olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Skoro się podoba to mam jeszcze takie a tu cały komplecik :loveu: Quote
olcha Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Jedyne miejsce gdzie było troszkę chłodniej było pod domkiem :eviltong: jak wyłaziły stamtąd to były caaałe czarne od ziemi :lol: Era oczywiście ze swoją nieodłączną zabawką :lol: Wybaczcie jakość zdjęć :oops: ale czołgałam się po ziemi :oops: Quote
Basia&Safi Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 a moze one sie w chowanego chcialy pobawic :D:D:D albo popatrzec jak ich pancia sie czołga :D Quote
Ambra Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 nie no !! ta galeria w tak zatrważającym tępie się rozrasta że powinnam pól dniówki poświęcić zeby zaległosci nie mieć:evil_lol: świetne fotki z dzieciaczkiem:loveu: Towje psiaki to w sam raz dla takiego malucha - mini mini:razz: Quote
sylwiaskalska Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='olcha']Moje kochane istotki :loveu: I kto mi powie że twój piesek jest mały :) Kijaszek w sam raz dla niego :) Ja własnie dzisiaj zamówiłam bluzę dla swojego na chłodniejsze dni :) Quote
justynia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='olcha'] To po deszczu? Takie dziury w piasku :evil_lol: Czy to przypadkiem nie plaża z wejściem dla psiaków w Jastarni? Quote
olcha Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='basiulka22tychy']a moze one sie w chowanego chcialy pobawic :D:D:D albo popatrzec jak ich pancia sie czołga :D z całą pewnością :mad: [quote name='Ambra'] nie no !! ta galeria w tak zatrważającym tępie się rozrasta że powinnam pól dniówki poświęcić zeby zaległosci nie mieć:evil_lol: świetne fotki z dzieciaczkiem:loveu: Towje psiaki to w sam raz dla takiego malucha - mini mini:razz: Wzrostem do siebie pasują...ale niestety (a może i stety) zaczęły obie omijać Maję szerokim łukiem :lol: no chyba, że akurat trzyma w rączce zabawkę :eviltong: [quote name='sylwiaskalska'] I kto mi powie że twój piesek jest mały :smile: Kijaszek w sam raz dla niego :smile: Ja własnie dzisiaj zamówiłam bluzę dla swojego na chłodniejsze dni :smile: One chyba obydwie lubią się pocieszać takimi dużymi zabawkami :evil_lol: Byłam w Twojej galerii widziałam :cool3: bardzo ładna. Ja mojej kupiłam taką... ( z tej strony www.pankracy.pl ) ...tylko co z tego jak ona nie chce jej nosić, na siłę jej zakładam w na prawdę lodowate dni. Ta mi się jeszcze podoba wygląda na ciepłą i porządnie zrobioną Quote
olcha Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 justynia napisał(a):To po deszczu? Takie dziury w piasku :evil_lol: Czy to przypadkiem nie plaża z wejściem dla psiaków w Jastarni? Śmiesznie wygląda piasek po deszczu :lol: Nie, nie to nie Jastarnia. W Jastarni byłam tylko na wycieczce. To jest wejście w Karwii (ta żółta tablica z tyłu mówi wyraźnie "zakaz wprowadzania psów" :oops: ) Niestety nie ma takiego wejścia dla psów :-( Ale co tam zakazy...i tak przy każdym parawanie (no może co drugim) siedział pies. Jeździliśmy przeważnie na plażę do Karwieńskich błot tam prawie, że nikogo nie było i psy mogły sobie swobodnie biegać. Czasem jak się ktoś trafił to też przeważnie z psem :eviltong: Quote
sylwiaskalska Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 No jaaaaaaa- jest czad . Mój jak chodzi w Kapoku to może w bluzie tez bedzie chodził :) tym bardziej jak przykrywam go kurteczką moja albo bluzą nic nie ma przeciwko temu :) A ten sweter bąbowy szczególnie własnie do masi białej :) CZAD :) zrób zdjęcie i wklej tutaj :) plisssssss :) A to wymiary mojego :) obroża = 28 cm klatka piersiowa = 42 cm grzbiet = 36 cm Quote
olcha Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Podoba mi się w tych bluzach, że są takie długie. W tym sklepie niestety mają ostatnią sztukę różową rozmiar XS. Z tą Panią można się umawiać na wystawach (oszczędzasz na przesyłce). Wklejam stare zdjęcia w sweterku. Zobacz jej minę :lol: Quote
sylwiaskalska Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 O jaaaa extra a wiesz tam jest nawet zdjęcie gryfonika :) zobacz :) i taka chyba se strzele :) Dzięki za ten sklep :) Quote
olcha Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='sylwiaskalska']O jaaaa extra a wiesz tam jest nawet zdjęcie gryfonika :) zobacz :) i taka chyba se strzele :) Dzięki za ten sklep :) I parę cziłek też jest :cool3: Ten sklep nie jest tani, ale rzeczy są na prawdę porządne. Właścicielka (hodowczyni yorczków) sprowadza je chyba z Ameryki. Słodki ten gryfonik :loveu: ale wole krótkowłose :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='olcha']I parę cziłek też jest :cool3: Ten sklep nie jest tani, ale rzeczy są na prawdę porządne. Właścicielka (hodowczyni yorczków) sprowadza je chyba z Ameryki. Słodki ten gryfonik :loveu: ale wole krótkowłose :loveu: Hehe bo gładkowłose maja czad buźkę ale szortkusie też lubie :) No widziałam że tani to on nie jest ale u nas jest taki sklep i sprowadzają z Włoch i jest jeszcze drożej. Acha a zobacz jakie tu gadżety my się umywamy do Stanów http://www.glamourdog.com/classic.html Ale nad torba musze pomysleć bo znowu jade na wystawe i takie cosik by się przydało bo dni coraz zimniejsze. Quote
Basia&Safi Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 super musze sprawic Safi taka bluza narazie w planach kurteczka zimowa z tego sklepu :) http://lukatme.com/sklep/pokaz_produkt.php?idprod=160 Quote
olcha Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 http://www.togs4dogs.org/jacketspage.htm http://www.urbanpaws.co.uk/erol.html#304x0&& Super są niektóre rzeczy. U nas przeważnie ktoś sam ręcznie szyje i te bluzy takie cienkie i nie dopracowane (oczywiście nie chcę uogólniać!) Mi się generalnie podobają wszystkie psy :eviltong: ale te krótkowłose troszkę bardziej :lol: Quote
olcha Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='basiulka22tychy']super musze sprawic Safi taka bluza narazie w planach kurteczka zimowa z tego sklepu :) http://lukatme.com/sklep/pokaz_produkt.php?idprod=160 O jaka świetna ta kurteczka! Strasznie mi się podoba! I tania! Gdzie ja mam jakiś centymetr! Teeeekiiiiiiilaaaaaaaaaa....:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Zobacz ta na Allegro :) tez coll :evil_lol: :evil_lol: http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/12/1223/122358/12235853/122358536 Quote
Basia&Safi Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 niom kurteczka rewelacyjna i nie dorga :):):) slicznie nasze pieski beda w nich wygladac :):):) Quote
sylwiaskalska Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='basiulka22tychy']sylwia daj linka do aukcji :):):):) Plosie jest w 5 rozmiarach :) http://www.allegro.pl/item122584710_ubranko_zimowe_military_super_na_jesienne_dni_r_1_.html Fajnie bo jest całe obudowane tylko mam nadzieje że jest otwór na wiecie co :) Quote
panienkabubu Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 ale z Was czubki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: psy ubierać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ubranko na bernardyna jest jakies moze? :razz: :diabloti: Quote
sylwiaskalska Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='panienkabubu']ale z Was czubki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: psy ubierać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a ubranko na bernardyna jest jakies moze? :razz: :diabloti: Kiedyś mnie to też śmieszyło ale teraz jak mam takiego kurdupelka także i widze że trzęsie się jak galaretka to to wiem że to nie głupi pomysł :) tym bardziej że lubimy dłuuugie spacerki zresztą mój boxer w zimie też trzęsie się jak osika ;) i czym starszy tym bardziej nie lubi zimy i jemu tez coś kupie :) Zbaczcie tutaj :) http://www.zoologiczne.abc24.pl/ Quote
Ewa_17 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='olcha']Skoro się podoba to mam jeszcze takie jaki malusi slodziak :loveu:........przefajnie razem wygladaja :cool3: strasznie lubie male dzieci, dlatego jestem wolontariuszka w domu dziecka i mam pod opieka 2lenia dziewuszke (szacuje ze malutka Maja ma ok roczku :cool3:) tyle ze moja podopieczna jest terrorystka i czesto krzyczy :evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts