Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kach']SZALONY MISTEREK ROZRABIA CO DO KARMY PORADZIĆ MI PROSZE DZIŚ DOSTAŁ RYZ I KUPA BE BE I AŻ 5:shake:[/QUOTE]
kup sensitive.....
widziałas ze duzo nie zje jej a jest najedzony i kupa ok.....

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OJ TAK DZIDZIUS USMIALISMY ŚIE Z TEJ MARCHEWKI ILE TO BYŁO RADOŚCI BAWIŁ SIE ŁAPKĄ NACISKAŁ BY MARCHEWKA PISZCZAŁA KAZDEMU DAWAŁ BY SIE POCHWALIC:lol:ALE NAJLEPSZE JAK WCZORAJ NASI SĄSIEDZI OPOWIADALI JAK ZERWALI SIĘ W NOCY BO DZIWNE ODGŁOSY ZAGLĄDAJA ZA OKNAMI WSŁUCHUJA SIE A TO OKAZAŁO SIE ZE NASZ MISTEREK OBUDZIŁ ICH PIĘTRO NIZEJ SWOIM HRRRRRRRRRRRAPANIEM :loveu::lol:ILE BYŁO SMIECHU

Posted

kach napisał(a):
nie jesteś stary gamon a misterek jakoś daje rade co do kleszczy po obrózce miał 2 lub 3?niepamiętam i narazie nie łapie

Kleszcze sa bardzo niebezpieczne bo przenosza chorobe. Trzeba Misterka koniecznie zabezpieczyc , moze nie tylko obroza ale tez preparatami ktore wciera sie na skore na karku. Sa rowniez przeciw pchlom wiec dziala na kilka pasozytow.

Posted

[quote name='Ingrid44']Kleszcze sa bardzo niebezpieczne bo przenosza chorobe. Trzeba Misterka koniecznie zabezpieczyc , moze nie tylko obroza ale tez preparatami ktore wciera sie na skore na karku. Sa rowniez przeciw pchlom wiec dziala na kilka pasozytow.
tam ,masz racje
jak pojechałam miałam i obroze preparat ale gamon to gamon
a teraz zobaczcie jakiego brzydala wzieła Kasia

sliczny jestem

co tam na polu?

Posted

:mad:oj ciociu ja nie jestem brzydactwo!!!!GRAZYNKO DZIEKUJE...JA WIEM ŻE KLESZCZE SA GROŻNE MISTEREK MA DUŻA PLAME CZERWONA DUZY BĄBEL PO KLESZCZU..INGRID DZIĘKUJEMY ZA ODWIEDZINKI

Posted

Milo odwiedzac Misterka. Alez on sliczny .A jaka piekna piers :) :) :) Zawsze uwilbialam boksery ale troszke za aktywne dla mnie dlatego mam Doga Niemieckiego (troche podobne).

Mizianka dla Misterka :)

Posted

Ciociu Ingrid jesli chodzi o zdrowie Misterka z kupkami róznie jak to u alergika:razz:Misterek pokazuje rózki na spacerach ciaga skacze jak koziołek nocne wyjście to jest 22ga cmy muszki itp.nie mają szans przelotu pod misia pyszczkiem chwyta w lot:lol::evil_lol: drapie sie okropnie..miałam doła bo mój mąz był zagrożony z praca :-(myslałam ze trzeba będzie miśia oddać bo trudna sytuacja ale mój mąż niechce słyszeć dzieci się upłakały żeby nie oddac Misterka 2 tyg..będą krytyczne ALE JAKOŚ PRZETRWAMY MISTEREK TO NASZA SIŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziękuję Ingrid

Posted

Przykro ze tak dzieje sie z praca :( Misterek napewno sprawi ze bedzie duzo usmiechow.Nawet w najgorszych sytuacjach jak popatrzysz na pysio psiaka zrobi ci sie cieplo na sercu. Szczegolnie Boksie maja takie cudne oczki :)

Posted

kach napisał(a):
:lol:GISELLKO MISTEREK DZIĘKUJĘ ZA PREZENTY

zakrop jemu na karku i przy ogonku z jednej fiolki...
aby klesze jego nie zjadły.....
i nic sie nie mart
jakos przetrwamy :)

Posted

:lol:MISTEREK BARDZO SIE UCIESZYŁ JAK LISTONOSZ PRZYSZEDŁ ON JAKBY WIEDZIAŁ ŻE TO JEGO PACZKA:lol:JAKOŚ MUSI BYĆ OBY DO 28.MAJA

Posted

kach napisał(a):
:lol:MISTEREK BARDZO SIE UCIESZYŁ JAK LISTONOSZ PRZYSZEDŁ ON JAKBY WIEDZIAŁ ŻE TO JEGO PACZKA:lol:JAKOŚ MUSI BYĆ OBY DO 28.MAJA

2 tygodnie
jakos damy rade....tylko sie nie załamujcie
bedzie praca ...bedzie wszystko i bez stresu