giselle4 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='kach']SZALONY MISTEREK ROZRABIA CO DO KARMY PORADZIĆ MI PROSZE DZIŚ DOSTAŁ RYZ I KUPA BE BE I AŻ 5:shake:[/QUOTE] kup sensitive..... widziałas ze duzo nie zje jej a jest najedzony i kupa ok..... Quote
kach Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 poszukam w internecie gdzie to zamówić?jak to kupujesz? Quote
kach Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Mister mixer ciapek dziś dostał duza marchew piszcząca bawi się jak dzidzius:) Quote
kach Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 OJ TAK DZIDZIUS USMIALISMY ŚIE Z TEJ MARCHEWKI ILE TO BYŁO RADOŚCI BAWIŁ SIE ŁAPKĄ NACISKAŁ BY MARCHEWKA PISZCZAŁA KAZDEMU DAWAŁ BY SIE POCHWALIC:lol:ALE NAJLEPSZE JAK WCZORAJ NASI SĄSIEDZI OPOWIADALI JAK ZERWALI SIĘ W NOCY BO DZIWNE ODGŁOSY ZAGLĄDAJA ZA OKNAMI WSŁUCHUJA SIE A TO OKAZAŁO SIE ZE NASZ MISTEREK OBUDZIŁ ICH PIĘTRO NIZEJ SWOIM HRRRRRRRRRRRAPANIEM :loveu::lol:ILE BYŁO SMIECHU Quote
giselle4 Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Kasiu,daj na pv cały adres do Ciebie z kodem itd... bo ja stary gamon jestem obroza to zbyt mało na kleszcze mam jeszcze krople na insekty.... Quote
kach Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 nie jesteś stary gamon a misterek jakoś daje rade co do kleszczy po obrózce miał 2 lub 3?niepamiętam i narazie nie łapie Quote
Ingrid44 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 kach napisał(a):nie jesteś stary gamon a misterek jakoś daje rade co do kleszczy po obrózce miał 2 lub 3?niepamiętam i narazie nie łapie Kleszcze sa bardzo niebezpieczne bo przenosza chorobe. Trzeba Misterka koniecznie zabezpieczyc , moze nie tylko obroza ale tez preparatami ktore wciera sie na skore na karku. Sa rowniez przeciw pchlom wiec dziala na kilka pasozytow. Quote
giselle4 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Ingrid44']Kleszcze sa bardzo niebezpieczne bo przenosza chorobe. Trzeba Misterka koniecznie zabezpieczyc , moze nie tylko obroza ale tez preparatami ktore wciera sie na skore na karku. Sa rowniez przeciw pchlom wiec dziala na kilka pasozytow. tam ,masz racje jak pojechałam miałam i obroze preparat ale gamon to gamon a teraz zobaczcie jakiego brzydala wzieła Kasia sliczny jestem co tam na polu? Quote
kach Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 :mad:oj ciociu ja nie jestem brzydactwo!!!!GRAZYNKO DZIEKUJE...JA WIEM ŻE KLESZCZE SA GROŻNE MISTEREK MA DUŻA PLAME CZERWONA DUZY BĄBEL PO KLESZCZU..INGRID DZIĘKUJEMY ZA ODWIEDZINKI Quote
Ingrid44 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Milo odwiedzac Misterka. Alez on sliczny .A jaka piekna piers :) :) :) Zawsze uwilbialam boksery ale troszke za aktywne dla mnie dlatego mam Doga Niemieckiego (troche podobne). Mizianka dla Misterka :) Quote
kach Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 mistarek dziekuje za miziaki i robi HAU HAU dla cioci Ingrid,,,padł po zabawie z marchewką:lol::lol::lol: Quote
Ingrid44 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Och , jaki on slodki. Pysio tylko do calowania :):) :) Mam nadzieje ze juz koniec problemow ze zdrowkiem Misterka. Quote
kach Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ciociu Ingrid jesli chodzi o zdrowie Misterka z kupkami róznie jak to u alergika:razz:Misterek pokazuje rózki na spacerach ciaga skacze jak koziołek nocne wyjście to jest 22ga cmy muszki itp.nie mają szans przelotu pod misia pyszczkiem chwyta w lot:lol::evil_lol: drapie sie okropnie..miałam doła bo mój mąz był zagrożony z praca :-(myslałam ze trzeba będzie miśia oddać bo trudna sytuacja ale mój mąż niechce słyszeć dzieci się upłakały żeby nie oddac Misterka 2 tyg..będą krytyczne ALE JAKOŚ PRZETRWAMY MISTEREK TO NASZA SIŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziękuję Ingrid Quote
Ingrid44 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Przykro ze tak dzieje sie z praca :( Misterek napewno sprawi ze bedzie duzo usmiechow.Nawet w najgorszych sytuacjach jak popatrzysz na pysio psiaka zrobi ci sie cieplo na sercu. Szczegolnie Boksie maja takie cudne oczki :) Quote
giselle4 Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [quote name='kach']:)misterek to największy skarb nasz nie Kasiu,najwiekszy Wasz skarb to Wasza miłosc i wiara w siebie Wasze dzieci i Misterek:) tak trzymaj:) Quote
Ingrid44 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 CUDOWNE Zdjecie. I jak tu nie kochac psiakow ? :) :) :) Quote
giselle4 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 kach napisał(a)::lol:GISELLKO MISTEREK DZIĘKUJĘ ZA PREZENTY zakrop jemu na karku i przy ogonku z jednej fiolki... aby klesze jego nie zjadły..... i nic sie nie mart jakos przetrwamy :) Quote
kach Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 :lol:MISTEREK BARDZO SIE UCIESZYŁ JAK LISTONOSZ PRZYSZEDŁ ON JAKBY WIEDZIAŁ ŻE TO JEGO PACZKA:lol:JAKOŚ MUSI BYĆ OBY DO 28.MAJA Quote
giselle4 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 kach napisał(a)::lol:MISTEREK BARDZO SIE UCIESZYŁ JAK LISTONOSZ PRZYSZEDŁ ON JAKBY WIEDZIAŁ ŻE TO JEGO PACZKA:lol:JAKOŚ MUSI BYĆ OBY DO 28.MAJA 2 tygodnie jakos damy rade....tylko sie nie załamujcie bedzie praca ...bedzie wszystko i bez stresu Quote
Recommended Posts