Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

a pewnie ze pięknaaa babka z niej :loveu:

:grins:

[quote name='panienkabubu']buahahahahahaha
olchaaaaaaaaaa
ale masz swietny baner :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prose sie ne smać! Sama robiłam to mój piersy! :eviltong:

Posted

[quote name='Shikka']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
karaluszku
to sie nazywa pieszczotliwie :loveu: :loveu:

[quote name='olcha']

tutaj wygląda jakby tańczyła na boki z rogalem na buzi :p no i z partnerem rzecz jasna :loveu:

Posted

Shikka napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Bozie, po tym twoim karaluszku choruję na cziłkę :)

Polecam tę rasę :loveu: :loveu: :loveu: Ale tylko z dobrej (czyli sprawdzonej) hodowli :loveu: :loveu: :loveu: To cudna energiczna rasa, szybko się uczy. Nadaje się zarówno do szkolenia, stróżowania jak i do kochania :loveu: taki wszechstronny piesek :loveu:

Ja wybrałam chihuahua przedewszystkim ze względu na wakacje, wyjazdy itp. Dzięki temu, że ma tak niewielkie rozmiary mogę ją bezproblemowo wszędzie zabrać, a tam gdzie na drzwiach widnieje przekreślony psiaczek, zazwyczaj ludzie rozczulają się na widok Tekili :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Idealna rasa :cool3:

Posted

Ania-k napisał(a):
to sie nazywa pieszczotliwie :loveu: :loveu:

tutaj wygląda jakby tańczyła na boki z rogalem na buzi :p no i z partnerem rzecz jasna :loveu:

ihihihi karaluszek sraluszek :oops:

haha bo tańczyła na boki z rogalem na buzi, i ze swoim ulubionym partnerem panem myszą. :lol:

Posted

olcha napisał(a):
Ja wybrałam chihuahua przedewszystkim że ma tak niewielkie rozmiary mogę ją bezproblemowo wszędzie zabrać

do tego psiutka tylko kieszenie dobre są potrzebne,w sensie,że nie dziurawe bo by do skarpetki psiak mógł wpaść :loveu: ale te miny co zapodajesz są niemożliwe..komiki dwa :razz:

Posted

Pan mysza jest dobrym partnerem ze względu na gabaryty...no i jakieś podobieństwo do partnerki dostrzec można ;)
A cziłke napewno z dobrej hodowli, z tej co Twoja pocieszka :)
Tylko najpierw muszę kupić własny kąt żeby nie było problemów...ehhh...

Posted

Ania-k napisał(a):
do tego psiutka tylko kieszenie dobre są potrzebne,w sensie,że nie dziurawe bo by do skarpetki psiak mógł wpaść :loveu: ale te miny co zapodajesz są niemożliwe..komiki dwa :razz:

Hhahaha cziłki lubią nura dawać, więc pewnie by sobie sama wygryzła trasę kieszeń - nogawka :evil_lol:

Shikka napisał(a):
Pan mysza jest dobrym partnerem ze względu na gabaryty...no i jakieś podobieństwo do partnerki dostrzec można ;)
A cziłke napewno z dobrej hodowli, z tej co Twoja pocieszka :)
Tylko najpierw muszę kupić własny kąt żeby nie było problemów...ehhh...

Na cziłkę wystarczą dobre tereny spacerowe, kąt nie potrzebny :eviltong:

Posted

Zrobiłam bannerek przy pomocy Vectry :multi:

A potem Vectra go jeszcze wykończyła (tylko nie wiem czemu coś się z kolorami porobiło :placz: )

:multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='cuciola']ja tez chce chilke_! :) jak Yoghi spowaznieje to wybiore jakas cudna hodowle...tylkop nie wiem czy polska czy wloska..bo tutaj ceny od 1200 euro wzwyz

Uuuu rzeczywiście drogo. Ale jeśli chcesz zdrową i planujecie wystawy to jednak proponowałabym Ci włoską hodowlę. Lepiej "zainwestować" na początku niż wydawać kasę na operacje...tak jak ja :-( Okropnie to brzmi ale taka prawda.

[quote name='anea']ło matko :crazyeye:

Co ło matko co ło matko? Że taka piękna? buahaha :eviltong:

Posted

jednooki bandyta :diabloti:

Era: Skoczysz do tej piłki i masz łomot...
Tekila: możesz mnie cmoknąć .

Era: Pańciu słuchaj, może by tak opchnąć Tekilę? Bo rozumiesz, dywany byś miała czyste, cisza w domu spowrotem? Hę? :cool3:
Olcha (czyli ja): :nono:

Era: Ale dlaczego :question: ? Może jeszcze przemyślisz :icon_roc:?

Era: A mogłam Cię zeżreć jak byłaś mała i apetyczna :angryy:

Era: Matko jakie ja mam ciężkie życie :shake:

Posted

[quote name='olcha']
jednooki bandyta :diabloti:

Era: Skoczysz do tej piłki i masz łomot...
Tekila: możesz mnie cmoknąć .

Era: Pańciu słuchaj, może by tak opchnąć Tekilę? Bo rozumiesz, dywany byś miała czyste, cisza w domu spowrotem? Hę? :cool3:
Olcha (czyli ja): :nono:

Era: Ale dlaczego :question: ? Może jeszcze przemyślisz :icon_roc:?

Era: A mogłam Cię zeżreć jak byłaś mała i apetyczna :angryy:

Era: Matko jakie ja mam ciężkie życie :shake:

:turn-l: dobre dobre :grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Posted

[quote name='Shikka']:turn-l: dobre dobre :grin::grin::grin::grin::grin::grin:

:eviltong:

[quote name='Behemot']Olcha - znowu od samego rana zapewniłaś mi dobry nastrój :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu:

do usług :B-fly:

[quote name='Czoko']Aha - już nie wiem czy do Waszego wątka też wkleiłam informację o Akcji na molosach - dot. zdobycia 900 kg karmy dla schronisk - potrzeba 900 ważnych głosów w ankiecie - a ciągle baardzo dużo brakuje - do niektórych wątków i tematów wkleiłam po dwa razy i już mi się myli kogo zawiadamiałam!
Ponownie wkleję tego linka:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35283

W temacie Wszystko dla psów - jest temat "DOGOMANIACY CO Z WAMI PRZEPADNIE 900 KG KARMY - GŁOSUJCIE...

Jeszcze nie wklejałaś. Byłam na tym wątku już, ale ja nie umiem wkleić tego bannera na moją stronę, a dziewczyna co ją robiła się nie odzywa :-(

Można gdzies indziej wkleić?

Posted

[quote name='Czoko']Aha - już nie wiem czy do Waszego wątka też wkleiłam informację o Akcji na molosach - dot. zdobycia 900 kg karmy dla schronisk - potrzeba 900 ważnych głosów w ankiecie - a ciągle baardzo dużo brakuje - do niektórych wątków i tematów wkleiłam po dwa razy i już mi się myli kogo zawiadamiałam!
Ponownie wkleję tego linka:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35283

W temacie Wszystko dla psów - jest temat "DOGOMANIACY CO Z WAMI PRZEPADNIE 900 KG KARMY - GŁOSUJCIE...

A nie! To nie ta akcja o której myślałam. W Tej już dawno brałam udział :grins: a dokładnie 03-10-06, 21:19