Kenduś Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='olcha']Ostatnie fotelowe zdjęcia :grins: kto się cieszy? Bo tu już miałam aluzję, że co 5 zdjęć mogłam zmieniać narzutę na fotelu :evil_lol: Taaaaaa?????? :crazyeye: A co to za twinka była??? :evil_lol: :eviltong: Quote
olcha Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Kenduś']Taaaaaa?????? :crazyeye: A co to za twinka była??? :evil_lol: :eviltong: Została Pani wybrana na twinkę galerii low ja! Quote
Behemot Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 olcha napisał(a)::buzi: :buzi: :buzi: młodo wygląda nie? :eviltong: W styczniu kończy 9 latek :grins: NAPRAWDĘ? :crazyeye: Nie wygląda na tyle... :loveu: Quote
olcha Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Behemot napisał(a):NAPRAWDĘ? :crazyeye: Nie wygląda na tyle... :loveu: Nie przekażę jej :nono: jeszcze jej się w głowie poprzewraca :evil_lol: Quote
olcha Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 "FUNKCJONALNOŚĆ WYŁUPIASTYCH ŁOCZEK": 1. Można się oczkiem podeprzeć na podłokietniku. 2. Można się okiem przykleić do podłokietnika. 3. Można się okiem zakotwiczyć. 4. Można okiem łapać równowagę. 5. Wreszcie, można okiem rozczulić. 6. Można również okiem strzelić focha i wyraźnie oznajmić, że nam nie wygodnie... ...tak strasznie nie wygodnie... Quote
Behemot Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Boże... jaka pokraka :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Kenduś Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='olcha'] Została Pani wybrana na twinkę galerii low ja! Poważniee?!?!?! :-o Jestem wzruszona :placz: Quote
olcha Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Behemot'] Boże... jaka pokraka :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Podróba psa - moja siotra tak na nią pieszczotliwie mówi :loveu: i pokraka też :loveu: ahahha [quote name='Kenduś']Poważniee?!?!?! :-o Jestem wzruszona :placz: POWAŻNIE! Chce Pani dostać kuraka? Quote
Kenduś Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='olcha'] POWAŻNIE! Chce Pani dostać kuraka? EEE kuraka??? Sama sobie sprawię :cool3: - to się robi taaaak... - a później taaaak Poproszę o coś godnego twinki galeryjskiej :evil_lol: Quote
olcha Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Jaka słodka :loveu: Dzienkujemy :p :eviltong: [quote name='Kenduś']EEE kuraka??? Sama sobie sprawię :cool3: - to się robi taaaak... - a później taaaak Poproszę o coś godnego twinki galeryjskiej :evil_lol: Hmmm co ja Ci mogęęęę dać? :hmmmm: Wiem! Zdjęcie z ostatniej chwili....myślałam, że padnę jak to zobaczyłam...uno momento muszę pomniejszyć. Quote
olcha Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Specjalnie dla Kenduś :lol: Erunia lat 9 do nie dawna zalegająca na kanapach...od już trzech tygodni zachwouje się między innymi tak (patrz zdjęcia). Znalazłam ją tak na fotelu (proszę zwrócić szczególną uwagę na minę i tyłek, który sobie przysiadł i grzecznie czekał na pomoc). Nie mogłam się powstrzymać od zrobienia zdjęć...mam nadzieję, że mi to kiedyś wybaczy :diabloti: Quote
Shikka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='olcha'] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Normalnie Ci ja zabiore kiedyś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 E: Shit! Wiedziałam, że się będzie śmiać...ale nie, że aż tak :shake: :oops: Era: eeee :watpliwy: Era: Nie wybaczę Ci tego :angryy: p.s. proszę nie zwracać uwagi na te ciuchy, przeglądałam szafę dla PCK... Quote
Behemot Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='olcha'] Kołnierz przeciwpchnelny..? :evil_lol: Quote
olcha Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Shikka']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Normalnie Ci ja zabiore kiedyś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie dam! [quote name='Behemot']Kołnierz przeciwpchnelny..? :evil_lol: Kołnież przeciw Erowy :evil_lol: [quote name='alive']hehehe wstrętna Pańcia :evil_lol: Fstrętna jak nikt :grins: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='olcha'] E: Shit! Wiedziałam, że się będzie śmiać...ale nie, że aż tak :shake: :oops: Era: eeee :watpliwy: Era: Nie wybaczę Ci tego :angryy: olcha, jestes okrutnaaaaaaaaaaa :) Quote
olcha Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 panienkabubu napisał(a):olcha, jestes okrutnaaaaaaaaaaa :) Wieeem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale to nie ja ją tak urządziłam, ja się tylko śmiałam i fotografowałam :loveu: głuptok, odbija na starość :loveu: Quote
Loona Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 olcha napisał(a):Może jacys przystojni panowie w tej komisji pracują? :evil_lol: :cool3: :evil_lol: :cool3: Zależy co uważasz za przystojnych mężczyzn, jeśli piękny Roman G. jest Twoim ideałem to pewnie komisja Ci się spodoba :evil_lol: olcha napisał(a):TaaaaK? widziałam już węża? W ogóle nie pamiętam :shake: W każdym razie jest cuuuuuudny! Ach jak ja uwielbiam tą gładkośc skóry :loveu: A co to za wąż? Widziałaś zaraz jak zdjęcie zostało zrobione, z tym, że wstawiałam chyba na chihuahua'ch. Wąż jest zbożowy, na imię ma oficjalnie Amid a ja mówię na niego Rysiek ku rozpaczy brata do którego należy :evil_lol: olcha napisał(a):Chiba kotecka nie kotek? :cool3: Za kotami Ci ja nie przepadam, ale uwielbiam podziwiac ich piękno :loveu: cudne są. Kotecka, imienia brak, u weterynarza w kartotece (jaka nazwa) ma Miau :) Masz traumę po Zdrapce, sama mówiłaś, że kot przybywający czasem na zajęcia w plecaku jest milusi ;) Era może w poprzednim wcieleniu była koniem i pole orała ;) Quote
Kenduś Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='olcha'] Specjalnie dla Kenduś :lol: :Cool!: :placz: Się przez Ciebie spłakałam z radochy (doooopa z mejkapu :mad:) A Emerytka rzeczywiście szaleje :evil_lol: (:turn-l:znów ten fotel???:grab:) Quote
olcha Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Loona napisał(a):Zależy co uważasz za przystojnych mężczyzn, jeśli piękny Roman G. jest Twoim ideałem to pewnie komisja Ci się spodoba :evil_lol: Widziałaś zaraz jak zdjęcie zostało zrobione, z tym, że wstawiałam chyba na chihuahua'ch. Wąż jest zbożowy, na imię ma oficjalnie Amid a ja mówię na niego Rysiek ku rozpaczy brata do którego należy :evil_lol: Kotecka, imienia brak, u weterynarza w kartotece (jaka nazwa) ma Miau :) Masz traumę po Zdrapce, sama mówiłaś, że kot przybywający czasem na zajęcia w plecaku jest milusi ;) Era może w poprzednim wcieleniu była koniem i pole orała ;) Plakat Romka mam nad łóżkiem :loveu: A węże zbożowe nie są jadowite? Ładnie Amid :cool3: Reaguje? :eviltong: Hihhiih moja koleżanka jest właśnie na etapie wymyślania kotecce imienia... Tak, Baryła był cudowny :loveu: i jeszcze Kukiz :loveu: też kot, grubaśny, świetny kot :loveu: hahhaa może i orała :evil_lol: Quote
olcha Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Kenduś napisał(a)::Cool!: :placz: Się przez Ciebie spłakałam z radochy (doooopa z mejkapu :mad:) A Emerytka rzeczywiście szaleje :evil_lol: (:turn-l:znów ten fotel???:grab:) :lol: :lol: :lol: "Jesteeeś szaloonaaa, mówię Ci....zawsze coś tam cos tam tam tam tam..." :eviltong: Znów! I będzie nadal! Caaaaaaaaaaałą zimę :evil_lol: W lato może wypuszcze je na dwór :evil_lol: Quote
anea Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ja ci kiedys zabije za ta glaeriee!!! wiesz jak mnie brzuch od smiania boli??!?!! stesknilam sie za twoimi psicami :) Quote
olcha Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 anea napisał(a):ja ci kiedys zabije za ta glaeriee!!! wiesz jak mnie brzuch od smiania boli??!?!! stesknilam sie za twoimi psicami :) :p :p :p Znów musimy zorganizować dzień spacerkowy :cool3: bo ja za Tośką się też stęskniłam :loveu: Quote
Recommended Posts