Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

[quote name='moon_light']ad1. Też myslalam ze dopiero na swoim bedą mieszkac ze mną 4 wielkie łapy i śliniący się pysk:lol: Nigdy nie wiadomo jak to się wszystko ułoży :)
Od kąd wiem ze gówniarz przybędzie, jestem ogromną optymistką w dożych sprawach;)

ad2. Bardzo chętnie! Na walentynki powinien byc juz "do odbioru", więc w marcowe słoneczne dni zapraszam na obglucenie:lol:;)
Oj, przydadzą się takie ręce chętne do tarmoszenia, bo pewnie zanim skonczy poł roku nasłucham się komentarzy że mam zabrac tego potwora:shake:

A więc jednak :multi: :multi: :multi:

:klacz: :klacz: :klacz:

GRATULACJE!!!

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

moon_light napisał(a):
Właśnie molosy pochłaniają cały mój wolny czas :evil_lol: i tak już za dużo tam siedzę, jak wpadne na dogo, to zaraz mam tam multum stron do nadrobienia. produkcja postów wre.:lol:

ps.Gremlin boski:evil_lol:

Wcale się nie dziwię. Zmiataj z dogomani :mad: ;)

:eviltong:

Posted

[quote name='Loona']Moon light, naszykuj duuuużo starych ręczników i poszewek i połóż gdzieś w pobliżu miski z wodą i innych strategicznych miejscach :evil_lol:

Buahahhahaha i zacznij zaopatrywać się w tony karmy. Najlepiej zainwestowac w wynajem magazynu :evil_lol:

Ale jestem straszna :eviltong:

Posted

Ola się śmiejesz, w mojej piwnicy stoją cztery 18 kilowe worki karmy plus jakieś dwa na zapas :evil_lol: Dobrze, że każda karma ma inne "granulki" (jak to nazwać?) to jak niosę miski, wiem która czyja :evil_lol:

Posted

Loona napisał(a):
Ola się śmiejesz, w mojej piwnicy stoją cztery 18 kilowe worki karmy plus jakieś dwa na zapas :evil_lol: Dobrze, że każda karma ma inne "granulki" (jak to nazwać?) to jak niosę miski, wiem która czyja :evil_lol:

A u mnie w piwnicy....stoi nawet pare worków.... waga łączna ok. 5-7 kg :grins:

hahahhahahahah

Posted

A Figarowi nawet ostatnio przypasił Royal dla chihuahua, więc mam pół kilo (czemu nie ma większych ?!) w biurku :evil_lol: Pogryzam sobie przed snem :D

Posted

Loona napisał(a):
A Figarowi nawet ostatnio przypasił Royal dla chihuahua, więc mam pół kilo (czemu nie ma większych ?!) w biurku :evil_lol: Pogryzam sobie przed snem :D

O ja właśnie żałuję, że jak kupowałam osttanio to nie mieli :watpliwy: A powiedz mi jakiej wielkości są granulki? Takie jak w innych royalach dla małych psów? Czy może mniejsze?

Loona nie ładnie podjadać Figarowi :nono: :lol:

Behemot napisał(a):
Uuuuu, to chyba Twoim psiutkom na jakieś 5 lat starczy :evil_lol:

No gdzieś tak :roll: Tym bardziej, że ostatnio nie za bardzo im wchodzi (a raczej Tekili bo Era wogóle royalem gardzi).

Na przykład dziś ugotowałam im serducha + ryż + mieszankę warzywną + troszkę royala rozmoczonego.

Jadły z jednej miski! Era wyjadała mięsko, a Tekila warzywa :stupid: , potem przeniosły się do drugiej miski i to samo :stupid: Nawet jak je postawie na dwóch różnych końcach kuchni to nie chcą jeść dopóki nie zobaczą co ma ta druga :stupid: Ale najwyraźniej tak lubią :p I nie warczały na siebie a ledwo się w jednej misce łebkami mieściły :lol:

Posted

moon_light napisał(a):
Jeszcze nie wiadomo czy fasolki się zalęgły w brzuszku. czekam na tel:)
Trzymac kciukii!

Czymam mocno aż mi krew nie dopływa :lol: :kciuki: :kciuki: :kciuki:

Posted

Loona napisał(a):
Moon light, naszykuj duuuużo starych ręczników i poszewek i połóż gdzieś w pobliżu miski z wodą i innych strategicznych miejscach :evil_lol:

sama tego chciałam :lol: po kazdym piciu wycieranie wielkiej mordy:loveu:

Posted

Loona napisał(a):

Mój gnojek mimo że nie cziłał, to też wsuwa. Żadnej innej karmy tak nie wciągał:lol:

Posted

[quote name='olcha']Buahahhahaha i zacznij zaopatrywać się w tony karmy. Najlepiej zainwestowac w wynajem magazynu :evil_lol:

Ale jestem straszna :eviltong:
Będę ją chyba trzymać w pojemniku na posciel pod wersalką:evil_lol:
18 kg na miesiąć..hahahha

Posted

moon_light napisał(a):
Mój gnojek mimo że nie cziłał, to też wsuwa. Żadnej innej karmy tak nie wciągał:lol:

Ooo i jakie te granulki są? Małe?

Posted

moon_light napisał(a):
Będę ją chyba trzymać w pojemniku na posciel pod wersalką:evil_lol:
18 kg na miesiąć..hahahha

:question: :question: :question:

ILEEE????

Łaaaał

Pod łóżkiem nie radzę trzymać bo Royal nie pachnie zbyt pięknie :lol: no chyba, że ktoś lubi :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):
Ooo i jakie te granulki są? Małe?

małe :) i troche głupio bo on je często łyka. są wielkości ziarenka groszku, tyle że trójkątne.

ad2.
Tak. 18 kg :evil_lol:
ale to będzie psia wersalka:lol: bo w pokoju 2 są:lol:

Posted

dbsst napisał(a):
czesc najgroźniejsze chiuauy (?)

czesc właścicielko bestii :evil_lol:

Witaj Debeściaro z najdebeściarską koparoszpilą na dogomani :eviltong:

Witaj Szpilatronie z najdebeściarską debeściarą na dogomani :evil_lol:

Posted

moon_light napisał(a):
małe :) i troche głupio bo on je często łyka. są wielkości ziarenka groszku, tyle że trójkątne.

ad2.
Tak. 18 kg :evil_lol:
ale to będzie psia wersalka:lol: bo w pokoju 2 są:lol:

ad.1 czyli takie jak inne royala dla małych psów?

ad.2
Aaaaahahhahaha to już masz nawet łoże dla swojego konika? :lol:

Posted

olcha napisał(a):
ad.1 czyli takie jak inne royala dla małych psów?

ad.2
Aaaaahahhahaha to już masz nawet łoże dla swojego konika? :lol:

ad1. Takie po pół cm z każdego boku trójkąta.
ad2. łóżko jest w spadku po bracie:lol: ale calkiem nowe, bo 2 letnie- mysle ze sie konince spodoba. Wstęp na nie będzie miał jak troche podrosnie, bo nie chce zeby skakał.
Na czas dziecinstwa kupimy materacyk.

Czy na ostatnim zdjęciu Tq wyje? :crazyeye:

Posted

moon_light napisał(a):
ad1. Takie po pół cm z każdego boku trójkąta.
ad2. łóżko jest w spadku po bracie:lol: ale calkiem nowe, bo 2 letnie- mysle ze sie konince spodoba. Wstęp na nie będzie miał jak troche podrosnie, bo nie chce zeby skakał.
Na czas dziecinstwa kupimy materacyk.

Czy na ostatnim zdjęciu Tq wyje? :crazyeye:

ad.1 czyli spore. Bo kiedyś kupiłam karmę best choice, która smakowała nawet kotu :eviltong: a granulki były maleńkie takie o średnicy około 4 mm

ad.2 no tak, rzeczywiście może niech lepiej nie wchodzi. A masz schody w domu?

Tekcia nie umie wyć :niewiem: lub nie miała okazji :niewiem: Era zresztą też (chociaaaaż przypomniało mi się, jak raz zostawiliśmy kamerę włączoną na czas naszej nieobecności. Nastawiliśmy ją na Erę bo chcialiśmy zobaczyć co robi jak nas nie ma :oops: :lol: i spaaaała i spaaaaała i spaaaała, aż w końcu zadzwonił w tle telefon....a ona zaczęła wyć :-o wszyscy patrzyliśmy w ekran czy to przypadkiem nie fotomontaż :lol: więcej nam takie ęteligęntne pomysły nie przychodziły do głowy :eviltong: )

Posted

Juszes napisał(a):
Brak mi słów takie to słodkie :p:p:loveu::loveu::loveu:

:p Przekażę Tekili :eviltong: Chociaż może lepiej nie bo jeszcze jej się poprzewraca w głowie ;)