Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciociu Saskio, a może i Ty przyjedziesz na imprezę - to od razu pogadasz z Ptysiem, żeby Dyzi za ogon nie ciągnął :evil_lol:

chyba się właśnie na mnie obraził, bo szczekał i szczekał koło mojej nogi, a ja go nie wzięłam na kolana. Teraz udaje, że mnie nie zna i odwrócił się dupskiem i coś tam sobie memli w pyszczydle.....

Posted

Slodziaszek, szkoda, ze moj maz nie zgodzi sie na dwa psiaki, Ptys z pewnoscia bylby moj, jest uroczy, a ja zawsze marzylam o takim malenstwie co to mozna schowac jak sie wystraszy jakiegos woreczka hehehe No pieknotka, az lezka sie w oku kreci :(

Posted

Maćka napisał(a):
Slodziaszek, szkoda, ze moj maz nie zgodzi sie na dwa psiaki, Ptys z pewnoscia bylby moj, jest uroczy, a ja zawsze marzylam o takim malenstwie co to mozna schowac jak sie wystraszy jakiegos woreczka hehehe No pieknotka, az lezka sie w oku kreci :(
Maćka, ale Ptyś nie jest do oddania, a do wyleczenia ;)
Duuużo zdrowia dla malucha :kciuki:

Posted

Ptysiasty się na mnie obraził, bo sobie pojechałam gdzieś i go nie zabrałam...

właśnie wróciłam do domu i mały udaje, że mnie nie zna wcale, odwraca się ode mnie i pokazuje mi tyłek.....zobaczymy co będzie póżniej, gdy przyjdzie pora na spanie.....

dziś mały czuł sie trochę gorzej - być może ciśnienie było niskie - Ptysiul dużo spał i mocno sapał....jutro będzie lepiej :-)