Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

madziaaa napisał(a):
o ranyysiu, jaka mina :evil_lol:

Shikka napisał(a):
Widzę że nie posłuchałaś i egzorcysty nei wezwałaś....:shake:

For madziaaa & Shikka :grins:

panienkabubu napisał(a):
Olcha jak Ty sie dla nas poswiecasz :loveu: czołgasz sie po podlodze, w dodatku takie warunki, grozne i agresywne psy :loveu: oj olcha olcha

dziekujemy :loveu: :loveu: :loveu:

Boszzzz jakie to wzruszające :placz: Nawet nie wiesz jakie to cudowne uczucie czytać takie podziękowania za trud, znój i niedogodności dnia codziennego :evil_lol: Wywaliłaś mi dziure w samym środku serducha :evil_lol:

Posted

oj Ola, Ola.. cosik dziwne zacxhowanie ostatnio masz - psy na mordercze bestie szkolisz :-o

:nerwy::scared:

jasne szkło daje tyle ze nie trzeba mieć extra jasnego otoczenia/słonka/oswietlenia i mozna foty robić :)

Posted

Gosiek napisał(a):
oj Ola, Ola.. cosik dziwne zacxhowanie ostatnio masz - psy na mordercze bestie szkolisz :-o

:nerwy::scared:

jasne szkło daje tyle ze nie trzeba mieć extra jasnego otoczenia/słonka/oswietlenia i mozna foty robić :)

Ihiihih ja ich nie szkole, one mają już tak w genach :eviltong: :lol:

Zaraz piszę PW

Posted

Olcha.... ja już nie chcę tej Tequilli i pół Ery.... :shake: :eek2:
Bierz tego Nikona za darmo.... :scared:

P.S. Czy Erze jucha tryska z pyska??? Przegryzła aortę Tequilli????

Posted

Behemot napisał(a):

Olcha.... ja już nie chcę tej Tequilli i pół Ery.... :shake: :eek2:
Bierz tego Nikona za darmo.... :scared:

P.S. Czy Erze jucha tryska z pyska??? Przegryzła aortę Tequilli????

:multi: :multi: :multi:
Mam Nikona :multi: :multi: :multi: Kiedy przyślesz? :evil_lol:

O kurcze nie sprawdzałam, ale jeszcze chodzi :crazyeye: :eviltong:

Posted

Behemot napisał(a):
Jutro w grudniu popołudniu :eviltong::eviltong::eviltong:

:shake: :shake: :shake:

Przez to jesteście zmuszeni do oglądania brzydkich zdjęć :grins:

edit: o a na tym drugim zdjęciu, pod Erą, za fotelem widać misia do gwałcenia Tekili....

Posted

olcha napisał(a):

Boszzzz jakie to wzruszające :placz: Nawet nie wiesz jakie to cudowne uczucie czytać takie podziękowania za trud, znój i niedogodności dnia codziennego :evil_lol: Wywaliłaś mi dziure w samym środku serducha :evil_lol:

oj ja cały czas to doceniam kochana, tylko po prostu po tych agresywnych zdjęciach, stwierdziłam, że należą Ci się gratulacje i nawet współczucie, że musisz przez to przechodzić, a co najważniejsze podziękowania :loveu: :loveu: :loveu: ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
oj ja cały czas to doceniam kochana, tylko po prostu po tych agresywnych zdjęciach, stwierdziłam, że należą Ci się gratulacje i nawet współczucie, że musisz przez to przechodzić, a co najważniejsze podziękowania :loveu: :loveu: :loveu: ;)

:lol: :lol: :lol:
Cieszę się, że doceniasz moje mega ciężke życie z tymi gremlinami :lol: :evil_lol: na bank mi wczesniej niz powinien kregosłup siądzie jak jeszcze mi kiedyś przyjdzie do głowy je szkolić, a nastepnego dnia odśnieżać kilometry kwadratowe podwórka, podjazdu, parkingu :cool: :cool2: :p

Posted

To moje ulubione zdjęcie :loveu: Nie pytajcie czemu bo sama nie wiem :grins:

Wiecie co? Jak tak się człowiek poczołga po podłodze to go nachodzą pewne poważne, życiowe przemyslenia.....nie pasuje mi ten dywan do fotela :mad:

Posted

olcha napisał(a):

To moje ulubione zdjęcie :loveu: Nie pytajcie czemu bo sama nie wiem :grins:

Wiecie co? Jak tak się człowiek poczołga po podłodze to go nachodzą pewne poważne, życiowe przemyslenia.....nie pasuje mi ten dywan do fotela :mad:

jakbys nie napisala, to bym nawet nie zauwazyla :razz:

Posted

Behemot napisał(a):

Era: .... i nie ruszaj mi się stąd przez całą noc, zrozumiano? Ty... ty... ty suko! :pissed:
Tequilla: Pipipipipipi.... :cry:

:roflt: Behemot! :roflt: ahahhaha świetne

panienkabubu napisał(a):
jakbys nie napisala, to bym nawet nie zauwazyla :razz:

Oj miałaś napisać "noo co tyy pasuje!" :placz:

panienkabubu napisał(a):
Olcha przegapilismy 400tną stronkę

:drinking:

A ja mam 137 :grins: ale za 137 moge też wypić :lol: :drink1: :drinking: :drinka: :cunao: :chlup: :beerchug:

anea napisał(a):
Bo Olcha prawdopodobnie jest na jakies 147 albo cuś takiego :) jakieś dziwne ustawienia ma :shake:

Byłaś blisko :eviltong:

anea napisał(a):

Ulubione?!?!? Erka wygląda jakby zaraz miała wykorzystać okazje do:mad:

Jeszcze nie mam w domu orgii :eviltong: , zaczynam się zastanawiać czy ta cieczka to cieczka? Bo nic się nie dzieje...:roll:

Posted

_________________$$$$_______$$$$__________________________ ________________$$$$$$_____$$$$$$_________________________ ________$$$$____$$$$$$_____$$$$$$_________________________ _______$$$$$$____$$$$_______$$$$______$$$$________________ _______$$$$$$________________________$$$$$$_______________ ________$$$$_____$$$$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$_______________
_______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ___$$$$________________ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_______________________ _____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$______________________ _____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$______________________
______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ______________________ _______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$________________________ ____________________b_y_ł_a_m_____________________________ ________________w_i_d_z_i_a_ł_a_m_________________________ _____________________ś_l_a_d______________________________ _______________z_o_s_t_a_w_i_ł_a_m________________________ _________________________i________________________________ _______________________d_o________________________________ ____________________s_i_e_b_i_e___________________________ _______________z_a_p_r_o_s_i_ł_a_m________________________

Posted

Kati napisał(a):

____________________b_y_ł_a_m_____________________________ ________________w_i_d_z_i_a_ł_a_m_________________________ _____________________ś_l_a_d______________________________ _______________z_o_s_t_a_w_i_ł_a_m________________________ _________________________i________________________________ _______________________d_o________________________________ ____________________s_i_e_b_i_e___________________________ _______________z_a_p_r_o_s_i_ł_a_m________________________

Hihihih czuję się zaproszona :grins: Lecę :p

Posted

Papateczki dziewczyneczki :)
odłączam sie od pracy i netu i leeeecęęęęęęęęę do domu na upragniony łykend ;)
Miłego weekendu :)
Do poniedziałku :)