Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

Gosiek napisał(a):
czesć Ola - a ćóż to za nudzenie się? :evil_lol:
Cieplusieńko dzis na dworku - na dłuuuuugi spacer sie wybierz.... jak będziesz dłuuugo szła to dojdziesz do mnie na kawę :p

Gosiu z tym nudzeniem to jest tak, że jak mam się czegoś uczyć to robię wszystko żeby tylko oddalic od siebie tą myśl :lol: Przed maturą mój pokój lśnił :lol:

Ciepło? Może i ciepło :p ale jakaś taka szarówa jest :shake:

A kawki nie pijam :grins: ale na herbatkę z chęcią bym poszła...to do zobaczenia za tydzień :lol: ;)

alive napisał(a):
uuuu jaki potworek :-o
:evil_lol:

BU!

:lol:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

olcha napisał(a):

Matko kochana :crazyeye: Przyszłam popatrzeć a tu na dzień dobry straszą mnie morderczym psem :crazyeye: Strach się bać :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Matko kochana :crazyeye: Przyszłam popatrzeć a tu na dzień dobry straszą mnie morderczym psem :crazyeye: Strach się bać :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ania-k napisał(a):
ta fotka wygląda jakby przerobiona..normlanie to niemożliwe :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: Bestia z bagien :lying: :lying:

A jednak :lol:

Posted

Psiara&Nusia napisał(a):
Potworek, potworek, ale jaki uroczy! :loveu:

PS: Mała reklama :diabloti: Zapraszam do nowootwartej galerii mojej krówki.

:lol: I najkochańszy na świecie...tzn tylko dla mnie :grins: dla innych to rzeczywiście potwór :grins: To typowy pies jednego właściciela...bliższych znajomych i rodzine toleruje... do czasu :roll: . A obcych gromi szczekiem :mad:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Era mi przypomina tego chłopka z Epoki Lodowcowej, co z tym orzeszkiem zawsze popylal..

Wiewióreksa :eviltong: mi też obie go przypominają tym bardziej, że obie orzeszkożerne.

Posted

Behemot napisał(a):

Jej ektoplazma wyłazi z pyszczka :crazyeye: Wezwij egzorcyste!!!! :crazyeye::diabloti:

Buahhahahah ektoplazma :lol: weeeź nie strasz :shocked!: ja z nią dziś śpię :roll:

--------

edit: jeszcze chciałam sprostować, że takiej ektoplazmy leży u mnie za łóżkami, kanapami, pod dywanami MNÓSTWO! hiihhi

Posted

olcha napisał(a):
Buahhahahah ektoplazma :lol: weeeź nie strasz :shocked!: ja z nią dziś śpię :roll:

Ja na twoim miejscu bym się tak nie śmiała :shake: A jak Era w środku nocy zacznie mówić wspak obcymi językami, albo głowa jej się przekręci dookoła własnej osi? Albo zrobią jej się stygmaty?
Mówię Ci, dokładnie ją obłóż czosnkiem i miej w pogotowiu osikowy kołek oraz krycyfiks i święconą wodę, bo........ bo........bo........

To jest....

Posted

Behemot napisał(a):
Ja na twoim miejscu bym się tak nie śmiała :shake: A jak Era w środku nocy zacznie mówić wspak obcymi językami, albo głowa jej się przekręci dookoła własnej osi? Albo zrobią jej się stygmaty?
Mówię Ci, dokładnie ją obłóż czosnkiem i miej w pogotowiu osikowy kołek oraz krycyfiks i święconą wodę, bo........ bo........bo........

To jest....

Aaaaaaaaahahahhahahahhahaha sugerujesz, że mój pies jest wcieleniem Michela Jacksona? :evil_lol:

Jadłam rano serek z czosnkiem nada się? :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):

Zapowiada się piękna pogoda :loveu: Chyba wybiorę się na spacerek :loveu:

u mnie jest pieknie..
jestem po zaliczeniu z angielskiego, 40 zdanek przetlumaczylam i zobaczymy co dalej..
mam ochote na spacer, bo po wczorajszym dniu potrzebuje ciszy i spokoju.. ehh... :-(

Posted

panienkabubu napisał(a):
u mnie jest pieknie..
jestem po zaliczeniu z angielskiego, 40 zdanek przetlumaczylam i zobaczymy co dalej..
mam ochote na spacer, bo po wczorajszym dniu potrzebuje ciszy i spokoju.. ehh... :-(

No jak co dalej? 5 :multi: :eviltong:

:glaszcze:

Z Benkiem idź :lol: na pewno będziesz mieć chwile pałające ciszą i spokojem :lol:

Posted

A to to wg mnie kawałek psa który siedzi sobie gdzieś w kącie i roni krokodyle łzy. No ładnie, tak psa do placzu doprowadzać :mad:
A tak wogóle to dzień doberek :loveu:

Posted

Nici ze spacerku...wieje....Era nawet nosa nie chce za drzwi wyściubić, a Tekila zrobiła taką minę :icon_roc:

CHCE LATA! Przecież one zgniją w tym domu! Era to nawet chodzi i mnie przekonuje, że ona wcale nie musi robić siq :modla: Nawet rano! Po całej nocy trzeba ją siłą za drzwi wyrzucać :lol: :mad:

Tekila z kolei jak się otwiera drzwi nabiera rozpędu, szczeka na wielkie COŚ co tylko ona widzi :stupid: , a potem w tym samym szybkim tempie wpada do domu :lol:

Posted

Shikka napisał(a):
A to to wg mnie kawałek psa który siedzi sobie gdzieś w kącie i roni krokodyle łzy. No ładnie, tak psa do placzu doprowadzać :mad:
A tak wogóle to dzień doberek :loveu:

Dzieńdoberek :p

Kiedy to łzy szczęścia :lol: