PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='malawaszka']czemu mi się to nie otwiera????? :placz: :placz: :placz: LPR wkroczyl :evil_lol: [quote name='olcha']Specjalnie dla stałych (odzywających się i nie) oglądaczek dzisiejsze zdjęcie: mniaaaam jakie dobre :razz: Quote
olcha Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='PIKA']LPR wkroczyl :evil_lol: mniaaaam jakie dobre :razz: DO MOJEJ GALERII??? PO MOIM TRUPIE.... .....aaaaaaaaa :shocked!: Quote
anea Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 olcha napisał(a):O żesz Ty :mad: :mad: :mad: Przejeżdżałaś i nie wpadłaś :mad: :mad: :mad: JEchałam z tata wiec niestety nie mogłam :( Quote
olcha Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 anea napisał(a):JEchałam z tata wiec niestety nie mogłam :( :mad::mad::mad: Ja Ci dam nie mogłam! Ja to do Warszawy jeżdże i to autobusem :placz: p.s. musimy się jakoś teraz spotkać bo potem już październik i niektórzy nie będą mieli czasu :-( Quote
anea Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 olcha napisał(a)::mad::mad::mad: Ja Ci dam nie mogłam! Ja to do Warszawy jeżdże i to autobusem :placz: p.s. musimy się jakoś teraz spotkać bo potem już październik i niektórzy nie będą mieli czasu :-( Ja juz nie mam czasu... ale z drugiej strony moze by cos w tym tygodzniu zorgaizowac :D Kiedy masz zjazd???? A tak wracając do galerii :) to co ona robi z tym jezykiem????!!! ;) Quote
sylwiaskalska Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Takie cosik znalazłam w necie :) I takie tam :) Strona duńskiej hodowli Pequeno Strona w języku angielskim i duńskim. Na stronie zdjęcia i osiągnięcia psów znajdujących się w hodowli. Strona szwedzkiej hodowli Superlicious Strona tylko w języku szwedzkim. Duzo linek do innych stron poświęconych chihuahua Strona szwedzkiego klubu chihuahua. Sporo informacji o rasie, niestety tylko w języku szwedzkim. Strona brytyjskiego klubu chihuahua. Warto zajrzec do działu opieka nad chihuahuą Strona duńskiego klubu chihuahua. Na stronie dużo zdjęć i informacji, ale tylko w języku duńskim. Strona amerykańskiego klubu chihuahua. Informacje o klubie i jego członkach, przydało by się więcej zdjęć przy wynikach z wystaw. Strona holenderskiego klubu chihuahua. Mało zdjęć. Strona dostepna tylko w jezyku holenderskim. Strona austriackiego klubu chihuahua. Na stronie, niestety, nie ma nic, co by mogło zaciekawić. Strona fińskiego klubu chihuahua. Duzo ciekawych informacji na stronie ale tylko w języku fińskim. Strona norweskiej hodowli chihuahua Chidelia Strona tylko w języku norweskim, ale i tak warto zajrzeć. Strona litewskiej hodowli chihuahua Chihuahua times Nie ma wersji w języka angielskim, ale warto zajrzeć. Strona amerykańskiej hodowli chihuahua Poco Hacienda Warto zajrzeć na stronę tej hodowli, znajduję się na niej więcej informacji o rasie, niż na stronach większości klubów. Rewelacyjne omówienie wzorca. Strona amerykańskiej hodowli chihuahua Harger's Strona amerykańskiej hodowli chihuahua Kaycee's Quote
justynia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='olcha'] O rany, pozuje, jak jakaś królowa:evil_lol: Wszystko dopasowane- tło, futerko, no i sama modelka :loveu: Quote
anea Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 A wiecie co jest najlepsze w tych zdjęciach??? Tequila jest na nich (prawie ) naturalnych rozmiarów :D :) ;) Quote
Behemot Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 anea napisał(a):A wiecie co jest najlepsze w tych zdjęciach??? Tequila jest na nich (prawie ) naturalnych rozmiarów :D :) ;) O dżizas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Takie cosik znalazłam w necie :) :multi: :multi: :multi: Dzięki! Co prawda większość z tyc stronek jest mi znana ale zawsze dobrze sobie przypomnieć :lol: :p :eviltong: Zdjęcie powyżej, to jak narazie jedyna książka o cziłkach po czesku, podobno cienka i kiepska :eviltong: Quote
olcha Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='Loona']Że Ci się chciało :razz: Że jej się chciało to ja mogłam sobie pooglądać :p [quote name='justynia']O rany, pozuje, jak jakaś królowa:evil_lol: Wszystko dopasowane- tło, futerko, no i sama modelka :loveu: Hihihih taaa królowa co żebrze pod stołem, zjada robale, i molestuje misie :shake: :lol: :evil_lol: [quote name='anea']A wiecie co jest najlepsze w tych zdjęciach??? Tequila jest na nich (prawie ) naturalnych rozmiarów :D :) ;) Hahhaha no a jaka ma być? Przecież nie zwiększam/zmniejszam jej na tych zdjęciach :eviltong: [quote name='Behemot']O dżizas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad: :mad: :mad: ;) [quote name='panienkabubu'] :mad: :mad: :mad: ;) -------------------------------------------------------------------- p.s. mam małe problemy komputerowe. A dokładniej wrednego wirusa :angryy: który porobił coś z klawiaturą. Dzisiaj przychodzi informatyk, a ja musze korzystać z poooowooolnego komputera, ale przynajmniej ma sprawną klawiature :loveu: Porobiłam dziś masę zdjęć wstawię jak tylko komputerek zostanie uleczony. Quote
Behemot Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 olcha napisał(a): p.s. mam małe problemy komputerowe. A dokładniej wrednego wirusa :angryy: który porobił coś z klawiaturą. Ten wirus może się nazywać Tequila. Albo Era. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sonia kilka razy zmieniła mi przyporządkowanie klawiszy do liter. Ot, mała informatyczka :cool3: Quote
olcha Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Behemot napisał(a):Ten wirus może się nazywać Tequila. Albo Era. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sonia kilka razy zmieniła mi przyporządkowanie klawiszy do liter. Ot, mała informatyczka :cool3: Tia...gdyby ten wirus tak się nazywał to bym nie mogła się na niego złościć skoro się złoszczę więc nie może się tak nazywać :eviltong: Gdyby to chodziło tylko o zmiane przyporządkowania liter to byłabym wniebowzięta :placz: Quote
olcha Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 O Boże :placz: jaki wstyd :placz: To nie był wirus :placz: :oops: :placz: :oops: Miałam źle podpiętą klawiature do komputera i było jakieś spięcie :placz: :oops: :placz: :oops: BLONDINKA :placz: Proszę o współczucie :placz: :oops: :placz: :oops: Quote
Pysia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Współczuwam bardzo ;) Ja jak włączam kompa to raz mam ć,ó i ę a drugi raz nie :) Reszte polkich znaków mam zawsze :crazyeye::crazyeye::crazyeye: U mnie to czary..... Quote
olcha Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Pysia napisał(a):Współczuwam bardzo ;) Ja jak włączam kompa to raz mam ć,ó i ę a drugi raz nie :) Reszte polkich znaków mam zawsze :crazyeye::crazyeye::crazyeye: U mnie to czary..... Dziękuję :multi: od razu mi lepiej :multi: Jak informatyk wychodził to się tak chihrał :placz: bo ja na niego 2 dni czekałam, bojąc się włączać internet, i snując teorie, że to jacyś hakerzy wredni mi w komputerze buszują :oops: :placz: :oops: :placz: Wybaczcie hakerzy :placz: p.s. a próbowałaś wtedy wciskać shift i ctrl jednocześnie? Quote
anea Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 olcha napisał(a):Dziękuję :multi: od razu mi lepiej :multi: Jak informatyk wychodził to się tak chihrał :placz: bo ja na niego 2 dni czekałam, bojąc się włączać internet, i snując teorie, że to jacyś hakerzy wredni mi w komputerze buszują :oops: :placz: :oops: :placz: Wybaczcie hakerzy :placz: p.s. a próbowałaś wtedy wciskać shift i ctrl jednocześnie? OLCHA dobiłaś mnie zupełnie :):):):)):):):):):) Quote
panienkabubu Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='olcha']O Boże :placz: jaki wstyd :placz: To nie był wirus :placz: :oops: :placz: :oops: Miałam źle podpiętą klawiature do komputera i było jakieś spięcie :placz: :oops: :placz: :oops: BLONDINKA :placz: Proszę o współczucie :placz: :oops: :placz: :oops: przepraszam, ale nie umiem ************************** tym optymistycznym akcentem mowimy ładnie *D*O*B*R*A*N*O*C* Quote
olcha Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Wiedziałam, że mnie zrozumiecie :mad: :mad: :mad: :obrazic: Quote
oktawia6 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 to ja:lol: dawno mnie tutaj nie było:p tyle wieści tyle nowych fotek:razz: a to maleństwo to już w poniedziałek wkleiłam na Dogo:razz: przed Maupą:razz: bo na stronie Palucha jestem co weekend-wówczas dodają nowe psy-w sobotę i niedzielę-w poniedziałek już można wiedzieć co i jak ale to jeszcze nie wszystko York na Paluchu: ręce i piersi już opadają:shake: Quote
olcha Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 :-( :-( :-( Takie małe psiaki już beznadziejni ludzie wyrzucają :-( :-( :-( Nóż się w kieszeni otwiera :-( :-( :-( Quote
sylwiaskalska Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 O jaaaaaaaaaaaaaaaaa ale słodziak :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts