Kapsel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 giselle4 napisał(a):Ciotki,ja jestem posłancem tylko dobrej wiesci....:) za godzinke Misterek bedzie juz opuszczał schronisko:) pan juz telefonował z trasy...i fotki bedą:) szczesci ,teraz to juz Twoj domek,jako ze Misterk ma karme pojedzie z nią i mała wyprawką....:) Gesellko, normalnie tak cudne wieści z rana, że wiesz co ???????????? nie musze kończyć, bo Ty wiesz..... :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!! Quote
Isadora7 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Bardzo, bardzo się cieszę po cichutku kibicowałam chłopakowi Quote
Kapsel Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Gisellko, czy ten bokser to jest u Was w schronie? http://www.forum.boksery.pl/topics8/bokser-w-potrzebiezadbany-i-wyjatkowo-czy-ktos-go-poznaje-vt6412.htm Quote
Aleksandra Bytom Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 hipi i to jest zakończenie historii Misterka o jakiej marzyłam,szczęścia piękności,oby na Twojej drodze już nigdy nie staneła osoba pokroju kach :) Quote
giselle4 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Pan ,sympatyczny mezczyzna w srednim wieku był oczarowany Misterkiem... jego slowa ,,jest całkiem w rasie boksera,nooo moze ze 2 cm zbyt krotki pyszczek ale moze uchodzic za rasowca,, Dzieci moje juz nie moga sie doczekac,pierwotnie pan mial zabrac Misia w niedziele ale dzieci,cwane bestyjki uprosiły......:) Teraz tylko prosze mi wybaczyc padł aparat po fotkach Belli i juz nie zdązylam podładowac akumulatorkow ale będa fotki Pan na maila i wysle..obiecał Wiec,szczesliwe zakonczenie tej historii dziekuje wszystkim za pomoc,za ogłoszenia ,za trzymanie kciukow ze nie wątpilyscie ,ze dawałyscie mi kopa:) ucze sie zycia...ucze. Quote
giselle4 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 [quote name='Kapsel']Gisellko, czy ten bokser to jest u Was w schronie? http://www.forum.boksery.pl/topics8/bokser-w-potrzebiezadbany-i-wyjatkowo-czy-ktos-go-poznaje-vt6412.htm Kapselku,dziadusko w Uciechowie:) to pare kilometrow tylko:) Quote
kamilawa Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Misterku! szczęścia! Nareszcie będziesz miał dobrą opiekę. Quote
DarkWater Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 giselle4 napisał(a): ,,jest całkiem w rasie boksera,nooo moze ze 2 cm zbyt krotki pyszczek ale moze uchodzic za rasowca,, o matko 2cm za krótki pyszczek! A ja myślałam, że to rasowy bokser :-/ Ja to jednak tylko konia od krowy odróżniam... Quote
giselle4 Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 DarkWater napisał(a):o matko 2cm za krótki pyszczek! A ja myślałam, że to rasowy bokser :-/ Ja to jednak tylko konia od krowy odróżniam... nie smiej sie z Misterka... moja ma jeszcze krotszy pysio,taki uderzony drzwiami...plaskatek...ale ja kocham mimo ze nie chodzi w rasie..... Quote
Ingrid44 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Cudownie. Szczescia w nowym domku Misterku :) :) :) Quote
ageralion Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Misterku obym cie juz tutaj nie widziala w roli innej niz domowej ;) Quote
fiorsteinbock Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Super wiesci! I dopisuje sie do postu ageralion :) Quote
DarkWater Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 giselle4 napisał(a):nie smiej sie z Misterka... to wszystko wina fior :eviltong::eviltong::eviltong:! To ona mi nie powiedziała, że on ma pyszczek 2cm za krótki! A ja się Jej na PW pytałam, zanim się pochlastałam. Quote
fiorsteinbock Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 DarkWater napisał(a):to wszystko wina fior :eviltong::eviltong::eviltong:! To ona mi nie powiedziała, że on ma pyszczek 2cm za krótki! A ja się Jej na PW pytałam, zanim się pochlastałam. To prawda - tak bylo :) zaczelam ci odpisywac, ze Misterek w typie rasy, ale zapomnialam wyslac :roll: a Ty w swiat jako rasowca slalas? No wazne, ze juz w domu - szczesliwy :multi: DW a co to za choroba spetala naszego allegrowego Pomocnika? :crazyeye: Quote
kamilawa Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 fiorsteinbock napisał(a):DW a co to za choroba spetala naszego allegrowego Pomocnika? :crazyeye: Nasza kochana Anusia się nudziła :D I z tych nudów pocięła sobie rogówkę w oku... a teraz na dodatek ma zapalenie tęczówki... Aniu trzymaj się, będzie dobrze :) Quote
giselle4 Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Darunia, ty sie nie przemeczaj z tym okiem:( Quote
Aleksandra Bytom Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 dziewczyny kach chyba zabrała bilba ze schronu,wejdźcie na jego wątek prosze Quote
giselle4 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Aleksandra Bytom napisał(a):dziewczyny kach chyba zabrała bilba ze schronu,wejdźcie na jego wątek prosze Boze...............nie rob mi tego:( Quote
Aleksandra Bytom Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 wy macie w razie czego jakieś namiary na nią żeby zareagować? chyba wszyscy się zgodzą że ona nie jest dobrym materiałem na właściciela nawet pchły a już na pewno kolejnego boksera Quote
Aleksandra Bytom Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/178853-Bilbo-m%C5%82odzik-bokserkowaty-w-schronie-zaczyna-szuka%C4%87-chocia%C5%BC-dt! nie wiem czy link do wątku Bilba będzie działał ale wkleje Quote
kamilawa Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Aleksandra Bytom napisał(a):dziewczyny kach chyba zabrała bilba ze schronu,wejdźcie na jego wątek prosze I jak ja czytam watek? Qur... Kach, odaj tego psa, nie krzywdź kolejnego... Quote
Aleksandra Bytom Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 ale to jest logika,nie mam na utrzymanie jednego to won pies biore kolejnego i po co? żeby jadł suchy chleb czy nam na złość? ja bardzo współczuje dzieciom takiej matki jeśli info o Bilbie się potwierdzi bo ja bym się takiej matki wstydziła Quote
giselle4 Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 Mam fotki szczesliwego misterak z nowego domku [mimo ze jeszcze we wtorek ktos mi napisal ,,Ty sie nie ciesz ,jeszcze jego nie oddalas do adopcji,,] ale z maila nie moge wstawic na wrzute....:( Quote
Recommended Posts