olcha Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Gosiek napisał(a):czesć Ola - a ćóż to za nudzenie się? :evil_lol: Cieplusieńko dzis na dworku - na dłuuuuugi spacer sie wybierz.... jak będziesz dłuuugo szła to dojdziesz do mnie na kawę :p Gosiu z tym nudzeniem to jest tak, że jak mam się czegoś uczyć to robię wszystko żeby tylko oddalic od siebie tą myśl :lol: Przed maturą mój pokój lśnił :lol: Ciepło? Może i ciepło :p ale jakaś taka szarówa jest :shake: A kawki nie pijam :grins: ale na herbatkę z chęcią bym poszła...to do zobaczenia za tydzień :lol: ;) alive napisał(a):uuuu jaki potworek :-o :evil_lol: BU! :lol: Quote
Pysia Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 olcha napisał(a): Matko kochana :crazyeye: Przyszłam popatrzeć a tu na dzień dobry straszą mnie morderczym psem :crazyeye: Strach się bać :evil_lol: Quote
anushka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 olcha napisał(a): ta fotka wygląda jakby przerobiona..normlanie to niemożliwe :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Bestia z bagien :lying: :lying: Quote
olcha Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Pysia napisał(a):Matko kochana :crazyeye: Przyszłam popatrzeć a tu na dzień dobry straszą mnie morderczym psem :crazyeye: Strach się bać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ania-k napisał(a):ta fotka wygląda jakby przerobiona..normlanie to niemożliwe :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Bestia z bagien :lying: :lying: A jednak :lol: Quote
Arlene Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Potworek, potworek, ale jaki uroczy! :loveu: PS: Mała reklama :diabloti: Zapraszam do nowootwartej galerii mojej krówki. Quote
olcha Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Psiara&Nusia napisał(a):Potworek, potworek, ale jaki uroczy! :loveu: PS: Mała reklama :diabloti: Zapraszam do nowootwartej galerii mojej krówki. :lol: I najkochańszy na świecie...tzn tylko dla mnie :grins: dla innych to rzeczywiście potwór :grins: To typowy pies jednego właściciela...bliższych znajomych i rodzine toleruje... do czasu :roll: . A obcych gromi szczekiem :mad: Quote
panienkabubu Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Era mi przypomina tego chłopka z Epoki Lodowcowej, co z tym orzeszkiem zawsze popylal.. Quote
olcha Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 panienkabubu napisał(a):Era mi przypomina tego chłopka z Epoki Lodowcowej, co z tym orzeszkiem zawsze popylal.. Wiewióreksa :eviltong: mi też obie go przypominają tym bardziej, że obie orzeszkożerne. Quote
Behemot Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jej ektoplazma wyłazi z pyszczka :crazyeye: Wezwij egzorcyste!!!! :crazyeye::diabloti: Quote
olcha Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Behemot napisał(a): Jej ektoplazma wyłazi z pyszczka :crazyeye: Wezwij egzorcyste!!!! :crazyeye::diabloti: Buahhahahah ektoplazma :lol: weeeź nie strasz :shocked!: ja z nią dziś śpię :roll: -------- edit: jeszcze chciałam sprostować, że takiej ektoplazmy leży u mnie za łóżkami, kanapami, pod dywanami MNÓSTWO! hiihhi Quote
Behemot Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 olcha napisał(a):Buahhahahah ektoplazma :lol: weeeź nie strasz :shocked!: ja z nią dziś śpię :roll: Ja na twoim miejscu bym się tak nie śmiała :shake: A jak Era w środku nocy zacznie mówić wspak obcymi językami, albo głowa jej się przekręci dookoła własnej osi? Albo zrobią jej się stygmaty? Mówię Ci, dokładnie ją obłóż czosnkiem i miej w pogotowiu osikowy kołek oraz krycyfiks i święconą wodę, bo........ bo........bo........ To jest.... Quote
olcha Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Behemot napisał(a):Ja na twoim miejscu bym się tak nie śmiała :shake: A jak Era w środku nocy zacznie mówić wspak obcymi językami, albo głowa jej się przekręci dookoła własnej osi? Albo zrobią jej się stygmaty? Mówię Ci, dokładnie ją obłóż czosnkiem i miej w pogotowiu osikowy kołek oraz krycyfiks i święconą wodę, bo........ bo........bo........ To jest.... Aaaaaaaaahahahhahahahhahaha sugerujesz, że mój pies jest wcieleniem Michela Jacksona? :evil_lol: Jadłam rano serek z czosnkiem nada się? :eviltong: Quote
olcha Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 WEJDŹ! http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=6193 można głosować na więcej niż jedno schronisko! Quote
olcha Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Zapowiada się piękna pogoda :loveu: Chyba wybiorę się na spacerek :loveu: Quote
panienkabubu Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 olcha napisał(a): Zapowiada się piękna pogoda :loveu: Chyba wybiorę się na spacerek :loveu: u mnie jest pieknie.. jestem po zaliczeniu z angielskiego, 40 zdanek przetlumaczylam i zobaczymy co dalej.. mam ochote na spacer, bo po wczorajszym dniu potrzebuje ciszy i spokoju.. ehh... :-( Quote
olcha Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 panienkabubu napisał(a):u mnie jest pieknie.. jestem po zaliczeniu z angielskiego, 40 zdanek przetlumaczylam i zobaczymy co dalej.. mam ochote na spacer, bo po wczorajszym dniu potrzebuje ciszy i spokoju.. ehh... :-( No jak co dalej? 5 :multi: :eviltong: :glaszcze: Z Benkiem idź :lol: na pewno będziesz mieć chwile pałające ciszą i spokojem :lol: Quote
Shikka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 A to to wg mnie kawałek psa który siedzi sobie gdzieś w kącie i roni krokodyle łzy. No ładnie, tak psa do placzu doprowadzać :mad: A tak wogóle to dzień doberek :loveu: Quote
olcha Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Nici ze spacerku...wieje....Era nawet nosa nie chce za drzwi wyściubić, a Tekila zrobiła taką minę :icon_roc: CHCE LATA! Przecież one zgniją w tym domu! Era to nawet chodzi i mnie przekonuje, że ona wcale nie musi robić siq :modla: Nawet rano! Po całej nocy trzeba ją siłą za drzwi wyrzucać :lol: :mad: Tekila z kolei jak się otwiera drzwi nabiera rozpędu, szczeka na wielkie COŚ co tylko ona widzi :stupid: , a potem w tym samym szybkim tempie wpada do domu :lol: Quote
olcha Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Shikka napisał(a):A to to wg mnie kawałek psa który siedzi sobie gdzieś w kącie i roni krokodyle łzy. No ładnie, tak psa do placzu doprowadzać :mad: A tak wogóle to dzień doberek :loveu: Dzieńdoberek :p Kiedy to łzy szczęścia :lol: Quote
Shikka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 olcha napisał(a):Dzieńdoberek :p Kiedy to łzy szczęścia :lol: Aaaaano fatycznie ;) Ale tarmoch mały z Tekilki ;) Quote
Recommended Posts