu :) Do poniedziałku :) Quote
Mi. Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Cześć:multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts