Jump to content
Dogomania

Era & Tequila chihuahua i czasem inne stwory...

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
noo to czekamy na foteczki :-)))))

Na zdjęcia sama czekam, bo wszystko zgrywałam na laptopa kolegi i będę mieć za jakiś czas płytkę dopiero :cool3:

sylwiaskalska napisał(a):

Tosz to olbrzym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tak poważnie to ile przytył :smile:

Ja ważyłam swojego i waży 3,800 Kg

:eviltong: :eviltong: :eviltong:
Przed wyjadem ważyła ok. 2 kg .... więc przytyła całą 1/4 :roll: teraz jest taka kluska :loveu: więcej się jej zrobiło :loveu:

• Replies 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olcha']Zdjęcia sprzed chwili. Tekila jak zakręca to jej się rolkuje skóra przy szyi :lol: :lol: :lol:

He, he, he, drugi podbródek :evil_lol: Myślałam, że będzie brzuszek po ziemi ciągnęła :lol: ale widzę, że nie jest tak źle :eviltong:

Posted

justynia napisał(a):
He, he, he, drugi podbródek :evil_lol: Myślałam, że będzie brzuszek po ziemi ciągnęła :lol: ale widzę, że nie jest tak źle :eviltong:

Chyba trochę przesadziłam z opisem :eviltong: aż tak nie utyła :eviltong:

Posted

Zdjęcia z psich wakacji

Tequila w oparach z grilla :lol:

Era i jej ludzkie frisbee

PotFór

T:Łaaaaa słona woda źle działa na paznokcie :scared:

Posted

pfff, co Ty tu Ola wyprawiasz? :mad: Nie było Cię tyle czasu a tylko kilka zdjęć?! To woła o pomstę do nieba :mad: Mam nadzieję że to jeszcze nie wszystkie :diabloti:

Posted

[quote name='ilonka hh']:multi: Wreszcie zdjęcia z wakacji!!!! Super! CHCE WIECEJ !!! :lol:
Ja Loli nie wziełam nad morze a póżniej żałowałam, ale za rok napewno ją biore

Ja miałam je pół na pół. Ale z nimi było nieporównywalnie lepiej (nie licząc tego, że co 2 człowiek mnie zaczepiał :shake: a raz nawet usłyszałam "Nie no już przesadzają z tymi modyfikacjami genetycznymi" :lol: )

[quote name='an3czka']
Jezuuuuu:lol:

[quote name='Loona']
pfff, co Ty tu Ola wyprawiasz? :mad: Nie było Cię tyle czasu a tylko kilka zdjęć?! To woła o pomstę do nieba :mad: Mam nadzieję że to jeszcze nie wszystkie :diabloti:

Nie mam ich za dużo :shake: ale gdybyś wiedziała ile się namęczyłam, żeby je dziś dostać :cool3:...

Posted

panienkabubu napisał(a):
piekna fotka :loveu: :loveu:
ja też takie próbowałam zrobić, jak byłam na Majorce.. ale zalało mi aparat :eviltong:

:lol: :lol: :lol: zastanawiałam się czy ktoś zauważy moje poświęcenie :lol:

Posted

[quote name='olcha']
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
:roll:
He, he, do bucików się panience wlało :evil_lol:
[quote name='olcha']:lol: :lol: :lol: zastanawiałam się czy ktoś zauważy moje poświęcenie :lol:
A to nie był zoomik x12 ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Noo ringo w sam raz na nią :evil_lol: :evil_lol: Pokochałam te małe pieski myślą że są duże i wszystko mogą :)

:lol: :lol: :lol:
Gdzieś już chyba pisałam, że mniejsze ringo uwłacza Erze i nie chce się nim wogóle bawić :lol:

Gdyby nie ten las nóg z tyłu, Tekila wydawałaby się większa :eviltong:
Tutaj może nie widać, ale ma całe zapiaszczone pysio :p

Posted

justynia napisał(a):
He, he, do bucików się panience wlało :evil_lol:

A to nie był zoomik x12 ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No i się wydało :oops: :oops: :oops:

Posted

Ja to jak ide na spacer to czasami patrze pod nogi a Lalka nie ma i tam się obracam jak ta głupia on za mną więc go nie widze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Z tym zoomem dobre :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']Ja to jak ide na spacer to czasami patrze pod nogi a Lalka nie ma i tam się obracam jak ta głupia on za mną więc go nie widze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Z tym zoomem dobre :lol: :lol: :lol: :lol:

:roflt: też tak mam! Chowają mi się za nogami i mnie stresują :shocked!:

O zoomie proszę już nie rozmawiać :eviltong: