olcha Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='Behemot']Hohoho! To już kawał baby! Sto lat, Tequila! :new-bday::BIG::tort::laola::cunao::drink1: [quote name='panienkabubu']ha! No to bedzie popijawaaaaaaaaaaaaaaa :drinking::drinking: :eating: :drink1: :drink1: :cunao: :new-bday: :BIG: [quote name='nomu']:tort: :BIG::new-bday::cunao: Sto lat, sto lat niech żyje Tequila naaaaaaaaam!! :laola: [quote name='Loona']Stara stara, ale Figaro starszy :eviltong: :evil_lol: Wszystkiego naj Tequila, i grzecznej pańci oczywiście :evil_lol: :new-bday: :bday::drinking::drinking::drinking: Tekilka dziękuje za życzenia Teklunia :roflt: pzdr. dla szefa :lol: Quote
Patka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 sto lat sto lat [SIZE=6]sto lat sto lat sto lat sto lat Quote
Juszes Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 STO LAT !!!!! :tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::tort::smilecol::laola::laola::laola::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: Quote
ilonka_hh_ Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 :laola: :new-bday: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO TEQUILA!!!! :BIG: :tort: :laola: Quote
olcha Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 Patka, Juszes, ilonka hh DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA :buzi: :buzi: :buzi: Nie mieszcze się w fotelu :placz: jedna się uwaliła obok mnie, a druga na mnie. Siedzę pod dziwnym kątem, ale oczywiście ich nie zrzuce :stupid: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='olcha']Dzisiaj Tequila obchodzi 2 urodzinki :multi: :grins: :multi: STO LAT PSINKO! zdróweczko bąbelkii mojeee :drinking: :drinking: :drinking: Quote
olcha Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']zdróweczko bąbelkii mojeee :drinking: :drinking: :drinking: Bąbelki :lol: :lol: :lol: Jest w Polsce hodowla cziłałałek o tej nazwie :lol: A ja się dzisiaj z okazji Tekilowego święta :roll: poszłam i obciachałam na pół łyso :cool3: i pokolorowałam na blond :eviltong: Quote
Anza&Hacker Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Wszystkiego najleprzego dla Tequili!!!:Rose: Na urodzinki narysowałam Tequile bo jest śliczniusia:loveu:... ...tylko niestety wyszło jak wyszło bo miałam tylko kilka minut:shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='olcha']Bąbelki :lol: :lol: :lol: Jest w Polsce hodowla cziłałałek o tej nazwie :lol: A ja się dzisiaj z okazji Tekilowego święta :roll: poszłam i obciachałam na pół łyso :cool3: i pokolorowałam na blond :eviltong: poka poka pokaaaaaaaaaaaaa :eviltong: Quote
olcha Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='Anza&Hacker']Wszystkiego najleprzego dla Tequili!!!:Rose: Na urodzinki narysowałam Tequile bo jest śliczniusia:loveu:... ...tylko niestety wyszło jak wyszło bo miałam tylko kilka minut:shake: Dziękuje w imieniu Tekilki! Obrazek super :p widzę, że wybrałaś zdjęcie kiedy była jeszcze młodziutka :loveu: i miała klapnięte uszko :loveu: Dziękuję! Tiaaa kilka minut....mi takie rysunki miesiąc by zajęły :shake: [quote name='madzia18sosnowiec']poka poka pokaaaaaaaaaaaaa :eviltong: Zapomnij :lol: :p Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 olcha napisał(a):Zapomnij :lol: :p ooooooooo nieeeeeeeeeee kochanaaa o nieee, po moim trupie, dawaj zdjęcie:mad: chociaz kawałek :mad: :eviltong: Quote
olcha Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ooooooooo nieeeeeeeeeee kochanaaa o nieee, po moim trupie, dawaj zdjęcie:mad: chociaz kawałek :mad: :eviltong: Kijem mnie :placz: za co :placz: dobra masz kawałek :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='olcha']Kijem mnie :placz: za co :placz: dobra masz kawałek :placz: niach niach niach jak pięknie jak pięknieeee :loveu: ja jetsem chora na punkcie krótkich włosów sama kiedys miałam :eviltong: i wogole masz kolorek piękny :loveu: Quote
olcha Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):niach niach niach jak pięknie jak pięknieeee :loveu: ja jetsem chora na punkcie krótkich włosów sama kiedys miałam :eviltong: i wogole masz kolorek piękny :loveu: Ja jestem chora na punkcie długich bo nigdy nie miałam :placz: p.s. rozwala mnie Twój avatar :lol: Quote
malawaszka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 no i sie spóźniłam puk puk czy został jeszcze jakiś pełny kieliszeczek urodzinowy??? Tequilko 100 lat!!!!! Quote
olcha Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='malawaszka']no i sie spóźniłam puk puk czy został jeszcze jakiś pełny kieliszeczek urodzinowy??? Tequilko 100 lat!!!!! Zawsze się coś znajdzie ;) a że sporo przyniosłaś ze sobą :lol: Quote
olcha Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Tu się zaczęło przysypianie :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 czesc babeczki:buzi: ola ty robisz takie interesujące sesje ze ci psy zasypiają :cool3: Quote
agabass Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 sto lat i fajnych kości ciasteczek psiowych i panciowej miłości :multi: :loveu: Quote
olcha Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] czesc babeczki:buzi: ola ty robisz takie interesujące sesje ze ci psy zasypiają :cool3: BUahhahaha albo udają, że mnie nie widzą :mad: Quote
olcha Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='agabass'] sto lat i fajnych kości ciasteczek psiowych i panciowej miłości :multi: :loveu: Dziękuję w imieniu Tekilki :loveu: Quote
Behemot Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 A komentarze?! Zdjęcia bez komentarza są jak... jak... cola bez rumu :cool3: Quote
Recommended Posts