Behemot Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 A co Era tak cycuchem dźga Tequilę w głowę? :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 biedna tequila bedzie chodzic z cyckiem ery w oku :evil_lol: czesc olcha:diabloti: Quote
olcha Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='Behemot'] A co Era tak cycuchem dźga Tequilę w głowę? :cool3: One tak lubią :evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] biedna tequila bedzie chodzic z cyckiem ery w oku :evil_lol: czesc olcha:diabloti: :roflt: buahahaha oj troche pochodzi, nic jej nie będzie :eviltong: Quote
olcha Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Tekila: HALOOO!!! Czy mogłabyś mnie w takich momentach nie fotografować? :mad: T: A zresztą rób se co chcesz :obrazic: Quote
olcha Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Nikogo nie ma bezsennego? Zdjęcia ni z gruszki ni z pietruszki :eviltong: Quote
Juszes Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='olcha']A zapomniałam! Cześć Madziu :p Ależ one słodko przytulone do siebie śpia! :loveu::loveu: A co Tequila tak do cycek się Erze wtuliła? Może przypomniały jej się szczenięce lata, a Erke bierze za mamusie??? :loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Juszes']Ależ one słodko przytulone do siebie śpia! :loveu::loveu: A co Tequila tak do cycek się Erze wtuliła? Może przypomniały jej się szczenięce lata, a Erke bierze za mamusie??? :loveu::loveu::loveu: Ona Erunie od początku traktowała jak mamusię, niestety bez wzajemności :shake: Ale jak śpią to zawsze razem i zawsze wtulone. To jakoś Era jest jej w stanie wybaczyć. [quote name='anea'] Super zdjęcie :) Robione olympusem :mad: tym co to mi baterie padły :mad: Ale też mi się podoba :loveu: Quote
olcha Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Era: Błagam wypuść nas :placz: Tequila: Cichaaaj smaczka dostaniemy! Era: Nie chce smaczka, chce spać! Tequila: :shake: jeeeny ile można :shake: Era: Juuuż? Tequila: Co tam znów gadasz? :mad: Quote
Loona Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ola, widzę, że śpisz jeszcze :evil_lol: Po nocy siedzi a potem wstaje w południe :mad: Też tak chcę! :placz: Nudzisz się wieczorami, to wyciągasz stare zdjęcia :evil_lol: Edit: spóźniłam się :evil_lol: Quote
anea Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Loona']Haloooo! Jest tu ktoś? Olcha sie ostatnio jakos strasznie milcząca zrobiła... prywatnie też sie nei odzywa ;-( chyba ma mnie dość po światowce :) Ale one do siebie pasuja :) świetnie razem wygladają... u mnie nie ma szans żeby tak koło siebie polezaly :( Quote
madzia20sosnowiec Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 to z avatarka?? ps. zawsze black and white :eviltong: Quote
olcha Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Loona']Ola, widzę, że śpisz jeszcze :evil_lol: Po nocy siedzi a potem wstaje w południe :mad: Też tak chcę! :placz: Nudzisz się wieczorami, to wyciągasz stare zdjęcia :evil_lol: Edit: spóźniłam się :evil_lol: Ja codziennie wstaję przed 8 :eviltong: poprostu nie pędzę od razu po przebudzeniu do kompa :eviltong: [quote name='Loona']Haloooo! Jest tu ktoś? Już jestem. [quote name='anea']Olcha sie ostatnio jakos strasznie milcząca zrobiła... prywatnie też sie nei odzywa ;-( chyba ma mnie dość po światowce :) Ale one do siebie pasuja :) świetnie razem wygladają... u mnie nie ma szans żeby tak koło siebie polezaly :( Ty weź mnie nie wkurzaj co??? Ja z Tobą na światówkę mogę jechać jeszcze 5000000 razy (jak dożyjemy ;) ). Przecież wiesz czemu mnie nie było! Mój komputerek był u lekarza :-( miał wrócić w poniedziałek ale pan informatyk się nade mną zlitował widząc jak czule się z nim żegnam :evil_lol: ( z komputerem, nie z informatykiem :eviltong: ). Normalnie nie dawno przyszedł i się o kase musiał upomnieć bo ja ze szczęścia zapomniałam :grins: Ale mam teraz łysy komputer :placz: poczta nie działa i nie wiem jak ja zreperować, komunikator też :placz: wszystko poprzestawiane :placz: [quote name='madzia18sosnowiec'] to z avatarka?? ps. zawsze black and white :eviltong: Nie to była nowa sesja na starym kocyku :eviltong: mam takiiich duuuuuuuużo :cool3: :evil_lol: No uwielbiam b&w i sepie też. A teraz marzy mi się jakiś rudy psiak :grins: Quote
nomu Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :hand: :hand: :hand: podziwiam żólto-kocykową sesje :) Quote
Basia&Safi Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 no prosze jakie sliczne modelki :):):)CKM :):):):):) Quote
olcha Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='nomu']:hand: :hand: :hand: podziwiam żólto-kocykową sesje :) Na początku była żółto-kocykowa, a potem jak zaczęły szaleć, kocyk spadł i została kanapa :eviltong: [quote name='basiulka22tychy']no prosze jakie sliczne modelki :):):)CKM :):):):):) :grins: oo ciekawe czy by dostały jakis angaż w CKM :evil_lol: Quote
olcha Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 cycunie :lol: :eviltong: :evil_lol: :smhair2: mam sztrasznego psa :crazyeye: Quote
Juszes Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Era: A ja połknę go w całości :eviltong::eviltong: Quote
olcha Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Juszes'] Era: A ja połknę go w całości :eviltong::eviltong: Ona by wszystko połknęła byleby tylko Tekila nic nie dostała :mad: Quote
Loona Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='olcha']A teraz marzy mi się jakiś rudy psiak :grins: moon_light uważaj na Cezara! (:evil_lol:) Quote
olcha Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='Loona']moon_light uważaj na Cezara! (:evil_lol:) Oooo dobry pomysł :evil_lol: Cezarka z chęcią bym porwała :cool3: I mam tu dwie popleczniczki moich zamiarów :cool3: Quote
Recommended Posts