Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Behemot']
A co Era tak cycuchem dźga Tequilę w głowę? :cool3:

One tak lubią :evil_lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']

biedna tequila bedzie chodzic z cyckiem ery w oku :evil_lol:

czesc olcha:diabloti:

:roflt: buahahaha oj troche pochodzi, nic jej nie będzie :eviltong:

Posted

[quote name='olcha']A zapomniałam! Cześć Madziu :p

Ależ one słodko przytulone do siebie śpia! :loveu::loveu: A co Tequila tak do cycek się Erze wtuliła? Może przypomniały jej się szczenięce lata, a Erke bierze za mamusie??? :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Juszes']Ależ one słodko przytulone do siebie śpia! :loveu::loveu: A co Tequila tak do cycek się Erze wtuliła? Może przypomniały jej się szczenięce lata, a Erke bierze za mamusie??? :loveu::loveu::loveu:

Ona Erunie od początku traktowała jak mamusię, niestety bez wzajemności :shake: Ale jak śpią to zawsze razem i zawsze wtulone. To jakoś Era jest jej w stanie wybaczyć.

[quote name='anea']

Super zdjęcie :)

Robione olympusem :mad: tym co to mi baterie padły :mad: Ale też mi się podoba :loveu:

Posted

Era: Błagam wypuść nas :placz:
Tequila: Cichaaaj smaczka dostaniemy!

Era: Nie chce smaczka, chce spać!
Tequila: :shake: jeeeny ile można :shake:

Era: Juuuż?
Tequila: Co tam znów gadasz? :mad:

Posted

Ola, widzę, że śpisz jeszcze :evil_lol: Po nocy siedzi a potem wstaje w południe :mad: Też tak chcę! :placz:
Nudzisz się wieczorami, to wyciągasz stare zdjęcia :evil_lol:

Edit: spóźniłam się :evil_lol:

Posted

[quote name='Loona']Haloooo! Jest tu ktoś?
Olcha sie ostatnio jakos strasznie milcząca zrobiła... prywatnie też sie nei odzywa ;-( chyba ma mnie dość po światowce :)

Ale one do siebie pasuja :) świetnie razem wygladają... u mnie nie ma szans żeby tak koło siebie polezaly :(

Posted

[quote name='Loona']Ola, widzę, że śpisz jeszcze :evil_lol: Po nocy siedzi a potem wstaje w południe :mad: Też tak chcę! :placz:
Nudzisz się wieczorami, to wyciągasz stare zdjęcia :evil_lol:

Edit: spóźniłam się :evil_lol:

Ja codziennie wstaję przed 8 :eviltong: poprostu nie pędzę od razu po przebudzeniu do kompa :eviltong:

[quote name='Loona']Haloooo! Jest tu ktoś?

Już jestem.

[quote name='anea']Olcha sie ostatnio jakos strasznie milcząca zrobiła... prywatnie też sie nei odzywa ;-( chyba ma mnie dość po światowce :)

Ale one do siebie pasuja :) świetnie razem wygladają... u mnie nie ma szans żeby tak koło siebie polezaly :(

Ty weź mnie nie wkurzaj co??? Ja z Tobą na światówkę mogę jechać jeszcze 5000000 razy (jak dożyjemy ;) ).

Przecież wiesz czemu mnie nie było! Mój komputerek był u lekarza :-( miał wrócić w poniedziałek ale pan informatyk się nade mną zlitował widząc jak czule się z nim żegnam :evil_lol: ( z komputerem, nie z informatykiem :eviltong: ). Normalnie nie dawno przyszedł i się o kase musiał upomnieć bo ja ze szczęścia zapomniałam :grins:

Ale mam teraz łysy komputer :placz: poczta nie działa i nie wiem jak ja zreperować, komunikator też :placz: wszystko poprzestawiane :placz:

[quote name='madzia18sosnowiec']

to z avatarka??

ps. zawsze black and white :eviltong:

Nie to była nowa sesja na starym kocyku :eviltong: mam takiiich duuuuuuuużo :cool3: :evil_lol:

No uwielbiam b&w i sepie też.

A teraz marzy mi się jakiś rudy psiak :grins:

Posted

[quote name='nomu']:hand: :hand: :hand: podziwiam żólto-kocykową sesje :)

Na początku była żółto-kocykowa, a potem jak zaczęły szaleć, kocyk spadł i została kanapa :eviltong:

[quote name='basiulka22tychy']no prosze jakie sliczne modelki :):):)CKM :):):):):)

:grins: oo ciekawe czy by dostały jakis angaż w CKM :evil_lol:

Posted

[quote name='Loona']moon_light uważaj na Cezara! (:evil_lol:)

Oooo dobry pomysł :evil_lol: Cezarka z chęcią bym porwała :cool3: I mam tu dwie popleczniczki moich zamiarów :cool3: