olcha Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 To chiba jakieś sznaucerkowe spotkanko było? The end moich zdjęć. Obrabiam nowe :eviltong: Quote
alive Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 olcha napisał(a): cudo!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Shikka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 olcha napisał(a): Mamooooo!!!!1 :placz: A Olcha ma taaaakie a ja nieeeeee!!! :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 olcha czy ja dobrze widzę ty tego swojego malego terroryste w torbie trzymasz :evil_lol: :cool3: Quote
Shikka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 To chyba plaszcz jest a glizdka między nogami :evil_lol: Quote
olcha Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 alive napisał(a):cudo!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: MOJEEEEE :multi: :loveu: :eviltong: Shikka napisał(a):Mamooooo!!!!1 :placz: A Olcha ma taaaakie a ja nieeeeee!!! :placz: I olcha nie chce sie podzielić :evil_lol: madzia18sosnowiec napisał(a): olcha czy ja dobrze widzę ty tego swojego malego terroryste w torbie trzymasz :evil_lol: :cool3: Odpowiedź ponieżej. To powitalne zdjęcia jeszcze się rozebrać z kurtki nie zdąrzyłam. :loveu: Shikka napisał(a):To chyba plaszcz jest a glizdka między nogami :evil_lol: :klacz: Shikka sokole oko :p Quote
Shikka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 olcha napisał(a): I olcha nie chce sie podzielić :evil_lol: :klacz: Shikka sokole oko :p Własnie, egoistka jedna :angryy: A jak!!!! -4,75 w jednym oku i -5,75 w drugim :evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 olcha napisał(a): Odpowiedź ponieżej. To powitalne zdjęcia jeszcze się rozebrać z kurtki nie zdąrzyłam. :loveu: :p wybacz niedowidzącej studencie, przez to kucie niedowidze :evil_lol: a na spacery sniegowe twoje kobiety chodzą?moja gaja sie dzisiaj topila wiec wsspolczuje :roll: Quote
Shikka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Zara Ci zrobie niespodziewankę Babo jedna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anea Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Gdzie ty sie podziewasz??!!:mad: Zdjecia wstawiłam i nie ma ich kto podziwiac :evil_lol: Tylko nie mów że się uczysz bo to nie ty masz jutro dwa zaliczenia:placz: Quote
olcha Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Shikka napisał(a):Własnie, egoistka jedna :angryy: A jak!!!! -4,75 w jednym oku i -5,75 w drugim :evil_lol::evil_lol: :lol: :lol: :lol: A ja chyba musze do okulisty bo jak dziś rozwiązywałam krzyżówki, a potem musiałam spojrzeć na tv to nic nie widziałam :shake: madzia18sosnowiec napisał(a):wybacz niedowidzącej studencie, przez to kucie niedowidze :evil_lol: a na spacery sniegowe twoje kobiety chodzą?moja gaja sie dzisiaj topila wiec wsspolczuje :roll: Ja to od dogomani niedowidze :evil_lol: Shikka napisał(a):Zara Ci zrobie niespodziewankę Babo jedna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ti ti ti! Nie poznałam Cię! Ale po pół godzinie coś zaświtało :lol: Jak mnie znalazłaś :cool3: anea napisał(a):Gdzie ty sie podziewasz??!!:mad: Zdjecia wstawiłam i nie ma ich kto podziwiac :evil_lol: Tylko nie mów że się uczysz bo to nie ty masz jutro dwa zaliczenia:placz: Nie rycz babo! Tylko wkuwaj! Lece do Ciebie! edit: aaa zapomniałam na urodzinach byłam :grins: Quote
panienkabubu Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 olcha napisał(a):Gęba się drze, ale jakoś odejśc nie mogę :eviltong: panienkabubu zobacz jak władza uderza do głowy :evil_lol: a mnie jak na złość wtedy padł komputer :mad: :eviltong: a Tequila..... bowwwwwwwska :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Behemot Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Lustereczko, powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy na świecie..... :loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 panienkabubu napisał(a):a mnie jak na złość wtedy padł komputer :mad: :eviltong: a Tequila..... bowwwwwwwska :loveu: :loveu: :loveu: Sie przyznaj, że na klawiaturze usnęłaś i całą noc wciskałaś jedną literkę! Behemot napisał(a): Lustereczko, powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy na świecie..... :loveu::loveu::loveu: Pańcia? :evil_lol: Miałam dziś w rękach Nikona d 80 :placz: :placz: :placz: Zakochałam się! Kto kupi kto kupi cziłałe tanio? :roll: Dobranoc! Quote
Behemot Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 olcha napisał(a): Miałam dziś w rękach Nikona d 80 :placz: :placz: :placz: Zakochałam się! Kto kupi kto kupi cziłałe tanio? :roll: Dorzucisz Erę i wchodzę w ten interes :cool3: Quote
Shikka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 olcha napisał(a): A ti ti ti! Nie poznałam Cię! Ale po pół godzinie coś zaświtało :lol: Jak mnie znalazłaś :cool3: Na cziłałach gronowiczko jedna ;) Bry!! :))))))))))) Quote
olcha Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Behemot napisał(a):Dorzucisz Erę i wchodzę w ten interes :cool3: Dobra jedna cziłała i pół Ery więcej nie dam! Shikka napisał(a):Na cziłałach gronowiczko jedna ;) Bry!! :))))))))))) :lol: :lol: :lol: Bry bry :eviltong: Quote
Behemot Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 olcha napisał(a):Dobra jedna cziłała i pół Ery więcej nie dam! No dobra, to jeszcze tego Nikona i biorę :roflt: Quote
olcha Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Behemot napisał(a):No dobra, to jeszcze tego Nikona i biorę :roflt: :obrazic: Czuję się wykorzystywna! Mogę się ostatecznie zgodzić na: -ja Tobie cziłałe, pół Ery, nikona -Ty mi 3 nikony? Stoi? :cool3: Quote
Behemot Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 olcha napisał(a)::obrazic: Czuję się wykorzystywna! Mogę się ostatecznie zgodzić na: -ja Tobie cziłałe, pół Ery, nikona -Ty mi 3 nikony? Stoi? :cool3: Łomatko, jak to się targuje.... :shake: No dooobra, ale ja Ci jeszcze dorzucę swoje zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa. Stoi? :cool3: Quote
olcha Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Behemot napisał(a):Łomatko, jak to się targuje.... :shake: No dooobra, ale ja Ci jeszcze dorzucę swoje zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa. Stoi? :cool3: Dooobra ale za dożywotnie odśnieżanie :watpliwy: Od rana nic innego nie robie :watpliwy: Quote
panienkabubu Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Wy to macie bzika na punkcie tych aparatów :evil_lol: zwykłym analogiem też wychodzą ładne zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: a ja mam zakwasy na miesniach w poblizu kregoslupa od odsniezania buuuuuuuu Quote
olcha Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 panienkabubu napisał(a):Wy to macie bzika na punkcie tych aparatów :evil_lol: zwykłym analogiem też wychodzą ładne zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: a ja mam zakwasy na miesniach w poblizu kregoslupa od odsniezania buuuuuuuu No wychodzą, ale to nie tooo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts