olcha Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='moon_light']ad1. Też myslalam ze dopiero na swoim bedą mieszkac ze mną 4 wielkie łapy i śliniący się pysk:lol: Nigdy nie wiadomo jak to się wszystko ułoży :) Od kąd wiem ze gówniarz przybędzie, jestem ogromną optymistką w dożych sprawach;) ad2. Bardzo chętnie! Na walentynki powinien byc juz "do odbioru", więc w marcowe słoneczne dni zapraszam na obglucenie:lol:;) Oj, przydadzą się takie ręce chętne do tarmoszenia, bo pewnie zanim skonczy poł roku nasłucham się komentarzy że mam zabrac tego potwora:shake: A więc jednak :multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz: GRATULACJE!!! Quote
olcha Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 moon_light napisał(a):Właśnie molosy pochłaniają cały mój wolny czas :evil_lol: i tak już za dużo tam siedzę, jak wpadne na dogo, to zaraz mam tam multum stron do nadrobienia. produkcja postów wre.:lol: ps.Gremlin boski:evil_lol: Wcale się nie dziwię. Zmiataj z dogomani :mad: ;) :eviltong: Quote
Loona Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Moon light, naszykuj duuuużo starych ręczników i poszewek i połóż gdzieś w pobliżu miski z wodą i innych strategicznych miejscach :evil_lol: Quote
olcha Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='Loona']Moon light, naszykuj duuuużo starych ręczników i poszewek i połóż gdzieś w pobliżu miski z wodą i innych strategicznych miejscach :evil_lol: Buahahhahaha i zacznij zaopatrywać się w tony karmy. Najlepiej zainwestowac w wynajem magazynu :evil_lol: Ale jestem straszna :eviltong: Quote
Loona Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Ola się śmiejesz, w mojej piwnicy stoją cztery 18 kilowe worki karmy plus jakieś dwa na zapas :evil_lol: Dobrze, że każda karma ma inne "granulki" (jak to nazwać?) to jak niosę miski, wiem która czyja :evil_lol: Quote
olcha Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Loona napisał(a):Ola się śmiejesz, w mojej piwnicy stoją cztery 18 kilowe worki karmy plus jakieś dwa na zapas :evil_lol: Dobrze, że każda karma ma inne "granulki" (jak to nazwać?) to jak niosę miski, wiem która czyja :evil_lol: A u mnie w piwnicy....stoi nawet pare worków.... waga łączna ok. 5-7 kg :grins: hahahhahahahah Quote
Loona Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 A Figarowi nawet ostatnio przypasił Royal dla chihuahua, więc mam pół kilo (czemu nie ma większych ?!) w biurku :evil_lol: Pogryzam sobie przed snem :D Quote
Behemot Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 olcha napisał(a):A u mnie w piwnicy....stoi nawet pare worków.... waga łączna ok. 5-7 kg :grins: Uuuuu, to chyba Twoim psiutkom na jakieś 5 lat starczy :evil_lol: Quote
olcha Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Loona napisał(a):A Figarowi nawet ostatnio przypasił Royal dla chihuahua, więc mam pół kilo (czemu nie ma większych ?!) w biurku :evil_lol: Pogryzam sobie przed snem :D O ja właśnie żałuję, że jak kupowałam osttanio to nie mieli :watpliwy: A powiedz mi jakiej wielkości są granulki? Takie jak w innych royalach dla małych psów? Czy może mniejsze? Loona nie ładnie podjadać Figarowi :nono: :lol: Behemot napisał(a):Uuuuu, to chyba Twoim psiutkom na jakieś 5 lat starczy :evil_lol: No gdzieś tak :roll: Tym bardziej, że ostatnio nie za bardzo im wchodzi (a raczej Tekili bo Era wogóle royalem gardzi). Na przykład dziś ugotowałam im serducha + ryż + mieszankę warzywną + troszkę royala rozmoczonego. Jadły z jednej miski! Era wyjadała mięsko, a Tekila warzywa :stupid: , potem przeniosły się do drugiej miski i to samo :stupid: Nawet jak je postawie na dwóch różnych końcach kuchni to nie chcą jeść dopóki nie zobaczą co ma ta druga :stupid: Ale najwyraźniej tak lubią :p I nie warczały na siebie a ledwo się w jednej misce łebkami mieściły :lol: Quote
moon_light Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 olcha napisał(a):A więc jednak :multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz: GRATULACJE!!! Jeszcze nie wiadomo czy fasolki się zalęgły w brzuszku. czekam na tel:) Trzymac kciukii! Quote
olcha Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 moon_light napisał(a):Jeszcze nie wiadomo czy fasolki się zalęgły w brzuszku. czekam na tel:) Trzymac kciukii! Czymam mocno aż mi krew nie dopływa :lol: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
moon_light Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Loona napisał(a):Moon light, naszykuj duuuużo starych ręczników i poszewek i połóż gdzieś w pobliżu miski z wodą i innych strategicznych miejscach :evil_lol: sama tego chciałam :lol: po kazdym piciu wycieranie wielkiej mordy:loveu: Quote
moon_light Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Loona napisał(a):A Figarowi nawet ostatnio przypasił Royal dla chihuahua, więc mam pół kilo (czemu nie ma większych ?!) w biurku :evil_lol: Pogryzam sobie przed snem :D Mój gnojek mimo że nie cziłał, to też wsuwa. Żadnej innej karmy tak nie wciągał:lol: Quote
moon_light Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='olcha']Buahahhahaha i zacznij zaopatrywać się w tony karmy. Najlepiej zainwestowac w wynajem magazynu :evil_lol: Ale jestem straszna :eviltong: Będę ją chyba trzymać w pojemniku na posciel pod wersalką:evil_lol: 18 kg na miesiąć..hahahha Quote
olcha Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 moon_light napisał(a):Mój gnojek mimo że nie cziłał, to też wsuwa. Żadnej innej karmy tak nie wciągał:lol: Ooo i jakie te granulki są? Małe? Quote
olcha Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 moon_light napisał(a):Będę ją chyba trzymać w pojemniku na posciel pod wersalką:evil_lol: 18 kg na miesiąć..hahahha :question: :question: :question: ILEEE???? Łaaaał Pod łóżkiem nie radzę trzymać bo Royal nie pachnie zbyt pięknie :lol: no chyba, że ktoś lubi :eviltong: Quote
dbsst Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 czesc najgroźniejsze chiuauy (?) czesc właścicielko bestii :evil_lol: Quote
moon_light Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 olcha napisał(a):Ooo i jakie te granulki są? Małe? małe :) i troche głupio bo on je często łyka. są wielkości ziarenka groszku, tyle że trójkątne. ad2. Tak. 18 kg :evil_lol: ale to będzie psia wersalka:lol: bo w pokoju 2 są:lol: Quote
olcha Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 dbsst napisał(a):czesc najgroźniejsze chiuauy (?) czesc właścicielko bestii :evil_lol: Witaj Debeściaro z najdebeściarską koparoszpilą na dogomani :eviltong: Witaj Szpilatronie z najdebeściarską debeściarą na dogomani :evil_lol: Quote
olcha Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 moon_light napisał(a):małe :) i troche głupio bo on je często łyka. są wielkości ziarenka groszku, tyle że trójkątne. ad2. Tak. 18 kg :evil_lol: ale to będzie psia wersalka:lol: bo w pokoju 2 są:lol: ad.1 czyli takie jak inne royala dla małych psów? ad.2 Aaaaahahhahaha to już masz nawet łoże dla swojego konika? :lol: Quote
moon_light Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 olcha napisał(a):ad.1 czyli takie jak inne royala dla małych psów? ad.2 Aaaaahahhahaha to już masz nawet łoże dla swojego konika? :lol: ad1. Takie po pół cm z każdego boku trójkąta. ad2. łóżko jest w spadku po bracie:lol: ale calkiem nowe, bo 2 letnie- mysle ze sie konince spodoba. Wstęp na nie będzie miał jak troche podrosnie, bo nie chce zeby skakał. Na czas dziecinstwa kupimy materacyk. Czy na ostatnim zdjęciu Tq wyje? :crazyeye: Quote
Juszes Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='olcha'] Brak mi słów takie to słodkie :p:p:loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 moon_light napisał(a):ad1. Takie po pół cm z każdego boku trójkąta. ad2. łóżko jest w spadku po bracie:lol: ale calkiem nowe, bo 2 letnie- mysle ze sie konince spodoba. Wstęp na nie będzie miał jak troche podrosnie, bo nie chce zeby skakał. Na czas dziecinstwa kupimy materacyk. Czy na ostatnim zdjęciu Tq wyje? :crazyeye: ad.1 czyli spore. Bo kiedyś kupiłam karmę best choice, która smakowała nawet kotu :eviltong: a granulki były maleńkie takie o średnicy około 4 mm ad.2 no tak, rzeczywiście może niech lepiej nie wchodzi. A masz schody w domu? Tekcia nie umie wyć :niewiem: lub nie miała okazji :niewiem: Era zresztą też (chociaaaaż przypomniało mi się, jak raz zostawiliśmy kamerę włączoną na czas naszej nieobecności. Nastawiliśmy ją na Erę bo chcialiśmy zobaczyć co robi jak nas nie ma :oops: :lol: i spaaaała i spaaaaała i spaaaała, aż w końcu zadzwonił w tle telefon....a ona zaczęła wyć :-o wszyscy patrzyliśmy w ekran czy to przypadkiem nie fotomontaż :lol: więcej nam takie ęteligęntne pomysły nie przychodziły do głowy :eviltong: ) Quote
olcha Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Juszes napisał(a):Brak mi słów takie to słodkie :p:p:loveu::loveu::loveu: :p Przekażę Tekili :eviltong: Chociaż może lepiej nie bo jeszcze jej się poprzewraca w głowie ;) Quote
Recommended Posts