Soema Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 kach napisał(a):dziękuję jak grażynka pozwoli nawet jutro mister może przyjechać Kach wizytę już miałaś? :) Quote
kach Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Soema napisał(a):Kach wizytę już miałaś? :) nie nie nie napiszcie kiedy co i jak bo ja chcem misterka:oops: Quote
kach Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 ciocie które opiekują się misterem napiszcie co i jak i załatwiamy żeby misterek przyjechał Quote
kach Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 kach napisał(a):ciocie które opiekują się misterem napiszcie co i jak i załatwiamy żeby misterek przyjechał misterku;););) Quote
giselle4 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Dziewczyny,tylko spokojnie on jeszcze na kwarantannie...... Po pierwsze zrobimy wizyte i porozmawiamy z Toba i Twoim Tz..... czy wyrazacie oboje zgode.... Ty kach wiesz ze boksie to wrazliwce i on po paru dniach nie mzoe wrocic do schronu..... bo ja nie mam gdzie jego zabrac.... Kach,pomoge w miare mozliwosc ale tez nie długo[sama wiesz dlaczego,zaraz bede miala boksie na głowie i to agresywną] Wszystko dogadajcie w domku ....reszta to juz tylko papierki pozniej wizyty po ......bo nie odpuszczam nikomu po nauczce z Gabi i bedziesz na bieząco pisac na wątku jego ale to wszystko na po kwarantannie Quote
kach Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 giselle4 napisał(a):Dziewczyny,tylko spokojnie on jeszcze na kwarantannie...... Po pierwsze zrobimy wizyte i porozmawiamy z Toba i Twoim Tz..... czy wyrazacie oboje zgode.... Ty kach wiesz ze boksie to wrazliwce i on po paru dniach nie mzoe wrocic do schronu..... bo ja nie mam gdzie jego zabrac.... Kach,pomoge w miare mozliwosc ale tez nie długo[sama wiesz dlaczego,zaraz bede miala boksie na głowie i to agresywną] Wszystko dogadajcie w domku ....reszta to juz tylko papierki pozniej wizyty po ......bo nie odpuszczam nikomu po nauczce z Gabi i bedziesz na bieząco pisac na wątku jego ale to wszystko na po kwarantannienienawidzę plotek jak są nie prawdziwe Quote
kach Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 to mój mąż powiedział że adoptować powinniśmy mistera to on! nienawidzę plotek nieprawdziwych..mister czekamy na ciebie ja mój mąż i moje córki Quote
giselle4 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Przepraszam brak netu jest denarwujący powoli uzupełniam:) Quote
kach Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 giselle4 napisał(a):Przepraszam brak netu jest denarwujący powoli uzupełniam:) dziękuję:lol: Quote
Kapsel Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Gisellko, jak czuje się boksiu był z Tobą dziś na spacerku? :razz: Quote
Ingrid44 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Widze ze domek sie kroi, bardzo sie ciesze :) Quote
giselle4 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Soema,brak netu lało cały dzien w sobote...fotki do zupy:( w sobote wizyta przedadopcyjna:) Quote
Soema Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 U nas też fatalna pogoda i humor i w ogóle. Chester za to ma baaardzo dobry humor :) a czy Ty go widziałaś?! Quote
kach Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Misterku czekam na wizytę cioci myślę że u ciebie wszystko dobrze:) Quote
kach Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 kach napisał(a):Misterku czekam na wizytę cioci myślę że u ciebie wszystko dobrze:) ciocia niema auta do soboty :-( także wizyta dopiero w sobotę Quote
giselle4 Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Soema napisał(a):U nas też fatalna pogoda i humor i w ogóle. Chester za to ma baaardzo dobry humor :) a czy Ty go widziałaś?! soema ,widziałam jestem tak zaganiana ale chyba jest nowy bokserek w schronie Telefonowała do mnie wczoraj Pani kierownik jutro polece to zrobie fotki...... oj zle sie dzieje.....:( Quote
Soema Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Grażynko to jest po prostu TRAGEDIA.. odkąd tu siedzę, nie było tak źle.. Quote
Kapsel Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Jak dobrze, że w tym schronie mamy cudowne boksiowe dziewczyny :loveu: Quote
Recommended Posts