olcha Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 malawaszka napisał(a):noo to czekamy na foteczki :-))))) Na zdjęcia sama czekam, bo wszystko zgrywałam na laptopa kolegi i będę mieć za jakiś czas płytkę dopiero :cool3: sylwiaskalska napisał(a): Tosz to olbrzym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tak poważnie to ile przytył :smile: Ja ważyłam swojego i waży 3,800 Kg :eviltong: :eviltong: :eviltong: Przed wyjadem ważyła ok. 2 kg .... więc przytyła całą 1/4 :roll: teraz jest taka kluska :loveu: więcej się jej zrobiło :loveu: Quote
sylwiaskalska Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 To dawaj zdjęcia twojej kluseczki :) :multi: Quote
olcha Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Zdjęcia sprzed chwili. Tekila jak zakręca to jej się rolkuje skóra przy szyi :lol: :lol: :lol: Era odsypia... jak zwykle :eviltong: Quote
justynia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='olcha']Zdjęcia sprzed chwili. Tekila jak zakręca to jej się rolkuje skóra przy szyi :lol: :lol: :lol: He, he, he, drugi podbródek :evil_lol: Myślałam, że będzie brzuszek po ziemi ciągnęła :lol: ale widzę, że nie jest tak źle :eviltong: Quote
olcha Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 justynia napisał(a):He, he, he, drugi podbródek :evil_lol: Myślałam, że będzie brzuszek po ziemi ciągnęła :lol: ale widzę, że nie jest tak źle :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Chyba trochę przesadziłam z opisem :eviltong: aż tak nie utyła :eviltong: Quote
olcha Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Zdjęcia z psich wakacji Tequila w oparach z grilla :lol: Era i jej ludzkie frisbee PotFór T:Łaaaaa słona woda źle działa na paznokcie :scared: Quote
ilonka_hh_ Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 :multi: Wreszcie zdjęcia z wakacji!!!! Super! CHCE WIECEJ !!! :lol: Ja Loli nie wziełam nad morze a póżniej żałowałam, ale za rok napewno ją biore Quote
an3czka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='olcha'] PotFór Jezuuuuu:lol: Quote
Loona Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 pfff, co Ty tu Ola wyprawiasz? :mad: Nie było Cię tyle czasu a tylko kilka zdjęć?! To woła o pomstę do nieba :mad: Mam nadzieję że to jeszcze nie wszystkie :diabloti: Quote
olcha Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='ilonka hh']:multi: Wreszcie zdjęcia z wakacji!!!! Super! CHCE WIECEJ !!! :lol: Ja Loli nie wziełam nad morze a póżniej żałowałam, ale za rok napewno ją biore Ja miałam je pół na pół. Ale z nimi było nieporównywalnie lepiej (nie licząc tego, że co 2 człowiek mnie zaczepiał :shake: a raz nawet usłyszałam "Nie no już przesadzają z tymi modyfikacjami genetycznymi" :lol: ) [quote name='an3czka'] Jezuuuuu:lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Loona'] pfff, co Ty tu Ola wyprawiasz? :mad: Nie było Cię tyle czasu a tylko kilka zdjęć?! To woła o pomstę do nieba :mad: Mam nadzieję że to jeszcze nie wszystkie :diabloti: Nie mam ich za dużo :shake: ale gdybyś wiedziała ile się namęczyłam, żeby je dziś dostać :cool3:... Quote
olcha Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 T: O co chodzi z tym kopaniem? :hmmmm: Quote
olcha Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Na takie widoki mogłabym patrzeć caaaałe życie :loveu: Wszystko to co kocham. Quote
panienkabubu Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='olcha'] piekna fotka :loveu: :loveu: ja też takie próbowałam zrobić, jak byłam na Majorce.. ale zalało mi aparat :eviltong: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 panienkabubu napisał(a):piekna fotka :loveu: :loveu: ja też takie próbowałam zrobić, jak byłam na Majorce.. ale zalało mi aparat :eviltong: :lol: :lol: :lol: zastanawiałam się czy ktoś zauważy moje poświęcenie :lol: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roll: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Jakie mięsnie :) :p :p :p Chodzi na siłownię 5 dni w tygodniu :lol: Era nie musi bo ma swoje ringo :lol: Quote
sylwiaskalska Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Noo ringo w sam raz na nią :evil_lol: :evil_lol: Pokochałam te małe pieski myślą że są duże i wszystko mogą :) Quote
justynia Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='olcha'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roll: He, he, do bucików się panience wlało :evil_lol: [quote name='olcha']:lol: :lol: :lol: zastanawiałam się czy ktoś zauważy moje poświęcenie :lol: A to nie był zoomik x12 ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Noo ringo w sam raz na nią :evil_lol: :evil_lol: Pokochałam te małe pieski myślą że są duże i wszystko mogą :) :lol: :lol: :lol: Gdzieś już chyba pisałam, że mniejsze ringo uwłacza Erze i nie chce się nim wogóle bawić :lol: Gdyby nie ten las nóg z tyłu, Tekila wydawałaby się większa :eviltong: Tutaj może nie widać, ale ma całe zapiaszczone pysio :p Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 justynia napisał(a):He, he, do bucików się panience wlało :evil_lol: A to nie był zoomik x12 ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i się wydało :oops: :oops: :oops: Quote
sylwiaskalska Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ja to jak ide na spacer to czasami patrze pod nogi a Lalka nie ma i tam się obracam jak ta głupia on za mną więc go nie widze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z tym zoomem dobre :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Ja to jak ide na spacer to czasami patrze pod nogi a Lalka nie ma i tam się obracam jak ta głupia on za mną więc go nie widze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z tym zoomem dobre :lol: :lol: :lol: :lol: :roflt: też tak mam! Chowają mi się za nogami i mnie stresują :shocked!: O zoomie proszę już nie rozmawiać :eviltong: Quote
olcha Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Biega się szybciej jak się ma opływowy kształt :evil_lol: Quote
Recommended Posts