Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hej babeczki spadaciee w doool, ciotka wyciąga, prosze jakies zdjecia :evil_lol:

A bo dzisiaj postanowiłam w końcu wybrać się na zakupy :watpliwy: jak wyszłam z domu o 11 tak jestem dopiero teraz :watpliwy: kasa wydana do cna, a mam tylko jedną nową spódnicę :watpliwy: Zdjęcia zaraz wstawię sadystko :eviltong:

[quote name='Shikka']Babecki!! Dawać cuś ciekawego :evil_lol:

Uno momento mi amore :lol:

[quote name='Loona']Koniec gadania o cyckach zboczuchy :evil_lol: Jeszcze Was jakaś komisja ds. etyki pogoni :mad:
Zdjęcia dawać! :mad::mad::evil_lol:

Może jacys przystojni panowie w tej komisji pracują? :evil_lol: :cool3: :evil_lol: :cool3:

[quote name='Loona']Węża już widziałaś, bo zdjęcie wstawiałam:

Miki nie znalazłam, w weekend postaram się obfocić i wstawić :evil_lol: a teraz kotek:

Robione telefonem, więc jakość kiepska. Poniekąd widać kto korzysta z Figarowej budki :evil_lol:

TaaaaK? widziałam już węża? W ogóle nie pamiętam :shake: W każdym razie jest cuuuuuudny! Ach jak ja uwielbiam tą gładkośc skóry :loveu: A co to za wąż?

Chiba kotecka nie kotek? :cool3: Za kotami Ci ja nie przepadam, ale uwielbiam podziwiac ich piękno :loveu: cudne są.

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Era: Tekila nic Ci nie jest :shocked!: Sorryyyy nie chciałam tak mocno!!!

:evil_lol:

A taka moja staruszka była szczęśliwa po zabawie :loveu: A te widoczne ząbki to efekt podwiniętej wargi :evil_lol: Tak się wgryzała w Tekilę, że aż jej ślna wyschła :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:

Posted

Behemot napisał(a):
Era tu wygląda jakby sobie czymś poliki wypchała :evil_lol:

Więc mały quiz:

a. sierścią Tekili
b. powietrzem - potem gwizdała
c. jedzeniem
d. dostała skurczu mięśni żwaczowych od zabawy :evil_lol:

Posted

olcha napisał(a):
Więc mały quiz:

a. sierścią Tekili
b. powietrzem - potem gwizdała
c. jedzeniem
d. dostała skurczu mięśni żwaczowych od zabawy :evil_lol:

Stawiam na de :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Stawiam na de :evil_lol:

:klacz:

Wygrała Pani kuraka :evil_lol:

[quote name='Ania-k']hahahahah ale ją w fotell ładnie wkomponowała Erka :mdrmed: :turn-l: :turn-l: :turn-l:

a na drugiej focie wygląda jak wściekły nietoperz :siara:

:lol: :lol: :lol:

Kiedyyy ja ją szczepiłam :hmmmm: :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']Oczywiście nie licząc tego :grins: ale to było dawno i nie prawda (filmy kręcone z rok temu? o jest dokładna data November 26 2005 ).

http://www.zippyvideos.com/4640096632413976/mov03130/

http://www.zippyvideos.com/4640096632413976/mov03130/

Ale widać wyraźnie, że Era robi to z mega wściekłością, nie wiem czemu Tekila tego nie widziała :niewiem:

haha aż taka mega wściekłość to nie była - mega wściekłość to jest wtedy, jak Luna rzuca się na Bola kiedy przypadkiem znajdą się przy jednej zabawce :angryy:

[quote name='olcha']
Era: Tekila nic Ci nie jest :shocked!: Sorryyyy nie chciałam tak mocno!!!

buuuahahahaahha no nie mogę jakie aparatki :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
haha aż taka mega wściekłość to nie była - mega wściekłość to jest wtedy, jak Luna rzuca się na Bola kiedy przypadkiem znajdą się przy jednej zabawce :angryy:

buuuahahahaahha no nie mogę jakie aparatki :evil_lol:

Pamiętaj jeszcze parę miesięcy i wściekłość minie :eviltong: Powtarzaj sobie mantrę "Na drugie urodziny, na drugie urodziny, na drugie urodziny...." :evil_lol:

hihihiih aparatki jak się patrzy :lol:

Posted

[quote name='olcha']Cholibka ja takiej wymówki nie mam :watpliwy: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Loona']Koniec gadania o cyckach zboczuchy :evil_lol: Jeszcze Was jakaś komisja ds. etyki pogoni :mad:
Zdjęcia dawać! :mad::mad::evil_lol::crazyeye:tylko nie mów ze z LPRu jesteś

REWELACJA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:crazyeye:tylko nie mów ze z LPRu jesteś

REWELACJA:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

[quote name='Behemot']:lol::lol::lol:
Dlaczego akurat kuraka? :evil_lol: Zresztą może być i kurak, lubię bardzo :sabber:

Aaaa bo takaaa była nagrooda :evil_lol: i już :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:większego kółeczka nie było:evil_lol:

Raz jej kupiłam małe to się wzięła i obraziła...jakis kompleks wielkości czy co? :niewiem:

:diabloti:

[quote name='Agga']

Aż się przeraziłam:cool3:

;) Era przesyła lizaki w nos

[quote name='Kenduś']Era jest bowska :roflt: pies samowystarczalny :cool2: :eviltong:

No co ja się będę wysilać i jej w kółko rzucać...lepiej psa wyszkolić żeby sam się bawił ;) ...

...ale pod koniec filmu widać, że zmierza w moją stronę :lol:

Posted

Dostałam właśnie stare filmiki :loveu: az się wzruszyłam.

http://anea.wrzuta.pl/film/6T1pnEJVAp/

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

PONIEWAŻ ANEA SIĘ UPOMNIAŁA, ŻE NIE NAPISAŁAM, ŻE FILMIKI SĄ OD NIEJ! WIĘC SIĘ POPRAWIAM! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zapraszam do jej galerii tam dodatkowo jest masa dożych fotek!

o tu macie linka

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2590518#post2590518

Posted

Behemot napisał(a):
Soni bardzo podobał się ten film :lol: Nie wiem tylko, dlaczego oglądała ekran od drugiej strony :roll: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Uwielbiam te nasze głuptoki :lol:

Zaraz wklejam kolejne filmiki ukazujące prawdziwe oblicze Tekili :roll: :roll: :roll:

Posted

http://anea.wrzuta.pl/film/gsyt3FfUhK/ :roll: aż wstyd wstawiać...

http://anea.wrzuta.pl/film/rlEA0OlX5v/ błagam pomóżcie mi jakoś u niej to zwalczyć :-( ona tak szczeka aż jej sie piana na pysku zbiera....potrafi bite 2 h tak w kółko :-(

Nie zwracanie uwagi nic nie daje...odwracanie uwagi również...smaczki olewa, piłkę olewa, mnie olewa....jest agresywna :-( jedyne co potrafi ją wyrwać z takiego szczeku....to taka drastyczna metoda jak widać na filmie :-(

p.s. jeszcze dodam, że ona Tośkę znała z dnia poprzedniego :roll: cały dzień szczekała na nią...i następny też...a potem o dziwo zaczęły się bawić :stupid:

http://anea.wrzuta.pl/film/6Gwal2azrJ/ ooo a tutaj jeszcze dodatkowo widać jak się Tekila frisbee boi....:-( to też moja wina :-(

Posted

[quote name='malawaszka']http://anea.wrzuta.pl/film/6T1pnEJVAp/
Era jak się po angielsku wyniosła z pola zabawy :evil_lol:

szczekania to ja Ci nie pomogę oduczyć :shake: :lol:

a panny jakie roznegliżowane siem uczom o mienśniach :razz: :evil_lol:

ad 1 Łiihihih Era się nie wyniosła...Era czekała na odpoiwenią chwilę....żeby użreć...po co ma za Tośką biegać (wie, że nie wolno) jak może poczekać, aż ofiara sama do niej trafi :evil_lol:

ad 2 Ja też nie potrafie tego szczekania oduczyć :-( Nie daję rady...Era nie była taka zawzięta w szczekaniu :shake:

ad 3 :oops: :oops: :oops: wiesz jak to się potem skończyło....:oops: :oops: :oops: wyglądałyśmy jak buraki wieczorem! Nie było czuć, że aż tak piecze :shake:

Posted

olcha napisał(a):
ad 3 :oops: :oops: :oops: wiesz jak to się potem skończyło....:oops: :oops: :oops: wyglądałyśmy jak buraki wieczorem! Nie było czuć, że aż tak piecze :shake:

hahaha skad ja to znam - w tym roku pierwszy dzień na plaży odkupiłam spaniem w kefirze i o mało co się nauczyłam lewitować tak mnie piekło wsio :shake: