Aleksandra Bytom Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 po poprawnej polszczyźnie od razu widać kto napisał tą wiadomość,niewdzięczna krowa (przepraszam w tym miejscu wszystkie krówki) Quote
kamilawa Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='giselle4']ale z maila nie moge wstawic na wrzute....:( Ciociu, foteczek nie możesz wstawić? Ściagnij je na pulpit i dopiero na hostig, a jak cos to podeslij mi na maila, ja wstawie / jesli sie nie myle mozna maila poslac dalej / moj mail: kamila.niedzielska@gmail.com Quote
Ingrid44 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dostalam wiadomosc na PW od Kapsel, ktora nie mogla znalezc watku Misterka. Kapsel prosi zeby przekazac cioteczkom ze kach wziela Bilbo w Walbrzycha ! ! ! Zostawiam to bez komentarza . Quote
Kapsel Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dziewczyny, dementuję ta informację o Kach, wolontariuszki z Wałbrzycha mówią, że na razie te informacje sa niepotwierdzone, to chyba strach przed nią spowodował u wszystkich panikę.... :mad::roll: Quote
Aleksandra Bytom Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 ja uważam że lepiej 100 razy podnieść alarm i się mylić niż raz coś olać bo wiadomo że ucierpi na tym pies :) Quote
michelle04 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Proszę spójrzcie na moj avatar.Widzicie podobieństwo? :D Ech...te boksie i ich piłeczki...:D Quote
Aleksandra Bytom Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 boziu jaki on piękny na tych zdjęciach :) Quote
Kapsel Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 I o to właśnie chodziło, cudownie :loveu::loveu::loveu: Quote
ageralion Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 On mi tak strasznie przypomina Gientego, moja pierwsza przyblede boksiowa :loveu: Quote
giselle4 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='michelle04'] nareszcie moj maluszek ma swoj domek..... juz nikt nie zrobi jemu krzywdy... kontakt z domkiem dobry jak widzicie i dzieci szczesliwe...... AMEN:) Quote
kamilawa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 DarkWater napisał(a)::-/ :-/ :-/ Ciotka, a co ty taka krzywa? ;) Fotki piękne, Grażynko, ja w mailu nie miałam żadnych fotek, dostałam pustego maila od Ciebie ;) Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Qrcze wiecie co, nie ma tego złego co na dobre nie wyjdzie! szkoda tylko, ze pies musial przejsc takie perturbacje. Wazne, ze jest juz szczesliwy a ludzie pokochali jego samego, nie korzysci plynace z dogomaniackich porfeli. No i Grazynko sobie nagrabilas :) Jednak juz mozesz sie cieszyc, poszedl do adopcji. A my bedziemy przypominac o naszej Anielicy wszystkim tym, na ktorych watkach sie pojawi :) Kach nadal loguje sie na dogo, byc moze szuka kolejnego sponsora?! Quote
ageralion Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Kach nadal loguje sie na dogo, byc moze szuka kolejnego sponsora?! A ona nie ma bana? Quote
DarkWater Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 kamilawa napisał(a):Ciotka, a co ty taka krzywa? ;) Oj, bo brzydal Ci on okropny... :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Aleksandra Bytom Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 ma bana i pisać nie może ale czytać i logować się chyba tak,ja tam ją wole obserwować :) za mało rozumu żeby przyznała się do błędów i je zrozumiała,szkoda :) Quote
ageralion Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Aleksandra Bytom napisał(a):ma bana i pisać nie może ale czytać i logować się chyba tak,ja tam ją wole obserwować :) za mało rozumu żeby przyznała się do błędów i je zrozumiała,szkoda :) Pewnie az sie w niej gotuje :evil_lol: Szkoda , ze nie wpadnie na to, zeby zalozyc drugi profil :eviltong: Quote
Recommended Posts