Loona Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Moon Light, tylko nie powtórz mojego błędu i zabierz aparat :evil_lol: Quote
moon_light Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Loona napisał(a):Moon Light, tylko nie powtórz mojego błędu i zabierz aparat :evil_lol: ale jest pewien problem:eviltong:, w swoim aparacie rozwaliłam wyświetlacz (za którego naprawę życzą sobie 600 zł !!:angryy:Pff.)...więc pewnie nie będe go naprawiać, tylko sprzedam na allegro, i kupie nowy:lol:. Obawiam się tylko że do NDM nie nazbieram wystarczająco kasy. Quote
Loona Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Ola, czy Ty i Twój aparat tam będziecie? :diabloti: Quote
Kenduś Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 moon_light napisał(a):Obawiam się tylko że do NDM nie nazbieram wystarczająco kasy. :diabloti: Jaka szkoda :evil_lol: Misiaczki mówisz :cool3: Już Cię chłopaki kochają :eviltong: :lol: Quote
olcha Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] booooooooooooze swiety olcha boj sie boga z psa morderce robisz :eviltong: No musi się dziewczyna nauczyć bronić :lol: dzisiaj wiele pracy włożyłam w to żeby Tekila stała grzecznie w kolejce między innymi psami. Bała się ale z każdą minutą było lepiej. Po czym......:angryy: podchodzi do mnie jakiś babsztyl i ją BEZ PYTANIA bierze na ręceeeeeeeeee :angryy: :angryy: :angryy: byłam grzeczna i powiedziałam tylko "wolałabym żeby postawiła ją Pani na ziemi" Tak mnie zasoczyła, że nie wydusiłam z siebie nic innego :angryy: [quote name='moon_light']Łoooo! to ja lecę misie kupować :cool3::loveu::evil_lol: hiihhihi muszę to zobaczyć :lol: [quote name='Loona']Moon Light, tylko nie powtórz mojego błędu i zabierz aparat :evil_lol: Hahhaha ja dziś też nie miałam aparatu :placz: a byłam na polach mokotowskich z obiema psicami i weszłam na mini agility ihihih [quote name='moon_light']ale jest pewien problem:eviltong:, w swoim aparacie rozwaliłam wyświetlacz (za którego naprawę życzą sobie 600 zł !!:angryy:Pff.)...więc pewnie nie będe go naprawiać, tylko sprzedam na allegro, i kupie nowy:lol:. Obawiam się tylko że do NDM nie nazbieram wystarczająco kasy. JA TEŻ MAM TAKI PLAN! I też zepsułam wyświetlacz :oops: [quote name='Loona']Ola, czy Ty i Twój aparat tam będziecie? :diabloti: Niestety mam zjazd :placz: może coś wykombinuję ale wątpię. Quote
Loona Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Uuuu, to niedobrze. Ale nie bój się Aneta, przyjdzie taka wystawa, na której będę i ja i aparat :diabloti::evil_lol: Quote
Kenduś Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Loona napisał(a):Uuuu, to niedobrze. Ale nie bój się Aneta, przyjdzie taka wystawa, na której będę i ja i aparat :diabloti::evil_lol: :mdleje: Już się bojam :bigcry: Wszyscy chcą mnie zmolestować fotograficznie :evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 olcha napisał(a):No musi się dziewczyna nauczyć bronić :lol: dzisiaj wiele pracy włożyłam w to żeby Tekila stała grzecznie w kolejce między innymi psami. Bała się ale z każdą minutą było lepiej. Po czym......:angryy: podchodzi do mnie jakiś babsztyl i ją BEZ PYTANIA bierze na ręceeeeeeeeee :angryy: :angryy: :angryy: byłam grzeczna i powiedziałam tylko "wolałabym żeby postawiła ją Pani na ziemi" Tak mnie zasoczyła, że nie wydusiłam z siebie nic innego :angryy: No tez uwielbiam jak lecą do mojego psa i chcą brać na ręcę bez pytania oczywiście :angryy: . I co babka na to - postawiła psa na ziemi czy dała jakiś komentarz? Quote
anea Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Olcha gdzi enowe zdjęcia??????? Gdzie ty sie wogole podziweasz???!!! :angryy: Quote
panienkabubu Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 anea napisał(a):Olcha gdzi enowe zdjęcia??????? Gdzie ty sie wogole podziweasz???!!! :angryy: olcha psepadła :( wracaaaaaaaaaaaaj :evil_lol: Quote
Juszes Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ja chce fotki :placz::placz::placz: WRAAAAACAAAAAJ DO NAS! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
olcha Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 sylwiaskalska napisał(a):No tez uwielbiam jak lecą do mojego psa i chcą brać na ręcę bez pytania oczywiście :angryy: . I co babka na to - postawiła psa na ziemi czy dała jakiś komentarz? Ja nie wiem, czemu takie baby nie lecą z łapami do dużych psów :angryy: Postawiła grzecznie i szybko :grins: chyba musiałam mieć niezłą minę :evil_lol: Quote
olcha Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 anea napisał(a):Olcha gdzi enowe zdjęcia??????? Gdzie ty sie wogole podziweasz???!!! :angryy: panienkabubu napisał(a):olcha psepadła :( wracaaaaaaaaaaaaj :evil_lol: Juszes napisał(a):Ja chce fotki :placz::placz::placz: WRAAAAACAAAAAJ DO NAS! :multi::multi::multi::multi::multi: Jestem jestem :eviltong: Nie przyszły mi powiadomienia :niewiem: nie wiedziałam, że ktoś coś napisał :shake: Narazie nie mam żadnych nowych zdjęć. Jakiś przestój mam, aparatu do ręki mi się nie chce wziąć :shake: Quote
anea Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 dzis jade na dzialke moge wpasc po drodze i obfocic twoje psice ;) Quote
olcha Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 O żesz Ty :mad: :mad: :mad: Przejeżdżałaś i nie wpadłaś :mad: :mad: :mad: Quote
panienkabubu Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 olcha napisał(a):O żesz Ty :mad: :mad: :mad: Przejeżdżałaś i nie wpadłaś :mad: :mad: :mad: oho.. bedzie dym, to ja uciekam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Juszes Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 No a fotek maluszków ciągle nie ma :placz::placz: Ja cchcę się nimi troche nacieszyć, wstaw jakieś zdjątka! Quote
olcha Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 panienkabubu napisał(a):oho.. bedzie dym, to ja uciekam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Oj będzie, jak będzie wracać :mad: Rozstawiam kolce na drodze :evil_lol: Quote
olcha Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='Juszes']No a fotek maluszków ciągle nie ma :placz::placz: Ja cchcę się nimi troche nacieszyć, wstaw jakieś zdjątka! To tak na szybko zdjęcie małej Tekci kłapouchej :oops: Quote
madziasto4 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='olcha'] Jaka sierotka mała z niej była :loveu: Bo teraz to na niektórych zdjęciach Tekila ma minę, jakby chciała powiedzieć: 'Spadaj i nie wracaj' :evil_lol: Ale słodka jest :loveu: Quote
malawaszka Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='sylwiaskalska']tu ich cała stronka http://www.chippendales.pl/index2.htm czemu mi się to nie otwiera????? :placz: :placz: :placz: ale mała Tekilka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Juszes Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [quote name='olcha']To tak na szybko zdjęcie małej Tekci kłapouchej :oops: Bozie jakie białe malusnie śliczności!! :loveu::loveu::loveu: Quote
olcha Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 madziasto4 napisał(a):Jaka sierotka mała z niej była :loveu: Bo teraz to na niektórych zdjęciach Tekila ma minę, jakby chciała powiedzieć: 'Spadaj i nie wracaj' :evil_lol: Ale słodka jest :loveu: Hahahaha ona zawsze ma taką minę, ale myśli zupełnie inaczej :loveu: by spróbowała inaczej :evil_lol: Quote
olcha Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 malawaszka napisał(a):czemu mi się to nie otwiera????? :placz: :placz: :placz: ale mała Tekilka :loveu: :loveu: :loveu: :lol: :lol: :lol: Oooo kurcze mi teraz też? A się otwierało :placz: Juszes napisał(a):Bozie jakie białe malusnie śliczności!! :loveu::loveu::loveu: :p :p :p Quote
olcha Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 To zdjęcie mam teraz na pulpicie :loveu: jakoś się mnie zebrało na wspomnienia :roll: Quote
Recommended Posts