olcha Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 anea napisał(a): wow jaka ona juz duuuża :D No stara baba już z niej całe 13 miesięcy i 3 dni :eviltong: Quote
olcha Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 "Pies powinien być dobrem trudno dostępnym. Wtedy byłby ceniony." znalezione na dgm Quote
ilonka_hh_ Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 jak to "porzucona galeria" ???? :nono: Olcha nie przesadzaj, całe mnóstwo osób ogląda Twoją galerie!!! Ja zaglądam tu dwa razu dziennie conajmniej. Że żadko się odzywam to inna sprawa, ale musze przyznać, że to moja ulubiona galeria :p Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 zmieniaj szybciutko tytuł galerii na poprzedni :mad: i co to znaczy porzucona? Ty ją porzucasz? bo jeśli chodzi o odwiedzających to by była zapomniana.... hmmmm Quote
olcha Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Zgadza się Gosiu ja ją porzucam :evil_lol: narazie do odwołania. Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 olcha napisał(a):Zgadza się Gosiu ja ją porzucam :evil_lol: narazie do odwołania. no jakże tak można? :crazyeye: szokujesz mnie Oleńko... chyba ze jakaś siła wyższa to zrozumiem......... Quote
Alicja Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 olcha napisał(a):Zgadza się Gosiu ja ją porzucam :evil_lol: narazie do odwołania.:mad:ty mała uważowuj ....nie wolno ot tak sobie porzucać galerii:razz: Quote
panienkabubu Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: olcha, no co Ci? pogielo? :mad: Quote
olcha Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 O rany dziewczyny :shocked!: tylko galerie porzucam narazie nikomu krzywdy nie zrobiłam :eviltong: Nie wolno mi? Quote
olcha Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:ty mała uważowuj ....nie wolno ot tak sobie porzucać galerii:razz: A za to "mała" to normalnie :buzi: Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 olcha napisał(a):O rany dziewczyny :shocked!: tylko galerie porzucam narazie nikomu krzywdy nie zrobiłam :eviltong: Nie wolno mi? nie wolno :shake: porzucasz galerię to i nas :-( Quote
olcha Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Gosiek napisał(a):nie wolno :shake: porzucasz galerię to i nas :-( A skąd! W życiu! Nie pozbędziecie sie mnie! W waszych galeriach się już na stałe zasiedliłam. A zresztą w tytule galerii nie ma "Porzucona galeria i odwiedzający ją dogomaniacy" Quote
Gosiek Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 olcha napisał(a):A skąd! W życiu! Nie pozbędziecie sie mnie! W waszych galeriach się już na stałe zasiedliłam. A zresztą w tytule galerii nie ma "Porzucona galeria i odwiedzający ją dogomaniacy"hmmmm ale to jakoś tak..... tak jakbym ja np porzuciła swoją galerię - co byś myślała? rozumiesz o co mi chodzi? Quote
ilonka_hh_ Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Olcha no ale dlaczego??? :-( Tak się nie robi! No weź to jeszcze przemyśl ;) :shake: Quote
Agga Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Tylko mnie kochaj.:loveu:te zdjęcia sa urocze Quote
olcha Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Gosiek napisał(a):hmmmm ale to jakoś tak..... tak jakbym ja np porzuciła swoją galerię - co byś myślała? rozumiesz o co mi chodzi? Ale Gosia ty wklejasz tak piękne zdjęcia, że jakby Twojej galerii zabrakło to ja...to ja...nie wiem co ja....ale na pewno coś poważnego ;) A moje to tam przebolejecie, za tydzień zapomnicie :p Quote
olcha Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 ilonka_hh_ napisał(a):Olcha no ale dlaczego??? :-( Tak się nie robi! No weź to jeszcze przemyśl ;) :shake: Nie wiem dlaczego. Taki spontan to był :niewiem: Przemyśle. Quote
olcha Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Agga napisał(a): Tylko mnie kochaj.:loveu:te zdjęcia sa urocze Nie widze zdjęcia? :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 olcha napisał(a): A moje to tam przebolejecie, za tydzień zapomnicie :p Olcha, co Ty gadasz! Twoja galeria w krotkim czasie tak się rozrosła, a moja ma prawie juz rok i mam o wiele mniej stron watku I tak teraz w większości pisze tylko dla siebie, miło czasem samemu ogladać fotk. ;-) No jak mozesz nazywać porzuconą galerię moich Pchełek? :mad: :evil_lol: Quote
PIKA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Olcha czy Ty chcesz baty dostać? :mad: :mad: Quote
olcha Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 PIKA napisał(a):Olcha czy Ty chcesz baty dostać? :mad: :mad: Oooj taaaak bij mnie poniewieraaaaj :loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 olcha napisał(a):Oooj taaaak bij mnie poniewieraaaaj :loveu: :evil_lol:no patrzaj jeszcze do tego sado maso:cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts