lavinia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 bardzo proszę - foteczki zrobione przed chwilą;; to jest moja zabawka !!! a to jest moje opakowanie po jogurcie !!! i to też moje !! Quote
Kostek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 och bosiu jakie oczyska slicznosci-Lavinio ja sie wpraszam po operacji poznac tego przystojniaka Quote
lavinia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 jasne :-) po operacji Ptysiek robi imprezę i wszystkie ciotki są już zaproszone :-) Quote
andzia69 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 a ja nie przyjadę:-( bo daleko:shake: ale kciuki trzymać będę:lol: Quote
saskia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 A ja przyjadę i sobie z Ptysiem poważnie porozmawiam- co za ganianie kotów?:diabloti: Quote
lavinia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Ptyś widzę popularny chłopak jest :-) dobra ciotki, jak tylko będziemy po operacji to od razu robimy bibkę :multi: Quote
Kostek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 to ja ide pasztety robic z wiewior :D Ptysiu podbijasz serce mojej rodzinki Quote
lavinia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 ciociu Saskio, a może i Ty przyjedziesz na imprezę - to od razu pogadasz z Ptysiem, żeby Dyzi za ogon nie ciągnął :evil_lol: chyba się właśnie na mnie obraził, bo szczekał i szczekał koło mojej nogi, a ja go nie wzięłam na kolana. Teraz udaje, że mnie nie zna i odwrócił się dupskiem i coś tam sobie memli w pyszczydle..... Quote
Maupa4 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 A Ptysio nie idzie LULU? Bo Monia już chrapie!... :) Quote
lavinia Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 no właśnie się dopomina...już idziemy, ale ja muszę iść z nim !!!!! Sam nie zaśnie, łobuziak :evil_lol: Quote
Maupa4 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Monia tak samo! i żeby ją jeszcze za uszkiem przez chwilę podrapać.... :) A teraz wszyscy idziemy spać i mówimy DOBRANOC! :) Quote
joaaa Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 cudny!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PaulinaT Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 joaaa napisał(a):cudny!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i jaki języczek ma długaśny.... :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Maćka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Slodziaszek, szkoda, ze moj maz nie zgodzi sie na dwa psiaki, Ptys z pewnoscia bylby moj, jest uroczy, a ja zawsze marzylam o takim malenstwie co to mozna schowac jak sie wystraszy jakiegos woreczka hehehe No pieknotka, az lezka sie w oku kreci :( Quote
asher Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Maćka napisał(a):Slodziaszek, szkoda, ze moj maz nie zgodzi sie na dwa psiaki, Ptys z pewnoscia bylby moj, jest uroczy, a ja zawsze marzylam o takim malenstwie co to mozna schowac jak sie wystraszy jakiegos woreczka hehehe No pieknotka, az lezka sie w oku kreci :(Maćka, ale Ptyś nie jest do oddania, a do wyleczenia ;) Duuużo zdrowia dla malucha :kciuki: Quote
lavinia Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Asher, dziś zapytam Niziołka o jego sprzęt :oops: Quote
Maćka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 :oops: :oops: :oops: Oj pomylilam sie, parda :oops: Ale Ptys jest sliczny :) Szkoda, ze nie mam jak mu pomoc :( Quote
lavinia Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 Ptysiasty się na mnie obraził, bo sobie pojechałam gdzieś i go nie zabrałam... właśnie wróciłam do domu i mały udaje, że mnie nie zna wcale, odwraca się ode mnie i pokazuje mi tyłek.....zobaczymy co będzie póżniej, gdy przyjdzie pora na spanie..... dziś mały czuł sie trochę gorzej - być może ciśnienie było niskie - Ptysiul dużo spał i mocno sapał....jutro będzie lepiej :-) Quote
lavinia Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 a tu zdjątko na dobranoc , bo towarzystwo juz śpi; Quote
lupe Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 A kto to tak podglada ? :lol: śliczne towarzystwo Quote
lavinia Posted April 5, 2006 Author Posted April 5, 2006 to Ptyś łypie, bo się zastanawia, kiedy go pani weżmie do łóżka :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 slicznosci :):):) uziaczki od mojej Safinki i odemnie :):):):) a jak sie dzis czujemy ;> :) Quote
Recommended Posts