Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misterek pojadł ryzu jest szczęsliwy i wesoły chce podziekowac w imieniu moim i jego tym którzy wierzyli że nasz dom nie jest domem na pokaz,chce przeprosić tych którzy wierzac zwatpili jak napisałam W NERWACH ze go odwioze do schronu,,za bardzo jestem łatwowierna i to mnie gubi..dziekuję tym którzy pomogli i tym którzy chcieli pomóc..

Posted

Witam
Śledzę wątek i cieszę się że bidulka znalazła dom.
Kach chciałem się zapytać czy dasz radę do tego 28 czy problem znowu powstanie za 2-3 dni ?
Ja Ciebie rozumiem, i zdaje sobie sprawę z Twojej sytuacji.

Posted

wybacz ale już na forum nie powiem jak jest bo nie warto za duzo zła w tym jest gisella na bieząco jest informowana i ingrid bo ona wierzyła przejdziemy kryzys ale juz nie publicznie to była lekcja życia i duzo mnie nauczyła

Posted

misterek dziekuje za dodatkowe wrazenia i paskudne wykorzystanie sytuacji osoba która sie posuneła do tego nie jest człowiekiem

Posted

Pani aleksandro ja napisałam do osoby która sledzi watek i doniosła na mnie że na krechę biorę i pies nie ma co jeść ze dzieci głodne,ale wiem ze musze walczyc i nie poddac sie

Posted

Dziekuję w szczególnosci za wszystką pomoc giselle4 dziekuje edytce za wpłate 20zł co pokryło dług w sklepie tj.2kg ryzu 1kg marchwi 2 porcje rosołowe i mały olej dziękuję za kazde miłe słowa w kierunku mistera i wszystkim którzy chcieli pomóc..

Posted

kach napisał(a):
Pani aleksandro ja napisałam do osoby która sledzi watek i doniosła na mnie że na krechę biorę i pies nie ma co jeść ze dzieci głodne,ale wiem ze musze walczyc i nie poddac sie

Ktoś Cię śledzi i przesladuje...? Trzeba uważać, bo różnie z tym bywa. Niby to tylko forum, ale może ktoś Cię nagrywa przez zainstalowaną po kryjomu w Twoim domu kamerę. Strach się bać.

Posted

zebera12 po wyjasnieniu sprawy nie będę grzeczna i opublikuję nazwisko osoby która to zrobiła i wiesz wtedy zartów nie bedzie

Posted

a jeśli się okaże że to nikt z dogo a np. życzliwa sąsiadka to wyjaśnienie też się tu znajdzie?
jeśli masz taką możliwość to skorzystaj z pomocy jaką opieka społeczna oferuje,to żaden wstyd,tego typu instytucje po to są więc może jednak dobrze się stało i warto to przyjąć za dobrą monete?

Posted

Pani Aleksandro dziękuje bardzo za wsparcie i ciepłe słowo to jest wolontariuszka juz mam potwierdzenie,Misterek jest wesoły bawi sie rozrabi jest bardzo silny kochany psiak..co do opieki ja sie tego nie wstydzę nie..Radzimy sobie pomału jak Pani napisała i o tym pamiętam..a wiele już przeszłam i tu dam rade..Dziękuje Giselle4 za wszystko i przepraszam za wszystko..Grazynko dla mnie jestes autorytetem na zawsze..

Posted

:evil_lol:dzis Misterek podbił serce moich znajomych:lol:przyjechali na kawe i diabełek pogryzł buta kolezance;)ale smiała sie i mu wybaczyła rozbójnik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

byliśmy na spacerze mister biegał luzem w momencie zerwał sie w las ja zaczełam go wolać troszkę sie wystraszyłam,w głebi lasu zaczał szczekać i wrócił do mnie ja nakrzyczałam na niego on zacząl piszczeć i łapał mnie za spodnie tak jakby mi chciał coś powiedzieć,poszłam i w krzakach była mała sarenka ranna zadzwoniłam po leśniczego mister dostał w nagrode WIELKA kosć

Posted

kach napisał(a):
byliśmy na spacerze mister biegał luzem w momencie zerwał sie w las ja zaczełam go wolać troszkę sie wystraszyłam,w głebi lasu zaczał szczekać i wrócił do mnie ja nakrzyczałam na niego on zacząl piszczeć i łapał mnie za spodnie tak jakby mi chciał coś powiedzieć,poszłam i w krzakach była mała sarenka ranna zadzwoniłam po leśniczego mister dostał w nagrode WIELKA kosć

madrala.....to wspaniała wiadomosc:)

Posted

Dzisiaj misterek wraca do mnie
michelle,miałas racje
to ja sie pomyliłam przy Gabi było to sama......
Przepraszam Cie Misterku,zaraz zrobie bazarek abys mial dobra karme
i szukamy domku.
michelle zrob ogłoszenia ,Daruniu pomoz....Ingrid,firsteinbock
zwołuje wszystkie ciotki
zaczyam ogłoszenia...po gazetach.