Loona Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 olcha napisał(a): Ale ma w sobie coś z kota :evil_lol: Mysz ma w pyszczku :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ooooo jakie słodkie 2 małe mysie :):):): Quote
Kenduś Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Jaka ona do Ciebie podobna :cool3: Tez tak patrzy spod byka :lol: :eviltong: Quote
olcha Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Behemot napisał(a): Jaki prosiaczkowy ogonek zakręcony :loveu: Csiiii u cziłek ma być prosty :evil_lol: :lol: :eviltong: Loona napisał(a):Ale ma w sobie coś z kota :evil_lol: Mysz ma w pyszczku :evil_lol: Hhhaha no ale też własne zdanie :mad: basiulka22tychy napisał(a):Ooooo jakie słodkie 2 małe mysie :):):): :p :p :p Kenduś napisał(a): Jaka ona do Ciebie podobna :cool3: Tez tak patrzy spod byka :lol: :eviltong: Kenduś :nono: :mad: :mad: :mad: Quote
Juszes Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 olcha napisał(a): Moja kolerzanka ma taką mysie z paczki dla kociaczka wiskas (czy jak tam to się pisze) Wiec może ty mas zkotki co? :razz: Quote
olcha Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Juszes napisał(a):Moja kolerzanka ma taką mysie z paczki dla kociaczka wiskas (czy jak tam to się pisze) Wiec może ty mas zkotki co? :razz: Zgadza się! Ta mysza jest z paczki whiskassa! Moja siostra ma koteczkę, której nie bawią takie zabawki więc ją sobie wzięłam. Mam w domu dwie. I pomimo iż kupuję jej inne zabawki to myszka jest jednak tą ukochaną. Quote
panienkabubu Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 olcha napisał(a): hahahahah :crazyeye: :crazyeye: jaki wytrzeszcz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: olcha napisał(a): zez ;] rozbieżny ;P :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 panienkabubu ona szkła kontaktowe, no nie widzisz:eviltong: czesc olcha:buzi: Quote
olcha Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 panienkabubu napisał(a):hahahahah :crazyeye: :crazyeye: jaki wytrzeszcz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zez ;] rozbieżny ;P :diabloti: :eviltong: Hhahaha moje oczęta kochane :lol: madzia18sosnowiec napisał(a):panienkabubu ona szkła kontaktowe, no nie widzisz:eviltong: czesc olcha:buzi: Niebiesko brązowe :eviltong: nomu napisał(a):Ha ale fajne zezowate zdjęcia :D Hehehhee :lol: Quote
olcha Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Hahhahaah tutaj wyszła jak mały przygłup z wodogłowiem :evil_lol: Quote
Juszes Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 olcha napisał(a): Hahhahaah tutaj wyszła jak mały przygłup z wodogłowiem :evil_lol: sliczności :loveu::loveu::loveu: Quote
nomu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 olcha napisał(a): Takie małe, a jakie groźne! :) Quote
ilonka_hh_ Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 olcha napisał(a): He he skąd ja to znam :) Lola leży właśnie w identycznej pozycji na moich kolanach. Misiaczki też mają takie same, kiedyś jeszcze był prosiaczek, ale zginął tragicznie- został wypatroszony. Kurcze Lola właśnie dostała cieczke :/ Quote
Teklunia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 olcha napisał(a): groźnie tu wygląda :lol: olcha napisał(a): Hahhahaah tutaj wyszła jak mały przygłup z wodogłowiem :evil_lol:A dla mnie to jedno z jej najsłodszych zdjęć :loveu: Nie mogę się naopatrzeć na tę mordeczkę kochaną :loveu::loveu::loveu: Mogłaby ją zacałować na śmierć :oops: Quote
anea Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 JUz wiem co mi przypomina teqila :):):):) - Wiewióra z Epoki lodowcowej :D Olch czy my razem byłyśmy na Epoce lodowcowej II???? Quote
olcha Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 basiulka22tychy napisał(a):jaki malutki pycholek :o :) Kocham go :oops: Juszes napisał(a):sliczności :loveu::loveu::loveu: Wiem :lol: ;) nomu napisał(a):Takie małe, a jakie groźne! :) Potem wkleje filmik. Słychac na nim jakie odgłosy ona potrafi z siebie wydobyć :evil_lol: ilonka_hh_ napisał(a):He he skąd ja to znam :) Lola leży właśnie w identycznej pozycji na moich kolanach. Misiaczki też mają takie same, kiedyś jeszcze był prosiaczek, ale zginął tragicznie- został wypatroszony. Kurcze Lola właśnie dostała cieczke :/ Moje tez uwielbiają albo na kolanach, albo na rękach. Też miały prosiaczka ale umarł śmiercią nienaturalną :diabloti: Poowdzenia przy cieczce :p Teklunia napisał(a):groźnie tu wygląda :lol: A dla mnie to jedno z jej najsłodszych zdjęć :loveu: Nie mogę się naopatrzeć na tę mordeczkę kochaną :loveu::loveu::loveu: Mogłaby ją zacałować na śmierć :oops: Taaaaak? no patrz nie doceniłam tego zdjęcia :lol: Nie dam zacałować anea napisał(a): JUz wiem co mi przypomina teqila :):):):) - Wiewióra z Epoki lodowcowej :D Olch czy my razem byłyśmy na Epoce lodowcowej II???? Wiem, że byłam na tym w kinie...ale same byłyśmy? :hmmmm: Nie pamiętam już. Quote
olcha Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 http://www.wrzuta.pl/film/qKYf8tbgDs/mov02020 Quote
anea Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ale bestia :diabloti: furiat :) Tośka z takim zacięciem traktuje mojego starego buta :) Quote
Juszes Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 mały potforek :evil_lol::evil_lol: A jakei śmeiszne odgłosy wydawała! :loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ona kokietuje :evil_lol: czesc olcha :buzi: Quote
olcha Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 anea napisał(a):Ale bestia :diabloti: furiat :) Tośka z takim zacięciem traktuje mojego starego buta :) Tekila z takim zacięciem traktuje wszystko :watpliwy: Juszes napisał(a):mały potforek :evil_lol::evil_lol: A jakei śmeiszne odgłosy wydawała! :loveu::loveu: hihihihiih mam filmik gdzie wydziera się bardziej. Jutro go wrzucę :eviltong: madzia18sosnowiec napisał(a): ona kokietuje :evil_lol: czesc olcha :buzi: Zachęca pańcię do rzucenia tygryskiem :loveu: :loveu: :loveu: Uwielbiam te jej wystające białka :lol: Quote
panienkabubu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): ona kokietuje :evil_lol: czesc olcha :buzi: jak dla mnie to mówi : "mhym" i duma sobie :evil_lol: chyba zapragnęłam miec taka małą tekilkę ;D Quote
Recommended Posts