Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziś po nocy kupa brzydka ale upomniał się o jedzenie wracając ze spaceru podskakiwał do zabawy..nosek jeszcze ciepły...ale powiem ze najlepiej znosi chleb z masłem nic mu nie jest..wiem że ryz jest dobry i gotuję mu..ale chlebek nie dzieje się nic po nim..uszy drapie nie daje wyczyscic dobrze

• Replies 464
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kach, po chlebie z masłem to mój Kapsel wylądowałby za TM. Dostał skrętu jelit. Naprawdę, to dla boksiów zabójstwo! Naprawdę nie dawaj mu nic więcej oprócz ryżu z kurczakiem, bo go wykończysz, tak jak ja bym swojego przez głupotę wysłała na tamten świat.

Posted

ja teraz to wogóle boję się o niego ze wszystkim jak chleba zjadł położył sie nic mu nie było a w niedzielę tj.wczoraj po ryzu zwrócił dlatego myslę ze jutro się wyjaśni wszystko bo mister jedzie do lekarza

Posted

Dobrze mu też przerwę zrobić w jedzeniu i wygłodzić. Lepiej nich nic nie je jak ma zjeść chleb z masłem. Do jutra wytrzyma, a lekarz najlepiej powie ci jak go karmić i zdiagnozuje na co jest chory.

Posted

[quote name='kach']dziekuję kapselku za wsparcie i porady..dziękuję wszystkim a wszczególności GRAZYNCE[/QUOTE]
wrocilam ze schronu
Kasiu,jutro przyjade i juz nie placz....
suchy chlebek jemu daj jak juz tak sie domaga
wode i ryz na łyzce oleju z marchewka....
zobacz tez czy nie ma kleszczy[nałapał ich az tyle,Boze kochany:(]
poszukam smycz na kleszcze to przywioze......
wytrzymaj tylko do jutra...prosze:(

Posted

Grażynko ja wytrzymam nie martw się zabawiam go zjadł ryzu i marchewke mięsa nie ruszył kleszcze go kochają kochają po każdym spacerze go sprawdzam bo 4-5 ma..już staram się nie chodzić z nim po łakach ale łapie okropnie

Posted

Wiem z doswiadczenia ze jak pies ma problemy zolodkowe lub jelitowe to trzeba mu zrobic calkowita przerwe w jedzeniu na minimum 12 godzin a najlepiej na 24 godziny.

Jak drapie uszy to moze byc alergia- zobacz czy sa czerwone w srodku.

Posted

uszy ma czerwone ma paskudne ja duzo wyczyściłam ale jeszcze jest oj be be ale gryzie jak chce czyscić alergia tak myśle że ma alergię obserwuję go ale jutro ma wizyte u doktora dzięki giselce;)ale zjadł dziś to mnie cieszy

Posted

[quote name='kach']uszy ma czerwone ma paskudne ja duzo wyczyściłam ale jeszcze jest oj be be ale gryzie jak chce czyscić alergia tak myśle że ma alergię obserwuję go ale jutro ma wizyte u doktora dzięki giselce;)ale zjadł dziś to mnie cieszy[/QUOTE]
mnie tez......bo juz spac nie moglam

Posted

Oj grazynko ja to przechorowałam ten okres czułam się paskudnie czułam sie winna ale to moje skarby mysle ze nie będzie żle dzis wyszłam na spacer z nim a andrzej szedł z nami i poszedł do sklepu a my wracalismy on usiadł i płakał piszczał uryczałam się jak bóbr.....to taki kochany maluszek

Posted

Dobrze ze jutro idziecie do weta, jesli mozna to wezcie ze soba kupe Misterka do badania. Z kupy duzo mozna duzo sie dowiedziec. Dobrze tez zrobic badanie krwi na robale w serduszku . Zaczyna sie sezon komarow a komary przenosza robale ktore siedza w serduszkach u pieskow.

Posted

ja jestem szczęśliwa ze dostałam pomoc mister jest słodkim przyjacielem wczoraj był kolega u nas i opowiedział jak adoptował labradora,że 3 miesiące były kłopoty kupka wymioty zła klimatyzacja..więc mysle że wszystko się poukłada.misterek jest wesołym psiakiem ale będę spokojna jak bedzie po kontroli dobrego weta

Posted

:lol::multi:NIE WIEM JAK PODZIEKOWAĆ CIOCI GRAŻYNCE I DARI(myslę ze dobrze imię napisałam)MISTEREK WRÓCIŁ OD WETA TO TYLKO ALERGIA:lol::lol::lol::lol:jestem taka szczesliwa i juz spokojna DZIEKUJĘ BARDZO ZA POMOC

Posted

Ma alergie
jak to boksery albo na pyłki albo na jakis pokarm[ze wskazaniem na pokarm]
Uszka czystye ale umyte
oczka ok
zęby piękne
nozki pozarastane sierscią....
a siersc lsniaca i Misterek pulpecik.....
Dostał zastrzyk i proszek na wode.....
jutro drugi zastrzyk i proszek na wode....oraz 30dkg suchej sensitive
dzisiaj głodowka.....
a tak na marginesie
jechałysmy z michelle[Diana] z obawami ze to zdechlak i pewnie juz na wykonczeniu
a Kasia
tylko chciała sie pochwalic jaki on piekny i jaki tlusciutki
a grzeczny jak aniolek
nooo i najwazniejsze
Misterek po kastracji jest....
to tyle.....
Kasiu,jak cos sie bedzie działo
moj wet jest do dyspozycji
tylko nie przekarmiaj i nic innego nie dawaj....:)

Posted

;)misterek dzis szaleje na spacerku jak szaleniec wariuje a to chyba znak ze jest lepiej:multi:kupa ładna obrazony na cały swiat że woda z lekarstwem ciezko pic:evil_lol:..zastrzyk dostał